nowy.oszolom.z.r.maryja 07.08.04, 10:26 www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20040807&id=po52.txt -szatan jest przewrotny ale i tak przegra! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warka_strong Re: Bojkotujmy antypolską i antykatolicką prasę! 07.08.04, 10:33 Wiesz co, może zacznij wreszcie podawać jakiekolwiek, sensowne, ale własne argumenty, popierające Twoje nawoływania. Ja rozumiem, że najłatwiej jest wkleić link do (mówiąc między nami nudnawego) "ND". Tyle tylko, że można odnieść wtedy wrażenie, iż jesteś człowiekiem bez własnych poglądów, bez własnego zdania. Chwilami odnoszę wrażenie, że ledwie "przerzucisz" jakiś tekst (oby z jego pełnym zrozumieniem!) i już pędzisz, aby tylko wkleić link. Zdobądź się na jakiś własny komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.r.maryja Re: Bojkotujmy antypolską i antykatolicką prasę! 07.08.04, 10:49 to jest moje zdanie tylko lepiej wyrażone po co mam pisac włąsnymi słowami jak ND ujmie to znacznoie lepiej..jesli ktoś tu nie ma własnych pogglądów to własnie ty bo bezkrytycznie wierzy GW Polityce Superekspersowii i innym lewackim szmatławcom Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Bojkotujmy antypolską i antykatolicką prasę! 07.08.04, 10:53 No widzisz, ledwie Cię o cos poprosiłem, a Ty już zaczynasz od ataku na mnie i na moje poglądy. Skąd wiesz jakie one są? Jeżeli swoje zdaie wyrażasz linkiem do czyjegoś artykułu lub wypowiedzi, to trudno nazwać to Twoim zdaniem. Jest to zdanie wyłącznie kogoś, kto jet ich autorem. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.r.maryja Re: Bojkotujmy antypolską i antykatolicką prasę! 07.08.04, 10:58 bo tylko lewactwo tak bardzo nienawidzi kościołą i wszystkiego co polskie a ty atakujesz to wszystko zpodziwu godną pasją Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Bojkotujmy antypolską i antykatolicką prasę! 07.08.04, 11:00 Oszołom, z całym szacunkiem dla twojego polemisty, ale wystarczy spojrzeć na jego nicka i wszystko można zrozumieć, propaguję alkoholizm i uprawia kryptoreklamę:) Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Bojkotujmy antypolską i antykatolicką prasę! 07.08.04, 11:04 Z całym szacunkiem dla mojego adwersarza, ale w jego nicku ukryta jest także kryptoreklama:) Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Bojkotujmy antypolską i antykatolicką prasę! 07.08.04, 11:11 On się z tym obnosi, że jest radiomaryjny, bo mu za to płacą! Chyba, że ty też jesteś opłacany przez browar:) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.r.maryja Re: Bojkotujmy antypolską i antykatolicką prasę! 07.08.04, 11:48 a yossarian to niby czego to jest reklama? Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Bojkotujmy antypolską i antykatolicką prasę! 07.08.04, 12:06 Paragrafu 22, oczywiście:) Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Bojkotujmy antypolską i antykatolicką prasę! 07.08.04, 11:03 Rozumiem więc, że każdy, kto odważa się mieć inny niż zgodny z "linią kościoła" pogląd jest lewakiem. Nie nie atakuję "tego wszystkiego" z "podziwu godną pasją". Oczekuję jednak, iż w dyskusji posługiwać się wypada własnymi argumentami. Ja wiem, że to może być trudniejsze od wklejenia kolejnego linku, ale cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.r.maryja Re: Bojkotujmy antypolską i antykatolicką prasę! 07.08.04, 11:04 alezt to sa moje argumenty tak jak twoimi argumentami mogą byc cale felietony z GW NIe czy Trybuny Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Bojkotujmy antypolską i antykatolicką prasę! 07.08.04, 11:10 nowy.oszolom.z.r.maryja napisał: > alezt to sa moje argumenty tak jak twoimi argumentami mogą byc cale felietony z > > GW NIe czy Trybuny > === Dla mnie czytany tekst jest podstawą na której buduję własne zdanie. Nie zastępuję swojego zdania linkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.r.maryja Re: Bojkotujmy antypolską i antykatolicką prasę! 07.08.04, 11:12 lepiej byś zamieścil czasem link anizeli miałbyś na to forum wylewać kolejną porcję pomóieńs kłamstw i przeinaczeń Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Bojkotujmy antypolską i antykatolicką prasę! 07.08.04, 11:19 nowy.oszolom.z.r.maryja napisał: > lepiej byś zamieścil czasem link anizeli miałbyś na to forum wylewać kolejną > porcję pomóieńs kłamstw i przeinaczeń > === Kto tu kogo pomawia? Ledwie się do Ciebie odezwałem, a Ty już nazywasz mnie "lewakiem". Poza tym, jak już zauważyłem, pójściem na łatwiznę jest zastępowanie własngo myślenia czyimś artykułem. To takie proste. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.r.maryja wstydzuisz się własnych poglądów? 07.08.04, 11:21 a moze to dlatego pijesz wiadrami warkę ? rozumiem ze na trezźwo byś takich głupot nie wypisywał...uważaj bo z alkoholizmu nie jest ławto wyjśc Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: wstydzuisz się własnych poglądów? 07.08.04, 11:25 Można łatwo wyjść, wypijając za dużo i lądując na cmentarzu. Znałem paru co tak skończyli:( Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: wstydzuisz się własnych poglądów? 07.08.04, 11:25 Lęk o ujawnienie własnych poglądów cechuje właśnie Ciebie. Ja przyznaję się do nich i potrafię je wyrazić bez posiłkowania się kolejnymi artykulikami. Z allkoholizmu mozna się łatwiej wyleczyć niż pozbyć wpływu indoktrynacji. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.r.maryja Re: wstydzuisz się własnych poglądów? 07.08.04, 11:30 no proszę w ciemno cię rozszyfrowałem jak nic... nawet nie próbujesz zaprzeczyć żeś alkoholik... pewnie w mysl zasady kto się tłumaczy ten nic nie znaczy co? Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: wstydzuisz się własnych poglądów? 07.08.04, 11:32 Tłumaczą się tylko winni. Przynajmniej stać mnie na swobodę patrzenia na swiat bez zatruwania umysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.r.maryja Re: wstydzuisz się własnych poglądów? 07.08.04, 11:46 tłumaczą sie tylko winni tak napisałeś czyli to oznacza że jak ja oskarże o coś Owisaka a ten zacznie sie tłumaczyc znaczy winny..to tylko świadczy jak patologiczny jest twój swiatopogląd... a na prawie uczą że każdy czlowiek jest niewinny do momentu skazania go przez sąd prawomocnym wyrokiem! od sadzenia są sądy a nie dziennikarze czy samozwaczy pseudomoraliści straznicy politycznej poprawności tacy jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: wstydzuisz się własnych poglądów? 07.08.04, 11:53 nowy.oszolom.z.r.maryja napisał: > tłumaczą sie tylko winni tak napisałeś czyli to oznacza że jak ja oskarże o coś > > Owisaka a ten zacznie sie tłumaczyc znaczy winny..to tylko świadczy jak > patologiczny jest twój swiatopogląd... a na prawie uczą że każdy czlowiek jest > niewinny do momentu skazania go przez sąd prawomocnym wyrokiem! od sadzenia są > sądy a nie dziennikarze czy samozwaczy pseudomoraliści straznicy politycznej > poprawności tacy jak ty > === Doprawdy? Przeciez to nikt inny jak Ty uzurpuje sobie prawo do wystawiania innym ocen ich moralności. To przecież Ty gotów jesteś opluwać tych, którzy mają odwagę krytykować "linię KK". Czy ja, w którymkolwiek momencie uzurpowałem sobie prawo bycia sędzią? Nie. Ty zaś chcesz być nim na każdym kroku. Umoralnianie innych zacznij od poprawy własnej moralności. Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: wstydzuisz się własnych poglądów? 07.08.04, 11:58 Nieprawda, Oszołom niejdnokrotnie krytykował różnych przedstawicieli Kościoła, przykładowo ks. Bonieckiego, ks. Czajkowskiego, abpa Życińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.r.maryja Re: wstydzuisz się własnych poglądów? 07.08.04, 12:00 ja nie wystawiam świadectw tylko stwierdzam fakty..a co do krytykowania kościola..zauważ w jaki sposób większosc "krytykuje" kościól jakich słów używa...rodem z urbanowego NIE przesiąknięty wulgaryzmami i obraźliwymi epitetami....poza tym nie jest prawdą że ja tylko bronię kościołą i ksieży..zdarza mi sie też krytykowac co niektórych (Czajkowskiego Bonieckiego Pieronka Zycińskiego) Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: wstydzuisz się własnych poglądów? 07.08.04, 12:11 Ze mną jest podobnie, gdy różni nawiedzeni od Urbana czy Jonasza plują na Kościół to go bronię, ale krytykuję właśnie dokładnie tych co wymieniłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: wstydzuisz się własnych poglądów? 07.08.04, 11:36 nowy.oszolom.z.r.maryja napisał: > no proszę w ciemno cię rozszyfrowałem jak nic... nawet nie próbujesz > zaprzeczyć żeś alkoholik... Jakby zaprzeczył,jak Cię znam napisałbyś,że to:"typowy objaw alkohlizmu-zaprzeczanie" Trollem jesteś,zwykłym netowym trollem,który karmi się odpowiedziami prowokowanych userów. Bez pokarmu,ginie. Zatem-giń,trollu! Żegnaj Ty ;tak pozegnałem OZRM -- " Pycha chodzi przed upadkiem, a wyniosłość ducha przed ruiną. " Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Bojkotujmy antypolską i antykatolicką prasę! 07.08.04, 10:36 Trzeba mówić Polakom prawdę o "żydowskiej gazecie dla Polaków" i innych polskojęzycznych mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a-z Re: Bojkotujmy antypolską prasę! IP: *.acn.waw.pl 07.08.04, 11:24 > Trzeba mówić Polakom prawdę o "żydowskiej gazecie dla Polaków" i innych > polskojęzycznych mediach.< 1.Założenie, o potrzebie dodatkowego mówienia prawdy musi wywodzić się z przekonania, że za dużo jest kłamstwa - pytanie - kto, kiedy i o czym twoim zdaniem, kłamie, ? 2.co masz na myśli pisząc >o "żydowskiej gazecie dla Polaków"< - nazwij po imieniu. 3.co masz na myśli pisząc >inne polskojęzyczne media< - nazwij po imieniu. 4.Polakom nie trzeba mówić, bo albo sami rozumieją, albo nie zasługują na zaszczytne miano rozumnych (dla mnie ciemnogród jest beznarodową, bezpłciową masą) 5.do tłumoków warto mówić, aby przywrócić ich dla społeczństwa (np. dla narodu), ale wypadałoby ciemnych oświecać równomiernie, czyli ani nie "na czerwono" ani nie "na czarno". 5. gdy ktoś twierdzi,że innym trzeba mówić, to znaczy że miałby chęć przemawiać, A TO JUŻ Z DALEKA ŚMIERDZI PCHĄ, oraz stwarza obawy że mówca uzurpuje sobie patent na uszczęsliwianie świata, że "wie, co jest słuszne i dla narodu najlepsze. Dla mnie na miano Polaka, zasługują tylko ci, którzy oprócz "papierów" mają serce, rozum oraz szacunek i miłość do bliżniego, są rzyczliwi i tolerancyjni - reszta społeczeństwa to mierzwa. PS. a yossarian18 zasługuje raczej na miano ksenofoba o zabarwieniu faszystowskim, niż Polaka-humanisty. Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Bojkotujmy antypolską prasę! 07.08.04, 11:38 Żydowska gazeta dla Polaków to Gazeta Wyborcza p. Michnika i Nie p. Urbana. Te gazety kłamały wielokrotnie, Nie pluło głównie na Kościół Katolicki, najohydniejsze kłamstwo Wybiórczej to oszczerstwo o mordowaniu Żydów przez AK i NSZ podczas Powstania Warszawskiego, zaś ostatnio kłamstwa o Kobylańskim, także o o. Rydzyku i czasami o Lepperze(łowcy skór). Inne polskojęzyczne media to "Wprost", "Polityka", "Newsweek" i tego typu gazety, zresztą poza imponderabiliami niczym się od siebie nie odróżniają. Polakom trzeba pokazywać kłamstwa Michnika, Urbana i im podobnych, żeby nie kupowali ich szmatławców i nie głosowali na partie, które ci panowie lansują. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.r.maryja Re: Bojkotujmy antypolską prasę! 07.08.04, 11:44 Gość portalu: a-z napisał(a): > > Trzeba mówić Polakom prawdę o "żydowskiej gazecie dla Polaków" i innych > > polskojęzycznych mediach.< > 1.Założenie, o potrzebie dodatkowego mówienia prawdy musi wywodzić się z > przekonania, że za dużo jest kłamstwa - pytanie - kto, kiedy i o czym twoim > zdaniem, kłamie, ? - chociażby Gazeta Pomorska pisząc o Maybachu ks Rydzyka > 2.co masz na myśli pisząc >o "żydowskiej gazecie dla Polaków"< - nazwi > j po > imieniu. -chodzi oczywiście o Gazetę Wyborczą..przeciez to oczywiste! > 3.co masz na myśli pisząc >inne polskojęzyczne media< - nazwij po imie > niu. -poza gazetą Wyborczą polskojęzyczne pisma to Fakt (kapitał niemiecki) Rzeczpospolita (kapitał norweski) i cała masa tzw kolorowych czasopism > 4.Polakom nie trzeba mówić, bo albo sami rozumieją, albo nie zasługują na > zaszczytne miano rozumnych (dla mnie ciemnogród jest beznarodową, bezpłciową > masą) -to fakt pytanie tylko kogo można faktycznie do tego ciemnogrodu zaliczyc > 5.do tłumoków warto mówić, aby przywrócić ich dla społeczństwa (np. dla > narodu), ale wypadałoby ciemnych oświecać równomiernie, czyli ani nie "na > czerwono" ani nie "na czarno". -ani tym bardziej na różowo niebiesko! tylko na biało-czerwono! > 5. gdy ktoś twierdzi,że innym trzeba mówić, to znaczy że miałby chęć > przemawiać, A TO JUŻ Z DALEKA ŚMIERDZI PCHĄ, oraz stwarza obawy że mówca > uzurpuje sobie patent na uszczęsliwianie świata, że "wie, co jest słuszne i dla narodu najlepsze. > -ja niecchę nikoh > Dla mnie na miano Polaka, zasługują tylko ci, którzy oprócz "papierów" mają > serce, rozum oraz szacunek i miłość do bliżniego, są rzyczliwi i tolerancyjni - > -tolerancja to za mało bo tolerancja = obojetność dla mnie to skomptromitowane i wyświechtane słowo bo 15 lat tolerancji pokazało iż oznacza to akceptowanie a nawet afirmowanie róznych patologii iczy zboczeń (korupcja drobna przestępczosć, seksualne zboczenia, bezkarność oszczerców itp) > reszta społeczeństwa to mierzwa. > PS. a yossarian18 zasługuje raczej na miano ksenofoba o zabarwieniu > faszystowskim, niż Polaka-humanisty. > > - no tak każdy kto nie podziela twoich poglądów i jest na prawo od PO i UW to dla ciebie jest faszystą...no i kto tu jest bnietolerancyjny? pluralizm poglądów nie oznacza tylko akceptacji dla róznych wersji tego samego światopogladu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Bojkotujmy polskojezyczny ,vatykański kler ,o !!! IP: *.multicon.pl 07.08.04, 12:06 Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.r.maryja spluwaczkę na kler znajdziesz tu 07.08.04, 12:09 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=14737047 - a nas porządnych ludzi zostaw w spokoju..ty jesteś antysemitą na opak Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.r.maryja Re: Bojkotujmy antypolską i antykatolicką prasę! 07.08.04, 23:29 teraz to warka tak się schlał ze nawet odpowiedzieć nie jest mi w stanie Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Bojkotujmy antypolską i antykatolicką prasę! 07.08.04, 23:38 Zapewne żłopią stronga z a-z, który mnie zaatakował za "żydowską gazetę dla Polaków". Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.r.maryja Re: Bojkotujmy antypolską i antykatolicką prasę! 07.08.04, 23:40 prawda ich zabolała i muszą sobie ztym jakoś poradzić...mają na to jak widać stary wypróbowany sposób..urżnąć się w trupa... Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Bojkotujmy antypolską i antykatolicką prasę! 07.08.04, 23:50 I pewnie będą pyskować, że chlanie wódy to stary sarmacki zwyczaj(może nawet zacytują Kitowicza, on tam fajnie pisał o takich opojach, jak warka_strong). Odpowiedz Link Zgłoś
fleischmaschine Re: Bojkotujmy antypolską i antykatolicką prasę! 07.08.04, 23:41 A wy zapalcie sobie kadzidlo i kadzcie sobie. lefebrysta z nazista. Kiedy przestaniecie siac glupote na forum?? Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.r.maryja Re: Bojkotujmy antypolską i antykatolicką prasę! 07.08.04, 23:43 pytanie zasadnicze kto tu tak naprawde sieje głupotę... Odpowiedz Link Zgłoś
fleischmaschine Re: Bojkotujmy antypolską i antykatolicką prasę! 07.08.04, 23:46 glupote, ciemnote, zaklamanie, hipokryzje, cynizm pozatym faszyzm siejesz ty i twoj przydupas yoss Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.r.maryja Re: Bojkotujmy antypolską i antykatolicką prasę! 07.08.04, 23:52 a którym miejscu moje wypowiedzi są faszystowskie? czy ty wiesz w ogóle o czym ty w ogóle mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Bojkotujmy antypolską i antykatolicką prasę! 07.08.04, 23:54 Jeszcze masońskość, bolszewizm, jakobinizm, maoizm, hitleryzm. Czy o czymś zapomniałem? Odpowiedz Link Zgłoś
mogiliani TYLKO RYDZYK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.08.04, 23:52 narody całego świata wyrażają swoje poparcie i zatroskanie o zdrowie ojca Rydzyka. hydepark.rubikon.net.pl/strony/nocnik/hindusi.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mogiliani TYLKO NASZA PRASA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.08.04, 23:53 hydepark.rubikon.net.pl/strony/nocnik/nd-reklama.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Mogiliani, wróciłeś! 07.08.04, 23:57 Będzie z tobą jazda, ty stary udecki bucu z chodu prof. Geremka i "Adasia" Michnika. Jak tam na wczasach było, nie zmolestował cię jakiś paskudny klerodpedpofil, jakich na FK pełno? Odpowiedz Link Zgłoś
mogiliani "Świętoszek" 07.08.04, 23:56 Molier, "Świętoszek" "A zapał, z jakim wznosił do nieba swe modły, Oczy wszystkich obecnych wciąż ku niemu wiodły: To wzdychał, to się krzyżem rozkładał na ziemi, Aby dotknąć posadzki usty pokornemi". Odpowiedz Link Zgłoś
mogiliani JEDEN NARÓD JEDNO PAŃSTWO JEDNA RELIGIA 08.08.04, 00:03 Nie będziemy gadać z żydami! radio.maryja.org/Rydz.jpg Pod bramy nieba trafił ks.Rydzyk. Szuka go sw.Piotr na liscie i nie moze znalesc. - Jak to , nie ma mnie ? Za jakis czas umarł ksiadz Jankowski i sytuacja sie powtarza; sw.Piotr i jego nie moze znalesc na liscie. Na to wszystko ks. Jankowski mowi do Rydzyka: - Chodzmy stad, co bedziemy gadac z Zydem Odpowiedz Link Zgłoś
mogiliani Martin Luter "O niewolnej woli" 08.08.04, 00:04 "Kosciół jest tam, gdzie jest prawda, nie jest zas tak, że prawda jest tam, gdzie jest Kosciół Papieża i jego popleczników przemagaja bramy piekielne, ponieważ znani sa na całym swiecie ze swej jawnej bezbożnosci i zbrodni. Więc papież i jego poplecznicy nie sa kosciołem, o którym mówi Chrystus" Martin Luter "O niewolnej woli" (De Servo Arbitro) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.r.maryja Re: Martin Luter "O niewolnej woli" 08.08.04, 00:07 Luter sprzeciwił się też tłumaczenia biblii na jezyk serbołuzycki bo uważał ze ten naród wyymrze w ciagu jednego pokolenia..tymczasem żyje on po dziś dzień... Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Martin Luter "O niewolnej woli" 08.08.04, 00:08 Lepiej przytocz poglądy Lutra na temat Żydów. Całkowicie się pokrywają z poglądami udecji na tą sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.r.maryja Re: Martin Luter "O niewolnej woli" 08.08.04, 00:15 ja akurat się nie interesuje za bardzo schizmatykami a do takich własnie należy zaliczyć Husa Lutra czy Kalwina Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Martin Luter "O niewolnej woli" 08.08.04, 00:59 Luter, którego tak chętnie cytuję zwolennik partii skupiającej przynajmniej paru Żydów nawoływał do pogromów "narodu wybranego". Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.r.maryja Re: Martin Luter "O niewolnej woli" 09.08.04, 17:57 yossarian18 napisał: > Luter, którego tak chętnie cytuję zwolennik partii skupiającej przynajmniej > paru Żydów nawoływał do pogromów "narodu wybranego". 0-no łądne rzeczy..nie dość ze heretyk to do tego jeszcze atysemita...a moze Luter byl pedofilem co? tak mis ię teraz to skojarzylop no bo teraz jest w modzie nazwać kogoś pedofilem... Odpowiedz Link Zgłoś
mogiliani Nagie piersi Maryi 08.08.04, 00:07 Maryja półnago i malutki Jezus dotykajacy jej piersi. Obraz znajduje się w kościele kapucynów w San Giovanni Rotondo we Włoszech: www.maryja.org/piersimaryji.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mogiliani Dlaczego podarła zdjęcie Papieża? 08.08.04, 00:15 www.geocities.com/legaba2003/wiosny.jpg Czy wiesz kto jest na zdjęciu? Odpowiedz Link Zgłoś
mogiliani Uwolnić elfy!!! PRECZ Z PRECZEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.08.04, 00:43 republika.pl/aazrane/ Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: za długo grzaliśmy sie na słońcu co? 08.08.04, 00:50 Tobie kąpiel w jeziorku nawet nie pomogła... Udaj sięna ablucję do Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.r.maryja Re: za długo grzaliśmy sie na słońcu co? 08.08.04, 00:54 ablucja?? a co to takiego?? coś ty świntuchu złapał? trzymaj się ode mnie zdala! zgiń przepadnij zarazo przeklęta! dobranoc!! pchły na noc! Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: za długo grzaliśmy sie na słońcu co? 08.08.04, 01:02 Oj martwić mnie zaczyna stan Twego umysłu. Coraz mniej błyskotliwości (jeśli kiedykolwiek była?), coraz więcej bełkotu i powtarzania... Odpowiedz Link Zgłoś
mogiliani Bojkotujmy i jedźmy na Islę Margaritę 08.08.04, 00:54 www.b-ill.com/albinator/data/c81e728d9d4c2f636f067f89cc14862c/6_p4193.jpg ... nawet z panienką Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.r.maryja daremie wklejasz te linki 08.08.04, 00:55 w ogóle do nich nie zaglądam Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: daremie wklejasz te linki 08.08.04, 01:03 nowy.oszolom.z.r.maryja napisał: > w ogóle do nich nie zaglądam > === Myślisz, że ktoś zagląda do tego, co Ty na forum podzrzucasz? Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.r.maryja Re: daremie wklejasz te linki 08.08.04, 21:02 ja żadnej pornografii nie wklejam rozumiem że masz z czytaniem klopot że wolisz sprośne obrazki oglądać...jak chcesz mogę ci kupić komiksy abo książeczki z serii poczytaj mi mamo..to są lektury na twoim poziomie więc nie będziesz miał problemów z ich zrozumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
mogiliani Bojkotujmy i lećmy 08.08.04, 01:02 daleko w Milky Way imgsrc.hubblesite.org/hu/db/2004/25/images/a/formats/full_jpg.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mogiliani BOJKOT, BOJKOT, - palić prasę, palić książki!!!!!! 08.08.04, 01:04 wysłać w serce słońca sohowww.nascom.nasa.gov/bestofsoho/Superprom91499G.gif Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.r.maryja Re: BOJKOT, BOJKOT, - palić prasę, palić książki! 08.08.04, 21:04 już byli tacy co to robili...potem przeszli na palenie ludzi...rozumiem ze to są twoje wzorce i autorytety... Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Bojkotujmy oszołomskie wątki:) 08.08.04, 01:12 mogiliani napisał: > Czy można zbojkotować bojkot? A jakże:) Odpowiedz Link Zgłoś
mogiliani Re: Bojkotujmy oszołomskie wątki:) 08.08.04, 01:19 ale to się przylepia i trudno to g.. strzepnąć.... Odpowiedz Link Zgłoś
mogiliani Bojkotujmy - Boy by sie uśmia:)))))))))))))))))))) 08.08.04, 01:18 Ernestynka Druga znów była dziewczynka, A zwała się Ernestynka. Jeden miała smutek wielki, Bo ojciec robił serdelki. A przeciwnie, za to ona Była bardzo wykształcona. Wciąż czytała co się zmieści Śliczne francuskie powieści. Mówili o niej bógwico, Że jest tylko półdziewicą. Nie każda jest taka święta, Żeby zaraz mieć bliźnięta. Raz ją ojciec przez to złapał, Bo jej narzeczony chrapał. Straszny krzyk się zrobił w domu, Że tak czynią po kryjomu. Każdy wrzeszczał o czym innym, Jak zwykle w życiu rodzinnym. Ojciec najgorsze wyrazy Powtarzał po kilka razy. Ona płakała cichutko, Bo ją przy tym kopnął w udko. A potem jeszcze jej ostro Zakazał bawić się z siostrą, Że się taka sama świnka Zrobi jak ta Ernestynka. Z książkami też była heca: Wszystkie powrzucał do pieca, Choć sam nie wiedział, dlaczego, Co ma jedno do drugiego. W końcu ustały te krzyki, Poszedł rano do fabryki. Na co człowiek się naraża, Kiedy ojca ma masarza. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.r.maryja Re: link 08.08.04, 21:14 plotka..kolejna fabrykacja..fałszywi świadkowie..fałszywe oskarzenia Jezus też przez to przechodził..nihil novi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihihi Re: Bojkotujmy antypolską i antykatolicką prasę! IP: *.multicon.pl 09.08.04, 09:30 Bedąc na wsi zaszedłem do "sławojki". A tam ,o zgrozo ! Na gwożdziu wisiała polska , katolicka prasa w osobie "Naszego Dziennika". :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszolom.z.r.maryja Re: Bojkotujmy antypolską i antykatolicką prasę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 10:31 jak żeś ją sam tam powiesił...ja byłem też w podonym sroczu i widziałem NIE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toaleten śliski papier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 10:33 A użyłeś? Jeśli tak toś się chyba obsmarował bo Nie ma śliski papier Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszolom.z.r.maryja papier ktory używa NIE kaleczy zwieracze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 10:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Bojkotujmy antypolską i antykatolicką prasę z ND.. IP: 213.184.18.* 09.08.04, 09:36 włącznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chala osiol: won stad. GW twoj wrog IP: *.rdu.bellsouth.net 10.08.04, 00:04 co tu robisz, zlodzieju> smiecisz dla zlodzieja Rydzyka? Czy dla pedofila Jankowskiego, szmato czarna? Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: osiol: won stad. GW twoj wrog 10.08.04, 00:47 Ja też jestem wrogiem Gazety Wybiórczej i biorę przykład z "zimnych czaszek" i robię za konia trojańskiego i V kolumnę. Odpowiedz Link Zgłoś