Dodaj do ulubionych

Niestety Seremet ma rację

03.02.14, 07:24
"Antoni Macierewicz niczego nie ujawniał, stworzył raport o WSI, przesłał prezydentowi i ten go ujawnił - powiedział w wywiadzie dla Gazety Wyborczej prokurator generalny Andrzej Seremet."

czyli to ta niemota poległa pod Smoleńskiem jest w pełni odpowiedzialna za ujawnienie tajemnic kontrwywiadu
Obserwuj wątek
    • haen2010 Re: Niestety Seremet ma rację 03.02.14, 08:14
      Bez znaczenia. Tylu sprzedajnych gnojków dorwało się do archiwum i akt WSI, że można było to kupić na wolnym rynku za grosze. Najlepsze jest wcześniejsze przetłumaczenie na rosyjski.

Myślę, że raport to mały fragment całości.
      • 1zzarda Re: Niestety Seremet ma rację 03.02.14, 08:18
        Co Ty Geniusz nie przewidział - grzeszysz!
      • gtxl Re: Niestety Seremet ma rację 03.02.14, 08:24
        Najlepsze jest wcześniejsze przetłumaczenie na rosyjski.

Możesz mi wyjaśnić dlaczego?
        Pomijam już to,że nawet nie wiemy czy tak było.
        Bo wszystko co na ten temat wiemy,to wiemy z mediów,dopiero teraz Seremet ujawnił coś,czego pismaki nie napisali.
        • haen2010 Re: Niestety Seremet ma rację 03.02.14, 08:33
          Ten raport na forach rosyjskich ukazał się dokładnie przetłumaczony tego samego dnia, co w Polsce. Resztę możesz sobie dośpiewać.
          • zgred.polarny Re: Niestety Seremet ma rację 03.02.14, 08:39
            A ty skąd o tym wiesz? Delegatura przysłała ci info?
            • ayran Re: Niestety Seremet ma rację 03.02.14, 08:46
              zgred.polarny napisał:

> A ty skąd o tym wiesz? Delegatura przysłała ci info?

Rozenek tak powiedział. Jesli haen2010 coś pisze, to na ogół powtarza za Rozenkiem, jak za panią matką.
            • ayran Re: Niestety Seremet ma rację 03.02.14, 08:54
              źródło wiedzy (znakomicie poinformowanego) nicka haen2010

twojruch.eu/wiadomosci/media/andrzej-rozenek-w-forum-byc-moze-kaczynski-ta-sama-woda
          • gtxl Re: Niestety Seremet ma rację 03.02.14, 08:42
            haen2010 napisał:

> Ten raport na forach rosyjskich ukazał się dokładnie przetłumaczony tego samego
            > dnia, co w Polsce. Resztę możesz sobie dośpiewać.

Ja jestem przekonany,że Rosjanie wcale nie potrzebowali tłumaczenia.Ci,którzy byli oczywiście tym raportem zainteresowani.
    • unkannier.sking niestety Seremet mówi to co mu każą 03.02.14, 09:03
      nt
    • haen2010 Łysina, inteligentna gęba 03.02.14, 09:08
      Wcale nie świadczą o człowieku. Kaczuś dobrze wiedział, kogo wybiera. Fakt, niewielki miał wybór, bo Zalewski też szmata, ale platfusia.

Seremet był podobno w USA. Widział, jak tam funkcjonuje prawo. Niestety, okazał się tępym polaczkiem na usługach swoich sponsorów. Właściwie, zdziecinniałym dupkiem na usługach mafii prokuratorskiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka