1zzarda 03.10.13, 08:11 Rydzyka, Pawłowicz, Sasina, Mariusza Antoniego Kamińskiego ( MAK?) i innych podobnych niespełnionych? Dobry spis Kamińskiego Michała z Kropki nad i Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m_arita Re: Warszawiacy!Naprawdę chcecie wygranej JK, Ant 03.10.13, 08:55 Ja jako warszawianka z dziada pradziada chcę przegranej Popaprańców i bufetowej HGW. Ostatnie lata to najgorszy okres w życiu mój, moich bliskich i znajomych. Nie mieszaj pojęć, o tym kto będzie po PO zdecydują ludzie. Judzisz jak zwykle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Warszawiacy!Naprawdę chcecie wygranej JK, Ant 03.10.13, 09:07 Jezeli to prawda(bo Wolak zawsze klamie) Od dziada dostalas by w pysk od pradziada z liscia za taki antywarszawski wybor,hehehe,to pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Warszawiacy!Naprawdę chcecie wygranej JK, Ant 03.10.13, 09:29 I pewnie chcesz ukarania zamachowców? Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Warszawiacy!Naprawdę chcecie wygranej JK, Ant 03.10.13, 17:32 m_arita napisała: > Ostatnie lata to najgorszy okres w życiu mój, moich bliskich i znajomych. Po prostu się starzejesz i od czasu do czasu lubrykantów należy uzywać. A poza tym uważam, że Jarosław Kaczyński powinien odejść, a jeśli sam z własnej woli nie odejdzie, to powienien zostać postawiony przed właściwym sądem za sponiewieranie godności Rzeczypospolitej, za insynuacje polityczne, za niszczenie autorytetu najwyższych instytucji państwa polskiego, za przyczynianie się do utraty wiarygodności Polski w Europie... Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Warszawiacy!Naprawdę chcecie wygranej JK, Ant 04.10.13, 00:46 A na Wszystkich Świętych to dokąd warszawianko wyjeżdżasz?Grójec?Karczew?Warka?Tłuszcz czy Wyszków? Z szacunkiem dla wymienionych tu miast. Odpowiedz Link Zgłoś
m_arita Re: Warszawiacy!Naprawdę chcecie wygranej JK, Ant 04.10.13, 08:19 > A na Wszystkich Świętych to dokąd warszawianko wyjeżdżasz?Grójec?Karczew?Warka? > Tłuszcz czy Wyszków? Z szacunkiem dla wymienionych tu miast. Nie zamierzałam polemizować z nikim, napisałam swoją opinię, ale skoro pytasz odpowiem, W to święto będę na Cmentarzu Bródzieńskim. Wiem że Ciebie tam na pewno nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wasilko JK i Macierewicz kandydują na prezydenta Warszawy? 03.10.13, 08:56 Kolegialnie? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Warszawiacy!Naprawdę chcecie wygranej JK, Ant 03.10.13, 10:34 1zzarda napisał(a): > Rydzyka, Pawłowicz, Sasina, Mariusza Antoniego Kamińskiego ( MAK?) i innych pod > obnych niespełnionych? > > Dobry spis Kamińskiego Michała z Kropki nad i Kamiński Michał czy to ten sam,który razem z rektorem Wołkiem w 1999 był u Pinocheta z ryngrafem Matki Boskiej? Większej kanalii w polskiej polityce nie ma. Manitou, strzeż mnie od takich przyjaciół,bo z wrogami sam sobie poradzę. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Warszawiacy!Naprawdę chcecie wygranej JK, Ant 03.10.13, 14:22 > Większej kanalii w polskiej polityce nie ma. Najprymitywniejsza reakcja w razie bezradności spowodowanej brakiem argumentów przeciw jakiejś opinii - zaatakować osobę prezentującą opinię. Jest to także jeden ze sposobów trollowania. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Warszawiacy!Naprawdę chcecie wygranej JK, Ant 03.10.13, 17:46 man_sapiens napisał: > > Większej kanalii w polskiej polityce nie ma. > Najprymitywniejsza reakcja w razie bezradności spowodowanej brakiem argumentów > przeciw jakiejś opinii - zaatakować osobę prezentującą opinię. Jest to także je > den ze sposobów trollowania. Masz problem ze zrozumieniem tekstu. Ja wyraziłem swoja opinię o Kamińskim, ty możesz się z moją opiniaanie zgadzać. Zarzucanie mi z tego powodu "trollowania" jest brakiem argumentów z twojej strony. Powiem więcej, nie grzeszysz wiedzą ani taktem. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Warszawiacy!Naprawdę chcecie wygranej JK, Ant 03.10.13, 17:03 Misiek zaskoczył zdrowym rozsądkiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Warszawiacy!Naprawdę chcecie wygranej JK, Ant 03.10.13, 17:43 volupte napisał: > Misiek zaskoczył zdrowym rozsądkiem :-) Też zaskoczonam. Patrzyłam ze zdumieniem. Popatrz - wystarczy, że trzyma się z daleka od PiS i zaczyna normalnieć. Każdy kontakt z PiS powoduje ograniczenia umysłowe, Wystarczy ten kontakt przerwać i facet dochodzi do normalności. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Warszawiacy!Naprawdę chcecie wygranej JK, Ant 03.10.13, 17:46 Oj , raczej Misiu szuko swojego miejca. Za rok wybory do PE ,a on nie ma teraz listy na która może wskoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Warszawiacy!Naprawdę chcecie wygranej JK, Ant 03.10.13, 17:59 volupte napisał: > Oj , raczej Misiu szuko swojego miejca. Za rok wybory do PE ,a on nie ma teraz > listy na która może wskoczyć. Jest jak żelatyna. Następna forma gotowa to się w nią wlewa i tężeje jako ukształtowana osobowość. Z daleka od takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Warszawiacy!Naprawdę chcecie wygranej JK, Ant 03.10.13, 18:05 Jest jak żelatyna. Następna forma gotowa to się w nią wlewa i tężeje jako ukształtowana osobowość. Z daleka od takiego. Widzę,że potrafisz otrzeźwieć. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Warszawiacy!Naprawdę chcecie wygranej JK, Ant 03.10.13, 17:53 Też zaskoczonam. Patrzyłam ze zdumieniem. Popatrz - wystarczy, że trzyma się z daleka od PiS i zaczyna normalnieć. Nikt tego łysego głupka nie zmusił do bycia w PiS. Przedtem zaliczył kilka partii m innymi Zjednoczenie Chorych z Nienawiści (ZChN) kolega innego chorego z nienawiści Stefana Niesiołowskiego. Powtórzę raz jeszcze. dobry i wszechmocny Manitou, ustrzeż mnie od takich przyjaciół jak M.Kamiński, z wrogami zaś ,sam sobie poradzę. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Warszawiacy!Naprawdę chcecie wygranej JK, Ant 03.10.13, 22:10 gtxl napisał: > Też zaskoczonam. > Patrzyłam ze zdumieniem. > Popatrz - wystarczy, że trzyma się z daleka od PiS i zaczyna normalnieć. Powtórzę raz jeszcze. dobry i wszechmocny Manitou, ustrzeż mnie od takich przyjaciół jak M.Kamiński, z wrogami zaś ,sam sobie poradzę. Kamińskich to tam w PiSie jest więcej. Jakaś zaraza? Bo się mnożą. Ale jednakowy poziom. Bo w PiSie! Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Warszawiacy!Naprawdę chcecie wygranej JK, Ant 03.10.13, 17:48 volupte napisał: > Misiek zaskoczył zdrowym rozsądkiem :-) Bo walił w Kaczora? a kiedyś kiedy walił w Tuska? Jesteście panowie "rozczulający"- Ty i man sapiens. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Warszawiacy!Naprawdę chcecie wygranej JK, Ant 03.10.13, 18:12 Nie słuchałes a komentujesz. mówil o referendum a nie kaczorze. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Warszawiacy!Naprawdę chcecie wygranej JK, Ant 03.10.13, 18:18 volupte napisał: > Nie słuchałes a komentujesz. mówil o referendum a nie kaczorze. Z obrzydzeniem słucham tę kreaturę. Ale wczoraj się poświęciłem i słuchałem tego łysego durnia. Wiem o czym mówił. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Warszawiacy!Naprawdę chcecie wygranej JK, Ant 03.10.13, 21:53 Proste i logiczne . To referendum w sprawie odwołania HGW. Kto chce odwołania ten na nie idzie.Reszta śpi.:-) Te wszystkie gadki o demokracji , obowiazku itp. to w tej sytuacji ( wymóg frekwencji) to zwykła ściema dla nieuświadomionych. Odpowiedz Link Zgłoś
10x10 Re: Warszawiacy!Naprawdę chcecie wygranej JK, Ant 03.10.13, 22:34 Ekipa "lodziarzy" z przudupasami kontra wolni mieszkańcy. Najżałośniejsze jest to, że akces doprzydupasów zadeklarował premier, prezydent, marszałek sejmu i senatu chyba też, plus wszystkie możliwe ośrodki doradcze, eksperckie i medialne. Niektórych groźba zabrania "konfitur" i puszczające zwieracze tak zmotywowały, że na wyścigi wpisuja się na różne listy. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Warszawiacy!Naprawdę chcecie wygranej JK, Ant 03.10.13, 23:12 I to jest wlaśnie typowa ściema nawoływaczy do referenum :-) na drzewo z ta propagandą. Odpowiedz Link Zgłoś
10x10 Re: Warszawiacy!Naprawdę chcecie wygranej JK, Ant 04.10.13, 00:36 To akurat rzeczywistość. Propagandą natomiast jest niekończący się serial gazety o pewnej ekskluzywnej organizacji posiadającej rozbudowaną jednostkę masońską zajmującą się prostytuowaniem nieletnich i tuningowaniem limuzyn. Odpowiedz Link Zgłoś
bew-is Re: Tak 03.10.13, 23:17 Żeby Ciebie na niej powiesić? Nie doradzaj drugiemu, co Tobie nie miłe. volupte napisał: > Kup se linę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bew-is Re: Tak 03.10.13, 23:19 Wszystko się kiedyś kończy volupte. Rządy bufetowej i platformy też. volupte napisał: > Kup se linę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Uważaj Wacek, żeby 03.10.13, 23:31 Ci się słoiki ze smalczykiem nie potłukły w niedzielne popołudnie. M. Odpowiedz Link Zgłoś
bufetowa_za_5zloty Re: Warszawiacy!Naprawdę chcecie wygranej JK, Ant 03.10.13, 23:09 Nie chcemy wygranej Hanki, która wspiera finansowo Agore Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Warszawiacy!Naprawdę chcecie wygranej JK, Ant 04.10.13, 00:50 Kupiła akcje Agory czy jak?Pewnie znowu bredzisz jak Piekarski na mekach. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Warszawiacy!Naprawdę chcecie wygranej JK, Ant 04.10.13, 11:20 Wolę Agorę jak Niepokornych! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 zdecydowanie TAK. 04.10.13, 13:05 a gronkowiec niech się nie podlizuje. Te swoje 10 zł za "kartę Warszawiaka" niech sobie wsadzi w kieszeń. Będzie miała na Łazienki. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: zdecydowanie TAK. 04.10.13, 13:16 chcial Staruch wczoraj, moralnego "sukcesu " nawet zabraklo pseudopatriotom Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: zdecydowanie TAK. 04.10.13, 13:30 Z niecierpliwością czekam na kampanie parlamentarną - wówczas chyba Kaczor+Rydzyk+Sakiewicz zaproponują, że będziemy zarabiać po 8000 i będziemy mieli wszystko za darmo oraz dostaniemy po nowym samochodzie? Odpowiedz Link Zgłoś