Dodaj do ulubionych

Coś dla rozsierdzenia PiSiorków,

10.01.14, 18:44
TVN uznany za nadawcę 20 lecia, no i co teraz, żyłka nie pęka ze złości?

www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/tvn-uznany-za-nadawce-20-lecia,386597.html
Obserwuj wątek
    • lumpior Re: Coś dla rozsierdzenia PiSiorków, 10.01.14, 18:49
      PrezesPan dojdzie do władzy i rozpieprzy to towarzystwo.Tylko media Tadeusza będą obecne.
    • instant.crush NIe ma się co pocieszać 10.01.14, 18:59
      Skoro durny TVN zostaje nadawcą dwudziestolecia, to tylko pokazuje poziom polskich mediów.
      • taziuta Re: NIe ma się co pocieszać 10.01.14, 19:02
        instant.crush napisał:

> Skoro durny TVN zostaje nadawcą dwudziestolecia, to tylko pokazuje poziom polskich
        > mediów.

Poziom mediów nie może odbiegać od poziomu odbiorców, boby z torbami poszli...
        • instant.crush Re: NIe ma się co pocieszać 10.01.14, 19:05
          taziuta napisał:

> instant.crush napisał:
          >
          > > Skoro durny TVN zostaje nadawcą dwudziestolecia, to tylko pokazuje poziom
          > polskich
          > > mediów.
          >
          > Poziom mediów nie może odbiegać od poziomu odbiorców, boby z torbami poszli...

Nie bardzo w takim razie rozumiem, skąd to wyśmiewanie PiSiorków w tym kontekście.
      • a74-7 Re: NIe ma się co pocieszać 10.01.14, 19:04
        zapomnieli dodac jeszcze glosowanie telekamery TVN na Kuzniara i ta mila enigmatyczna pania zdaje sie Agnieszke ,
        Nie ma szans zaglosowania na konkretna Omene , ktora zna sie na temacie i jest swietna prezenterka.
        Co roku to samo - popchajdanka & co .
      • lumpior Re: NIe ma się co pocieszać 10.01.14, 22:01
        instant.crush napisał:

> Skoro durny TVN zostaje nadawcą dwudziestolecia, to tylko pokazuje poziom polsk
        > ich mediów.
        >
        >
        Oto słowa wiernego mediom Rydzyka,czyli ciemnoty moherowej.
        • instant.crush Re: NIe ma się co pocieszać 10.01.14, 22:30
          lumpior napisał:

> Oto słowa wiernego mediom Rydzyka,czyli ciemnoty moherowej.

Wróć może do podziwiania osiągnięć TVNu z ostatnich 20 lat w postaci Big Brothera, Tańca z Gwiazdami, Geslerowej i innych, zamiast strzelać ślepakami.
          • szwampuch58 Re: NIe ma się co pocieszać 10.01.14, 22:41
            Jak juz wracac to na calego,wszystkie stacje kupowaly zachodnie pomysly telewizyjne (99% syf) ale dla mnie ślepakiem glupoty byli ci co kazali tanczyc na lodzie tzw: gwiazdOm.
          • lumpior Re: NIe ma się co pocieszać 11.01.14, 07:43
            instant.crush napisał:

> lumpior napisał:
            >
            >
            > > Oto słowa wiernego mediom Rydzyka,czyli ciemnoty moherowej.
            >
            >
            > Wróć może do podziwiania osiągnięć TVNu z ostatnich 20 lat w postaci Big Brothe
            > ra, Tańca z Gwiazdami, Geslerowej i innych, zamiast strzelać ślepakami.
            >
            >
            No widzę że oglądasz.Rydzyk tego nie daruje,piekło masz zapewnione. Tylko media Rydzyka i to na klęczkach i po wysłaniu przekazu kwotowego.
        • wiosnaludzikow Re: NIe ma się co pocieszać 11.01.14, 06:11
          lumpior napisał:

> instant.crush napisał:
          > > Skoro durny TVN zostaje nadawcą dwudziestolecia, to tylko pokazuje poziom
          > polsk
          > > ich mediów.
          > Oto słowa wiernego mediom Rydzyka,czyli ciemnoty moherowej.
          ...oraz słowa kibola , który dyskutować nie potrafi a rozróżnia jedynie kolory biały i czarny. Jaki to smutny, biało czarny świat dzielący się na białe lemingi i czarne mohery.
          Jak mucha w pudełku zapałek , tyle widzisz.
    • taziuta To nie po chrześcijańsku! 10.01.14, 19:01
      czan-dra napisał:
      Re: Coś dla rozsierdzenia PiSiorków,

> TVN uznany za nadawcę 20 lecia, no i co teraz, żyłka nie pęka ze złości?

Nie wiem dlaczego cieszy cię ewentualne 'pognębienie' inaczej myślących? :/
      • czan-dra Re: To nie po chrześcijańsku! 10.01.14, 19:07
        Dlaczego sądzisz, że mi zależy na "pognębieniu", a tym bardziej na "cieszeniu się"?
        Po prostu ciekaw jestem ich reakcji, tyle pomyj wylano na TVN, a tu masz Nadawca 20- lecia.
        • taziuta Re: To nie po chrześcijańsku! 10.01.14, 19:12
          czan-dra napisał:

/.../
          > /.../ a tu masz Nadawca 20- lecia.

A czy nie jest tak, że swoi swoich chwalą?
          • czan-dra Re: To nie po chrześcijańsku! 10.01.14, 19:16
            Na pewno tak jest, ale czy w tym przypadku, nie wiem, nie oglądam tv, przepraszam, oglądam TV Kulturę, ze względu na muzykę.
      • wiosnaludzikow 100 lat TVN 11.01.14, 06:22
        taziuta napisał:
        > czan-dra napisał:
        > Nie wiem dlaczego cieszy cię ewentualne 'pognębienie' inaczej myślących? :/
        Czan-dra czasami zaskakuje mnie bardzo pozytywnie. Potrafi wznieść się w sprawach ważnych ponadpartyjnie ale czasami , właśnie jak tu, pisze coś co jest na poziomie tutejszego kundelka hrabiego...no może bez chamstwa i wulgaryzmów.
        Ad rem
        Kto to są autorzy raportu Media & Marketing ?
        Nazwiska, doświadczenie, fachowość oraz niezależność ....nieznane.

Edward Miszczak to wybitna postać i jestem kibicem jego koncepcji jeszcze od czasów początków radia Tyczyńskiego RMF (jeszcze próbnie na satelicie). Miszczak co robi, robi bardzo dobrze. Każda nagroda mu się należy.

TVN to profesjonalna, prywatna telewizja. Bardzo dobrze realizowana od samego początku. Innym problemem są finanse itp. Przede wszystkim kadra (!) zarówno ta od finansów , jak i od techniki, programu, zarządzania to zawodowcy i pokazują bezsens utrzymywania w obecnej formie telewizji publicznej gdzie "fachowcy" zarządzający pochodzą z układów partyjniackich.

Co do programu TVN ...tak kilka audycji, kilku dziennikarzy jest na usługach rządu a bardziej nawet partii rządzącej ale cóż ...pecunia to nie kotlet :) czy jakoś tak :)

• czan-dra Re: 100 lat TVN 11.01.14, 08:33
          A dałoby radę napisać coś bez osobistych wycieczek?
          Proszę.
          • wiosnaludzikow Re: 100 lat TVN 11.01.14, 09:05
            czan-dra napisał:

> A dałoby radę napisać coś bez osobistych wycieczek?
            > Proszę.
            Zacytuj co tu było osobistą wycieczką ?
        • czan-dra Re: 100 lat TVN 11.01.14, 09:17
          Czan-dra czasami zaskakuje mnie bardzo pozytywnie. Potrafi wznieść się w sprawach ważnych ponadpartyjnie ale czasami , właśnie jak tu, pisze coś co jest na poziomie tutejszego kundelka hrabiego...no może bez chamstwa i wulgaryzmów.
          • wiosnaludzikow Re: 100 lat TVN 11.01.14, 09:57
            czan-dra napisał:

> Czan-dra czasami zaskakuje mnie bardzo pozytywnie. Potrafi wznieść się w sprawa
            > ch ważnych ponadpartyjnie ale czasami , właśnie jak tu, pisze coś co jest na po
            > ziomie tutejszego kundelka hrabiego...no może bez chamstwa i wulgaryzmów.
            Rzeczywiście trochę przesadziłem.
    • a74-7 Re: Coś dla rozsierdzenia PiSiorków, 10.01.14, 19:09
      tvn24 to typowy program " wmawiania dziecka do brzucha " ze sie posluze Kaczynskim.
      • czan-dra Re: Coś dla rozsierdzenia PiSiorków, 10.01.14, 19:12
        Nie wiem, nie oglądam, wierzę na słowo.
      • szwampuch58 Re: Coś dla rozsierdzenia PiSiorków, 10.01.14, 19:27
        "dzieci" prezesa to fakt w tvn-24,szkielko bez PiS-u nigdy by nie powstalo.Niewyczerpalne zrodlo chamstwa,niekontepecji, zwyczajnej glupoty,arogancji w wykonaniu pOslow PiS + banitow z PiS
        zrobilo z tej stacji laureata.
      • x2468 Re: Coś dla rozsierdzenia PiSiorków, 10.01.14, 22:48
        Nie oglądam lecz wyobrażam sobie jak denna jest konkurencja skoro TVN jest tak kiepska jak piszesz.
    • czan-dra Re: Coś dla rozsierdzenia PiSiorków, 11.01.14, 08:32
      Zauważyłem pewną prawidłowośc, im bardziej dana stacja jest opluwana, tym większe nagrody zdobywa, dlaczego PiSięta nie plują na Polsat, bo poziom stacji im odpowiada, bardzo niski, nawiasem mówiąc, kiedyś usiłowałem toto obejrzeć, po paru minutach filmu, włączyli blok reklamowy, który trwał tyle ze zdążyłem pójść po piwo .... na stację benzynową ..... w innym województwie, i to disco polo, to powinno być ścigane z mocy prawa, na TVN-ie tego, chyba nie ma, ale mogę się mylić, dopuszczam taką możliwość.
      • piotr7777 no i co z tego? 11.01.14, 10:17
        Przy doświadczeniu Waltera i dyskretnym wsparciu ludzi służb PRL sukces komercyjny nie jest niczym nadzwyczajnym.
        • czan-dra Re: no i co z tego? 11.01.14, 10:30
          I o to właśnie mi chodzi, masz jakieś na te Twoje "rewelacje" dowody, czy tylko, jak to macie w zwyczaju opluwacie, ot tak, bo oni nie z Wami?
    • a74-7 Re: Coś dla rozsierdzenia PiSiorków, 11.01.14, 10:47
      czandra napisal
      "kiedyś usiłowałem toto obejrzeć, po paru minutach filmu, włączyli blok reklamowy, który trwał tyle ze zdążyłem pójść po piwo .... na stację benzynową ..... w innym województwie,"

Tu sie zgodze , kiedys bylo jeszcze podglasnianie reklam , to zjawisko dotyczy wiekszosci polskich stacji tv tasiemcowe reklamy ktore zajmuja 40 min z godzinnego programu to degregolada .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka