Dodaj do ulubionych

Wałęsa i Wachowski kontra Lech Kaczyński

09.08.04, 13:16
Trzymam kciuki za obu panów. Lechowi Kaczyńskiemu przydałoby sie przypomnieć w
końcu gdzie leży granica pomiędzy prawem a warcholstwem
Obserwuj wątek
    • Gość: wolly Re: Wałęsa i Wachowski kontra Lech Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 13:23
      oby sie udalo. Ja tez przylaczam sie do "kciukow". Mam nadzieje ze wkoncu ktos
      mu sie do d... dobierze i przestanie zachowywac sie jak Bog Warszawy, ktory
      jako profesor prawa, wogole sie na nim nie zna
      • Gość: Nostradamus Re: Wałęsa i Wachowski kontra Lech Kaczyński IP: *.kra.warszawa.supermedia.pl 09.08.04, 13:43
        Profesor to chiba zbyt wielkie słowo. Szan Pan jest ino doctorem prawa a
        tytułek profesora uzyskał tylko na jednej uczelni czyli Uniwersytecie Kat. im
        Wyszynskiego czyli dawnej ATK. Świeży tytułek ib. nieświeży profesorek.
        • Gość: jak Re: Wałęsa i Wachowski kontra Lech Kaczyński IP: *.acn.waw.pl 09.08.04, 15:22
          Uważasz oczywiście ze "uniwerwk" w Białymstoku to dopiero powód do chwały.
          • Gość: fritz Niemniej trzymam rowniez kciuki. To jedni z bardzo IP: *.adsl.solnet.ch 09.08.04, 16:09
            nielicznych politykow (Kaczory), ktorzy polityke rozumieja jako obowiazek wobec
            spoleczenstwa. I staraja sie rowniez niedopuszczac do PiS ludzi majacych SLD-
            owskie zrozumienie "sluzenia" spoleczenstwu.

Mam nadzieje, ze nastawienie Kaczorow zostanie przejete rowniez z czasem przez
            PO,ktora jeszcze nie wygrala bitwy z "ukladem warszawskim", niestety.
            • slon2002 WOJNA CH...JÓW 10.08.04, 09:28
        • Gość: ktoś Re: Wałęsa i Wachowski kontra Lech Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 18:55
          z Kaczyńskiego "profesor" prawa jak z koziej dupy trąba. każdy student prawa
          widzi, że to skończony kretyn, Nikodem Dyzma strojacy się w szatki prawnika.
          jego pojęcie o prawie kończy się na kodeksie Hammurabiego i pięcioksięgu
          mojżeszowym. poza talionem facet nie zna żadnej koncepcji prawnej, choć minęły
          tysice lat rozwoju myśli prawniczej, facet zatrzymał się na podręczniku do
          historii prawa i to na pierwszych stronach o prawie archaicznym.

skończony ignorant, o niepohamowanych ambicjach, szarżujący cynicznie
          kłamstwami ( vide obecny proces ), przeklamaniami i ćwierćprawdami.

a do tego beztalencie. nie jestem Warszawiakiem, ale ciągle słyszę jak
          Warszawiacy mają już go dość.

• Gość: Ter Re: Wałęsa i Wachowski kontra Lech Kaczyński IP: *.abhsia.telus.net 09.08.04, 19:05
            "z Kaczyńskiego "profesor" prawa jak z koziej dupy trąba. każdy student prawa
            widzi, że to skończony kretyn....."
            Sam sobie takze opinie wydajesz piszac w tym stylu. Nie mam nic przeciwko
            temu aby prawo ukaralo go jesli rzeczywiscie nie bylo to prawda o co oskarzyl
            pomowionych. Ty wydaje mi sie jestes zwolennikiem prawa, ktore broni
            przestepce przed pomowieniem a zbrodniazowi pozwala chodzic na wolnosci.
            • Gość: Ten Re: Wałęsa i Wachowski kontra Lech Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 19:28
              Ten człowieczek poniżej i powyzej to były podwładny kapitana Wachowskiego
              komentarz zbyteczny...
            • Gość: Ktoś Re: Wałęsa i Wachowski kontra Lech Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 19:44
              Gość portalu: Ter napisał(a):

> Ty wydaje mi sie jestes zwolennikiem prawa, ktore broni
              > przestepce przed pomowieniem a zbrodniazowi pozwala chodzic na wolnosci.

skoro jesteś zwolennikiem "pomawiania przestępców" jak to określasz, to napisz
              może coś o działalności Kaczyńskich w spółce TELEGRAF...

