Dodaj do ulubionych

Richard Czarnetzky oszalał (po raz kolejny już)

11.10.13, 18:33
- kto ogląda(ł) "tak jest" - ten wie!
:D:D:D
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: Richard Czarnetzky oszalał (po raz kolejny ju 11.10.13, 18:43
      a kto nie... i tak wie,Rycho ze szwagrem czy bez, to potega wolska
      • sclavus Re: Richard Czarnetzky oszalał (po raz kolejny ju 11.10.13, 20:12
        Ja to wiem - chodzi mi jednak o to, że dzisiaj, dał popis paranoi
        ... tu już nie chodzi o kłamstwa, którymi się posługiwał - chodzi właśnie o paranoję, którą - pięknie - prezentował ;)
    • etta2 Re: Richard Czarnetzky oszalał (po raz kolejny ju 11.10.13, 19:51
      Na Rychu zawsze można polegać, jest NIEZWODNY w swoich pisdackich pierdach.
    • a74-7 Re: Richard Czarnetzky oszalał (po raz kolejny ju 11.10.13, 20:27
      Czarnecki sie pisze ,wujku !
      • porannakawa01 Re: Richard Czarnetzky oszalał (po raz kolejny ju 11.10.13, 20:48
        a74-7 napisał:

> Czarnecki sie pisze ,wujku !

Chyba masz rację z nazwiskiem.
        To jednak niepewne.
        Oni zmieniają nazwiska na bardziej pasujące do polskiej rzeczywistości bo lud rydzykowy a prosty w wiekszości antysemicki.
        Ale na imię ma Heinrich Riccardo?
        • a74-7 Re: Richard Czarnetzky oszalał (po raz kolejny ju 11.10.13, 21:17
          Czy masz na mysli tych ,co zmienili swoje nazwiska na bardziej POlskie niz rodowici Polacy ???
          O, tych jest wiecej niz mniejszosc narodowa w Wiki uznaje :-)
          • volupte Re: Richard Czarnetzky oszalał (po raz kolejny ju 11.10.13, 22:15
            No , no , Czarnecki to mocno podejrzane nazwisko. Ciekawe jak poprzednio sie nazywal , skoro juz zaczałeś.
      • sclavus Re: Richard Czarnetzky oszalał (po raz kolejny ju 11.10.13, 22:53
        ... pisze się również Ryszard - nie wiesz dlaczego zrobił z siebie Richarda??
        A do Richarda, pasuje wyłącznie Czarnetzky... ofiaro Michalika - arcyBe, gdybyś się zastanawiał...
    • mila2712 Re: Richard Czarnetzky oszalał (po raz kolejny ju 11.10.13, 20:34
      Niestety nie oglądałam ale i bez tego wiem, że Ryszard reprezentuje inny wymiar.
      • zdybex Re: Richard Czarnetzky oszalał (po raz kolejny ju 11.10.13, 20:44
        W Tworkach kilku wypuścili na dzień integracji z ludem. Rycho się załapał?
        • mila2712 Re: Richard Czarnetzky oszalał (po raz kolejny ju 11.10.13, 20:58
          Jest jedno ale....lud ( w przeważającej większości ) nie chce integracji z Ryśkiem.
    • chasyd_z_czerskiej sclavus 11.10.13, 21:42
      ty już dawno 's uma saszoł'... :)

--
      Żołnierze wyklęci
      www.youtube.com/watch?v=0sXaXCrRsho&feature=player_detailpage
      • zdybex Re: sclavus 11.10.13, 22:07
        Zadziwiające, ze polska populacja kretynow wybrała swojego reprezentanta do Unii Europejskiej. To oczywisty debil choć kombinuje aby robić za mentekaptusa. . Czy ten kretyn ma matke i ojca i czy oni widzą co wyruchali?
        Kretyn w rodzinie to szczęście dla każdej katolickiej rodziny Bóg tak chciał.
        • sclavus Re: sclavus 11.10.13, 22:57
          wypisz, wymaluj ... Czarnetzky, Richard (dla niepoznaki)
        • volupte Re: sclavus 11.10.13, 23:00
          On z siebie robi idiote , dla kasy , pisowskiej kariery itp. Taki gnojek. Podobnie źle myślałem o Miśki Kamińskim , który tez wielokrotnie takiego debila udawał , ale jak ostatnio słuchałem jego wywiad , gdy juz ma ta pępowinę pisowska odcietą to zupełnie inny człowiek. Rozsądny , konkretny , rzexwo patrzący , więc jest po prostu cynikem . Richard być może podobnie , aleto lizanie dupska kaczego est obrzydliwe.
      • sclavus Wątpię ... chasydzie-antysemito... 11.10.13, 22:56
        Próbujesz się odgryźć... a zęby przeżarte szkorbutem - dziw, że cię nie bolą...
        :D:D:D
      • sclavus chasydzie!!! 11.10.13, 23:05
        czy już jesteś au courant, że katolik nie może być antysemitą??
        Franek pierwszy tak orzekł!!!
        :D:D:D:D:D
        ... długo jeszcze będziesz trwał ... w tym grzechu ciężkim??? (hihihihihihi)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka