Dodaj do ulubionych

Wersja matki ministranta

• Gość: buzka Re: Wersja matki ministranta IP: 80.50.28.* 12.08.04, 11:39
      Kiedyś mnie zmroziło, gdy zobaczyłam, że ksiądz żegna się ze Sławkiem przez podanie ręki i pocałunek w usta.

To te księża to niezłe komuchy. A ja już myślałem ,że taki zwyczaj( buzka,buzka, dupcia,dupcia) to panował tylko w dawnym zssr szczególnie za Jego Wysokości Breżniewa.
    • Gość: Vortex Mateusza 15:18 IP: *.itpp.pl 12.08.04, 11:47
      "Lecz to, co z ust wychodzi, pochodzi z serca, i to czyni człowieka
      nieczystym."(To powiedzial Jezus) Gratuluj nomenklatury - to juz ode mnie. Pzdr.
      • Gość: marriuu Re: Mateusza 15:18 IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.08.04, 15:36
        jankowskiemu najczęściej wychodził 16 letni kutasek
    • Gość: kontestator Nie widzicie jak bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 11:51
      podobna jest ta sprawa do sprawy Michela Jacksona.
      Przecież chodzi o to ile można wyciągnąć szmalu.
      Będzie szmal, będzie zmiana zeznań.
      • Gość: Oluszak Wersja Misia Puchatka IP: *.k.mcnet.pl 12.08.04, 12:07
        O matce, synu i plebanie:
        Matula syna kochała, lecz go księdzu oddała. Ksiądz nie molestował, ale syna
        schował. Matka chce zwrotu syna, a tu syna nima. Zrobiła się wielka zadyma, bo
        sezon ogórkowy i tematów nima. GW ideologicznego da księdzu kopa, a ksiądz
        odda, bo nie jest niemota. I tak "jude-komuna" walczy z "bursztynowym
        księdzem", a ja mam to w nosie i na plaże pędze.
    • Gość: xyz Re: Wersja matki ministranta IP: 195.117.233.* 12.08.04, 12:13
      Durny ten Jankowski!Będzie miał nauczkę na przyszłość byle przyjezdnym dziadom
      nie pomagać!Nie rób komuś dobrze,nie będzie ci źle!
    • Gość: wlodzio Pralat... IP: *.prem.tmns.net.au 12.08.04, 12:15
      ...i kto zalata dziury pralata...???!
      ...a bursztyn mu wiekuisty w odwlok !!!
      • Gość: RozszczekanePsy KS.JANKOWSKIEGO NIE OPUŚCIMY, GDY GO ATAKUJĄ. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 12:30
        Drogi Księże, nie jesteś osamotniony. Trwamy przy tobie i będziemy bronić
        przed pomówieniami. Gazata Wyborcza to jest ostatnia szmata, w której oskarżenia
        nikt myślący nie wierzy.
        To jest serial Michnika. Serial pomówień i oszczerstw. Najpierw był Maybach,
        później Rado Maryja, międzyczasie Jan Kobylański, a teraz opluwany jest
        nasz drogi i szanowany ks.Jankowski.
        Nad przyszłością GW musimy się poważnie zastanowić.
        • Gość: hr. Zet Bzdurki... IP: *.pool.mediaWays.net 12.08.04, 12:41
          Tak sie zastanawiam, dlaczego narod wielki i zdolny, o tradycji jagiellonskiej,
          szlacheckiej i wolnosciowej, ciagle wpada w byle pulapki i babra sie sprawach
          takich jak obrona malego przestepcy i oszusta, ktory pod pretekstem
          patriotycznym goli bezbronne i naiwne owieczki. Z tym wszystkim musi byc
          koniec, bo nas nie tylko Litwa i Lotwa, ale i Ukraina wyprzedzi. Zenada. Niech
          prokuratura i sady zrobia z tym porzadek.
          • Gość: Kanada Re: Bzdurki... IP: *.sympatico.ca 12.08.04, 16:32
            to pewnie dlatego, ze ty opusciles swoj ojczysty kraj ... WRACAj, RATUJ !!!
            Nastepny debil
        • Gość: Kamiński Re: KS.JANKOWSKIEGO NIE OPUŚCIMY, GDY GO ATA IP: *.3miasto.net / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 14:19
          "Gdańsk - miasto święte,
          Lecz hierarchy w nim przeklęte"

Gdyby JAN PAWEŁ II wiedział, co się naprawdę dzieje w Jego kraju, w Jego
          polskim Kościele, to nie wątpię, że wezwałby całą hierarchię na dywanik do
          siebie w Watykanie, jak to uczynił w wypadku wszystkich biskupów USA. Z tym, że
          w przypadku amerykańskim, kościół tamtejszy stracił ponad PÓŁ MILIARDA us$, i
          może dlatego taki pośpiech był wskazany.
          W Polsce KK nie traci na całej awanturze aktualnej i wszeteczeństwach jego
          szefów - wręcz przeciwnie, stan posiadania KK w Polsce rośnie, im większa bieda
          i zacofanie w kraju petryfikują się. Czyli: albo brak informacji w Stolicy
          Apostolskiej (lub też niedopuszczanie ich do Niego) albo świadome postępowanie
          wobec znikomych strat materialnych KK w Polsce mogłyby tłumaczyć taką
          wyczekującą postawę Watykanu. "Módlmy się dalej, jak gdyby nic nie wydarzyło
          się, za jakiś czas afery ucichną, prasa zacznie wreszcie pisać o czymś innym,
          bardziej epatującym."

Ale jest jeszcze druga strona medalu. Sytuacja na "froncie wiary" w Polsce
          przypomina do złudzenia sytuację całego KK w Europie sprzed 500 lat, którą
          zastał Marcin Luter. Ilustracje ówcześnie kursujacych po Niemczech pism
          polemicznych pasują do złudzenia do naszej sytuacji. Z małym wyjatkiem - w
          Polsce - w przeciwieństwie do Niemiec sprzed pół tysiąca lat - debata na temat
          KK jeśli się toczy, to tylko półgębkiem, po kątach. Wytworzyła się sytuacja
          niepisanej, akceptowanej przez wszystkie zainteresowane strony sceny
          politycznej cenzury prewencyjnej dotyczącej spraw KK. Diametralnie inna
          sytuacja panuje w Niemczech; tam i teologia się rozwija, szczególnie ta
          krytyczna jej część, społeczństwo jest bardzo zaangażowane w dyskusję, wiedząc,
          że to ono jest kościołem, a nie grupka szefów i ich księżych pracowników, coraz
          zresztą bardziej kurcząca się. Budynki kościelne masowo są sprzedawane, bo
          niepotrzebne, jako że puste, parafie nieobsadzone itp. Nadto obydwa główne
          wyznania: ewangelickie i katolickie dochodzą na płaszczyżnie oddolnej
          (wiernych) do wspólnych przemyśleń i działań (np. dyskusja o wspólnym
          korzystaniu z komunii zarówno przez ewangelików jak i katolików w czasie
          poszczególnych nabożeństw u jednych i drugich (przy zdecydowanym sprzeciwie
          Watykanu, który nie chce oddać "monopolu" na uzyskiwanie 'zbawienia' drugiej
          stronie - tak jest rozumiany ekumenizm przez KK).

Reasumując: nasze zatomizowane "wierzące" społeczeństwo, słuchające jedynie
          monologizujących kapłanów, nie znające zasad dyskusji, nieobeznane z sytuacją
          całego KK w świecie ("po co się wierni mają denerwować"), nieoczytane
          (przeciętny, statystyczny Polak czyta w roku rzekomo jakąś tam część książki,
          faktycznie tzw. przeciętny człowiek w Polsce nie czyta nic, żyje w syndromie
          człowieka jednowymiarowego (jedna religia, jeden kraj, system monoetnicznego
          społeczeństwa, jedna rozgłośnia katolicka RM z Torunia o manipulatorskim i
          nietolerancyjnym charakterze) - w tak zbudowanym społeczeństwie "polskie
          piekło" ma wspaniałe warunki dalszego niezakłóconego rozwoju. Wszelkie fobie i
          nietolerancja wobec inności mają zielone światło. Zmiana dokonuje się
          systematycznie w KK u naszych zachodnich sąsiadów, i stamtąd, zak zawsze
          zresztą, powieją kiedyś świeże prądy. Tempora mutantur.
          • Gość: hr. Zet Re: KS.JANKOWSKIEGO NIE OPUŚCIMY, GDY GO ATA IP: *.pool.mediaWays.net 12.08.04, 15:03
            Ecoute, KK nalezy po prostu ignorowac, o ile nie nadarzy sie jakas okazja by
            ograniczyc jego realne wplywy - wtedy trzeba zazdzialac, krotko i skutecznie.
            Za pomoca instytucji panstwowych i europejskich. Tak postepuja wszystkie wysoko
            rozwiniete spoleczenstwa Europy, i oto przyklad dla Polski. Narod i panstwo nie
            moga sie uzalezniac od sil obcych, takich jak KK, bo stana sie karykatura. Ten
            konsensus jest ogolnie przyjety. Que ce temps vienne aussi pour la Pologne!
          • Gość: pęczek koperku najlepsza jest postawa hierarchii kościelnej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 16:00
            A to dobre: gdyby tylko JPII wiedział... Coś mi to przypomina, batiuszka car
            jest dobry, ale wstrętny dwór go oszukuje i odcina od informacji o tym, jak
            okropnie cierpi lud rosyjski. A lud święcie wierzy, że gdyby batiuszka car
            wiedział, na pewno by coś z tym zrobił.
            JPII od tego jest, żeby wiedzieć i reagować. Podobnie Gocłowski, który, jak
            wynika z wywiadu, zignorował telefon od matki chłopca. Najwyraźniej nie chciał
            mieszać się do "prywatnych spraw" księdza Jankowskiego, to zreszta stała
            praktyka polskich biskupów, reagują dopiero, jak juz robi się grubszy skandal
            medialny.
            • Gość: Dobrze Re: najlepsza jest postawa hierarchii kościelnej IP: *.arcor-ip.net 12.08.04, 16:57
              ci sie kojarzy peczku koperku.
              To samo bylo u hitlerowskich niemcow .
              Niemcy widzac bestialstwo ss lub policji tez krecili glowami
              ze slowami gdyby o tym tylko Fuherer wiedzial ...Tak wierzyli w dobre
              intencje Hitlera . Nie wierzyli ze bestialstwo nie moze byc udzialem
              ich Hitlera . A przeciez nienawiscia kipial ten psychol i
              Zydow tez nienawidzil.
        • Gość: Mini Strant Ksieze, nie jestes osamotniony, inni te molestuja IP: 152.75.124.* 12.08.04, 15:06
        • Gość: marriuu Re: KS.JANKOWSKIEGO NIE OPUŚCIMY, GDY GO ATA IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.08.04, 15:52
          tak jankowski, nie opuścimy cię, i nie damy już więcej dymać młodych chłopców.
          twoja pycha i buta nic ci nie pomoże. w więzieniu bedziesz miał dobrze, sami
          faceci.
          jak widzisz twój obrońca zastanawia się nad przyszłością gazety, może chce ją
          wysadzić jak teroryści. będziecie mieli wtedy spokój.
          ksiądz cze kowal, nie ma znaczenia. pedofil to przestępca. czarnych też trzeba
          czasami złapać za jaja, żeby ich zabolały
          • Gość: Icchak Polak Re: KS.JANKOWSKIEGO NIE OPUŚCIMY, GDY GO ATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 17:08
            Witaj "marriuu", ty stary Żydzie. Z tym wysadzeniem gazety to twój pomysł, ale
            są lepsze pomysły. Wystarczy wysadzić Michnika z siodła redaktora naczelnego.
    • Gość: mee... TO NIE JA TO ON... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 12.08.04, 12:19
      ...on mi popsul syma...ja jestem taka wspaniala...ze nigdy bym go nie
      popsula ...tak domyslam sie ...,ze byl molestowany...i zadne sb do niczego mnie
      nie namawialo...nie wiem o czy pan mowi...niech mi pan zadaje miekkie
      pytania...a ja sie pytam czy slawos chadzal do szkoly- bo miekki pan nie
      zapytal...i co sie w tej szkole wyprawia...
    • Gość: mee... DOMYSL MATKI WYSTARCZYL... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 12.08.04, 12:37
      ...zeby zrobic rewizje w domu pralata, zabrac twarde dyski...,ze by go
      oczerniac z gora dwa tygodnie...nie mowie tu o klonach co wypisywali bo tu wlos
      na glowie sie jezy...a takie zbrodnie w gdansku jak stan wojenny- mordy na
      ludnosci cywilnej...rok 70 gdzie zamordowano stoczniowcow....ciagle nie
      wyjasnione...ciagle winni nie ukarani...i nich mi tu ktos powie ...,ze sb -
      dzisiaj to oni inaczej sie nazywaja ale to ci sami ludzie...nie mieszalo w tym
      swoich lap zbrodniczych...zeby oczernic pralata tak jak to robia z gora prawie
      60 lat...oczerniajac a kiedys mordujac ludzi kosciola...
    • Gość: tom Boże, ale zboczony: wyremontował łazienkę! IP: 81.15.189.* 12.08.04, 13:08
      To perwersja!
      • Gość: zzzzzzzzzzzzz Re: Boże, ale zboczony: wyremontował łazienkę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 13:50
        zboczeni są dziennikarze i Polacy. Jankowski najpewniej ma się dobrze.
        • Gość: bzzzzzzz Jankowski ma sie dobrze i dupczy dalej...... IP: 152.75.124.* 12.08.04, 15:07
        • Gość: marriuu Re: Boże, ale zboczony: wyremontował łazienkę! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.08.04, 15:44
          masz rację. patrząc oczyma jankowskiego to my wszyscy jesteśmy zboczeni, bo się
          tym podniecamy, a on jest normalny, bo taka jest jego normalność.
      • Gość: marriuu Re: Boże, ale zboczony: wyremontował łazienkę! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.08.04, 15:42
        chłopak musiał przecież gdzieś zmyć spermę z twarzy
    • Gość: ErykPryk Re: Wersja matki ministranta IP: *.ae.poznan.pl 12.08.04, 13:13
    • Gość: ErykPryk Re: Wersja matki ministranta IP: *.ae.poznan.pl 12.08.04, 13:22
      Na nic nie odpowiadam, zamieszczam wlasna opinie. A jest ona taka, ze cala
      sprawa jest, w kazdym tego slowa znaczeniu, zawracaniem tylka. Po dziurze
      ozonowej, pluskwie milenijnej (pies z kulawa noga o niej dzisiaj nie pamieta, a
      przeciez miala spowodowac koniec swiata), abdykacji papieza, eutanazji,
      Kuklinskim i ksieznej Dianie dziennikarze znalezli sobie nowego weza morskiego
      pn. pedofilia i ujezdzaja na nim jak na lysej kobyle. Krzyzyk na droge
      paparazzim!
      • Gość: hr. Zet Mon cher ami, jezeli Jankowski... IP: *.pool.mediaWays.net 12.08.04, 13:35
        ... dopuszczal sie naduzyc seksualnych na chlopcach, to za to zaplaci -
        przeciez to prosta sprawa. Wiemy, ze tego rodzaju praktyki sa w Kosciele
        Katolickim dosc rozpowszechnione (por. Boston, St. Pölten, Poznan), i ze
        zwierchnictwo KK niechetnie narazania podwladnych i biskupow na nieprzyjemnosci
        zwiazane z wykryciem tych przestepstw. Spoleczenstwo bierze wiec sprawe w rece
        wlasne, gdyz wie, ze szacunek dla prawa jest najlepsza gwarancja pomyslnego
        rozwoju socjalnego i gospodarczego. Nie bedzie nam jakas mafia narzucac regul
        gry. Poza tym prostytucja, kradziez i narkotyki na plebanii dyskredytuja ks.
        Jankowskiego jako autorytet moralny. Ostatnia rzecza, jaka Polska potrzebuje,
        to jacys falszywi pasterze, obludnie i bezczelnie wrabiajacy obywateli.
        L'affaire est classée.
        • Gość: hr. Zet Re: Mon cher ami, jezeli Jankowski... IP: *.pool.mediaWays.net 12.08.04, 13:39
          "naraza"
          • Gość: silesius Re: Mon cher ami, jezeli Jankowski... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.08.04, 13:46
            Probablement tu ne comprends rien. C'est la tete, qui te mangue
            • Gość: hr. Zet Re: Mon cher ami, jezeli Jankowski... IP: *.pool.mediaWays.net 12.08.04, 14:10
              J'en doute, mon chéri Slazaczek - et je vois bien qu'il te reste un peu de
              travail lexique à faire. Jamais entendu de la différence entre "manquer"
              et "manger"? A propos, was machen deine Restitutionsklagen? Schon eingereicht
              beim Amtsgericht?

Zreszta - szczerze - nie rozumiem o co Ci chodzi.
              • Gość: silesius Re: Mon cher ami, jezeli Jankowski... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.08.04, 14:15
                Tu a raison quant a "manger - manquer": ce n'etait pas l'erreur voulu.
                Quant a "Restitutionsklagen": bien sur, je vais venir tout suite en Pologne, et
                ja vais confisquer ton ordinateur. Sois sur! Je vais venir encore aujourd'hui.
                Auf Wiedersehen, Herr Graf "od siedmiu bolesci"
                • Gość: hr. Zet Re: Mon cher ami, jezeli Jankowski... IP: *.pool.mediaWays.net 12.08.04, 14:32
                  Eh bien, sois le bienvenu! :) Tous mes ordinateurs sont à ta disposition
                  immédiate. Sauf que tu devrais me chercher au sein de la capitale germanique,
                  où je m'amuse en tramant mes tripatouillages et intrigues perfides. Tu sais, la
                  noblesse provinciale de Pologne, elle a toujours été bien européenne dans ses
                  moyens. D'ailleurs, à mi-chemin entre mon manoir en Basse-Silésie et Paris
                  c'est Berlin qui sert le mieux à contenter mes caprices perverses. Au
                  revoir!
    • Gość: zzzzzzzzz Re: Wersja matki ministranta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 13:45
      wiara jest jednak głupia...

nikt nie zauważył, że synalek jest najpewniej w najburzliwszym okresie
      dojrzewania. większość młodych ludzi wtedy zaznacza swoją dojrzałość odcinaniem
      się od rodziców, większym krytycyzmem w stosunku do nich, piciem, paleniem,
      pozwalają sobie na wulgaryzmy i seks. na tym polega dojrzewanie. na wchodzeniu
      na obszary dotychczas zarezerwowane wyłącznie dla dorosłych.

matka nagle zdębiała i powiązała to z Jankowskim. a mi się wydaję, że ani
      Jankowski ani nikt inny nie ma tu nic do rzeczy. prokurator powinien ścigać
      NATURĘ - to ona sprawia, że w tym wieku młodzi ludzie po prostu dorastają i
      zaznaczają swoją odrębność i indywidualizm.
      • Gość: kolo Re: Wersja matki ministranta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 15:13
        Szalenie zabawne sa te akademickie wyklady... swietnie wygladaja na kartkach
        ksiazek, hehehe i blebleble
    • Gość: ja Wyborcza ukrywa prawdę IP: *.ssk.com.pl 12.08.04, 13:52
      Jesteście gówno prawda a polski interes macie w dupie, robicie wywiad z głupią
      babą która ma pretensje bo zwolnili ją z pracy. Ludzie! Gdyby ta krowa
      pracowała u Baraniny to w świetle jej oskarżeń wyglądał by on na równie
      niewinnego jak ksiądz J. sportretowany w tym artykule. Prawdy poszukajcie w
      zeznaniach chłopaka i wypowiedziach ludzi związanych z kościołem i chcąch
      oczyścić środowisko z księdza J. i chroniącego go arcybiskupa. A wyborczą
      czytajcie ostrożnie bo dla nich prawda nie jest tak ważna jak interesy
      • kaprysia Re: Wyborcza ukrywa prawdę 12.08.04, 14:05
        Gość portalu: ja napisał(a):

> Jesteście gówno prawda a polski interes macie w dupie, robicie wywiad z
        głupią
        > babą która ma pretensje bo zwolnili ją z pracy. Ludzie! Gdyby ta krowa
        > pracowała u Baraniny to w świetle jej oskarżeń wyglądał by on na równie
        > niewinnego jak ksiądz J. sportretowany w tym artykule. Prawdy poszukajcie w
        > zeznaniach chłopaka i wypowiedziach ludzi związanych z kościołem i chcąch
        > oczyścić środowisko z księdza J. i chroniącego go arcybiskupa. A wyborczą
        > czytajcie ostrożnie bo dla nich prawda nie jest tak ważna jak interesy

Tja, może kiedyś będziesz miał/miała dziecko. Ciekawe czy będziesz
        zadowolony/a, ze jakiś podstarzały playboy obwieszony złotem całuje je w usta...
        • Gość: Ciekawe-(ja) Re: Wyborcza ukrywa prawdę IP: *.arcor-ip.net 12.08.04, 14:20
          Na czym mialby ten polski interes polegac ?
          Na tym pewnie ze nam sie wydaje ze jesli nie bedziemy mowic o tym ze pewien
          pralat jest podejrzny o pedofilie to i sprawy nie bedzie?Nikt nie zauwazy albo
          zauwazyl ?
          Musze rozczarowac - zachowania pralata od dawna wzbudzaly zdziwienie takze
          poza
          krajem . Tak jak zdziwienie budzil- budzi brak jakichkolwiek reakcji.
          To szkodzi polskiemu interesowi .
          Nazywasz matke Slawka krowa - a twoj deprecjonujacy stosunek do tej kobiety
          wlasciwie na jakiej podstawie ? Dlatego ze osmielila sie mowic
          o przemilczywanym problemie,koscielnym tabu ?
          Mowisz ze wyborcza trzeba czytac ostroznie bo dla nich prawda
          nie tak wazna jak interes ? A przeciez to co podaje wyborcza
          znalesc mozna w wielu innych pismach-gazetach .
          Patrzac na reakcje kosciola w przypadkach pedofilii i nie tylko
          mysle ze to raczej do kosciola smialo mozna odniesc "dla nich prawda
          nie jest tak wazna jak interesy"
          "
      • Gość: Pol Re: Wyborcza ukrywa prawdę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 15:15
        Na prawde jestes tak wscieklym durniem? Ufff, jak to sie leczy???
    • Gość: 4krzych1 po co ten wywiad??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.08.04, 14:03
      Czy wy "michniki" nie macie już lepszych tematów!!! Zróbcie
      jeszcze "pogłębiony" wywiad z matką Michała Wiśniewskiego i wtedy już na pewno
      osiągnięcie poziom "Faktu", czego nawet nie należy wam życzyć, bo już ten
      poziom osiągnęliście!!!
      • Gość: kolo Re: po co ten wywiad??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 15:17
        Glupota to straszna rzecz.. Prawda? Nawet nie wiadomo co ci poradzic.. moze
        szklanaka wody albo moze rozaniec...
    • Gość: silesius GIEREK, JARUZELSKI - TO TEZ BYLY CIOTY? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.08.04, 14:09
      Przeciez Brezniew zawsze calowal w pyszczysko, i wkladal swoj byczy jezor do
      ryjow w/wym. polskich przywodcow. Tja, to juz Polska od przeszlo 30 lat rzadzi
      pedalstwo. sam bym na to nie wpadl
      • Gość: no dobra Re: GIEREK, JARUZELSKI - TO TEZ BYLY CIOTY? IP: *.arcor-ip.net 12.08.04, 14:31
        A ktorz z nich byl dzieckiem lub nastolatkiem ?
        Typuje na Brezniewa .
      • Gość: Oczywiście Re: GIEREK, JARUZELSKI - TO TEZ BYLY CIOTY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 14:35
        A nie?
    • Gość: andy Re: Wersja matki ministranta IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 12.08.04, 14:24
      dziwi mnie ta kobieta -ze wsi ,bez wykształcenia.chciałaby ,żeby jeszcze ksiądz
      ją posunął.50godz.pracy 8oozł.moja żona zarabia za 200godz.740zł,też w dużym
      mieście.
      • Gość: http://pamietamy.t Re:to za co placili tej biezpiece w latach 80 IP: 207.248.159.* 12.08.04, 14:41
        ze ksiedza nie usadzila
        cofnac im wczesniejsze emerytury
        teraz placa pewnie wiecej :-P
        to sie robic az chce i mozna nawet awansowac
        na ministra sprawiedliwosci :-P

pamietamy.tripod.com
    • Gość: marianna.. Re: Gdzie tu pedofilia ? - to naprawde spisek IP: *.z064220066.okc-ok.dsl.cnc.net 12.08.04, 14:30
      Z tego wywiadu nic nie wynika . Dzieciaki w tym wieku maja wlasne problemy. W
      takim dziwnym okresie "transformacji" wielu mlodych ludzi zejdzie na zla droge.
      Zla wola polsko jezycznych mediow jest tu ewidentna.
      • Gość: jasne Re: Gdzie tu pedofilia ? - to naprawde spisek IP: *.arcor-ip.net 12.08.04, 14:33
        Spisek zaczal sie trzy lata temu . Slawek byl dzieckiem - ministrantem
        Pedofili nie ma sa tylko spiski . Jasne .
        • Gość: marianna.. Re: Gdzie tu pedofilia ? - to naprawde spisek IP: *.z064220066.chi-il.dsl.cnc.net 12.08.04, 14:47
          Mam nadzieje , ze pralat okaze sie zrecznym graczem i okpi cale to towarzystwo,
          ktore zarzutem o uprawianie pedofilii probuje pralatowi i kosciolowi
          zaszkodzic. Media przeszly w jedne rece i to jest bardzo grozne zjawisko.
          • Gość: do marianny Re: Gdzie tu pedofilia ? - to naprawde spisek IP: *.arcor-ip.net 12.08.04, 14:53
            Alez pedofile sa bardzo zrecznymi graczami.
            Masz nadzieje ze nas okpi i bedzie dalej uprawial pedofilstwo
            No ale najwazniejsze nie zaszkodzi to pralatowi i kosciolowi.
            media sa groznym zjawiskiem.tak to fakt .
            Dla takiego jankowskiego np
            • Gość: marianna.. Re: Gdzie tu pedofilia ? - to naprawde spisek IP: *.z064220066.okc-ok.dsl.cnc.net 12.08.04, 15:01
              Mam nadzieje , ze pralat okpi metode przyprawiania kosciolowi "geby" . Nalezy
              zachowac umiar w wyszukiwaniu wad i potkniec kosciola i jego urzednikow. W tym
              wywiadzie nie ma nic o zboczeniach seksualnych pralata.
              • Gość: Kosicielny Kosciolowi geby nie trzeba przyprawiac. Juz ja ma! IP: 152.75.124.* 12.08.04, 15:10
                • Gość: kolo Re: Kosciolowi geby nie trzeba przyprawiac. Juz j IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 15:24
                  On nawet Ma i Ryja...
              • Gość: jaro Re: Gdzie tu pedofilia ? - to naprawde spisek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 15:23
                Nalezy zachowac umiar w prezentowaniu wlasnego ograniczenia...
          • Gość: kolo Re: Gdzie tu pedofilia ? - to naprawde spisek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 15:22
            Bredzisz Maroanno i az dziw bierze, ze piszesz takie rzeczy poslugujac sie
            komputerem w USA - kraju jak wiadomo pluralistycznym, z wolna prasa i
            demokratycznym. Co ty tam robisz? Musisz straaasznie cierpiec... widzac dookola
            wszystko opanowane przez kapital zydowski - prawda?
          • Gość: marriuu Re: Gdzie tu pedofilia ? - to naprawde spisek IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.08.04, 16:09
            w jakie ręce, wyjaśnij?
            dyskusje o brudach kościoła na szczęście nie są u nas zabronione. tacy jak ty
            chcieliby żeby jednak były.
            jeśli ktoś widzi że jest nasrane w kościele to ma udawać ze tam rosną kwiaty?
      • Gość: Zurnalista Brzydka prasa, lapie ksiedza za kutasa! IP: 152.75.124.* 12.08.04, 15:09
        • Gość: katol Re: Brzydka prasa, lapie ksiedza za kutasa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 15:25
          A wlasciwie powinna kutasa... pod prase ( min. 10 ton)
      • Gość: Pol Re: Gdzie tu pedofilia ? - to naprawde spisek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 15:20
        Taaak, zla wola.. To zupelnie normalne, ze tacy chopcy schodza na bardzo zla
        droge petajac sie przy wielebnych sutannach.
      • Gość: Sinski Klopoty wieku dorastania! IP: *.singnet.com.sg 12.08.04, 16:55
        Swieta racja pani Marianno!klopoty wieku dorastania - tlumacza tutaj wiele,ale
        do tej pory nikt tego nie wspomnial,tylko ta histeria
        antyklerykalna,antyzydowska,antypedalska....oraz po prostu - GLUPIA!Wstyd to
        wszystko czytac.Chyba ktos im placi za wypisywanie tych glupstw.
        • Gość: Teofil Klopoty pedarasty-pedofila IP: 152.75.124.* 12.08.04, 21:12
    • Gość: bebe5 Re: Wersja matki ministranta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 15:14
      Ciekawi mnie rola " pana Wojtka, którego ksiądz Jankowski wychował od
      dziecka!".Czy ten utrzymanek przepraszam wychowanek też był w chłopięctwie
      molestowany seksualnie?.
      • Gość: mentos Re: Wersja matki ministranta IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 15:17
        to nie wiesz "bebe"??Wojtek był też wielką miłością prałata(przed sławkiem i
        kajtusiem)tylko się zestarzał więc zrobił go swoim "ochroniarzem" a do łóżka
        wziął młodszego...
      • Gość: jaro Re: Wersja matki ministranta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 15:26
        Nie, to on molestowal wielebnego przeciez
    • Gość: as31 Już wiem: czarne pedały są wstrętne, a nasze, czer IP: 194.181.190.* 12.08.04, 15:14
      -wone lub różowe (postępowe, znaczy) są dobre, słodziutkie takie, czerwone
      kokardki im trzeba na kutasikach wiązać, o ich święte prawa walczyć, parady im
      urządzać, ślubów udzielać - co się tylko zamarzy... Toleracja i humanizm!
    • Gość: YoYo Jankowski - świnia IP: *.wcm.opole.pl 12.08.04, 15:19
      Ta świnia Jankowski wyremontował kobiecie na siłę łazienkę i zmuszał ją do
      brania 800 zł za 2 godziny pracy dziennie, czy 20 zł (na rękę) za godzinę -
      więcej, niż ma lekarz czy nauczyciel o pielęgniarkach nawet nie wspomnę.
      Po prostu rozbój w biały dzień. Jak on mógł !!!
      • Gość: jozek Re: Jankowski - świnia IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.08.04, 15:22
        no bo dobrze placil za chlopaka i tak mu wyszlo taniel prostytutka( damska lub
        meska ) kosztuje 200 zl za godzine a tak dal mamie i chlopaka mogl dmuchac
        kiedy chcial, dobry ksiadz!!!
      • Gość: kolo Re: Jankowski - świnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 15:29
        No wlasnie.. jak on mogl? Tak bezczelnie oplacac swiadczone mu uslugi...
        zapewnie rozne i rozniaste...
      • Gość: Pralat Chalat Szkoda ze zamiast matka zajal sie synkiem IP: 152.75.124.* 12.08.04, 21:14
    • Gość: as31 Przecież walczycie o prawa zboków, a prałat to IP: 194.181.190.* 12.08.04, 15:21
      juz nie ma prawa? Taka wasza postepowa równość?Coś się w łepetynach potelepało.
      A że Jankowski to wyjątkowy bęcwał, bufon i kabotyn, to zu-pełnie inna sprawa
    • Gość: Obserw Oj matko, matko... IP: *.chello.pl 12.08.04, 15:21
      Droga mamo Sławka - to, ęe Sławek się zmienił nazywamy d o j r z e w a n i e m.
      Nie obciążaj księdza za fakt, ze z aniołkowatego chłopczyka stał się
      łobuzowatym młodzieńcem...
      • Gość: Pol Re: Oj matko, matko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 15:30
        Pod scisla kuratela plebanii i wielebnego... na wieki wiekow..
      • Gość: do obserw Re: Oj matko, matko... IP: *.arcor-ip.net 12.08.04, 17:07
        Zwlaszcz ze to dojrzewanie mialo miejsce na plebani
        pod troskliwym okiem naszego pralata - legendy
        najodpowiedniejszego czlowieka zwlaszcz do towarzyszenia Slawkowi zwlaszcza w
        nocy na plebani .
    • Gość: Obserw Oj Matko Boska! IP: *.chello.pl 12.08.04, 15:25
      Cytat - "Dowodów żadnych nie mam. Kiedyś mnie zmroziło, gdy zobaczyłam, że
      ksiądz żegna się ze Sławkiem przez podanie ręki i pocałunek w usta."

I dlatego zeznałam w sądzie, że ksiądz go molestował?!?!?

Jak się nie zna jakiegoś trudnego słowa to nie należy go używać droga pani!
      • Gość: tezmatka Re: Oj Matko Boska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 15:31
        A jak sie nie ma rozumu to nie nalezy sie publi9cznie wypowiadac, Drogi Panie...
    • Gość: małopokorny Sen Rydzyka wreszcie się ziścił w ludowej sztuce: IP: 62.121.128.* 12.08.04, 15:35
      Są takie stringi "Sen Rydzyka", które sprzedaje się na stronie koronka.pl ,
      świadczy to o tym że skandale w kościele doszły już tak daleko, że ich nazwami
      firmy nazywają już intymną bieliznę. Wcale się nie zdziwie jak ktoś wypuści
      kolekcję biczy, kajdanek i prezerwatyw o nazwie show episkopatu lub kaprys
      prałata.
    • Gość: lex Wersja matki ministranta IP: 80.51.244.* 12.08.04, 15:49
      kosciol biadoli i biadoli jak to dzis ludzie od niego odchodza,nic dziwnego,
      sam na to pracuje...
    • Gość: RES Re: Wersja matki ministranta IP: *.jugow.sdi.tpnet.pl 12.08.04, 15:50
      Katolicka Polska to KOŃ TROJAŃSKI w EUROŻYDOWSKIEJ i LIBERTYŃSKIEJ unii
      europejskiej. Daremne WASZE NIKCZEMNE INRYGI i prowokacje i TAK z KATOLICKĄ
      POLSKĄ nie WYGRACIE!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka