wujaszek_joe 16.09.13, 20:45 TVN24 przybliża nam sylwetkę Kostrzewskiego, Lipińskiego i innych komunistów u Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumpior Re: PZPR rządzi pisem 16.09.13, 20:50 Ale to są ich komuniści,prawicowi,narodowcy,czyli kaczyści.Ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: PZPR rządzi pisem 17.09.13, 06:42 Trzeba sprawdzić czy nie mają jakiś Spółek Nomenklaturowych a jakby co to rozkułaczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: PZPR rządzi pisem 16.09.13, 20:52 wujaszek_joe napisał: > TVN24 przybliża nam sylwetkę Kostrzewskiego, Lipińskiego i innych komunistów u > Kaczyńskiego. > Znaczy, ze dobrzy fachowcy po UPN im. Patrice`a Lumumby... Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Zdekomunizować PiS! nt 16.09.13, 20:55 A dlaczego? Komunista też człowiek... Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Zdekomunizować PiS! nt 16.09.13, 21:00 przykład Kaczyńskiego dowodzi, że warto się nad tą dekomunizacją zastanowić :) Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Zdekomunizować PiS! nt 16.09.13, 21:07 wujaszek_joe napisał: > przykład Kaczyńskiego dowodzi, że warto się nad tą dekomunizacją zastanowić > :) > Nieśmiało chcę zauważyć, że mylisz leczenie z operacją dekomunizacji... Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: PZPR rządzi pisem 16.09.13, 21:06 oglądałem, propagandowa papka. dla równowagi należałoby wyciągnąć życiorysy wszystkich, bez miłosierdzia, bez pomijania. Jaruś pieprznął bzdurę, fakt, dziennikarze wyciągnęli króliczka, fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: PZPR rządzi pisem 16.09.13, 21:12 zaproponuję, wszystkich "umoczonych" w peerelu natychmiast izolować, zakuć w dyby, a tych z najcięższymi przewinami powiesić. lista będzie długa. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: PZPR rządzi pisem 16.09.13, 21:17 behemot17-13 We wszystkich chyba istniejących i przeszłych partiach politycznych III RP są lub byli ex-członkowie PZPR. Także i w PiS, i w PO. Problem jednak polega na tym że żadna inna partia tak stanowczo i ortodoksyjnie nie deklarowała "czystości" w swoich szeregach, tak zdecydowanie nie potępiała przynależności do nieboszczki PZPR, i tak głośno nie wytykała tego innym. Więc maja to na co zasłużyli. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: PZPR rządzi pisem 16.09.13, 21:27 napisałem przecież - Jaruś pieprznął bzdurę. kapiszon jak zawsze bredzi, ale po kiego dziennikarze się dostosowują? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: PZPR rządzi pisem 16.09.13, 21:30 behemot17-13 napisał: > napisałem przecież - Jaruś pieprznął bzdurę. kapiszon jak zawsze bredzi, ale po > kiego dziennikarze się dostosowują? Kasa misiu, kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: PZPR rządzi pisem 16.09.13, 21:36 kasa też, papka tu cenniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: PZPR rządzi pisem 16.09.13, 21:34 może nie tyle pieprznął bzdurę, co wyszedł na oszusta. z aparatczykami pzpr zrobił najlepsze interesy w życiu, po czym poszedł po władzę pod hasłami walki z korupcją. Teraz wytyka innym PZPR, mimo, że jego najbardziej zaufani ludzie są właśnie stamtąd. Umiesz wskazać bardziej zakłamanych w naszej polityce? Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: PZPR rządzi pisem 16.09.13, 21:41 nie umiem, zgadzam się, że piękni i szlachetni tak naprawdę są obrzydliwcami. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: PZPR rządzi pisem 16.09.13, 21:17 no to znajdź najbliższych współpracowników Tuska, który był wczesniej szychą w PZPR Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: PZPR rządzi pisem 16.09.13, 21:33 wybacz, nie jestem pisiurkiem, nie głosowałem na pięknych i szlachetnych, nie dyskwalifikuję. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: PZPR rządzi pisem 16.09.13, 21:46 Coś mi tu nie gra. Na pewno w PZPR sporo było Lipińskich i pewnie też Adamów, ale akurat ten, to raczej nie był. Odpowiedz Link Zgłoś