hummer 18.11.13, 23:00 www.tvn24.pl/wniosek-o-uchylenie-immunitetu-nowakowi-dotarl-do-sejmu,372597,s.html Ten dżentelmen mówił publicznie, że jak tylko wniosek wpłynie, zrzeknie się immunitetu. Mija pół dnia i nic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mila2712 Re: Na co czeka Nowak? 18.11.13, 23:04 Na wskazówki od adwokata. Noc jest .... a jutro wybuchnie bomba. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Na co czeka Nowak? 18.11.13, 23:07 mila2712 napisała: > Na wskazówki od adwokata. > Noc jest .... a jutro wybuchnie bomba. Zegarek ma od 4 lat. Oświadczenie obowiązuje 6. Ten facet co nie powie to się pogrąża. Ale tak to jest, jak ktoś tyle uwagi poświęca urodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Na co czeka Nowak? 18.11.13, 23:11 I popatrz co mu to dało...wyglada staro ( 74 rocznik ) Giertych go wybroni. A zarazKalisz poradzi aby milczał :) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Na co czeka Nowak? 18.11.13, 23:30 mila2712 napisała: > I popatrz co mu to dało...wyglada staro ( 74 rocznik ) sterydy? > Giertych go wybroni. A zarazKalisz poradzi aby milczał :) Żaden z nich nie będzie go bronił, jak straci immunitet. Tusk przeznaczył go na pożarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Na co czeka Nowak? 18.11.13, 23:33 hummer napisał: > sterydy? Geny. Facet sport uprawia..... > Żaden z nich nie będzie go bronił, jak straci immunitet. Tusk przeznaczył go na > pożarcie. Tego nie wiemy na 100 %. Wszystko ma swoją cenę. W sumie byłoby to sprawiedliwe.On też nie pomógł koledze na sądzie partyjnym. Był świadkiem "obrony" a zeznawał przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Na co czeka Nowak? 18.11.13, 23:46 mila2712 napisała: > hummer napisał: > > sterydy? > > Geny. Facet sport uprawia..... :) > > Żaden z nich nie będzie go bronił, jak straci immunitet. Tusk przeznaczył > go na > > pożarcie. > > Tego nie wiemy na 100 %. Wszystko ma swoją cenę. Prawnicy się cenią, ale prócz ceny jeszcze wchodzi ich reputacja. > W sumie byłoby to sprawiedliwe.On też nie pomógł koledze na sądzie partyjnym. B > ył świadkiem "obrony" a zeznawał przeciw. Nic o tym nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Na co czeka Nowak? 19.11.13, 07:58 hummer napisał: > > Geny. Facet sport uprawia..... > :) Dla ścisłości chodziło mi o to, że geny wpływają na to jak wyglada staro czy młodo... Biega...a efeków brak :) > Prawnicy się cenią, ale prócz ceny jeszcze wchodzi ich reputacja. No to spójrz na Giertycha. > > > W sumie byłoby to sprawiedliwe.On też nie pomógł koledze na sądzie partyj > nym. B > > ył świadkiem "obrony" a zeznawał przeciw. > > Nic o tym nie wiem. "......Bez sentymentu rozstał się z innymi piskorczykami, z którymi współpracował przez lata w młodzieżówce. Zgodził się jednak być świadkiem obrony przed sądem koleżeńskim, który decydował o wyrzuceniu z PO jego przyjaciela Sławomira Potapowicza. Potapowicz, który był nawet świadkiem na ślubie Nowaka, dokładnie zapamiętał jego zeznania, bo pogrążyły go do reszty. Jego przyjaciel powiedział, że ich partyjne drogi rozeszły się w 2001 r. i dlatego trudno mu ocenić dzisiejszą postawę kolegi. Ale skoro przewodniczący Tusk podjął decyzję o wykluczeniu z partii Potapowicza, to widocznie jest to słuszne" ( całość na stronie polityki .... Ja oglądałam reportaż o Nowaku na TVN24 ) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Na co czeka Nowak? 19.11.13, 08:26 mila2712 napisała: > hummer napisał: > > > Geny. Facet sport uprawia..... > > :) > Dla ścisłości chodziło mi o to, że geny wpływają na to jak wyglada staro czy mł > odo... > Biega...a efeków brak :) Geny genami, ale końska twarz to nie efekt genów. Podobną miał Schwarzenegger. > > Prawnicy się cenią, ale prócz ceny jeszcze wchodzi ich reputacja. > > > > Nic o tym nie wiem. > > "......Bez sentymentu rozstał się z innymi piskorczykami, z którymi współpracow > ał przez lata w młodzieżówce. Zgodził się jednak być świadkiem obrony przed sąd > em koleżeńskim, który decydował o wyrzuceniu z PO jego przyjaciela Sławomira Po > tapowicza. Potapowicz, który był nawet świadkiem na ślubie Nowaka, dokładnie za > pamiętał jego zeznania, bo pogrążyły go do reszty. Jego przyjaciel powiedział, > że ich partyjne drogi rozeszły się w 2001 r. i dlatego trudno mu ocenić dzisiej > szą postawę kolegi. Ale skoro przewodniczący Tusk podjął decyzję o wykluczeniu > z partii Potapowicza, to widocznie jest to słuszne" > ( całość na stronie polityki .... > Ja oglądałam reportaż o Nowaku na TVN24 ) Czyli głupi ale wierny. Wielka szkoda, że Ustawa Zasadnicza zadziała jak Karma. Prokuratorzy też czynią rzeczy słuszne. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Na co czeka Nowak? 19.11.13, 08:34 hummer napisał: > Geny genami, ale końska twarz to nie efekt genów. Podobną miał Schwarzenegger. Oj nie czepiaj sie nie ma na to wpływu. Ja myśłałam, że ona ma ponad 50 lat. > Czyli głupi ale wierny. Dlaczego głupi ? >Wielka szkoda, że Ustawa Zasadnicza zadziała jak Karma. Prokuratorzy też czynią rzeczy słuszne. Czasami nie słuszne. Jak będzie tutaj czas pokaże Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Na co czeka Nowak? 19.11.13, 08:39 mila2712 napisała: > hummer napisał: > > Geny genami, ale końska twarz to nie efekt genów. Podobną miał Schwarzene > gger. > > Oj nie czepiaj sie nie ma na to wpływu. Ja myśłałam, że ona ma ponad 50 lat. To się zdecyduj czy to są dobre geny :) > > Czyli głupi ale wierny. > > Dlaczego głupi ? Wystarczyło wpisać. Nikt by się go nie czepiał. > >Wielka szkoda, że Ustawa Zasadnicza zadziała jak Karma. Prokuratorzy też c > zynią rzeczy słuszne. > > Czasami nie słuszne. Jak będzie tutaj czas pokaże Czyli co ślubowanie ślubowaniem, a życie życiem? "Ślubuję uroczyście [...] przestrzegać porządku prawnego Rzeczypospolitej Polskiej." Ciekawe czy dodał Tak mi dopomóż Bóg. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Na co czeka Nowak? 19.11.13, 09:01 hummer napisał: > > Oj nie czepiaj sie nie ma na to wpływu. Ja myśłałam, że ona ma ponad 50 l > at. > > To się zdecyduj czy to są dobre geny :) Takie złe to nie są :P > > Dlaczego głupi ? > Wystarczyło wpisać. Nikt by się go nie czepiał. Każdy popełnia błędy. Kwestia czy się umie zachować honorowo czy nie. > > Czyli co ślubowanie ślubowaniem, a życie życiem? > "Ślubuję uroczyście [...] przestrzegać porządku prawnego Rzeczypospolitej Po > lskiej." A tak nie jest ? Niemal w każdej dziedzinie. > Ciekawe czy dodał Tak mi dopomóż Bóg. Stawiam, że dodał. > Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Na co czeka Nowak? 18.11.13, 23:09 mila2712 napisała: > Na wskazówki od adwokata. > Noc jest .... a jutro wybuchnie bomba. Albo maluje ściany, by nie było widać śladów po obrazach. Jak tylko zrzeknie się immunitetu, ma nalot CBA (organizacji powołanej przez PO) o świcie. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Na co czeka Nowak? 18.11.13, 23:13 mila2712 napisała: > Ludzi Donka nie tykają. Donek na wylocie. A żyć trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Spokojnie 18.11.13, 23:16 Donek nie taki kryzys przetrwał. Z dnia na dzień coraz ciekawiej. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Spokojnie 18.11.13, 23:32 mila2712 napisała: > Donek nie taki kryzys przetrwał. On może przetrwa. Choć wątpię. Kryzysy były zewnętrzne typu ile kosztuje jajo. Tym razem ma kryzys w samej partii. > Z dnia na dzień coraz ciekawiej. W końcu za coś płacimy abonament w podatkach. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Spokojnie 18.11.13, 23:34 Dodaj kolejny kryzys. To wszystko wygląda na zaplanowane konsekwentne działanie... Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Spokojnie 18.11.13, 23:47 mila2712 napisała: > Dodaj kolejny kryzys. > To wszystko wygląda na zaplanowane konsekwentne działanie... Nie chcesz mi wmówić, że to przez zaplanowane działanie facet nie był wstanie wpisać zegarków do oświadczeń od 2009 roku? Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Spokojnie 19.11.13, 08:00 hummer napisał: > mila2712 napisała: Dodaj kolejny kryzys. To wszystko wygląda na zaplanowane konsekwentne działanie... > > Nie chcesz mi wmówić, że to przez zaplanowane działanie facet nie był wstanie w > pisać zegarków do oświadczeń od 2009 roku? Nie, nie zrozumiałeś mnie. Ktoś kopie pod Platformą....ktoś z zewnątrz. Gafa za gafą ....dziwne. Przeciez oni chcą wygrać wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Spokojnie 19.11.13, 08:21 mila2712 napisała: > hummer napisał: > > > mila2712 napisała: > Dodaj kolejny kryzys. To wszystko wygląda na zaplanowane konsekwentne działanie > ... > > > > Nie chcesz mi wmówić, że to przez zaplanowane działanie facet nie był wst > anie w > > pisać zegarków do oświadczeń od 2009 roku? > > Nie, nie zrozumiałeś mnie. Ktoś kopie pod Platformą....ktoś z zewnątrz. > Gafa za gafą ....dziwne. Przeciez oni chcą wygrać wybory. Opatrzność? Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Spokojnie 19.11.13, 08:31 Raczej nie...bo nie istnieje. Ja bym rzekła wróg u bram :) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Spokojnie 19.11.13, 08:42 mila2712 napisała: > Raczej nie...bo nie istnieje. > Ja bym rzekła wróg u bram :) telewizjarepublika.pl/gowin-o-kryzysie-w-po-ryba-psuje-sie-od-glowy,612.html PO stało się partią wodzowską. Tu widziałbym problem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Spokojnie 19.11.13, 09:02 Gowin to szuja. Rząd techniczny, tymczasowy ?...niby jaki. Matacz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zayka_nr11 Re: Na co czeka Nowak? 18.11.13, 23:16 Koń chciał wydusić 20 baniek czy to było zagranie vabank ? ....nieostrożnie odkrywając "wartość" swojego klienta ? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Na co czeka Nowak? 18.11.13, 23:21 zayka_nr11 napisała: > Koń chciał wydusić 20 baniek > > czy to było zagranie vabank ? > ....nieostrożnie odkrywając "wartość" swojego klienta ? patyków. Bańka to 3 rzędy więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
zayka_nr11 Re: Na co czeka Nowak? 18.11.13, 23:24 hummer napisał: > zayka_nr11 napisała: > > > Koń chciał wydusić 20 baniek > > > > czy to było zagranie vabank ? > > ....nieostrożnie odkrywając "wartość" swojego klienta ? > > patyków. Bańka to 3 rzędy więcej. 20 mln jak pamiętam?........................ Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Na co czeka Nowak? 19.11.13, 13:21 mila2712 napisała: > Na wskazówki od adwokata. > Noc jest .... a jutro wybuchnie bomba. Mamy już dzień :) Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Na co czeka Nowak? 19.11.13, 09:27 Czaka na pierwszy ruch Kalibabki z CBA i Kamińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Na co czeka Nowak? 19.11.13, 09:39 Kamiński ma teraz dosyć własnych kłopotów. Jest też Agent Tomek. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Na co czeka Nowak? 19.11.13, 16:42 > Jest też Agent Tomek. Kalibabka Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Na co czeka Nowak? 19.11.13, 19:37 man_sapiens napisał: > > Jest też Agent Tomek. > Kalibabka Wykapany PO PiS. Słyszałeś może o zrzeczeniu się immunitetu, zgodnie z obietnicą? Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Czy tylko zegarki ?... 19.11.13, 13:19 wpolityce.pl/artykuly/67236-czy-dymisja-nowaka-to-tylko-efekt-sledztwa-ws-zegarkow-czy-moze-obawy-ze-wyjda-jeszcze-inne-sprawy Rezygnacja Nowaka może wynikać bardziej z obawy nie o śledztwo w sprawie zegarków, ale o to, że odpowiednie służby i instytucje państwowe przyjrzą się kontraktom jakie od państwowych firm i instytucji dostawała firma Cammedia. Odpowiedz Link Zgłoś