Dodaj do ulubionych

Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd Panie Pośle Kalisz

13.10.13, 08:30
Jak tak mozna mówić o kobiecie, która urodziła Pańskie dziecko?
To nie jest wypowiedź godna dżentelmena!
Myślę, ze to nie przystoi i wyniku tej niefortunnej wypowiedzi straci Pan sporo zwolenników.
www.fakt.pl/znany-polityk-ma-syna,artykuly,423081,1.html
Obserwuj wątek
    • lumpior Re: Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd Panie Pośle K 13.10.13, 08:36
      Szczery do bólu i tyle.Tak bywa i to często.
      • z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j Tyle, ze kiedyś moze po ryju od własnego syna 13.10.13, 08:47
        lumpior napisał:

> Szczery do bólu i tyle.Tak bywa i to często.

dostać!
    • gtxl Re: Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd Panie Pośle K 13.10.13, 08:37
      Czego ma się wstydzić?
      Tego,że szczerze powiedział,że spłodził syna w noc Sylwestrową?
      Wyznania,że to Sylwestrowa wpadka? a nie wielka miłość.
      Ale jesteś zakłamany PiS_dogłowy zapijaczony ryju.

Ty nie na grzybach? Nie słuchasz swojego szefa?

• lumpior Re: Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd Panie Pośle K 13.10.13, 08:43
        facet.interia.pl/seks-i-zwiazki/partnerstwo/news-wpadka-i-co-dalej,nId,445372
        • lumpior Re: Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd Panie Pośle K 13.10.13, 08:46
          kobieta.onet.pl/dziecko/ciaza-i-porod/przyznaly-sie-ze-ich-ciaze-to-wpadki/0n1j1
      • z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j Re: Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd Panie Pośle K 13.10.13, 08:52
        gtxl napisał:

> Czego ma się wstydzić?
        > Tego,że szczerze powiedział,że spłodził syna w noc Sylwestrową?
        > Wyznania,że to Sylwestrowa wpadka? a nie wielka miłość.
        > Ale jesteś zakłamany PiS_dogłowy zapijaczony ryju.

PiS_dogłowi to sa ci co popierajOM PiS i w tym celu to ja to słowo wymyśłiłem i opatentowałem.
        PiS_dogłowy - popierajacy PiS !

>
        > Ty nie na grzybach? Nie słuchasz swojego szefa?

Grzybów ci u mnie dostatek, a na referendum nie idę, choć ossobiście uważam, ze to błąd, bo powinniśmy iść i dać kolejne wpierdy Maczelnemu Idiocie i jego zakłamanej bandzie.
        Za to za rok pójdziemy do wyborów i wybierzemy HGW na trzecią kadencję!!!

>
        >
        >
        • samantha.1 Re: Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd Panie Pośle K 13.10.13, 09:46
          "Grzybów ci u mnie dostatek,"
          Zapewne ,co widać po twoich postach:-)
          • zapijaczony_ryj Re: Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd Panie Pośle K 13.10.13, 10:52
            samantha.1 napisała:

> "Grzybów ci u mnie dostatek,"
            > Zapewne ,co widać po twoich postach:-)

a co mają nasze wspaniałe polskie grzyby do moich postów?
    • wiosnaludzikow Re: Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd Panie Pośle K 13.10.13, 08:51
      Jeżeli Tu Ryjku piszesz o zachowaniu to znaczy , że wilk może wykładać i propagować wegetarianizm.
      • zapijaczony_ryj Bardziej mnie pasuje pisać o zachowaniu 13.10.13, 08:56
        wiosnaludzikow napisał:

> Jeżeli Tu Ryjku piszesz o zachowaniu to znaczy , że wilk może wykładać i propag
        > ować wegetarianizm.

Niz prezespanu mówić o wychowywaniu dzieci i nauczać Polaków żyć.
        I nie bardzo rozumiem dlaczego do mnie akurat pijesz z tym zachowaniem. Ja umiem się zachować w towarzystwie i mam nawet w tym kierunku wykształcenie pedagogiczne!
        • gtxl Re: Bardziej mnie pasuje pisać o zachowaniu 13.10.13, 09:01
          I nie bardzo rozumiem dlaczego do mnie akurat pijesz z tym zachowaniem. Ja umiem się zachować w towarzystwie i mam nawet w tym kierunku wykształcenie pedagogiczne!

To widać prawie w każdym twoim poście.
          Wstyd to jest jeździć po pijaku i podpisywać puste kartki SBecji.

• zapijaczony_ryj Re: Bardziej mnie pasuje pisać o zachowaniu 13.10.13, 09:06
            gtxl napisał:

> I nie bardzo rozumiem dlaczego do mnie akurat pijesz z tym zachowaniem. Ja umie
            > m się zachować w towarzystwie i mam nawet w tym kierunku wykształcenie pedagogi
            > czne!
            >
            >
            >
            > To widać prawie w każdym twoim poście.
            > Wstyd to jest jeździć po pijaku i podpisywać puste kartki SBecji.
            >
            Przeciez napisałem, ze nie jestem z tego epizodu dumny, ale osobiscie uważam, ze większym wstydem jest być świnią , kapować i kłamać!
            Ja nigdy nikogo nie podkablowałem i staram się nie kłamać
        • wiosnaludzikow Re: Bardziej mnie pasuje pisać o zachowaniu 13.10.13, 12:16

> Niz prezespanu mówić o wychowywaniu dzieci i nauczać Polaków żyć.
          > I nie bardzo rozumiem dlaczego do mnie akurat pijesz z tym zachowaniem.
          A co ma wspólnego Twoja obsesja z zachowaniem ?
          >Ja umie m się zachować w towarzystwie i mam nawet w tym kierunku wykształcenie pedagogi
          > czne!
          Nie wątpię ale tu na forum na pewno nie.
          PS
          Wykształcenie nie ma z tym nic ale to nic wspólnego.
          • zapijaczony_ryj Re: Bardziej mnie pasuje pisać o zachowaniu 13.10.13, 13:27
            wiosnaludzikow napisał:

>
            > > Niz prezespanu mówić o wychowywaniu dzieci i nauczać Polaków żyć.
            > > I nie bardzo rozumiem dlaczego do mnie akurat pijesz z tym zachowaniem.
            > A co ma wspólnego Twoja obsesja z zachowaniem ?
            > >Ja umie m się zachować w towarzystwie i mam nawet w tym kierunku wykształc
            > enie pedagogi
            > > czne!
            > Nie wątpię ale tu na forum na pewno nie.
            > PS
            > Wykształcenie nie ma z tym nic ale to nic wspólnego.

Nie ublizam forumowiczom inaczej myślącym jak ty, czy kapuś
    • pan.nikt Re: Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd Panie Pośle K 13.10.13, 08:59
      Nie wymagaj cudów od knura
      • gtxl Re: Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd Panie Pośle K 13.10.13, 09:03
        pan.nikt napisał:

> Nie wymagaj cudów od knura

Czyli od kogo?

• pan.nikt Re: Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd Panie Pośle K 13.10.13, 09:09
          zgadnij
          • gtxl Re: Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd Panie Pośle K 13.10.13, 09:13
            pan.nikt napisał:

> zgadnij

Jeżeli myślałeś o Kaliszu, to nie masz racji absolutnie.
            Facet ma rozdęte ego,ale nie jest chamem i tym czym napisałeś.
            • pan.nikt Re: Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd Panie Pośle K 13.10.13, 09:16
              ego to fakt. ale o chamie nic nie napisałem.
              Bo czy knur może być chamem???
              • 1tobi Re: Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd Panie Pośle K 13.10.13, 09:28
                "Wielkie ci smutki uczynił w domu twoim Kalisz tym wyznaniem swoim ?" królowa Wiktoria w dalszym ciągu nie żyje .
                • pan.nikt Re: Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd Panie Pośle K 13.10.13, 09:32
                  ALE ŻYJĄ MŁODSI.
                  Królowa Elżbieta itd
                • zapijaczony_ryj Re: Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd Panie Pośle K 13.10.13, 10:54
                  1tobi napisał:

> "Wielkie ci smutki uczynił w domu twoim Kalisz tym wyznaniem swoim ?" królowa
                  > Wiktoria w dalszym ciągu nie żyje .

Jest mnie po prostu przykro, ze facet, którego darze sympatia tak się nieładnie zachował w stosunku do tej kobiety
      • lumpior Re: Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd Panie Pośle K 13.10.13, 13:07
        pan.nikt napisał:

> Nie wymagaj cudów od knura
        Piszesz o własnym ojcu? No "wyrób" w twojej osobie to totalna porażka.Jasne ciulu?
        • pan.nikt Re: Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd Panie Pośle K 13.10.13, 13:50
          CIULEM TO TY JESTEŚ.
          A mój ojciec nie znał internetu. Umarł wcześniej DURNIU
    • mila2712 Re: Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd Panie Pośle K 13.10.13, 10:41
      Chwila panie Zapijaczony .....
      przecież Ryszard nie wypowiada się źle o matce swojego dziecka.
      Podał tylko okoliczności, w których doszło do poczęcia.
      Myslisz, że większość ludzi na świecie zgrodzona jest z wielkiej miłości ?
      Miłość miłością a i tak biologia rządzi światem :)
      • zapijaczony_ryj Wdać inaczej postrzegamy pewne zjawiska 13.10.13, 10:56
        mila2712 napisała:

> Chwila panie Zapijaczony .....
        > przecież Ryszard nie wypowiada się źle o matce swojego dziecka.
        > Podał tylko okoliczności, w których doszło do poczęcia.
        > Myslisz, że większość ludzi na świecie zgrodzona jest z wielkiej miłości ?
        > Miłość miłością a i tak biologia rządzi światem :)

wg mnie ją po prostu obraził
        • mila2712 Re: Wdać inaczej postrzegamy pewne zjawiska 13.10.13, 11:02
          Przecież to dorośli ludzie i wiadomo jakie mogą być konsekwencje pewnych zachowań.
          To po prostu stwierdzenie faktu.
          Ogladałam w Tvn24 wypwiedź Rysia na temat dziecka, matki dziecka. Nie było mowy o braku szacunku.

Czy każde zbliżenie dwójki ludzi ma na celu poczęcie dziecka ? Nie. A jeśli się zdarzy to jak to nazwać ?
          • zapijaczony_ryj Re: Wdać inaczej postrzegamy pewne zjawiska 13.10.13, 11:04
            mila2712 napisała:

> Przecież to dorośli ludzie i wiadomo jakie mogą być konsekwencje pewnych zachow
            > ań.
            > To po prostu stwierdzenie faktu.
            > Ogladałam w Tvn24 wypwiedź Rysia na temat dziecka, matki dziecka. Nie było mowy
            > o braku szacunku.
            >
            > Czy każde zbliżenie dwójki ludzi ma na celu poczęcie dziecka ? Nie. A jeśli się
            > zdarzy to jak to nazwać ?

Twoja odpowiedź jest potwierdzeniem, ze inaczej postrzegamy i wyznajaemy inne systemy wartości...
            • mila2712 Re: Wdać inaczej postrzegamy pewne zjawiska 13.10.13, 11:07
              System wartości nie ma tu nic do rzeczy ....

Mój syn też nie był planowany .....ale to najpiękniejszy niespodziewany prezent od losu.
              Skoro tak mówię to w jakikolwiek sposób źle o mnie świadczy ?
              • zapijaczony_ryj Re: Wdać inaczej postrzegamy pewne zjawiska 13.10.13, 11:10
                mila2712 napisała:

> System wartości nie ma tu nic do rzeczy ....
                >
                > Mój syn też nie był planowany .....ale to najpiękniejszy niespodziewany prezent
                > od losu.
                > Skoro tak mówię to w jakikolwiek sposób źle o mnie świadczy ?

To nie jest wątek o planowaniu poczęcia, tylko o niekulturalnym, wręcz obrażliwym potraktowaniu kobiety
                • gtxl Re: Wdać inaczej postrzegamy pewne zjawiska 13.10.13, 12:08
                  To nie jest wątek o planowaniu poczęcia, tylko o niekulturalnym, wręcz obrażliwym potraktowaniu kobiety

W jaki sposób, jakimi słowami Kalisz obraził matkę swojego dziecka?
                  Tylko spokojnie, zastanów się zanim chlapniesz kolejną głupotę.
                  • zapijaczony_ryj Re: Wdać inaczej postrzegamy pewne zjawiska 13.10.13, 13:33
                    gtxl napisał:

> To nie jest wątek o planowaniu poczęcia, tylko o niekulturalnym, wręcz obrażliw
                    > ym potraktowaniu kobiety
                    >
                    >
                    > W jaki sposób, jakimi słowami Kalisz obraził matkę swojego dziecka?
                    > Tylko spokojnie, zastanów się zanim chlapniesz kolejną głupotę.

całym konrekstem swej wypowiedzi sugerującej, ze to efekt sylwestrowego szaleństwa, czyli, ze spłodzili dziecko przypadkowo i po pijaku
                    • gtxl Re: Wdać inaczej postrzegamy pewne zjawiska 13.10.13, 13:46
                      całym konrekstem swej wypowiedzi sugerującej, ze to efekt sylwestrowego szaleństwa, czyli, ze spłodzili dziecko przypadkowo i po pijaku

Cóż, za prawdę niejeden był od czci osądzony.
                      Nie darzyłem zbytnią sympatia Kalisza,ale tą wypowiedzią akurat mnie przekonał,że " Wszystkie Ryśki,to fajne chłopaki są".

• zapijaczony_ryj Re: Wdać inaczej postrzegamy pewne zjawiska 13.10.13, 14:49
                        gtxl napisał:

> całym konrekstem swej wypowiedzi sugerującej, ze to efekt sylwestrowego szaleńs
                        > twa, czyli, ze spłodzili dziecko przypadkowo i po pijaku
                        >
                        >
                        > Cóż, za prawdę niejeden był od czci osądzony.
                        > Nie darzyłem zbytnią sympatia Kalisza,ale tą wypowiedzią akurat mnie przekonał,
                        > że " Wszystkie Ryśki,to fajne chłopaki są".
                        >

obawiam się, ze przypadkowa mama nie podziela twojego zdania, a syn jak dorosnie to da mu po ryju
                • mila2712 Re: Wdać inaczej postrzegamy pewne zjawiska 13.10.13, 12:59
                  Suma sumarum to jest temat o poczęciu ( nieplanowanym ) nazwanym przez posła "wpadką" a to tak bardzo Cię oburzyło.

Nie jest wazne jak to nazwał ale jakim będziej ojcem i partnerem dla tej kobiety
                  Amen.
                • volupte Re: Wdać inaczej postrzegamy pewne zjawiska 13.10.13, 13:17
                  Niekulturalny bo sie w Slwestra przespali i on to ujawnił? Daj se siana:-)
    • volupte Re: Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd Panie Pośle K 13.10.13, 12:14
      Jego dziecko? Miał wiatr w jajach przez 55 lat i nagle taki plodny? DNA badał?
      • mila2712 Re: Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd Panie Pośle K 13.10.13, 12:16
        No wiesz nie każdy jest - że tak powiem - doskonałym strzelcem
        • volupte Re: Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd Panie Pośle K 13.10.13, 12:28
          Jest jeszcze kilka fajnych powiedzonek- wszystkie dzieci nasze sa, czy ,,ojcem nie ten co spłodzil , tylko ten co wychował " itp. tylko facetów to jakos nie przekonuje :-)
          • gtxl Re: Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd Panie Pośle K 13.10.13, 12:31
            volupte napisał:

> Jest jeszcze kilka fajnych powiedzonek- wszystkie dzieci nasze sa, czy ,,ojcem
            > nie ten co spłodzil , tylko ten co wychował " itp. tylko facetów to jakos nie p
            > rzekonuje :-)

Mam nadzieję,że nie należysz do tych,którzy mają wiatr w jądrach i wychowują nie swoje dzieci tylko od sąsiada.

• volupte Re: Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd Panie Pośle K 13.10.13, 12:34
              Płonna nadzieja :-) Pewnie masz ten problem i dlatego taki agresywny. Nie przekonasz meżczyzn, że chowanie cudzego to to samo co swojego.
              • gtxl Re: Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd Panie Pośle K 13.10.13, 12:37
                volupte napisał:

> Płonna nadzieja :-) Pewnie masz ten problem i dlatego taki agresywny. Nie przek
                > onasz meżczyzn, że chowanie cudzego to to samo co swojego.

To nie ja z tym problemem wyskoczyłem jak filip z konopi.
                To ty zarzuciłeś coś Kaliszowi.
                Teraz zachowujesz się tak, jak w tym powiedzeniu o murzynach.

• volupte Re: Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd Panie Pośle K 13.10.13, 13:08
                  Sam Kalisz to sprowokował. Chce budowac popularnosc na dzieciaku to bedzie mial takie komentarze , albo jeszcze gorsze.
                  • zapijaczony_ryj Re: Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd Panie Pośle K 15.10.13, 08:13
                    volupte napisał:

> Sam Kalisz to sprowokował. Chce budowac popularnosc na dzieciaku to bedzie mial
                    > takie komentarze , albo jeszcze gorsze.

Dokładnie, przegiął
                  • mila2712 Nieprawda.... 15.10.13, 08:32
                    Kalisz nie buduje poularności na dziecku. To dziennikarze zapytali o to czy został ojcem. On tylko odpowiedział na pytanie. A potem to już efekt domina.

• zapijaczony_ryj Nie przypisuj innym swoich przypadosci! 13.10.13, 18:47
              gtxl napisał:

> volupte napisał:
              >
              > > Jest jeszcze kilka fajnych powiedzonek- wszystkie dzieci nasze sa, czy ,,
              > ojcem
              > > nie ten co spłodzil , tylko ten co wychował " itp. tylko facetów to jakos
              > nie p
              > > rzekonuje :-)
              >
              >
              > Mam nadzieję,że nie należysz do tych,którzy mają wiatr w jądrach i wychowują ni
              > e swoje dzieci tylko od sąsiada.
              >
              • gtxl Re: Nie przypisuj innym swoich przypadosci! 13.10.13, 18:53
                zapijaczony_ryj napisał:

> gtxl napisał:
                >
                > > volupte napisał:
                > >
                > > > Jest jeszcze kilka fajnych powiedzonek- wszystkie dzieci nasze sa,
                > czy ,,
                > > ojcem
                > > > nie ten co spłodzil , tylko ten co wychował " itp. tylko facetów to
                > jakos
                > > nie p
                > > > rzekonuje :-)
                > >
                > >
                > > Mam nadzieję,że nie należysz do tych,którzy mają wiatr w jądrach i wychow
                > ują ni
                > > e swoje dzieci tylko od sąsiada.

Nie zapowietrzaj się zapijaczony. Patrz na poprawność pisowni postu, choć literówki mogą się zdarzyć każdemu, ale nie byłemu studentowi WUML.

• mila2712 Re: Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd Panie Pośle K 13.10.13, 12:57
            volupte napisał:
            ,,ojcem nie ten co spłodzil , tylko ten co wychował "

To akurat często sprawdza się w życiu.

itp. tylko facetów to jakos nie przekonuje :-)

czyli co...Ryszard powinien zrobić badania bo to wprost niemozliwe, że mając 56 lat zapłodnił kobietę czy też niemozliwe, że zrobił to z 35 latką ( a ona na pewno miała kogoś na boku ) ?
            • volupte Re: Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd Panie Pośle K 13.10.13, 13:15
              Wszystko co napisałas jest mozliwe. Jednk facet to samiec i chce wychowywac własne dzieci , jesli wychowuje cudze to taki zbieg kolicznosci , a nie jakies jego pragnienie.
          • zapijaczony_ryj są tez i inne powiedzonka 13.10.13, 16:38
            volupte napisał:

> Jest jeszcze kilka fajnych powiedzonek- wszystkie dzieci nasze sa, czy ,,ojcem
            > nie ten co spłodzil , tylko ten co wychował " itp. tylko facetów to jakos nie p
            > rzekonuje :-)

Że ksiądz jest jedynym ojcem, do którego jego dzieci nie mówia tato
            • mila2712 Nieprawda.... 13.10.13, 18:51
              Mówią ....jak nikogo nie ma w pobliżu
              • volupte Re: Nieprawda.... 13.10.13, 19:03
                Chyba częścej niz myślimy , ale czy to cos złego.
                • mila2712 Re: Nieprawda.... 13.10.13, 19:09
                  Dla mnie nie.
                  Ksiądz jest tylko człowiekiem, serce nie sługa ( wiem banalne ale obrazowe )
                  W końcu to miłość do bliźniego - ale w wersji praktycznej :)

Jestem za zniesieniem celibatu.
                  • volupte Re: Nieprawda.... 13.10.13, 19:19
                    Celibat o ,,sztuczne " prawo bez umocowania w bilii , z powodu kasy.
        • zapijaczony_ryj PrezesPan tez tylko w mordzie mocnym jest 13.10.13, 16:12
          mila2712 napisała:

> No wiesz nie każdy jest - że tak powiem - doskonałym strzelcem
          • gtxl Re: PrezesPan tez tylko w mordzie mocnym jest 13.10.13, 16:18
            zapijaczony_ryj napisał:

> mila2712 napisała:
            >
            > > No wiesz nie każdy jest - że tak powiem - doskonałym strzelcem

Ty pijaku, o czym ty piszesz?
            Już się zesrałeś w gatki o tak wczesnej porze?
            Nie masz pielęgniarki pisdogłowy?

• gtxl Re: Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd Panie Pośle K 13.10.13, 12:26
        volupte napisał:

> Jego dziecko? Miał wiatr w jajach przez 55 lat i nagle taki plodny? DNA badał?

Odpowiem równie idiotycznie.
        Masz dzieci?
        DNA zbadałeś? możesz być pewny,że są twoje?

• volupte Re: Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd Panie Pośle K 13.10.13, 12:31
          Mam i moje. Badanie kosztuje 700zł. i kazdy facet przy najmniejszych watpliwościach powinien to zrobić. Kalisz chwali sie ze do niego podobne , a to raczej jego chciejstwo , bo czy podobne czy nie to zobaczy dopiero za kilka lat.
          • gtxl Re: Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd Panie Pośle K 13.10.13, 12:34
            volupte napisał:

> Mam i moje. Badanie kosztuje 700zł. i kazdy facet przy najmniejszych watpliwośc
            > iach powinien to zrobić. Kalisz chwali sie ze do niego podobne , a to raczej je
            > go chciejstwo , bo czy podobne czy nie to zobaczy dopiero za kilka lat.

Ja go rozumiem, ujrzał że jest podobne do niego i to się liczy.

• volupte Re: Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd Panie Pośle K 13.10.13, 13:06
              Jednak to on wywołał ten watek i lawine komentarzy w różnych mediach , równiez złośliwych. Chciał to ma. Zachowuje sie jak rogacz:-)
      • zapijaczony_ryj Re: Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd Panie Pośle K 13.10.13, 15:57
        volupte napisał:

> Jego dziecko? Miał wiatr w jajach przez 55 lat i nagle taki plodny? DNA badał?

teraz to nie problem sprawdzić
        • gtxl Re: Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd Panie Pośle K 13.10.13, 16:03
          zapijaczony_ryj napisał:

> volupte napisał:
          >
          > > Jego dziecko? Miał wiatr w jajach przez 55 lat i nagle taki plodny? DNA b
          > adał?
          >
          > teraz to nie problem sprawdzić
          >

To sprawdź Pis_dogłowy ryju.
        • volupte Re: Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd Panie Pośle K 13.10.13, 16:08
          Po takich ochach i achach , to lepiej ne ryzykować. Dziecko musi mieć ojca , jak powiadają sędziowie przyklepując alimenty , nawet niebiologicznym ojcom.:-)
          • gtxl Re: Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd Panie Pośle K 13.10.13, 16:11
            volupte napisał:

> Po takich ochach i achach , to lepiej ne ryzykować. Dziecko musi mieć ojca , ja
            > k powiadają sędziowie przyklepując alimenty , nawet niebiologicznym ojcom.:-)

No...proszę kolejny PiS_dogłowy..
            • volupte Re: Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd Panie Pośle K 13.10.13, 16:16
              Naucz sie rozpoznawać , które wpisy - odpowiedzi, sa którym podporzadkowane. Z toba trollu nikt nie chce rozmawiać.
              • gtxl Re: Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd Panie Pośle K 13.10.13, 16:21
                volupte napisał:

> Naucz sie rozpoznawać , które wpisy - odpowiedzi, sa którym podporzadkowane. Z
                > toba trollu nikt nie chce rozmawiać.

Rozumiem,że nie wiesz co odpowiadać.
                Dla mnie jesteś to ty- jesteś właśnie trollem.

Ale pozostań w swojej "dumie" tylko uważaj żebyś z tej dumy nie pękł.

• volupte Re: Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd Panie Pośle K 13.10.13, 16:24
                  . . I .
        • mila2712 Po co sprawdzać ? 13.10.13, 18:57
          jw.

Poza tym najważniejsze, żeby w papierach było napisane Kalisz.
          • volupte Re: Po co sprawdzać ? 13.10.13, 19:01
            Właściwie to masz rację.Juz uznał , teraz zapisze w USC i po ptakach. A jesli ona zapisze to ma 6 mcy na zaprzezenie, czego przeciez nie zrobi z obawy wysmiania.
            • mila2712 Re: Po co sprawdzać ? 13.10.13, 19:10
              A do tego nazwisko ojca "otworzy" matce jaki i dziecku wiele drzwi.
              • volupte Re: Po co sprawdzać ? 13.10.13, 19:17
                Jak będzie postury tatusia , to drzwi otworzy jak czołg. Za 20 lat nazwisko moze juz nic nie znaczyć. Kalisz to raczej schyłkowy polityk. Ale ....kto wie.
    • haen2010 Re: Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd Panie Pośle K 13.10.13, 13:28
      Kalisz ma pecha do kobiet. Poprzednia damulka go nieźle oskubała. Obecna, nie zarejestrowana też oczarowana jego wielkimi mozliwosciami w polityce. Widzi się w Belwederze.

No cóż, nigdy nic nie wiadomo. Kalisz musi się ożenić. Ale kitu, jaki to z niego jebaka nikomu nie sprzeda.
      • gtxl Re: Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd Panie Pośle K 13.10.13, 13:43
        No cóż, nigdy nic nie wiadomo. Kalisz musi się ożenić. Ale kitu, jaki to z niego jebaka nikomu nie sprzeda.

Co by o Kaliszu nie powiedzieć, to akurat tego kitu nie sprzedawał.
        • haen2010 Re: Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd Panie Pośle K 13.10.13, 14:02
          Coś ty? Zawsze lubił epatować jako wielbiciel pań, zwłaszcza młodszych. Aż do rozwodu. Wtedy się przymknął. Domek musiał sprzedać, żeby z tego wybrnąć.
    • remez2 A Franz Mauer powiedział do Ola Żwirskiego ... ntx 13.10.13, 13:51
    • bogucjusz Jedno pewne - szampana musiało być duuuuuuużo. n/t 13.10.13, 16:06
      • gtxl Re: Zapijaczony 13.10.13, 18:56
        Dzisiaj na chleb już zarobiłeś.
        Daruj już sobie dalszych głupot, bo słuchać cię już nie można.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka