douglasmclloyd 19.01.14, 15:18 Bałwan jeździ po Polsce i obiecuje, jak Tymiński. czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/1,35271,15296201,Leszek_Miller_w_Czestochowie__Jesli_SLD_wygra_wybory_.html#LokCzeTxt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spokojny.zenek Re: Miller obiecał mi województwo 19.01.14, 15:56 Autobusy "ekspresowe" (czyli bez zniżek ustawowych) też ci obiecał? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Miller obiecał mi województwo 19.01.14, 16:03 a o gruszkach coś bredził ? Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Miller obiecał mi województwo 19.01.14, 16:13 m.c.hrabia napisał: > a o gruszkach coś bredził ? > Ci powiem, że bezpieczniejsze takie obietnice, niż obiecywanie Edenu i niedotrzymanie słowa...Wiesz o kim piszę? Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Miller obiecał mi województwo 19.01.14, 16:24 ... no i kwit na węgiel. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Miller obiecał mi województwo 19.01.14, 16:30 spokojny.zenek napisał: > ... no i kwit na węgiel. > Węglowych kwitów będzie sporo, bo zakaz palenia w piecach tym paliwem obejmuje coraz więcej gospodarstw domowych... Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Miller obiecał mi województwo 19.01.14, 16:33 Bo to będzie kwit na węgiel w tabletkach - na zatrucia. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Miller obiecał mi województwo 19.01.14, 16:47 bo zakaz palenia w piecach tym paliwem obejmuje coraz więcej gospodarstw domowych... a gdzie takowy obowiązuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Miller obiecał mi województwo 19.01.14, 17:01 m.c.hrabia napisał: > bo zakaz palenia w piecach tym paliwem obejmuje coraz więcej gospodarstw do > mowych... > > a gdzie takowy obowiązuje ? > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15014418,Jest_decyzja_o_zakazie_palenia_weglem__Krakow_odetchnie.html Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Miller obiecał mi województwo 19.01.14, 17:34 Całkowity zakaz palenia węglem zacznie obowiązywać za pięć lat. pożyjemy zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Miller obiecał mi województwo 19.01.14, 19:06 simera16 napisał: > Węglowych kwitów będzie sporo, bo zakaz palenia w piecach tym paliwem obejmuje > coraz więcej gospodarstw domowych... Kwitami ludzie będą palić, będzie jakieś urozmaicenie od palonego plastiku. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Miller obiecał mi województwo 19.01.14, 19:23 Co jeszcze poza likwidacją ulg ustawowych i przydziałem kwitów na węgiel do palenia nimi w piecach obiecał? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Miller obiecał mi województwo 19.01.14, 19:42 spokojny.zenek napisał: > Co jeszcze poza likwidacją ulg ustawowych i przydziałem kwitów na węgiel do pal > enia nimi w piecach obiecał? "- Trzeba wrócić do tworzenia centrów administracyjnych, bo z ich powstaniem łączy się powstawanie centrów gospodarczych" Prawie, jak Tymiński, który w kółko ględzieł, że każdy powinien mieć swój byznes. Dla Milera sposobem na sukces są centra administracyjne, które wyżywią się same. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Miller obiecał mi województwo 19.01.14, 19:04 spokojny.zenek napisał: > Autobusy "ekspresowe" (czyli bez zniżek ustawowych) też ci obiecał? Tego nie musiał obiecywać, bo wiesz, że w ramach "poszerzonej wolności gospodarczej" autobusy ekspresowe będą się mogły zatrzymywać w Częstochowie i innych miastach wojewódzkich. Nie wiem, jak to przeżyjesz, gdy Miller przywróci 49 województw i ekspresy będą się zatrzymywać w 49 miastach zamiast 16. Chyba stracą sens. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Miller obiecał mi województwo 19.01.14, 19:06 douglasmclloyd napisał: > Tego nie musiał obiecywać, bo wiesz, że w ramach "poszerzonej wolności gospodar > czej" autobusy ekspresowe będą się mogły zatrzymywać w Częstochowie i innych mi > astach wojewódzkich. Aha. Czyli obiecał, że wtedy wyjątków będzie aż 49? Fiu fiu... Mocny lobbing mają u niego ci przewoźnicy... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Miller obiecał mi województwo 19.01.14, 19:10 spokojny.zenek napisał: > Aha. Czyli obiecał, że wtedy wyjątków będzie aż 49? Fiu fiu... Mocny lobbing ma > ją u niego ci przewoźnicy... Nie musiał nic obiecywać, żadnych wyjątków nie będzie, tylko obowiązującą, debilną, formułę autobusów ekspresowych szlag trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Miller obiecał mi województwo 19.01.14, 19:22 Obiecał, ze żadnych wyjątków nie będzie? Czy obiecał, że juz nikt nie będzie musiał przestrzegać ulg ustawowych, więc formuła autobusów "ekspresowych" stanie się do tego zbędna? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Miller obiecał mi województwo 19.01.14, 19:38 spokojny.zenek napisał: > Obiecał, ze żadnych wyjątków nie będzie? Czy obiecał, że juz nikt nie będzie mu > siał przestrzegać ulg ustawowych, więc formuła autobusów "ekspresowych" stanie > się do tego zbędna? Zenek, o czym ty pleciesz? Miller mówił o województwach nie o autobusach, a że jakiś palant wymyślił, że mogą się zatrzymywać tylko w miastach wojewódzkich, to tak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Miller obiecał mi województwo 19.01.14, 21:24 Miller moze mówił o województwach ale ty lubisz ględzić o jakichś autobusach, stąd moje pytanie. To zaś, że albo rybki albo akwarium tłumaczyło ci kilka osób w kilku wątkach, więc jeśli nadal ci sie wydaje, że to jakis palant obwarował możliwość nieprzestrzegania ulg ustawowych jakimiś wymogami i że gdyby nie to obwarowanie, każda linia nazywałaby sie "ekspresowa" - to pokazuje to tylko twoją absolutną nieprzemakalność na jakiekolwiek argumenty i na rzeczywistość w ogólności. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Miller obiecał mi województwo 19.01.14, 21:39 spokojny.zenek napisał: > Miller moze mówił o województwach ale ty lubisz ględzić o jakichś autobusach, s > tąd moje pytanie. To zaś, że albo rybki albo akwarium tłumaczyło ci kilka osób > w kilku wątkach, więc jeśli nadal ci sie wydaje, że to jakis palant obwarował m > ożliwość nieprzestrzegania ulg ustawowych jakimiś wymogami i że gdyby nie to ob > warowanie, każda linia nazywałaby sie "ekspresowa" Zenon, co mnie to interesuje, skoro w Częstochowie espres się NIE ZATRZYMUJE. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Miller obiecał mi województwo 19.01.14, 21:48 Zatrzymuje się zapewne niejeden. Nie zatrzymuje sie natomiast żaden, który dla uniknięcia obowiązku przestrzegania ulg ustawowych został nazwany "liniią ekspresową" (bo taką możliwość stworzono - ta etykietka pozwala przewoźnikowi samemu zwolnić sie z przestrzegania ustawowego obowiązku). To takze było wiele razy wałkowane. Nudzi mnie to już i idę do ciekawszych zajęć, niz tłumaczenie ci czegoś, czego nie jesteś zdolny ogarnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Miller obiecał mi województwo 19.01.14, 22:24 spokojny.zenek napisał: > Zatrzymuje się zapewne niejeden. Nie zatrzymuje sie natomiast żaden, który dla > uniknięcia obowiązku przestrzegania ulg ustawowych został nazwany "liniią ekspr > esową" I oto chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: Miller obiecał mi województwo 19.01.14, 16:37 A do Czarnkowa zdążył już Miller pojechać? Tam mila1712 będzie na jego widok fikać gołymi nóżkami, mimo zimowej pory :-P Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Miller obiecał mi województwo 19.01.14, 17:21 tomjani napisał: > A do Czarnkowa zdążył już Miller pojechać? Tam mila1712 będzie na jego widok fi > kać gołymi nóżkami, mimo zimowej pory :-P Błazen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko tyle i aż tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: Miller obiecał mi województwo 19.01.14, 17:24 Sam bym chętnie zobaczył Twoje rozanielone oczęta, gdy obleśny Miller będzie ślinił się obściskując się z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Miller obiecał mi województwo 19.01.14, 17:27 Bez komentarza! PS nie wiem kim jesteś i po co to robisz ale radzę przestać! Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: Miller obiecał mi województwo 19.01.14, 17:33 Po prostu, żal mi każdej Kobiety, i usiłuję dać Ci do zrozumienia że obleśny ów dziadyga Miller pasuje do Mili jak pięść do nosa ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Miller obiecał mi województwo 19.01.14, 17:36 Dla jasności: mnie interesują poglądy Millera a nie Miller jako mężczyzna. To chyba różnica. Nie ma potrzeby żałować. Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: Miller obiecał mi województwo 19.01.14, 17:49 A pewna jesteś że Millera będą interesowały wyłącznie Twoje poglądy? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Miller obiecał mi województwo 19.01.14, 17:57 tomjani napisał: > A pewna jesteś że Millera będą interesowały wyłącznie Twoje poglądy? :-P > Masz z nim jakieś doświadczenia w tym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: Miller obiecał mi województwo 19.01.14, 19:22 Ależ wystarczy przez przypadek jakiś tefałen lub inny polszmat włączyć, gdzy akurat pokazują jakiś wiec wyborczy LSD. Panienki fikające nóżkami stanowią obowiązkowy punkt programu. Kumuchy lubią patrzeć na taki maneż. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Miller obiecał mi województwo 19.01.14, 19:26 tomjani napisał: > Ależ wystarczy przez przypadek jakiś tefałen lub inny polszmat włączyć, gdzy ak > urat pokazują jakiś wiec wyborczy LSD. Panienki fikające nóżkami stanowią obowi > ązkowy punkt programu. Kumuchy lubią patrzeć na taki maneż. > W zdrowym ciele, zdrowy duch.... Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Miller obiecał mi województwo 19.01.14, 21:58 Odczep się. Jesteś chory..... To był mój ostatni komentarz pod twoim postem. Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: Miller obiecał mi województwo 20.01.14, 00:16 A co ja na to poradzę, że gdzie by się nie pojawił Kwach, Miller, Kalisz czy inny komuch - tam zaraz muszą występować panienki fikające nóżkami? Potem zdziwienie że bywalcy takich wyreżyserowanych spędów nie szanują Kobiet :-( Odpowiedz Link Zgłoś
cronny Re: Miller obiecał mi województwo 20.01.14, 00:19 mila2712 napisała: > ...mnie interesują poglądy Millera... Nie mylisz bon-motów z poglądami? Albo z obiecankami? Bo pogląd, to Miller ma chyba tylko jeden. Że lepiej jest być posłem, niż nie być posłem. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Miller obiecał mi województwo 20.01.14, 09:38 cronny napisał: > mila2712 napisała: > > > ...mnie interesują poglądy Millera... > > Nie mylisz bon-motów z poglądami? Albo z obiecankami? Bo pogląd, to Miller ma c > hyba tylko jeden. Że lepiej jest być posłem, niż nie być posłem. "Chyba" czyli nie jesteś pewien tego co głosisz. Kiedy ostatnio słyszałeś jakąkolwiek wypowiedź Millera ? Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Miller obiecał mi województwo 19.01.14, 17:48 tomjani napisał: > Po prostu, żal mi każdej Kobiety, i usiłuję dać Ci do zrozumienia że obleśny ów > dziadyga Miller pasuje do Mili jak pięść do nosa ;-( > "obleśny ów dziadyga Miller'...znaczy gustujesz w typie Kaczyńskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: Miller obiecał mi województwo 19.01.14, 17:57 A to ciekawe: dlaczego nie zapytałeś czy nie gustuję w jakąkolwiek posłance PiS, lecz w jej pośle? Mierzysz innych swoją miarą - znaczy simera16 przyznał się do tego że jest pederastą? Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Miller obiecał mi województwo 19.01.14, 18:00 tomjani napisał: > A to ciekawe: dlaczego nie zapytałeś czy nie gustuję w jakąkolwiek posłance PiS > , lecz w jej pośle? Mierzysz innych swoją miarą - znaczy simera16 przyznał się > do tego że jest pederastą? > A gdybym nawet był, to co ci do tego? Zajmij się swoja dupą. ps Nie każdy twoim wzorem ma problemy ze swoja seksualnością. Od ponad 40 lat jestem szczęśliwym mężem, ojcem, a teraz dziadkiem...Masz się ciołku ty czym pochwalić? Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Miller obiecał mi województwo 20.01.14, 08:50 > Mierzysz innych swoją miarą - znaczy simera16 przyznał się do tego że jest pederastą? Znaczy się ty fikasz nóżkami na imprezach z Millerem? Odpowiedz Link Zgłoś
dziurlass Re: Miller obiecał mi województwo 19.01.14, 16:39 Niech Milller szybciej jeździ, bo postsowiecki elektorat się wykrusza: wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Zbigniew-Messner-nie-zyje,wid,16318793,wiadomosc.html?ticaid=1120d1 Odpowiedz Link Zgłoś
adams96 Miller w obietnicach chce pokonać premiera Tuska . 19.01.14, 21:38 Moze sobie jezdzic po Polsce i tak nikt mu nie uwierzy ze zbawi Polske. Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: "Miller obiecał mi województwo" Oni murva kać 19.01.14, 23:26 wszyscy wszystkim wszystko zawsze obiecają, a kurdupel powinien w tych wycieczkach po Polsce być ich przewodnikiem a raczej prowodyrem. Szkoda, że rzeczonego kurdupla Witos dzisiaj nie oblał gnojówą jak się pokazał w Wierzchosławicach. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Co tam województwo. 20.01.14, 09:51 Na realizację obietnic premiera będzie potrzebne nawet 20 miliardów złotych. Takie wyliczenia przedstawia w rozmowie z IAR Ireneusz Jabłoński, ekspert Centrum im. Adama Smitha. Budżet państwa zakłada, że trzeba pożyczyć około 132 miliardy złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Co tam województwo. 20.01.14, 11:04 remez2 napisał: > Na realizację obietnic premiera będzie potrzebne nawet 20 miliardów złotych. > Takie wyliczenia przedstawia w rozmowie z IAR Ireneusz Jabłoński, ekspert Cent > rum im. Adama Smitha. > Budżet państwa zakłada, że trzeba pożyczyć około 132 miliardy złotych. Budżet Polski powinien być 2-3 razy większy niż jest. en.wikipedia.org/wiki/List_of_sovereign_states_in_Europe_by_budget_revenues_per_capita No a 20mld będzie z samego przywrócenia 3 stawek podatkowych, największym wyzwaniem jest jednak opodatkowanie zagranicznych firm. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Na dzień dzisiejszy i tak niema inej opcji jak SLD 20.01.14, 11:01 Palikot się ostatecznie skompromitował broniąc pasożytów z OFE, a POPiS to już nawet pozostawię bez komentarza, dnia nie starczy by wymienić ich patologie. SP to PiS-bis, a na gumofilców głosują tylko członkowie ich rodziny i przyjaciele, pajaca z muchą też zostawiam bez komentarza, a Polska Partia Pracy została w demokratycznym podobno kraju gdzie podobno mamy pluralizm medialny całkowicie zagłuszona i wyrzucona ze świadomości społecznej, a co do faszoli z Ruchu Narodowego czy innego podobnego gówna to ich miejsce jest w obozach pracy a nie w sejmie. Pozostaje SLD, nie żeby ktoś miał lubić Millera, ale poprostu niema innej opcji. Odpowiedz Link Zgłoś