Dodaj do ulubionych

Wyblakły Donald.

24.11.13, 09:18
Mnie jego wystąpienie się nawet podobało. Było takie tuskobusowe. Ze zdziwieniem jednak konstatuję, że takich jak ja wielu jest. Bajer przestał działać.

Wszystko dzieje się pod naporem bezlitosnych faktów. Po sobocie można napisać, że jest kwestią czasu, kiedy Polacy pociągną gałkę z łańcuszkiem z POPISem w dyskretnym miejscu.

Obserwuj wątek
    • zuzkazuzka111 Re: Wyblakły Donald. 24.11.13, 09:22
      haen2010 napisał:

> Polacy pociągną gałkę z łańcuszkiem z POPISem w dyskretnym miejscu.

Nie z POPISem, a z POPSL ;-). Z Palikotem z PO także. Wierni będą jakoś tam głosować na swoje PZPR (SLD). I tyle.
      • haen2010 Re: Wyblakły Donald. 24.11.13, 09:55
        Słabo czytasz nastroje. Trzy czwarte ludzi albo nie głosuje, albo nie wie na kogo głosować. Sondaże obejmują tylko twarde elektoraty, kórymi dysponuje PiS i SLD. Nie będę ich nazywać.

Reszta jest milczeniem, nie wiadomo co będzie się dziać już w najbliższych wyborach. Moim zdaniem idzie ku czteropartyjnemu sejmowi dość zrówoważonych partii, bez PSL.
    • zapijaczony_ryj I od tego wyblakłego Donalda zaróżowiony NI znów 24.11.13, 09:40
      za dwa lata dostanie kolejne wpierdy!
      Liczył ktoś, który to już raz, bo ja się pogubiłem
      • 1all.correct Hm hm .. . 24.11.13, 16:36
        Tfuj Ruch (primo voto Ruch Palikota) został wymyślony w kancelarii premiera Tuska i miał być koniem trojańskim , który będzie siał dezorientację i zamieszanie na lewicy. Zasada sprawowania władzy polskich liberałów jest prosta i sprawdzona od czasów starożytnego Rzymu „DZIEL I RZĄDŹ”. Nawet nieźle im szło ale ostatnio oscylują w okolicach wacka Leszka M.
    • etta2 Re: Wyblakły Donald. 24.11.13, 18:34
      Może i wyblakły nasz Donald, ale co powiedzieć o TOBIE????? Nie dość, że zupełnie oklapły, bez inwencji, bez zapału, gdzie twoj entuzjazm dla Januszka P.?????? Skończył się wraz z Januszkiem? Komu teraz będziesz lizał kuper??????? Podejrzewam, że Millerowi, hahahahaha...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka