Dodaj do ulubionych

Czy Jarosław Kaczyński jest zdrajcą?

26.02.14, 09:06
www.tvn24.pl/pismo-sikorskiego-do-kaczynskiego-ws-macierewicza-sprawdzi-je-speckomisja,401931,s.html
Z tego pisma wynika, że albo jest psychicznie chory, albo jest zdrajcą. Innej możliwości nie ma. Wynika z tego jednoznacznie, że nie nadaje się do żadnych stanowisk państwowych.
Lepiej głosować na łobuza, niż na idiotę. Łobuz czasem zrobi coś pożytecznego. Czasem jego interes bywa zbieżny z interesem ogółu. Czasem łobuz się nawróci. Idiotyzm jest natomiast nieuleczalny.
M.
Obserwuj wątek
    • wiosnaludzikow czym Ty się marynarzu różnisz od tych co tu pisza 26.02.14, 09:08
      np. : "Komoruski".
    • mariner4 Zadałem pytanie. 26.02.14, 09:15
      Jak bowiem nazwać wydanie obcym kontrwywiadom polskich agentów?
      Twój idol Kaczyński jest albo zdrajcą, albo opętany. A jaka jest inna możliwość Twoim zdaniem?
      M.
      • wiosnaludzikow Oni też 26.02.14, 10:49
        To podam Ci inne, znane pytanie:

Dlaczego Komoruski boi się WSI i nadgorliwie kontaktował się z Janukowyczem ?
        ..i związane z tym drugie : czy Komoruski jest agentem Putina ?

Już rozumiesz do jakiego poziomy schodzisz ?
        Też pytanie, które nieraz tu zadawali Ci od " Komoruskiego".
        • mariner4 Re: Oni też 26.02.14, 10:53

> Dlaczego Komoruski boi się WSI i nadgorliwie kontaktował się z Janukowyczem ?
          > ..i związane z tym drugie : czy Komoruski jest agentem Putina ?

A czy to prawda?

Natomiast działanie Macierewicza i Kaczora jest faktem.
          M.
        • zapijaczony_ryj Kto to jest Komoruski? 26.02.14, 11:14
          wiosnaludzikow napisał:

> To podam Ci inne, znane pytanie:
          >
          > Dlaczego Komoruski boi się WSI i nadgorliwie kontaktował się z Janukowyczem ?
          > ..i związane z tym drugie : czy Komoruski jest agentem Putina ?
          >
          > Już rozumiesz do jakiego poziomy schodzisz ?
          > Też pytanie, które nieraz tu zadawali Ci od " Komoruskiego".
    • 1zzarda Re: Czy Jarosław Kaczyński jest zdrajcą? 26.02.14, 09:56
      Może chodzi o to?
      www.naszepanstwo.pl/149-raport-o-kaczynskim
      • mariner4 Ja optuję za tym, że jest on 26.02.14, 09:59
        po prostu paranoikiem.
        M.
      • bogucjusz Nie róbmy demona zła z politycznego menela. 26.02.14, 10:12
        Na agenta trzeba mieć predyspozycję - spryt, inteligencję, opanowanie, talenty dyplomatyczne. Jeżeli powyższe przymioty choć w minimalnym stopniu Jaro posiadał, rozwiały się one dawno w oparach smoleńskiego helu. To bidny, zahukany, miotający się, mały człowieczek, który spadł z wysokiego konia, a teraz bez wsparcia mamusi, brata i kota. Co nie umniejsza faktu, iż ciągle jest jednym z największych szkodników w Polsce po 89 roku.

---
        "Ląduj, dziadu!"
        • zapijaczony_ryj W wcale mi go nie żal. 26.02.14, 10:19
          bogucjusz napisał:

To bidny, zahukany, miot
          > ający się, mały człowieczek, który spadł z wysokiego konia, a teraz bez wsparci
          > a mamusi, brata i kota. Co nie umniejsza faktu, iż ciągle jest jednym z najwięk
          > szych szkodników w Polsce po 89 roku.
          >
          > ---
          > "Ląduj, dziadu!"

Bo nikt nie uczynił dla Polski i Polaków więcej złego niż on
          • bogucjusz Mi też go nie żal. 26.02.14, 12:33
            Na litość będę mógł sobie pozwolić, gdy Jaro znajdzie się na właściwym miejscu - jako menel z małpką w ręku pod śmietnikiem historii.

---
            "Ląduj, dziadu!"
    • zapijaczony_ryj Stawiam na chorobę psychiczną 26.02.14, 10:16
      mariner4 napisał:

> Z tego pisma wynika, że albo jest psychicznie chory, albo jest zdrajcą. Innej m
      > ożliwości nie ma. Wynika z tego jednoznacznie, że nie nadaje się do żadnych sta
      > nowisk państwowych.
    • cookies9 Re: Czy Jarosław Kaczyński jest zdrajcą? 26.02.14, 11:10
      ...to dlatego Sikorski odszedł z rządu PiS i zrezygnował członkostwa w PiS

'Nie chciałem dłużej ponosić odpowiedzialności, także konstytucyjnej, za działania mojego podwładnego - Antoniego Macierewicza - powiedział w TVN24 Radosław Sikorski o swoim odejściu z rządu Jarosława Kaczyńskiego.
      Pod względem wiarygodności Antoni Macierewicz to osoba niebezpieczna dla państwa i wielokrotnie sygnalizowałem to premierowi - dodał Sikorski.

wiadomosci.onet.pl/kraj/sikorski-zdradza-dlaczego-odszedl-z-rzadu-pis/kn8q0
      • m.c.hrabia Re: Czy Jarosław Kaczyński jest zdrajcą? 26.02.14, 11:19
        Pod względem wiarygodności Antoni Macierewicz to osoba niebezpieczna dla państwa i wielokrotnie sygnalizowałem to premierowi - dodał Sikorsk

to akurat widzą wszyscy , prezes pewnie też , tylko nie zapominajcie o "pierwszej" lustracji
        z czasów premiera Olszewskiego, i o tym, że "przypadkiem" jakieś papiery mogły się Antoniemu
        zawieruszyć ,ot choćby o pewnej "sfałszowanej" lojalce , albo coś w temacie Albiny na ten przykład.
        Ja innego wytłumaczenia nie widzę .
        • wanda43 Re: Czy Jarosław Kaczyński jest zdrajcą? 26.02.14, 15:27
          ja tez nie widze innego wytłumaczenia, jak strach, ze ujawni.
    • hummer Patrząc na osiągnięcia 26.02.14, 12:40
      To rosyjski szpion.
    • ukos W ujawnieniu agentów jest żelazna logika 26.02.14, 13:03
      Jeżeli Antek był przekonany, że WSI to wszystko sowieccy agenci, to dla niego ich ujawnienie było najskuteczniejszym sposobem ich eliminacji. Nie wnikam tu czy takie przekonanie miało racjonalne postawy, czy też było wynikiem jakichś zaburzeń. Nie chodzi mi o ocenę tych działań, tylko o zrozumienie, co je spowodowało.
      • cronny Putin szansą i nadzieją skretyniałych paranoików 26.02.14, 14:53
        po ucieczce z Kijowa ponurego, skorumpowanego kretyna Janukowycza Kreml pilnie szuka dla niego następcy
        i1.pudelekx.pl/f8c139ca15fcd26ccd420683ea5a07938334d2d8/002-jpg
        • m.c.hrabia Re: Putin szansą i nadzieją skretyniałych paranoi 26.02.14, 15:15
          nada się.
    • cymber.gaj Re: Czy Jarosław Kaczyński jest zdrajcą? 26.02.14, 15:23
      Jest, bez najmniejszej wątpliwości. Wyjatkowo podłym zdrajcą.

forum.gazeta.pl/forum/w,28,148649500,148650205,To_kolejny_sukces_ruskiej_agentury.html
    • zupakacza Re: Czy Jarosław Kaczyński jest glupcem 26.02.14, 15:33
      zalosnym staruchem bez mozgu. z brudnym jezykiem smeicia.
      • cymber.gaj Re: Czy Jarosław Kaczyński jest glupcem 26.02.14, 15:36
        To wszystko prawda. Ale prz tym jest też niezwykle skutecznym zdrajcą, który niszczy Polskę na zlecenie Moskwy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka