Dodaj do ulubionych

wielkie Damy PiS

14.12.13, 15:10
Kempa,Wróbel,Sobecka,Pawłowicz.....i pewnie wiele jeszcze innych,nieodkrytych.dzisiaj zwróciłem uwagę na występ w Babilonie niejakiej Doroty Arciszewskiej-Mielewczyk.ten sam jazgot co pozostałe,ten sam słowotok,ta sama agresja,ten sam tupet,ta sama mentalność,ten sam brak manier i to samo ubóstwo umysłowe.
czy to przypadek czy też świadomy dobór tego samego gatunku w PiS?
trzeba przyznac,że zbiór jest imponujący.
Obserwuj wątek
    • asteroidalny Cóż jak się przez pół życia jadło z koryta 14.12.13, 15:17
      drewnianą łyżką i patrzyło się jak kury jajka znoszą, a pleban mokrym wiechciem macha,
      to savoir-vivru tak od razu się nie nabędzie, jeśli kiedykolwiek się nabędzie.
    • zapijaczony_ryj Dobierali się w korcu maku 14.12.13, 15:17
      99venus napisał:

> Kempa,Wróbel,Sobecka,Pawłowicz.....i pewnie wiele jeszcze innych,nieodkrytych.d
      > zisiaj zwróciłem uwagę na występ w Babilonie niejakiej Doroty Arciszewskiej-Mie
      > lewczyk.ten sam jazgot co pozostałe,ten sam słowotok,ta sama agresja,ten sam tu
      > pet,ta sama mentalność,ten sam brak manier i to samo ubóstwo umysłowe.
      > czy to przypadek czy też świadomy dobór tego samego gatunku w PiS?
      > trzeba przyznac,że zbiór jest imponujący.

PiS to partia ludzi wyglądajacych inaczej
      • 99venus Re: Dobierali się w korcu maku 14.12.13, 15:23
        mając na uwadze,że mamy do czynienia z kobietami to nawet jeżeli są to kobiety pisuarowe uważałem za stosowne powstrzymać się od oceny ich urody równie atrakcyjnej jak ich umysłowość.
    • jacekm22 Re: wielkie Damy PiS 14.12.13, 15:21
      Sadze ze wytypowani do mediow z PIS przechodza intensywne szkolenie - stad u nich taka same gadanie i reakcja...
    • lionold Re: "..wiele jeszcze innych nieodkrytych.."lub już 14.12.13, 15:29
      zapomnianych jak "narzeczona prezesapana" Szczypińska. Jolanta Lojanta.
      • zapijaczony_ryj Szczypa przegięła z...księdzem i prezes nie wybacz 14.12.13, 15:33
        lionold napisał:

> zapomnianych jak "narzeczona prezesapana" Szczypińska. Jolanta Lojanta.

ył! Żeby tak publicznie na ulicy, księdzu:
        www.fakt.pl/wirujacy-seks-szczypinskiej,artykuly,51992,1,1,8.html
        • alistair-p Re: Szczypa przegięła z...księdzem i prezes nie w 14.12.13, 16:41
          Jak z księdzem,to Jarosław K powinien wybaczyć,chyba że też go znał i takiej zdrady nie wybaczył.
    • sawa.com Re: wielkie Damy PiS 14.12.13, 17:44
      Coś bredzisz 99. Panie Kempa i Wróbel nie są z PiS. Jesli one z PiS to Niesiolowski z ZCHNu, Miller (Leszek) z PZPR... etc A w ogole nieładnie nasmiewać się z ludzkiej aparycji. W PiS (w innych partiach także) są i były kobiety ładne i brzydkie.
      Ładną i madrą była posłanka ś/p Aleksandra Natalli-Świat.
      Ładną delikatną urodę ma Jadwiga Wisniewska www.jadwigawisniewska.pl/ Jest także jedną z inteligentniejszych posłanek
      • adam111115 Re: wielkie Damy PiS 14.12.13, 21:06
        sawa.com napisała:

> Coś bredzisz 99. Panie Kempa i Wróbel nie są z PiS.

taaa, bredzą tak samo

> Ładną delikatną urodę ma Jadwiga Wisniewska www.jadwigawisniewska.pl/ Jest także jedną z inteligentniejszych posłanek

tu zgoda, już kiedyś o tym pisałem
      • behemot17-13 Re: wielkie Damy PiS 14.12.13, 21:20
        jest inteligentna - masz podaną na tacy- www.youtube.com/watch?v=nsllpHXDk2A
        inteligentny człowiek nawet jak ma na względzie dobro swojej partii, to potrafi dostrzec jakieś plusy, nawet maciupeńkie. pani Jadwiga jest cudna w tym swoim ujadaniu.
      • 99venus Re: wielkie Damy PiS 14.12.13, 21:24
        były w PiSie i gdyby mogły to natychmiast by wróciły.PiS dał im mentalność i pozbawił rozumu(jeżeli wczesniej go miały).Niesiołowski był w ZChN i to do dzisiaj widać-obowiązuje zasada,że człowiek czasami wychodzi ze wsi ale wieś z człowieka nigdy.
        wyraźnie napisałem,że nie wypowiadam się na temat urody żadnej z Pań.mnie uroda tych dam nie interesuje-ja oceniam ich wypowiedzi i zachowanie.
      • ave.duce Re: wielkie Damy PiS 17.12.13, 10:48
        sawa.com napisała:

> Ładną delikatną urodę ma Jadwiga Wisniewska www.jadwigawisniewska.pl/

> Jest także jedną z inteligentniejszych posłanek...

Możesz to jakoś udowodnić?
        Wg mnie - nawet powtórzyć nie potrafi tego, co ma przykazane.
        A w czasie audycji radiowych - typowa Pi$przekupa.
    • 2kecaw 99 venus jako współ. SB z Olsztyna zamilcz 14.12.13, 19:02
      ciągle jątrzysz .....
      • jaroslaw2104 Re: 99 venus jako współ. SB z Olsztyna zamilcz 14.12.13, 19:26
        To jak nazwać wczorajszy kabaret kurdupla ???
        • 2kecaw Re: 99 venus jako współ. SB z Olsztyna zamilcz 14.12.13, 20:55
          Ten wspólpr. SB z Olsztyna nie wie o czym piszesz

ps

wyjątkowa z niego me....a lecz cóż korzysta z demokracji
          • 99venus Re: 99 venus jako współ. SB z Olsztyna zamilcz 14.12.13, 21:28
            ano właśnie,ta demokracja to nieszczęście.nie martw się,jak kurdupel dojdzie do władzy to ją znowu zlikwiduje.
          • x2468 Re: 99 venus jako współ. SB z Olsztyna zamilcz 15.12.13, 00:07
            Wacek ta baba gledzi o kulurze a sama nie posiada jej za grosz.Madra i inteligentna? Jaja sobie robisz, to bezmyslny cep.
      • 99venus Re: 99 venus jako współ. SB z Olsztyna zamilcz 14.12.13, 21:26
        już ci pisałem,że nie byłem współpracownikiem tylko pracownikiem UB,SB,NKWD,Gestapo i Polskiego Związku Cyklistów.kecawku,nie podniecaj się nadaremno,wystarczy,ze ty wegetujesz w tym mieście.jesteś bezkonkurencyjny.
        • 2kecaw Re: 99 venus jako współ. SB z Olsztyna zamilcz 14.12.13, 21:55
          Byłeś i z Tym masz problem. Lecz jeśli wyrazisz żal to będzie Ci takie sk,,,, o wybaczone

ps
          nie plącz i nie miaucz bo mogę Ci podać namiary na tych co donosileś
    • mila2712 Re: wielkie Damy PiS 14.12.13, 21:35
      99venus napisał:

> Kempa,Wróbel,Sobecka,Pawłowicz.....i pewnie wiele jeszcze innych,nieodkrytych.d
      > zisiaj zwróciłem uwagę na występ w Babilonie niejakiej Doroty Arciszewskiej-Mie
      > lewczyk.ten sam jazgot co pozostałe,ten sam słowotok,ta sama agresja,ten sam tu
      > pet,ta sama mentalność,ten sam brak manier i to samo ubóstwo umysłowe.
      > czy to przypadek czy też świadomy dobór tego samego gatunku w PiS?
      > trzeba przyznac,że zbiór jest imponujący.

Zapomniałeś o najważniejszej.....czlonkini Szydło.
      Widać prezes jak magnes przyciąga określony typ kobiet
      • 99venus Re: wielkie Damy PiS 14.12.13, 21:40
        nie zwróciłem na nią uwagi bo jest taka niemrawa i spowolniona, odmienna w ekspresji od pozostałych.z całą pewnością nie uczyła się sztuki oracji w maglu-o pozostałych tego powiedzieć się nie da.
        • 2kecaw pamiętamy w Olsztynie o Twojej SB eckiej wspópracy 14.12.13, 21:49
          Dokonałeś autolustracji- boisz się , że wnuczka się dowie, że byłeś po prostu wonczas sk...em
          • x2468 Re: pamiętamy w Olsztynie o Twojej SB eckiej wspó 15.12.13, 00:09
            Wacek tu sie pisze nie o Venus lecz o maglu czyli samicach (kobietami trudno to nazwac) z pis.
          • 99venus Re: pamiętamy w Olsztynie o Twojej SB eckiej wspó 15.12.13, 15:07
            powtarzasz się.już ci powiedziałem,że nie mam wnuczki ani wnuka.ale się staram.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka