2kecaw 27.02.14, 06:32 www.rmf24.pl/fakty/polska/news-pijany-europosel-zatrzymany-po-awanturze-na-lotnisku,nId,1112679 Pijak z PO - wstyd na całą Europę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiosnaludzikow Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 06:38 Ba ! Europejczyk pełną gębą ! Odpowiedz Link Zgłoś
2kecaw Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę .... 27.02.14, 06:41 Fakt europejczyk -ciekawe kiedy podobne nagraie ze ZdRadkiem wypłynie - ptaszki ćwierkają?! Odpowiedz Link Zgłoś
samantha.1 Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę .... 27.02.14, 10:58 2kecaw napisał: > Fakt europejczyk -ciekawe kiedy podobne nagraie ze ZdRadkiem wypłynie - ptasz > ki ćwierkają Ten raczej po dragach ? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę .... 27.02.14, 15:12 Napolion:Lubię Polaków_Pijaków ale pijanymi gardzę. Odpowiedz Link Zgłoś
2kecaw Re: Pijak z PO - myślal, że jest już w POlsce 27.02.14, 06:39 i.wpimg.pl/r,id,d14zMDA7dV5odHRwOi8vaS53cC5wbC9hL2YvanBlZy8zMjI2My9wcm90YXNpZXdpY3pfcGFwXzM4OC5qcGVnO3FeMC45O3ReanBnO3Ned2lhZG9tb3NjaTtmdF4x.jpg Myślał, że jest już w POlsce a w niej wszystko im wolno Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Pijak z PO - myślal, że jest już w POlsce 27.02.14, 07:14 Co tam nowego Wacku u "pracowitego" Szmita? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Pracowity Szmit 27.02.14, 10:09 Nie takie nowe, bo z grudnia 2013, ale... olsztyn.gazeta.pl/olsztyn/1,48726,15072591,Posel_Szmit_znowu_zlapany_na_lamaniu_przepisow__WIDEO_.html#TRrelSST Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Pijak z PO - myślal, że jest już w POlsce 27.02.14, 08:08 > Myślał, że jest już w POlsce a w niej wszystko im wolno No a skąd ty wiesz co on myślał ? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 07:00 Eeee,tam zaraz pijak,jak się zabawiał pan poseł PiS Karski na Cyprze....meleksem? Elżbietę Krukównę w Sejmie pamięta..jam mamrotała ...coś,tam, coś tam? Posła Wiplera? Odpowiedz Link Zgłoś
2kecaw Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 07:07 Skuli w kajdanki ...... wszak Europejczyk z PO Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 07:08 2kecaw napisał: > Skuli w kajdanki ...... wszak Europejczyk z PO Dziwnie zamilkłeś jeżeli chodzi o Karskiego(meleks) i Wiplera. Odpowiedz Link Zgłoś
2kecaw Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 07:12 Zamilkłem bo zastanawiam się czy ów Pijak nie biesiadował wcześniej ze ZdRadkiem ? ptaszki ćwierkają ......... Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 07:16 2kecaw napisał: > Zamilkłem bo zastanawiam się czy ów Pijak nie biesiadował wcześniej ze ZdRadkie > m ? > > > ptaszki ćwierkają ......... > Niech tam ćwierkają,Radek jednak nie uczestniczył w żadnym "wyskokowym" incydencie na lotnisku czy w samolocie jak kiedyś Rokita. Jeżeli chodzi o mnie,to i tak patrząc na nalaną,opuchniętą twarz Sikorskiego,wiem że nadużywa alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 08:38 Tak sie bawia P Osly za pieniadze podatnika...oj ludu,ludu kogo zes wybral na utrzymanie? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 08:09 2kecaw napisał: > Skuli w kajdanki ...... wszak Europejczyk z PO Znasz niejakiego Gabriela Janowskiego i jego cyrk w sejmie ? Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 07:17 nie razi cię zachowanie Protasiewicza? jeśli choć część z tego jest prawdą to facet powinien być skończony. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 07:23 wujaszek_joe napisał: > nie razi cię zachowanie Protasiewicza? > jeśli choć część z tego jest prawdą to facet powinien być skończony. Razi mnie, ja jednak trochę ironizuję. Wackowi przypomniałem,Krukównę,Wiplera,wspomniałem o Kwachu ...takich mamy polityków niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 07:26 Brak słów. Złą drogą idą (nasze el(y)ity. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 07:42 smutas13 napisała: > Brak słów. Złą drogą idą (nasze el(y)ity. Prezydent Kwaśniewski wołał...Ludwiku Dorn i Sabo,nie idźcie tą drogą. Oczywiście on cierpiał tylko na wirusa filipińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
martok11 Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 07:26 wujaszek_joe napisał: > jeśli choć część z tego jest prawdą to facet powinien być skończony. Dla mnie on był skończony już wcześniej - za sposób, w jaki wykolegował Schetynę, jednego z najbardziej zasłużonych ludzi w PO. Zresztą we współpracy z Tuskiem, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 08:14 wujaszek_joe napisał: > nie razi cię zachowanie Protasiewicza? > jeśli choć część z tego jest prawdą to facet powinien być skończony. Oceniasz to na podstawie niedługiego artykułu juz skazałeś faceta ? Prawda o Niemcach jest taka ze oni są nacjonalistami, dla nich Polak może być co najwyżej pracownikiem na budowie a nie na tak eksponowanym stanowisku Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow POlacy nic się nie stało 27.02.14, 08:41 Czy to jakoś tłumaczy zachowanie viceprzewodniczącego parlamentu UE a szczególnie wątki o Auschwitz? gtxl napisał: > Eeee,tam zaraz pijak,jak się zabawiał pan poseł PiS Karski na Cyprze....melekse > m? > Elżbietę Krukównę w Sejmie pamięta..jam mamrotała ...coś,tam, coś tam? > Posła Wiplera? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: POlacy nic się nie stało 27.02.14, 08:43 wiosnaludzikow napisał: > Czy to jakoś tłumaczy zachowanie viceprzewodniczącego parlamentu UE a szczególn > ie wątki o Auschwitz? > gtxl napisał: > > > Eeee,tam zaraz pijak,jak się zabawiał pan poseł PiS Karski na Cyprze.... > melekse > > m? > > Elżbietę Krukównę w Sejmie pamięta..jam mamrotała ...coś,tam, coś tam? > > Posła Wiplera? Mam nadzieje,że zrozumiałeś mój post właściwie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: POlacy nic się nie stało 27.02.14, 08:49 wiosnaludzikow napisał: > Czy to jakoś tłumaczy zachowanie viceprzewodniczącego parlamentu UE a szczególn > ie wątki o Auschwitz? Widzisz raus tłumaczymy na polski wynocha ,won ,spadaj ale w znaczeniu pejoratywnym i wypie rdalaj mozna to przetłumaczyć. Jednemu Niemcowi kopa w dupę za to juz zasadziłem . Odpowiedz Link Zgłoś
samantha.1 Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 11:12 gtxl napisał: > Eeee,tam zaraz pijak,jak się zabawiał pan poseł PiS Karski na Cyprze....melekse > m? > Elżbietę Krukównę w Sejmie pamięta..jam mamrotała ...coś,tam, coś tam? > Posła Wiplera? > > > Chciałeś napisać a u was biją murzynów? Każdego pijaka należy potępić,i jakoś dziwnym trafem,dziś Ryj nie grzmi o świniach pijanych ???? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 11:21 Chciałeś napisać a u was biją murzynów? Każdego pijaka należy potępić,i jakoś dziwnym trafem,dziś Ryj nie grzmi o świniach pijanych ???? Bardzo mi przykro,że mojej ironii nie pojęli. Nikogo nie bronie,stwierdzam tylko fakty,że Protasiewicz nie jest wyjątkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe tłumaczenie Protasiewicza go pogrążają 27.02.14, 07:20 co za pajac.. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15533526,_Bild___Protasiewicz_wyzywal_obsluge_od_nazistow_.html#BoxSlotIMT Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno A gdy JMR "cierpial", to go wysmiano. 27.02.14, 08:12 "Martyrologia" poslow ma swoje, skupiajace uwage, momenty. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: tłumaczenie Protasiewicza go pogrążają 27.02.14, 08:15 Prezes wam to juz w smsach wyłuszczył ? Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: tłumaczenie Protasiewicza go pogrążają 27.02.14, 08:30 mi prezes??? jestem bardzo antyprezesowy. co w żaden sposób nie poprawia sytuacji Protasiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: tłumaczenie Protasiewicza go pogrążają 27.02.14, 08:34 wujaszek_joe napisał: > mi prezes??? > jestem bardzo antyprezesowy. Jak zwał tak zwał. > co w żaden sposób nie poprawia sytuacji Protasiewicza. Jak widac wyrok wydałeś zaocznie . Ps. Boże mnie chroń od głosowania na PO ,ale poczekajmy z orzekaniem winy . Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Krotko. 27.02.14, 08:39 I pan JMR i pan Europosel sa ludzmi doroslymi i wiedzieli, co robili. Podtrzymywanie tradycji jest taka wlasnie tradycja. Noooooo, chyba ze nie wiedzieli. To tak jak w kawale o bacy i turyscie: - Baco, a jaka bedzie dzis pogoda? - A pikno bydzie, cheba, zeby padalo... Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Krotko. 27.02.14, 08:44 Mógł Protasiewicz wylądować inaczej....i nie byłoby skandalu. www.youtube.com/watch?v=KdhwopvTf18 Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: tłumaczenie Protasiewicza go pogrążają 27.02.14, 09:01 Obrońca poszkodowanego :) Kolter wstydż się. Za te marne srebrniki robisz z siebie pacana ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: tłumaczenie Protasiewicza go pogrążają 27.02.14, 09:09 wiosnaludzikow napisał: > Obrońca poszkodowanego :) No a czy Bild jest dla ciebie wiarygodnym źródłem ?? > Kolter wstydż się. Czemu mam się wstydzić za niego?? ,wole za was wydających wyroki zaocznie bez zapoznania się z pełnia materiału dowodowego !! > Za te marne srebrniki robisz z siebie pacana ? Pacenem to jesteś ty a co do srebrników to powiedz no mi kto płaci za posty bo mi nikt jeszcze tej posady nie proponował ?? Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 07:30 Akurat tam wszędzie są kamery więc jeśli nagle okaże się że akurat wtedy "nie działały" to będzie wszystko jasne. Więc nie szczekaj za szybko wacek bo potem wy pisdzielce zamiast odszczekac to albo milczycie, byle smród został, albo niki zmieniacie. Oczywiście jeśli było tak jak opisane, to niestety dopisuje się Protasiewicz do chwalebnego grona opisanego powyżej Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 08:18 adam111115 napisał: > Oczywiście jeśli było tak jak opisane, to niestety dopisuje się Protasiewicz do > chwalebnego grona opisanego powyżej Opisuje to Bild czyli szmatławiec który w co drugim numerze opisuje o lądowaniu UFO pod Berlinem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 10:49 kolter-mr napisał: > Opisuje to Bild czyli szmatławiec który w co drugim numerze opisuje o lądowani > u UFO pod Berlinem :)) O Nitrasie, który cofał na autostradzie i jeszcze stawiał się policji, też pisał Bild. Nieprawdę napisali? Tacy głupi w tej gazecie nie są, żeby nie zdawali sobie sprawę, że lotnisko jest monitorowane? Jura Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 11:18 jureek napisał: > O Nitrasie, który cofał na autostradzie i jeszcze stawiał się policji, też pisa > ł Bild. Nieprawdę napisali? Tacy głupi w tej gazecie nie są, żeby nie zdawali s > obie sprawę, że lotnisko jest monitorowane? > Jura Bild to szmatławiec za 50 centów ,specjalizuje sie w szukaniu każdej sensacyjki . Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 11:22 kolter-mr napisał: > Bild to szmatławiec za 50 centów ,specjalizuje sie w szukaniu każdej sensacyjki Zgadza się (oprócz ceny, bo zdaje się, że podrożał). Nie znaczy to jednak, że tylko nieprawdę pisze. Zresztą inne gazety o incydencie na lotnisku też napisały, sam poseł nie zaprzecza, że incydent miał miejsce, jest złożone oskarżenie posła przez celnika - tak więc Bild to nie jedyne źródło informacji w tej sprawie. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 11:25 jureek napisał: > kolter-mr napisał: > > > Bild to szmatławiec za 50 centów ,specjalizuje sie w szukaniu każdej sens > acyjki > > Zgadza się (oprócz ceny, bo zdaje się, że podrożał). Nie znaczy to jednak, że t > ylko nieprawdę pisze. Zresztą inne gazety o incydencie na lotnisku też napisały > , sam poseł nie zaprzecza, że incydent miał miejsce, jest złożone oskarżenie po > sła przez celnika - tak więc Bild to nie jedyne źródło informacji w tej sprawie > . > Jura Generalnie sram na Jacusia , chodzi o jedno ze PISowskie barachło z forum od razu bezkrytycznie zaufało niemieckiej bulwarówce .Lub nie zaufało ale ma okazje PISzczeć na forum w triumfie. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 11:29 Generalnie sram na Jacusia , chodzi o jedno ze PISowskie barachło z forum od razu bezkrytycznie zaufało niemieckiej bulwarówce .Lub nie zaufało ale ma okazje PISzczeć na forum w triumfie. He he he.... Odpowiedz Link Zgłoś
samantha.1 Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 11:30 kolter-mr napisał: > jureek napisał: > > > O Nitrasie, który cofał na autostradzie i jeszcze stawiał się policji, te > ż pisa > > ł Bild. Nieprawdę napisali? Tacy głupi w tej gazecie nie są, żeby nie zda > wali s > > obie sprawę, że lotnisko jest monitorowane? > > Jura > > Bild to szmatławiec za 50 centów ,specjalizuje sie w szukaniu każdej sensacyjki > . > > "Bild" ,to taki sam szmatławiec jak na "Fakt, ale jakoś się nie oburzacie zakłamane POkraczki jak tym szmatławcem podpiera się Wasz kolega Ryj? forum.gazeta.pl/forum/w,28,149714559,149714559,Niezla_swinia_z_tego_Hofmana.html Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 11:32 samantha.1 napisała: > "Bild" ,to taki sam szmatławiec jak na "Fakt, ale jakoś się nie oburzacie za > kłamane POkraczki > jak tym szmatławcem podpiera się Wasz kolega Ryj? Panienka wybaczy nie jestem wyborcą PO Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 11:11 kolter-mr napisał: > Opisuje to Bild czyli szmatławiec który w co drugim numerze opisuje o lądowani > u UFO pod Berlinem :)) Nie tylko Bild o tym pisze: www.fr-online.de/flughafen-frankfurt/eu-politiker-jacek-protasiewicz-nazi-skandal-am-flughafen,2641734,26405102.html Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 11:20 jureek napisał: > kolter-mr napisał: > > > Opisuje to Bild czyli szmatławiec który w co drugim numerze opisuje o lą > dowani > > u UFO pod Berlinem :)) > > Nie tylko Bild o tym pisze: > www.fr-online.de/flughafen-frankfurt/eu-politiker-jacek-protasiewicz-nazi-skandal-am-flughafen,2641734,26405102.html Teraz po Bildzie juz wszyscy o tym piszą Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 11:23 kolter-mr napisał: > Teraz po Bildzie juz wszyscy o tym piszą Rzeczywiście, Bild był pierwszy, a inni potwierdzają. To źle? Jura Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 11:27 jureek napisał: > kolter-mr napisał: > > > Teraz po Bildzie juz wszyscy o tym piszą > Rzeczywiście, Bild był pierwszy, a inni potwierdzają. To źle? > Jura No w końcu nie na co dzień taka szyszka unijna trafia na posterunek buli :)) Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Taki mamy klimat 27.02.14, 07:31 2kecaw napisał: > www.rmf24.pl/fakty/polska/news-pijany-europosel-zatrzymany-po-awanturze-na-lotnisku,nId,1112679 > Pijak z PO - wstyd na całą Europę Bo to on jakims wyjatkiem jest ? Nawet prezydenta mielismy "chwiejącego sie". I troche innych z różnych ugrupowań. Widać "taki mamy klimat" Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Taki mamy klimat 27.02.14, 07:36 Pozostaje nam się cieszyć ze wzorem takiego innego łapki nie złamał. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Taki mamy klimat 27.02.14, 07:40 Bo to on jakims wyjatkiem jest ? Nawet prezydenta mielismy "chwiejącego sie". I troche innych z różnych ugrupowań. Widać "taki mamy klimat" O Kwaśniewskim sam wspomniałem,Radosław też nie wygląda na abstynenta,Tusk również lubi chlać wino,L.Kaczyński miał za dużo zamawianych małpek,Krukówna bełkotała w Sejmie,Karski wraz z innym posłem rozbijali się ,meleksem na Cyprze,Jackowski w Sejmie AWS...też bełkotał na mównicy,Dorna również wyczuli w sejmie, "ścierwojady....etc. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Taki mamy klimat 27.02.14, 08:12 Polityka to stresujące zajęcie. W sejmie przydałoby sie kólko AA. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 08:07 Ze niby na Cyprze pochlał i wózkiem do basenu wjechał ? Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Jak Karski, panna Krukówna, czy Hofman 27.02.14, 08:31 to oczywiście zaszczyt, hipokryto. M. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Jak Karski, panna Krukówna, czy Hofman 27.02.14, 08:35 mariner4 napisał: > to oczywiście zaszczyt, hipokryto. > M. Hofmana w to nie mieszaj ,on PISiorek pokazywał ino swoim kumplom z PISiorkowej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 08:34 2kecaw napisał: > www.rmf24.pl/fakty/polska/news-pijany-europosel-zatrzymany-po-awanturze-na-lotnisku,nId,1112679 > Pijak z PO - wstyd na całą Europę Bild,to szmatławiec i brukowiec. Z osądem Protasiewicza nalezy poczekać do pokazania nagrań z monitoringu i opublikowania nagrania z komórki europosła... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 08:37 cookies9 napisała: > Bild,to szmatławiec i brukowiec. Z osądem Protasiewicza nalezy poczekać do pokazania nagrań z monitoringu i opublikowania nagrania z komórki europosła... Święte słowa , amen Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 08:42 kolter-mr napisał: > cookies9 napisała: > > > > Bild,to szmatławiec i brukowiec. Z osądem Protasiewicza nalezy poczekać d > o pokazania nagrań z monitoringu i opublikowania nagrania z komórki europosła.. > . > > Święte słowa , amen > > Jakoś do dzisiaj nie można się doczekać nagrania z monitoringu bijącego policję Wiplera. Z Bildem bym jednak nie przesadzał,a sam Protasiewicz dzisiaj rano plątał się w zeznaniach u Kuźniara. Nawet Jasio Rokita zwany "oberpierdoła" nie wołał Heil Hitler i nie mówił nic o Auschwitz. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 08:56 gtxl napisał: > Jakoś do dzisiaj nie można się doczekać nagrania z monitoringu bijącego policję > Wiplera. Jednak prokurator akt oskarżenia wysmarował ,gdyby monitoring mówił to co Wipler nie byłoby go . > Z Bildem bym jednak nie przesadzał,a sam Protasiewicz dzisiaj rano plątał się w > zeznaniach u Kuźniara. No popatrz plątał bo facet nie z SLD a z PO :)). > Nawet Jasio Rokita zwany "oberpierdoła" nie wołał Heil Hitler i nie mówił nic o > Auschwitz. Nie ? No a co stewardesa którą popchnął zna polski i wie co ten pajac do niej wargował ?? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 08:37 cookies9 napisała: > 2kecaw napisał: > > > www.rmf24.pl/fakty/polska/news-pijany-europosel-zatrzymany-po-awanturze-na-lotnisku,nId,1112679 > > Pijak z PO - wstyd na całą Europę > > Bild,to szmatławiec i brukowiec. Z osądem Protasiewicza nalezy poczekać do poka > zania nagrań z monitoringu i opublikowania nagrania z komórki europosła... Wystarczyło go dzisiaj posłuchać rano jak tłumaczył się Kuźniarowi. Piłem,nie byłem pijany...Jaaaasne,Wipler też tak mówił,Krukówna też. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 08:43 >Piłem,nie byłem pijany Trudno być pijanym po dwóch lampkach wina do obiadu podczas lotu Lotem...sprawa jest głośna,będą nagrania,świadkowie i wtedy pogadamy... Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 08:47 cookies9 napisała: > >Piłem,nie byłem pijany > > Trudno być pijanym po dwóch lampkach wina do obiadu podczas lotu Lotem...sprawa > jest głośna,będą nagrania,świadkowie i wtedy pogadamy... O.K...spokojnie,ja go nie badałem na alkomacie,pewnie zrobili to na posterunku gdzie go zabrali po jego zachowaniu. Bezpodstawnie celnik "zaatakował" pana Protasiewicza? akurat jego? Jeżeli prawdą jest jego zachowanie i wypowiedziane słowa,to był to faktycznie skandal,który "chwały" mu nie przynosi. Jasiu Rokita wołał tylko ....ratunku,biją mnie Niemcy. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 08:49 >O.K...spokojnie,ja go nie badałem na alkomacie,pewnie zrobili to na posterunku gdzie go zabrali po jego zachowaniu. Nie był badany alkomatem...o tym,czy był w stanie wskazującym na spożycie będzie na monitoringu - postawa,ew.'bełkot' itp Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 08:53 Nie był badany alkomatem...o tym,czy był w stanie wskazującym na spożycie będzie na monitoringu - postawa,ew.'bełkot' itp Skąd wiesz,że nie był? Wiem,że powiesz że się czepiam,ale jak go dzisiaj słuchałem rano u Kuźniara....to jeszcze bełkotał. Zresztą, może on już ma taka wymowę,którą można jedynie za bełkot przyjąć. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 09:02 gtxl napisał: > O.K...spokojnie,ja go nie badałem na alkomacie,pewnie zrobili to na posterunku > gdzie go zabrali po jego zachowaniu. Nie zrobili tego bo im prawo nie pozwala ,a gdyby nawet to Bild juz by do ciebie w tej sprawie maila wysłał . > Bezpodstawnie celnik "zaatakował" pana Protasiewicza? akurat jego? No a masz dowód ze jest nie? Może to facet z małym fiutem i kompleksem niższości ,wkurzyło go ze głupi Polak jest VIPem ?? Nie takie cuda o nas Palkach od Niemców słyszałem ,im sie wydaje ze my żyjemy jak w Pakistanie. Mam takiego kolesia przyjechał ze mną do Wrocławia siedzieliśmy w rynku przez dwie godziny a on był szoku bo inaczej sobie nas wyobrażał. > Jeżeli prawdą jest jego zachowanie i wypowiedziane słowa,to był to faktycznie skandal,który "chwały" mu nie przynosi. > Jasiu Rokita wołał tylko ....ratunku,biją mnie Niemcy. No a nie mógł wołać ze bije Policja ,czy podkreślenie narodowości bijącego to nie rasizm ?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 08:44 gtxl napisał: > Wystarczyło go dzisiaj posłuchać rano jak tłumaczył się Kuźniarowi. > Piłem,nie byłem pijany...Jaaaasne,Wipler też tak mówił,Krukówna też. Facet ma ponad 1,8 metra wzrostu wazy z 90 kg 200 ml wina go z nóg nie powali. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 08:55 Facet ma ponad 1,8 metra wzrostu wazy z 90 kg 200 ml wina go z nóg nie powali. Przy Wiplerze to raczej chudzina jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 09:06 gtxl napisał: > Facet ma ponad 1,8 metra wzrostu wazy z 90 kg 200 ml wina go z nóg nie powali. > > > Przy Wiplerze to raczej chudzina jest. Jednak to ponoć tylko 200 ml 10-12% alkoholu . Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 09:08 Jednak to ponoć tylko 200 ml 10-12% alkoholu . Z naciskiem na słowo ...ponoć. Nawet jakby nic nie wypił,to jego zachowanie,jego słowa są poniżającego dla niego. Tak się nie zachowuje facet,który ma paszport dyplomatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 09:10 gtxl napisał: > > Jednak to ponoć tylko 200 ml 10-12% alkoholu . > Z naciskiem na słowo ...ponoć. > Nawet jakby nic nie wypił,to jego zachowanie,jego słowa są poniżającego dla niego. > Tak się nie zachowuje facet,który ma paszport dyplomatyczny. Wstawmy w miejsce Protasiewicz , Miller i zaraz się okaże ze to Niemcy wszystkiemu winni :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 09:13 Wstawmy w miejsce Protasiewicz , Miller i zaraz się okaże ze to Niemcy wszystkiemu winni :)) Wstaw tego od naćpanej hołoty. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 09:18 gtxl napisał: > Wstawmy w miejsce Protasiewicz , Miller i zaraz się okaże ze to Niemcy wszystkiemu winni :)) > > Wstaw tego od naćpanej hołoty. Tego co w 1981 w KC pracował ? Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 08:47 Pijany POkrak Auschwitz sobie pysk wycierał.Wstrętne. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Jaki wstyd? 27.02.14, 08:54 Wstyd to był za trzeźwego Jasia Rokitę. Protasiewicz to normalka. Niemcy od razu wiedzieli, że mają do czynienia z podpitym Polakiem. Zdziwiło ich, że toto deputatem jest. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Jaki wstyd? 27.02.14, 08:56 Wstyd to był za trzeźwego Jasia Rokitę. Dlatego Jasiu wołał tylko...ratunku,biją mnie Niemcy. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Jaki wstyd? 27.02.14, 09:00 veglie napisał: > O wstręcie pisałem nie o wstydzie. OK, ja jednak odpowiadałem haenowi. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Jaki wstyd? 27.02.14, 09:10 gtxl napisał: > veglie napisał: > > > O wstręcie pisałem nie o wstydzie. > > OK, ja jednak odpowiadałem haenowi. > Ja też. > Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Jaki wstyd? 27.02.14, 09:28 gtxl napisał: > veglie napisał: > > > O wstręcie pisałem nie o wstydzie. > > OK, ja jednak odpowiadałem haenowi. Wiem. Drzewko.:) > Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 09:03 veglie napisał: > Pijany POkrak Auschwitz sobie pysk wycierał.Wstrętne. Kaczor albo Maciorek oskarżyli by obsługę tego lotniska w spisku smoleńskim:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Jak widać PiS nie ma monopolu na moczymordyzm 27.02.14, 09:00 ot co ! Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Jak widać PiS nie ma monopolu na moczymordyzm 27.02.14, 09:05 zapijaczony_ryj napisał: > ot co ! Nikt nie ma. Piją we wszystkich partiach. Przynajmniej raz się mogę z tobą zgodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Jak widać PiS nie ma monopolu na moczymordyzm 27.02.14, 09:11 Jeżeli o chlanie chodzi to myślę, że platfusom zaimponowali ich kolesie - moczymordy z PSL. Jak to mówią: Kto z kim przestaje, takim się staje. Gorzej, ze udzieliło im się również złodziejstwo i pogarda dla publicznego grosza. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Jak widać PiS nie ma monopolu na moczymordyzm 27.02.14, 09:13 A może Olo disco polo? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: W tej chwili Protasiewicz 27.02.14, 09:16 tłumaczy się w TVN Jestem zażenowany.Po prostu pie...... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: W tej chwili Protasiewicz 27.02.14, 09:19 gtxl napisał: > tłumaczy się w TVN > > Jestem zażenowany.Po prostu pie...... Też to oglądam ,co cię tak zażenowało ?? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: W tej chwili Protasiewicz 27.02.14, 09:34 > Też to oglądam ,co cię tak zażenowało ?? Mnie najbardziej wyjaśnienia co do Auschwitz :( ...no i zero skruchy. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: W tej chwili Protasiewicz 27.02.14, 09:23 gtxl napisał: > tłumaczy się w TVN > > Jestem zażenowany.Po prostu pie...... Wierzę na słowo. Teraz nie mam dostępu do tv. > > Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 To tylko kwestia czasu, że poseł 27.02.14, 09:21 z innej partii wytnie podobny numer. Z której partii jakiś polityk nie miał podobnej wpadki? Jest taka? M. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: To tylko kwestia czasu, że poseł 27.02.14, 09:31 mariner4 napisał: > z innej partii wytnie podobny numer. > Z której partii jakiś polityk nie miał podobnej wpadki? > Jest taka? A to coś tłumaczy w tej sprawie ? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: To tylko kwestia czasu, że poseł 27.02.14, 09:34 A to coś tłumaczy w tej sprawie ? Nie tłumaczy, ale pewnie lżej mu się zrobiło...... Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: To tylko kwestia czasu, że poseł 27.02.14, 09:33 mariner4 napisał: > z innej partii wytnie podobny numer. > Z której partii jakiś polityk nie miał podobnej wpadki? > Jest taka? > M. Oczywiście,że nie i nieraz już w tym wątku o tym pisałem. Począwszy od Olka wirusa filipińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: To tylko kwestia czasu, że poseł 27.02.14, 11:13 gtxl napisał: > Począwszy od Olka wirusa filipińskiego. Olkiem filipińskim ,został dla ciebie kiedy fiuta na pracownika KC PZPR Millera wywalił ,wiec nie bądź śmieszny komuszku Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: To tylko kwestia czasu, że poseł 27.02.14, 11:32 Olkiem filipińskim ,został dla ciebie kiedy fiuta na pracownika KC PZPR Millera wywalił ,wiec nie bądź śmieszny komuszku Olkiem filipińskim został na własne życzenie. Bo sam się tłumaczył w ten sposób. Nie nazywaj mnie komuszkiem zwolenniku naćpanej hołoty. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: To tylko kwestia czasu, że poseł 27.02.14, 11:33 gtxl napisał: > Olkiem filipińskim został na własne życzenie. Bo sam się tłumaczył w ten sposób > . > Nie nazywaj mnie komuszkiem zwolenniku naćpanej hołoty. Bolszewiku ci bardziej leży ? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: To tylko kwestia czasu, że poseł 27.02.14, 11:36 kolter-mr napisał: > gtxl napisał: > > > Olkiem filipińskim został na własne życzenie. Bo sam się tłumaczył w ten > sposób > > . > > Nie nazywaj mnie komuszkiem zwolenniku naćpanej hołoty. > > Bolszewiku ci bardziej leży ? > Pisz na Berdyczów głupku. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: To tylko kwestia czasu, że poseł 27.02.14, 11:40 gtxl napisał: > > > Olkiem filipińskim został na własne życzenie. Bo sam się tłumaczył > w ten sposób > > > . > > > Nie nazywaj mnie komuszkiem zwolenniku naćpanej hołoty. > > > > Bolszewiku ci bardziej leży ? > > > > > Pisz na Berdyczów głupku. No a czym jest to pisanie do bolszewika jak nie na Berdyczów ? Głupcze. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 09:34 Nie krzyczał jednak ,,Niemce mnie biją" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
2kecaw Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 09:51 Fakt tylko mamrotał coś o Hitlerze i o obozach koncentracyjnych - wszak europejczyk Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 11:01 2kecaw napisał: > Fakt tylko mamrotał coś o Hitlerze i o obozach koncentracyjnych - wszak europej > czyk Ma jakieś fobie antyniemieckie. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Tu był większy wstyd 27.02.14, 09:39 tego nikt i noc nigdy nie przebije tiny.pl/htd75 Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Tu był większy wstyd 27.02.14, 11:25 zapijaczony_ryj napisał: > tego nikt i noc nigdy nie przebije > > tiny.pl/htd75 Dziwną masz hierarchię wartości. O tym jakoś miejscowa prasa nie pisała, a o Protasiewiczu (czy Nitrasie, albo Rokicie) głośno już w niemieckich mediach. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Tu był większy wstyd 27.02.14, 11:50 jureek napisał: > zapijaczony_ryj napisał: > > > tego nikt i noc nigdy nie przebije > > > > tiny.pl/htd75 > > Dziwną masz hierarchię wartości. O tym jakoś miejscowa prasa nie pisała, a o Pr > otasiewiczu (czy Nitrasie, albo Rokicie) głośno już w niemieckich mediach. > Jura widać nie wypadało pisać o tym, ze polski premier zrobił z siebie publicznie iditę, albo wprost, ze to idiota Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Tu był większy wstyd 27.02.14, 12:09 zapijaczony_ryj napisał: > widać nie wypadało pisać o tym, ze polski premier zrobił z siebie publicznie id > itę, albo wprost, ze to idiota No więc jaki wstyd, jeśli nikt o tym nie wie? Widzę, że partyjne klapki zawężają Ci pole widzenia. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Tu był większy wstyd 27.02.14, 12:42 jureek napisał: > zapijaczony_ryj napisał: > > > widać nie wypadało pisać o tym, ze polski premier zrobił z siebie publicz > nie id > > itę, albo wprost, ze to idiota > > No więc jaki wstyd, jeśli nikt o tym nie wie? Widzę, że partyjne klapki zawężaj > ą Ci pole widzenia. > Jura Widziało to miliony ludzi siedzących przed telewizorami na całym świecie Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej "Ratunku, Niemcy mnie biją ! " 27.02.14, 09:42 POkraczni mają sado-masochistyczne relacje z Niemcami... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Jeżeli to prawda, co napisał "Bild" - 27.02.14, 10:04 to Protasiewicz zachował się żenująco i nic go nie usprawiedliwia. Dość tolerowania publicznych wyskoków, takich lub innych. Niezależnie od przynależności partyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Jeżeli to prawda, co napisał "Bild" - 27.02.14, 10:12 ave.duce napisała: > to Protasiewicz zachował się żenująco i nic go nie usprawiedliwia. > > Dość tolerowania publicznych wyskoków, takich lub innych. Niezależnie od przyna > leżności partyjnej. Nic dodać,nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Jeżeli to prawda, co napisał "Bild" - 27.02.14, 11:44 zapoznajcie z tym co pisze niemiecka gazeta. Dobrze wam radze. Oczywiście nie tym z pis bo to dupki którym i tak nic ani nie pomoże anie nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Jeżeli to prawda, co napisał "Bild" - 27.02.14, 13:34 Nie znam niemieckiego :( Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Jeżeli to prawda, co napisał "Bild" - 27.02.14, 13:53 ave.duce napisała: > Nie znam niemieckiego :( Ale napisałaś..... jeżeli to prawda. Ja się podpisałem pod tym tekstem . Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Pijak z PO - wstyd na całą Europę 27.02.14, 12:32 i obciach na Ukrainie. natemat.pl/93191,namiot-z-1988-roku-tak-jacek-protasiewicz-pomaga-ukraincom Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Dobrze, że chociaż wacka nie pokazywał n/t 27.02.14, 12:43 Jasne....to jego największy atut. Odpowiedz Link Zgłoś
zupakacza Pijak z Polski - wstyd na całą Europę 27.02.14, 15:15 po Rokicie juz drugi. Pokazali sie , ze to zawsze Pole sa. Odpowiedz Link Zgłoś