porannakawa01 07.12.13, 18:30 Zielone Jabłuszko Gowina - Green-PiS? Hłe, hłe - kaczyńska żenua! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gtxl Re: Zielone Jabłuszko Gowina - Green-PiS? Hłe, h 07.12.13, 18:45 Ale się rozpisałaś....... Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Zielone Jabłuszko Gowina - Green-PiS? Hłe, h 07.12.13, 18:46 gtxl napisał: > Ale się rozpisałaś....... Mądrej głowie dość dwie słowie? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Zielone Jabłuszko Gowina - Green-PiS? Hłe, h 07.12.13, 18:49 > Mądrej głowie dość dwie słowie? Faktycznie,zapomniałem,że lubisz kopiować i wklejać cudze teksty jako własne. forum.gazeta.pl/forum/w,28,148400297,148400297,Wspolczucie_jakim_dotad_kierowalam_sie_w_lagodnej.html Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Zielone Jabłuszko Gowina - Green-PiS? Hłe, h 07.12.13, 18:58 gtxl napisał: > > > Mądrej głowie dość dwie słowie? > > Faktycznie,zapomniałem,że lubisz kopiować i wklejać cudze teksty jako własne. Pewien, że cudze? Odpowiedz Link Zgłoś
2kecaw POplyną Twoi polszewicy 07.12.13, 18:50 To dobra wiadomość PR żywić się będzie PO Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Zielone Jabłuszko Gowina - Green-PiS? Hłe, h 07.12.13, 19:08 mlodelata.pl/img/exhibits/big/2188.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: a miało być bez mydła 08.12.13, 09:36 lepszy byłby w tym celu ananas - pióropusz zostaje na wierzchu. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Green-PiS? To dosyć trafne 07.12.13, 22:00 Wbrew wszelkim prorokom sądzę, że głównie po pisowskich kościelnych wybiera się Gowin. Trudno o bardziej jednoznacznego dewota na czele partii własnego imienia. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Nie śpieszcie się z ocenami bo .... 08.12.13, 05:45 Na przykład zobaczcie jakie poglądy nt Platformy Obywatelskiej i jej powstania miał Niesiołowski. Pisał też o jego przyjacielach w PiS. Poczekajcie z ocenami bo jeszcze możemy się zdziwić. Niesiołowski o PO : Uważam, że PO to twór sztuczny i pełen hipokryzji. Oni nie mają właściwie żadnego programu. Nie wyrażają w żadnej trudnej sprawie zdania. Udają, że nie są partią, a nią są. Udają, że wprowadzają nową jakość, że są tam nowi ludzie. (...) O PiS nie chcę mówić. Tam są moi przyjaciele. (...) Samego PiS nie chcę oceniać, jest tam dużo wspaniałych ludzi. Stefan Niesiołowski - w wywiadzie "Naśladujmy Litwę", Życie 01.08.2001 Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: o przyjaciołach ludziku 08.12.13, 09:39 nie przyjacielach - przyja _ ciołach. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Go-win jest bardziej konkurencją dla PiS 08.12.13, 06:51 niż dla PO. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Na razie iGowinowi może grozić proces 08.12.13, 07:52 za strony "Apple" M Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Na razie iGowinowi może grozić proces 08.12.13, 08:13 Chyba zgłupiałeś do reszty. Jabłko to uniwersalny symbol i nikt nie może go sobie zastrzec. Zostaw to Coca-Coli. Ja też uważam, że dewot ma niewielkie szanse przy degrengoladzie POPISu. Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: Wojnicki kiedyś śpiewał 08.12.13, 09:33 "jabłuszko, jabłuszko pełne snów" - dzisiaj mogę do tego dodać uwzględniając aktualia jabłuszko pełne koszmarnych snów. Odpowiedz Link Zgłoś
pispisia Re: Zielone Jabłuszko Gowina - Green-PiS? Hłe, h 08.12.13, 11:05 zielone jabłuszko=niedojrzałe jabłuszko oznacza niedojrzałych polityków,żałosne, jak Żalek Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Zielone Jabłuszko Gowina - Green-PiS? Hłe, h 08.12.13, 11:12 W skład „Polski Razem”, oprócz Jarosława Gowina, mają wejść politycy związani z PJN; Paweł Kowal, Elżbieta Jakubiak, Paweł Poncyliusz, Marek Migalski, oraz Przemysław Wipler wraz z działaczami Republikanów. Do nowej formacji dołączą również pozostali „muszkieterzy”, którzy do niedawna byli w Platformie – Jacek Żalek i John Godson. - Te jabłuszka Gowina to raczej same spady... Odpowiedz Link Zgłoś
judeosceptyk Re: Zielone Jabłuszko Gowina - Green-PiS? Hłe, h 08.12.13, 17:19 gul skacze? Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Zielone Jabłuszko Gowina - Green-PiS? Hłe, h 08.12.13, 22:51 Tam są spady. Spady pisiowe. Green-PiSy. Hłe, hłe - kaczyńska żenua! Odpowiedz Link Zgłoś