gdyby zabrakło inwencji, to ten tekst może odświeży pamięć...
              www.kurier.wzz.org.pl/kz/kz135/3.shtml
              Prawo i Sprawiedliwość, he he, dobre sobie...
              • Gość: MOr Re: Wałęsa i Wachowski kontra Lech Kaczyński IP: 193.0.117.* 09.08.04, 20:10
                Wyraźnie stoi: 'Przedruk za 'NIE'' - gratuluję 'wiarygodnego' źródła...
              • Gość: Win Re: Wałęsa i Wachowski kontra Lech Kaczyński IP: *.proxy.aol.com 09.08.04, 21:25
                "Ktos" swoja opinie bazuje na "NIE"! Niewatpliwie, Ktos, J. Urban i NIE to
                bardzo wiarygodna szajka.
          • Gość: Pro-rok Re: Wałęsa i Wachowski kontra Lech Kaczyński IP: *.proxy.aol.com 09.08.04, 20:57
            Dlaczego blaznowi jak "ktos" wydaje sie ze ma daone do tego aby krytykowac
            kogos kto udowodnil ze potrafi ciezko, wydatnie i uczciwie pracowac? Ublizac
            komus jest bardzo latwo...kazdy kretyn potrafi. Pochwalic sie jakims
            osiagninciem jest duzo trudniej.
            Ktosiu,nastepnym razem, zanim kogos ordynarnie skrytykujesz, popatrz sie w
            lustro i zadaj sobie pytanie: " Czy ja mam dane krytykowac kogos kto jest
            o niebo madrzejszy ode mnie?".
      • Gość: stefan z ciemnogro Re: Wałęsa,Wachowski,L.Kaczyński-kury Wam macać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 17:59
        Wartosci chrzescijanskie=kochaj blizniego swego jak siebie samego;nastaw drugi
        polczek;miłujcie nieprzyjaciól swoich.....PANOWIE KURY WAM MACAC,jak mowił
        naczelnik J.P.Komuszewscy nic nie musza robic,tylko kradna.A WY ROZPIEPRZACIE
        PRAWICE!!!
        • Gość: Ww Re: Wałęsa,Wachowski,L.Kaczyński-kury Wam macać IP: *.vf.shawcable.net 10.08.04, 03:06
          Nie przeinaczaj slow Marszalka....
          bylo "Wam panowie kury szczac prowadzac, a nie polityke robic"....
          To bylo o ..poslach. I jeszcze pare wiekomomnych prawd, ktore i dzis sa calkiem
          aktualne..:)))
    • Gość: Prokurator Wreszcie koniec kaczorow IP: *.140.88.213.host.tele1europe.se 09.08.04, 13:24
      Te Kaczory to zwykli kryminalisci juz raz ukradli ksiezyc.
    • Gość: igrażka Re: Wałęsa i Wachowski kontra Lech Kaczyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 13:24
      Nie lubie Walesy, ale jeszcze bardziej wkurza mnie buta i walkonstwo pana
      Kaczynskiego. Warszawa nie chce takiego prezydenta, ktory zamiast zabiegac o
      dotacje z unii osmiesza sie uganiajac sie za pedalami.
      • Gość: Czarny ;-) Re: Wałęsa i Wachowski kontra Lech Kaczyński IP: *.kabel.telenet.be 09.08.04, 13:27
        Bolek znowu wpadnie jak sliwka w g...

Kiedy Bolek poda Urbana do sadu? Czyzby nie mial powodow?
        • Gość: mouchi Re: Wałęsa i Wachowski kontra Lech Kaczyński IP: 83.238.14.* 09.08.04, 13:44
          czas najwyższy, żeby ktoś kopnął w ... wielkiego elektryka i żałosnego
          stangreta, trzymam kciuki za skradziony księżyc
          • Gość: Ja tez Re: Wałęsa i Wachowski kontra Lech Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 16:41
            Ale ukradziony neobolszewikom...
          • Gość: Wysmiewaczek Re: Wałęsa i Wachowski kontra Lech Kaczyński IP: *.vnburn01.mi.comcast.net 09.08.04, 20:05
            Nareszcie jakas rozsadna wypowiedz. Bo nagonke na Kaczynskiego zaczal swym
            pierwszym postem nasz dobry znajomy, ktory nie moze sie pogodzic z faktem, ze
            normalny czlowiek nie bedzie akceptowal wybrykow "inaczej" kochajacych. Chce
            tylko przypomiec szanownemu pierwszemy piszacemu, iz "God created Adam and Eve,
            not Adam and Steve".
            Zaloze sie o "nie wiem co, ze Kaczynski ma duzo racji, moze nie 100%, ale DUZO!
            Choc specjalna sympatia go nie darze, to jednak rozsadek mowi, zeby go popierac!
            • Gość: sceptyk Re: Wałęsa i Wachowski kontra Lech Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 20:12
              Gość portalu: Wysmiewaczek napisał(a):

> Chce
              > tylko przypomiec szanownemu pierwszemy piszacemu, iz "God created Adam and
              > Eve, not Adam and Steve".

dobre, dobre, tylko, że w te bajki już nikt poza papieżem i paroma nawiedzonymi
              sekciażami nie wierzy. najludniejszym kontynenem jest Azja, a tam większośc
              ludzi nigdy nie słyszała o hebrajskich mitach sprzed tysięcy lat które nazywamy
              Biblią

• Gość: azjata [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 20:22
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • Gość: sceptyk Re: Wałęsa i Wachowski kontra Lech Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 20:26
                  he he
                  nie tylko azjata ale prawdziwy mongoł z ciebie...(zespół Downa)
      • Gość: jak Re: Wałęsa i Wachowski kontra Lech Kaczyński IP: *.acn.waw.pl 09.08.04, 14:44
        Warszawa i owszem życzy sobie takiego prezydenta który nie kradnie ale i nie
        żebrze u postronnych a dziś chyba już u nas - bo kto płaci składkę na Unię. O
        Wałęsie nie wspomnę bo kazdy widzi , natomiast jak tow, Wachowski nie jest(BYŁ)
        agentem SB a prawdopodobnie GPU to niech mi kuśka nie stanie.
      • Gość: Win Re: Wałęsa i Wachowski kontra Lech Kaczyński IP: *.proxy.aol.com 09.08.04, 21:35
        Igrazko, Homoseksualizm to rak na ciele ludzkosci. Dotacja to zebranina.
        Tobie pozostawiam analizowanie tego co napisalem.
    • Gość: opa [...] IP: *.mad.east.verizon.net 09.08.04, 13:52
    • Gość: yhan Re: Wałęsa i Wachowski kontra Lech Kaczyński IP: *.ifd.uni.wroc.pl 09.08.04, 13:57
      A ja chcialbym wreszcie dowiedziec sie kim byl naprawde ten Wachowski i jak to
      bylo np. z ulaskawieniem Slowika. Tylko prosze nie opowiadac, ze "nie wiedzialo
      sie co sie podpisywalo".
    • Gość: syndyk3RzP nikogo nie nienawidzą bardziej niż Kaczyńskich.... IP: 67.43.129.* 09.08.04, 13:59
      Dlaczego? Bo ich się naprawdę boją.

Lech Kaczyński jest bardzo umiarkowanym i rozważnym politykiem, ale
      jest też odważny i konsekwentny. Szczegolnie nie mogą mu darować tego,
      że zwykle robi to co zapowiada. Jest wiarygodny, a więc dla postkomuny
      śmiertelnie grożny.
      Stąd to wściekłe kąsanie go przez postubeckie niedobitki (jak ten tu wyżej).

Gorzej jeszcze - dla postkomunistycznego establishmentu IIIRP -
      Lech Kaczyński będzie następnym prezydentem Polski i być może ostatnim
      w IIIRP. W IV RP ubeki nie będą już chyba pobierać uprzywilejowanych emerytur?

Ubolewać należy, że nie ma dość charakteru i trzeżwej przyzwoitości
      Lech Wałęsa i przez swoją małostkowość pozwala się podpuszczać i wykorzystywać
      ubekom takim jak ten Wachowski i jego cwani szefowie w bardzo złej sprawie.
      Do perfidnych szykan sądowo-prokuratorskich wobec jednego z naprzyzwoitszych
      i nielicznych uczciwych polityków dzisiejszej Polski jakim jest Kaczyński.

Jeszcze jeden jest to dowód na to, że w bananowej III RP sądy i prokuratura
      są głównym instrumentem walki w rękach różnych Milleśniewskich, Urbanów i
      Michników przeciw tym którzy demokrację i praworządność chcą brać na serio.
      Jak długo jeszcze?
      • ich1 Re: nikogo nie nienawidzą bardziej niż Kaczyńskic 09.08.04, 14:02
        Wiesz co to jest sprawa z oskarżenia prywatnego?
        • Gość: jak Re: nikogo nie nienawidzą bardziej niż Kaczyńskic IP: *.acn.waw.pl 09.08.04, 14:56
          Znaczy sie kto jest tu osobą prywatną ;prezydent Warszawy ,prezydent Wałęsa czy
          minister Wachowski??????????
      • Gość: ongaku Re: nikogo nie nienawidzą bardziej niż Kaczyńskic IP: *.jadmar.com.pl 09.08.04, 14:13
        Problem polega na tym, że w tym kołtuńskim kraju wszystkiemu zawsze winni są
        Kaczory.Są niewygodni "elitom" z UW, środowisku "laicy lewickiej",
        postkomunistom. Kaczyński są ludźmi przyzwoitymi, nie są do kupienia. I to
        najbardziej boli wszystkich obrońców "prawa" i "demokracji".
        • Gość: felix Re: nikogo nie nienawidzą bardziej niż Kaczyńskic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 17:13
          To jest prawda ,dlatego "sondaże"są takie jakie są ........ciekawe
          jaką jeszcze intrygę uknują przeciw Kaczyńskim............
          znajdzie się następny Pineiro?...czy też agenteiro ?
    • Gość: Jurek Re: Wałęsa i Wachowski kontra Lech Kaczyński IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.08.04, 14:04
      L. Kaczyński to wykształcony Wałęsa, róznica między nimi jest taka, że Wałesa
      to prymityw a L. Kaczyński cwaniak, który po trupach dąży do celu i ugodzi się z
      z kazdym, żeby pozostać na tronie w stolicy / już raz tak zrobił i poszedł na
      ugodę/
      • Gość: jak Re: Wałęsa i Wachowski kontra Lech Kaczyński IP: *.acn.waw.pl 09.08.04, 14:59
        Jurek wracaj na stragan bo ci ziemniaki podkradają co ty wypisujesz ??????????
      • Gość: felix Re: Wałęsa i Wachowski kontra Lech Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 17:15
        Mierzy troszkę wyzej...i oddam mu swój głos...
      • Gość: Ter Re: Wałęsa i Wachowski kontra Lech Kaczyński IP: *.abhsia.telus.net 09.08.04, 19:23
        "....to prymityw a L. Kaczyński cwaniak...." Nomen omen dales pokaz tego o co
        innych obwiniasz.
    • Gość: Fifek Kaczyński wielkim politykiem jest IP: *.k.mcnet.pl 09.08.04, 14:09
      Dzięki niemu Warszawa to scentralozowany slams Europy.
      • Gość: didi Re: Kaczyński wielkim politykiem jest IP: *.jadmar.com.pl 09.08.04, 14:16
        Nie slams, tylko slums. Podejrzewam, że gdyby takie pacany jak ty wygnać z
        Warszawy - mielibyśmy jedną zładniejszych stolic w Europie.
        • Gość: jak Re: Kaczyński wielkim politykiem jest IP: *.acn.waw.pl 09.08.04, 15:07
          tak, tak "czytaciele" Trybuny Ludu znieśc nie mogą że w Warszawie zaczyna być
          coraz lepiej , buduje sie nie na krechę ,zabiera sie mieszkania prominentom ,
          przetargi są przejrzyste ,spłacamy zadłużenia "układu warszawskiego". Jak tak
          dalej by poszło w całej Polsce to może by i starzy ubecy potracili emerytury
          specjalne(4000-5000)miesięcznie . Walczcie Kaczory!!!!
          • Gość: an Re: Kaczyński wielkim politykiem jest IP: *.it / 62.233.189.* 09.08.04, 17:22
            popieram- walczcie Kaczory skutecznie ,życzę zwyciestwa nad bezkarnymi
            dotychczas ,triumfującymi,bezczelnymi złodziejami !!!
    • Gość: antek Re: Wałęsa i Wachowski kontra Lech Kaczyński IP: 216.223.64.* 09.08.04, 14:10
      kim jest wachowski?- od poczatku jego "kariery" ludzie nie moga znalezc jego
      zyciorysu,a to na zdjeciach on, ale nie on, a to do szkoly chodzil ale nie
      chodzil, a to nalezal ale nie nalezal-moje pytanie : czy facet ktory jest ale
      nie wiadomo kim jest moze kogos skarzyc,skad kaczor ma wiedziec kto go skarzy
      jeze tozsamosc skarzacego nie jest znana
    • Gość: wars Re: Wałęsa i Wachowski kontra Lech Kaczyński IP: 167.153.4.* 09.08.04, 14:11
      prawda jest najwazniejsza i nie wezne czy lubimy ludzi czy nie - a prawda jest
      ze Walesa to kryminalista
      • Gość: człowiek Re: Wałęsa i Wachowski kontra Lech Kaczyński IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 09.08.04, 14:21
        Jestem zwykła polska kobietą, ale przyznam,że od czasu rządów L.Wałęsy zaczęło
        byc mi coraz gorzej i gorzej,dzisiaj ledwo wiążę koniec z końcem i rzygać mi
        sie chce kiedy słysze o tych wszystkich przekrętach, aferach politycznych i tej
        całej zakichanej Polsce.A to wszystko zaczęli kolesie jego i on sam, ale on się
        wzbogacił na nazsej krzywdzie bo gdyby mu zależało na narodzie inaczej by
        dzisiaj postępował.Nie wiem za co go tak na tym zachodzie chwalą, a jeżeli juz
        to sami złodzieje i lizusy.Uczciwie pracujący człowiek w tym kraju ginie i
        niczego nigdy sie nie dorobi.Taka demokracje stworzył nam wielki Lech Wałęsa i
        niech nie mówi o kiju i marchewce bo on ma jedno i drugie przez przypdek,a nie
        że czegos dokonał.
        • Gość: jak Re: Wałęsa i Wachowski kontra Lech Kaczyński IP: *.acn.waw.pl 09.08.04, 15:33
          Zwykła polska kobieto nie wiem czy sie orientujesz ale jeszcz nie mielismy
          rządów L.Wałęsy , twoja głupota wyjaśnia dlaczego ci się coraz gorzej powodzi w
          systemie ekonomicznym który premiuje wiedzę ,intelekt i przebojowośc - nie mam
          dla ciebi dobrych wiadomości , nawet na Kubie mają takich jak ty na pęczki wiec
          nie proś tam o azyl.
          • Gość: antek Re: Wałęsa i Wachowski kontra Lec- do pana jak IP: 216.223.64.* 09.08.04, 16:12
            panie jak jestes pan cham i prostak:
            1. nie umiesz pan sformulowac swojej opinii bez ublizania innym
            2.obrazanie kobiety nie jest godne mezczyzny
            3.zamiast dawac rady paniom zajmij sie wlasnym ksztalceniem, co da ci oglade i
            przyniesie sukces w "systemie ekonomicznym który premiuje wiedzę ,intelekt i
            przebojowośc"
            • Gość: jak Re: Wałęsa i Wachowski kontra Lec- do pana jak IP: *.acn.waw.pl 09.08.04, 17:44
              Przecież ja tumanie jeden nie formułuje żadnej opinii ,stwierdzam sobie po
              prostu że "prosta kobieta" jest głupia i przyczyn swojego niepowodzenia szuka u
              innych a nie u siebie. Jak już będziesz miał takie wykształcenie jak ja to może
              to zrozumiesz.
              • Gość: loma Re: Wałęsa i Wachowski kontra Lec- do pana jak IP: 167.153.4.* 09.08.04, 19:30
                no wiesz , ale przedszkole to skonczylo wiecej niz tylko ty, tak ze sie chwalic
                nie musisz.
              • Gość: Ter Re: Wałęsa i Wachowski kontra Lec- do pana jak IP: *.abhsia.telus.net 09.08.04, 19:34
                Wyksztalcenie to moze masz. Nie sadze abys mial chocby jedna lekcje dobrych
                manier. Jesli jestes mlody to moze jeszcze zdazysz jej troche nabyc.
                Zapewniam przyda Ci sie ona w zyciu.
              • Gość: Duck Re: Wałęsa i Wachowski kontra Lec- do pana jak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 19:41
                Gdzieś się tak wyksztalcił? w prywatnej szkólce za tatusia pieniądze?
                Trzeba było się dostać na uczelnię za komuny po zdaniu egazaminu..
                nibywykształcony osiołku bury....i nikomu nie ubliżaj popatrz co,jak
                postąpiono z polskimi inżynierami......mają pracę ..najmłodsi za granicą
        • Gość: ZZ do zwykłej dojrzałej kobiety IP: *.top.net.pl 09.08.04, 16:04
          Czy to wina Wałęsy, że akurat za jego prezydentury wystąpiły u ciebie
          hormonalne i inne objawy starzenia?
          • Gość: wars Re: do zwykłej dojrzałej kobiety IP: 167.153.4.* 09.08.04, 16:29
            ale u ciebie napewno za walesy nastapily objawy niedorozwoju ktore jak widac
            poglebiaja sie z kazda chwila
          • Gość: felix Re: do zwykłej dojrzałej kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 17:24
            A co ta zwykła dojrzała kobieta nie pracowała? kto ukradł jej pieniądze
            odkładane w ZUSie.....gdzie one są? Beznadziejny szczurze...
    • Gość: didi Re: Wałęsa i Wachowski kontra Lech Kaczyński IP: *.jadmar.com.pl 09.08.04, 14:21
      Tak, tak - Kaczyńscy dla wielu "światłych" ludzi to warchoły. Skądś znam to
      słowo - chyba z Radomia z 1976 r. Miłe wzorce ma szymon.niemiec. A pan
      Wachowski to wzorowy, nieskalany jakimkolwiek grzechem obywatel wiernie służący
      Rzeczpospolitej? Ludzie obudźcie się, bo będzie za późno!
      • Gość: Barnaba [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 14:38
        • Gość: http://pamietamy.t Re: i to by bylo na tyle w normalnym sadzie IP: *.block.alestra.net.mx 09.08.04, 14:50
          po stwierdzeniu ze bedzie glosowal na kaczora
          walesa w normalnym sadzie wychodzi z gotowym wyrokiem
          i obciazony kosztami sadowymi
          i niech nie zawraca glowy obraza
          do obrazy trzeba miec honor ktorego sie broni
          a nie idzie sie na wodke z potwarca

pamietamy.tripod.com
          • Gość: zbud Re: i to by bylo na tyle w normalnym sadzie IP: 212.160.138.* 09.08.04, 15:51
            Cała trójka jeden drugiego wart.Szkoda atłasu.
        • Gość: Cezary Re: Qrwy są warte siebie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 14:51
          A kto wie gdzie jest i co robi dziś ksiądz Cybula? Jakaś głucha cisza o nim.
    • Gość: Breslauer Huje... IP: 62.119.24.* 09.08.04, 14:39
      Dla mnie Walesa i Kaczynski to sa obrzezane smierdzace huje tak jak i Kwachu i
      cale przedstawicielstwo sejmu i senatu. Jak nie maja szacunku dla biednej
      staruszki , ktora ciezko pracowala 40 lat a teraz ma gowno na ostatnie lata
      swojego zycia tak samo i ja nie mam dla nich szacunku dla zlodzieji i hujow
      w "naszych" elitach spoleczenstwa III RP.
      • Gość: PO Re: Huje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 16:45
        Głosuj na Po albo UW na pewno ci się poprawi....
    • Gość: BUUU DOKOPAC TEJ TLUSTEJ KACZCE IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.08.04, 14:43
      • Gość: SZUU Re: DOKOPAC TEJ TLUSTEJ KACZCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 16:46
        Lecz się matołku....
    • Gość: włodek TW Bolek i jego kapciowy kontra Lech Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 14:59
      info.onet.pl/1,15,11,7112939,21233438,1142914,0,forum.html
      • Gość: wojtek [...] IP: *.chello.pl 09.08.04, 15:39
    • Gość: jak Re: Wałęsa i Wachowski kontra Lech Kaczyński IP: *.acn.waw.pl 09.08.04, 15:18
      Mam pytanie czy Szymon Niemiec to ten sam organizator marszu pederastów w
      Warszawie i absolwent uczelni nauczającej jak okradać państwo z funduszy
      specjalnych( ale naszych)
    • Gość: pamięta Re: Wałęsa i Wachowski kontra Lech Kaczyński IP: 194.181.127.* 09.08.04, 15:33
      Kłopot w tym, że pp. Kaczyńscy choć bardzo chcą być politykami (ładne niem.
      Moechtegern-Politiker) są niestety bez talentu - nie ten wymiar. Już naroblili
      wiele szkody (pamiętam nadętego Jarosława snującego wizje wspaniałej
      prezydentury Wałęsy!)a jeszcze więcej narobią. Panowie! Dobre chęci i chore
      ambicje to za mało!
    • Gość: hcwd [...] IP: *.chello.pl 09.08.04, 15:36
    • Gość: as31 No i Kaczor wyfrunie z prezydenta Wawy.Ale to mu.. IP: 194.181.190.* 09.08.04, 15:46
      na rękę, muzeum machnął, głosów sobie u głupoli uciułał i nic więcej w Wawie
      nie wskóra.Będzie się mógł przedstawiać jako ofiara spisku i uciuła jeszcze
      porcję głosów na prezydenta, ale RP. Może mu się uda, to kraj wielkich
      możliwości (jesli taki Tymiński o mały włos...). Ale ciekawe, kto po nim w
      Wawie... Zwariowany, pierdyknięty kraj, jedno wielkie wariatkowo z 40 mln
      nieleczonych pacjentów.. Ale Kaczor chce badania wprowadzić na świra - jezu, bo
      pęknę...A może odwrotnie, badać , kto nie ma świra, i tego przymusowo do sejmu
      i rządu. Może się znajdzie parę setek takich anormalnych?
      • Gość: Duck Re: No i Kaczor wyfrunie z prezydenta Wawy.Ale to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 16:53
        A no Kaczor konsekwentnie robi to co obiecuje....i buduje obwodnice
        i kończy złodzejskie inwestycje pana Piskorskiego....gdzie ty mieszkasz
        ciubaryku?
    • Gość: michal Re: Wałęsa i Wachowski kontra Lech Kaczyński IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.08.04, 15:59
      wie ktos moze kiedy wedlug planu konczy sie kadencja Kaczynskiemu?
      • kataryna.kataryna Re: Wałęsa i Wachowski kontra Lech Kaczyński 09.08.04, 16:03
        Gość portalu: michal napisał(a):

> wie ktos moze kiedy wedlug planu konczy sie kadencja Kaczynskiemu?

W 2005 roku, jak się przeprowadzi na Krakowskie Przedmieście :)
        • Gość: michal Re: Wałęsa i Wachowski kontra Lech Kaczyński IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.08.04, 16:08
          A wiesz moze czy w tej sprawie przysluguje kasacja? Bo jezeli tak to Kaczor ma
          szanse dotrwac do konca kadencji.
          • kataryna.kataryna Re: Wałęsa i Wachowski kontra Lech Kaczyński 09.08.04, 16:12
            Gość portalu: michal napisał(a):

> A wiesz moze czy w tej sprawie przysluguje kasacja? Bo jezeli tak to Kaczor
            ma
            > szanse dotrwac do konca kadencji.

To wszystko bez znaczenia. Wyrok niewiele Kaczorowi zaszkodzi. Zresztą jak
            będzie chciał może od razu ponownie wystartować. Poza tym może dla niego nawet
            lepiej "wypaść" z prezydentury Warszawy przed prezydencką kampanią wyborczą -
            nikt mu nie zarzuci, że nieodpowiedzialnie opuszcza Warszawę, żeby walczyć o
            lepszy stołek, na dobrą sprawę może się nawet starać rozgrywać to przedwczesne
            zejście.
    • Gość: pizarro PÓŁMROCZNOŚĆ ZA CZY NAWET PRZECIW SŁOWIKOWI ? IP: *.torun.mm.pl 09.08.04, 16:07
      A mógł byc nadzieją na inną Polskę!Został zakładnikiem własnego niedouctwa i
      ludzi pokroju Wachowskiego.Zawsze nie tolerował ludzi wykształconych, mądrych z
      perspektywiczna koncepcją na Polskę odkomunizowaną,oderwaną od pępowiny komuny.
      Tych co mieli własne zdanie uzywał jak zderzaków, pozbył sie szybko
      Merkla,braci Kaczynskich a otoczył sie takimi "tytanami" jak milewski,
      wachowski,kozakiewicz czy falandysz.Nawet profesor praw dał się zamienić w
      kaprala a raczej uzytecznego
      błazna "na granicy prawa" , za a nawet przeciw! cZY PÓLMR0CZNOŚCI .I dlatego
      lewa nózka dostała wzmocnienia a ludzie pokroju SŁOWIKÓW przechodzili przes
      sita ułaskawien w imieniu najjasnieszej RZ!Oriana Fallaci ma racje dokonując
      oceny, poziomu Lecha wałęsy, który co rusz rozmienia na drobne swoja kariere
      szefa"S"i byłego prezydenta IIIRP!.Sam psuje swój wizerunek.Ciągle zadufany w
      sobie,nadęty i momentawy niestety po prostu...durnowaty!Kto nie z Mieciem tego
      zmieciem! ja,ja ich bin dafur und sogar dagegen! naturlich herr ehemalige
      prezydent!
      • Gość: felix Re: PÓŁMROCZNOŚĆ ZA CZY NAWET PRZECIW SŁOWIKOWI ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 17:02
        Nie dziw się to przecierz był cesarz mądrzejszy niż dwustu profesorów..
        to nie moje słowa...a jedno co powiedział i się nie mylił to to
        że jest wybrańcem Boga... i miał rację z parobasa został prezydentem..
        hi hi hi chichot historii
    • Gość: mee... Re: BOLEK Z SB-KIEM... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 09.08.04, 17:23
      ...atakuja prof kaczynskiego za pomowienia- czytaj: stwierdzenie prawdy o
      nich...szkoda tylko ...,ze bolek nie atakowal z taka zadziornoscia
      komuny...tylko jej wzmacnial lewa noge...jak przypominam sobie smiech walesy
      przy okraglym stole ...i smiech walesy kiedy obala premiera olszewskiego...,z e
      takie cos jeszcze ma glos...ignorant.../ czas oskarzyc kwacha ...,ze byl w
      zbrodniczej organizacji kc pzpr...i ,ze w czasie wyborow prezydenckich
      bezczelnie sklamal ,ze jest magistrem...ale takich jak bolek i kwach jeszcze w
      RP nie ruszaja...ale przyjdzie czas i na nich...
      • Gość: Rybak Re: BOLEK Z SB-KIEM... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 17:35
        Przyznaje Ci rację,na współczesnych neobolszewickich złodziei są
        Kaczyńscy i ich partia,,,,nie jakieś tam Leppery i Giertychy....
        ciekawy jestem kiedy oskarżą ich o pedofilię....pewnie
        niebawem....
        • Gość: mee... Re: BOLEK Z SB-KIEM... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 09.08.04, 17:38
          ...zapene cos wyskoczy niebawem...bo tak dalej byc nie moze...takie dobre
          wyniki PiS...bolek wlasniezaczyna...bolszewicy wspmagaja sie lewa noga...
      • Gość: X.Y.Z. Re: BOLEK Z SB-KIEM... IP: *.proxy.aol.com 10.08.04, 03:03
        1Walesa sprzedal POLSKE i SOLIDARNOSC w 1989r wMAGDALENCE.2 TO co SOLIDARNOSC
        WYWALCZYLA on to zaprzepascil. Kilka lat w latach siedemdziesiatych
        wsopracowal zSB.3 Obalil rzad OLSZEWSKIEGO - ktory chcial rozliczyc komunistow.
        4 PODCZAS swojej prezydentury wspieral komunistow. 5 NIE uznal zaslug
        pulkownika KUKLINSKIEGO. TO jest skonczony polityczny SMIEC.
    • Gość: leo trafnie powiedziane IP: *.kosnet.pl / 195.136.50.* 09.08.04, 17:35
      to warcholstwo ze strony Kaczyńskiego
    • Gość: Wolf Re: Wałęsa i Wachowski kontra Lech Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 17:43
      Panie Szymonie niech żyje i nam wzrasta klub...entuzjastów...
      pa pa
    • Gość: mee... Re:GDZIE SIE PODZIALO MILOSIERDZIE...WALESY IP: *.avenel01.nj.comcast.net 09.08.04, 17:49
      ...tak chetnie przebaczyl przy okraglym stoliczku petliczku zbirom
      bolszewickim...a tak chetnie zuca sie na " swoich"...pamietacie te siekiery i
      wojny na gorze...bolszewikom nawet wlos z glowy nie spad...taki to walesa
      milosierny i wspomagajacy lewa noge...
      • Gość: michal Re:GDZIE SIE PODZIALO MILOSIERDZIE...WALESY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.08.04, 18:20
        Ciekawe co bys ty zrobil, gdyby ktos cie nazwal przestepca i uparcie odmawial
        przeprosin, a ty czulbys sie niewinny. Walesa i tak wykazuje umiarkowanie
        mowiac ze Kaczynski moglby byc prezydentem Polski.
        • Gość: mee... Re:GDZIE SIE PODZIALO MILOSIERDZIE...WALESY IP: *.avenel01.nj.comcast.net 09.08.04, 18:28
          ...kaczynski oposcil walese gdy on byl prezydentem w glorii na fali...dlatego
          uwazam ,ze kaczynski wie co mowi...nie takie przestepstwa walesa przebaczyl
          bolszewikom...w imieniu narodu...
          • Gość: bee... [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 20:33
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka