cookies9 31.12.13, 10:48 Wspaniały człowiek i dziennikarz... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mila2712 Re: Andrzej Turski (*) 31.12.13, 11:04 cookies9 napisała: > Wspaniały człowiek i dziennikarz... ['] 7 dni świat.....pamiętam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Andrzej Turski (*) 31.12.13, 11:14 cookies9 napisała: > Wspaniały człowiek i dziennikarz... ["] Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Andrzej Turski (*) 31.12.13, 11:19 Nie wiem, czy wspaniały człowiek, bo go osobiście nie znałem. Wiem tylko, że nie wykazał się rozsądkiem, przy swoim stanie zdrowia biorąc na siebie tyle obowiązków. Osłabiony organizm nie wytrzymał obciążeń i finał wiadomy (zawał) "W grudniu zrezygnował z prowadzenia "Panoramy" w TVP2, tłumacząc się zmęczeniem i wiekiem" Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Andrzej Turski (*) 31.12.13, 12:00 indeed4 napisał: > Nie wiem, czy wspaniały człowiek, bo go osobiście nie znałem. > > Wiem tylko, że nie wykazał się rozsądkiem, przy swoim stanie zdrowia biorąc na > siebie tyle obowiązków. Osłabiony organizm nie wytrzymał obciążeń i finał wiado > my (zawał) > > "W grudniu zrezygnował z prowadzenia "Panoramy" w TVP2, tłumacząc się zmęczenie > m i wiekiem" Warto posłuchać... www.tokfm.pl/Tokfm/1,103454,15205304,Ostatni_wywiad_z_Andrzejem_Turskim_w_TOK_FM__POSLUCHAJ_.html Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Re: Andrzej Turski (*) 31.12.13, 11:24 Lubiłem Go - za kulturę i mądrość komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Andrzej Turski (*) 31.12.13, 11:30 Ogromny smutek. Wielka strata, nie tylko dla dziennikarstwa ale widzów przede wszystkim. To dzięki jego programowi 7 dni świat jako nastolatka zakochałam się w polityce. Potem dopiero, jako uzupełnienie wiedzy zaczęłam kupować Politykę i Tygodnik Forum. Ta miłość, do polityki już dawno się we mnie wypaliła, ale rozkochał mnie w niej właśnie Andrzej Turski. Odpowiedz Link Zgłoś