Dodaj do ulubionych

Michał Kamiński opluwał Kaczyńskiego i ....

13.03.14, 18:47
Był dyżurnym w TVN24 od jakiegoś roku do opluwania swoich byłych kolegów.
Dostał nagrodę !
Jedynka na liście do EP
A co z Kazkiem Marcinkiewiczem ? !
Obserwuj wątek
    • ajr-on Re: Michał Kamiński opluwał Kaczyńskiego i .... 13.03.14, 18:53
      Kazika szykują na jakiegoś ważnego ministra przed wyborami do Sejmu.
      • wiosnaludzikow Re: Michał Kamiński opluwał Kaczyńskiego i .... 13.03.14, 18:55
        ajr-on napisał:

> Kazika szykują na jakiegoś ważnego ministra przed wyborami do Sejmu.
        ... i Kamiński , i Marcinkiewicz to chłopcy z ZCHN. dodam do tego Niesioła i ....czy katolicy to sami sprzedajni Judasze ?
      • pies_na_czarnych Re: Michał Kamiński opluwał Kaczyńskiego i .... 13.03.14, 18:58
        ajr-on napisał:

> Kazika szykują na jakiegoś ważnego ministra przed wyborami do Sejmu.

Co ty? Kaziuk ma byc ambasadorem na Krymie ;)
    • volupte Re: Michał Kamiński opluwał Kaczyńskiego i .... 13.03.14, 18:58
      Nie przesadzaj , nie opluwał a krytykował. Podaj przykład opluwania. Gosc nie z mojej bajki , bo obrotowy ale polityk wiec kur....:-)
      • ajr-on Re: Michał Kamiński opluwał Kaczyńskiego i .... 13.03.14, 19:02
        Rozumiem, że ruki pa szwam i kandydat narzucony przez Tuska MUSI zostać zaakceptowany. Pytam tylko co z tymi co serce i czas oddawali przez te wszystkie lata dla Platformy, a teraz zostali kopnięci w zad, a ich miejsce zajmuje pisowski przechrzta.
        • volupte Re: Michał Kamiński opluwał Kaczyńskiego i .... 13.03.14, 19:04
          widocznie mniej bystrzy byli i zbyt prostolinijni, a polityka takich nie lubi.
          • wiosnaludzikow Re: Michał Kamiński o ekipie Tuska w 2008 13.03.14, 19:14
            Kamiński : Żyjemy w kraju, którym trzęsą nieodpowiedzialni ludzie.
            Opis: o odmowie użyczenie prezydentowi Kaczyńskiego samolotu do Brukseli.
            Źródło: tvn24.pl, 15 października 2008
            • volupte Re: Michał Kamiński o ekipie Tuska w 2008 13.03.14, 19:32
              I co? Takie miał wtedy zadanie. Kto płaci ten wymaga.
          • ajr-on Re: Michał Kamiński opluwał Kaczyńskiego i .... 13.03.14, 19:14
            Szkoda tych co pracowali i wierzyli w PO, a tu przychodzi ch.jek z PJN na biorącą jedynkę, na gotowe. Tusk wie, że ci zdrajcy będą wierni jak psy tylko co nas czeka ? W rządzie Platformy sami zdrajcy z PIS i SLD ?
            • gtxl Re: Michał Kamiński opluwał Kaczyńskiego i .... 14.03.14, 10:08
              Szkoda tych co pracowali i wierzyli w PO, a tu przychodzi ch.jek z PJN na biorącą jedynkę, na gotowe.

Mnie tam nie szkoda wyborców PO.
              Od początku wyczułem,że od PiSu dzieli ich tylko kolor opakowania.
        • sclavus Re: Michał Kamiński opluwał Kaczyńskiego i .... 14.03.14, 19:18
          ... masz pezetpeerowskie podejście do nagradzania i kopania w zad... :D:D:D
          A gdybyś się tak zastanowił, kto powinien(!!) kandydować do PE???
          Jak się tak popatrzy na 90% tych kandydatów, to z reguły gooFno wiedzą o UE, nie są euroentuzjastami, nie znają języków a pchają się wyłącznie po to, żeby zarobić... nachapać się... - ze wszystkich stron sceny politycznej polskiej...
      • wiosnaludzikow Kto jest Alfonsem tej ....... 13.03.14, 19:19
        volupte napisał:

> Nie przesadzaj , nie opluwał a krytykował. Podaj przykład opluwania. Gosc nie z
        > mojej bajki , bo obrotowy ale polityk wiec kur....:-)
        Jak Kamiński jest kur.... to Tusk jest jej nowym Alfonsem .
        • volupte Re: Kto jest Alfonsem tej ....... 13.03.14, 19:40
          Całkiem mozliwe :-)
        • x2468 Re: Kto jest Alfonsem tej ....... 13.03.14, 20:08
          Czyli zaczyna równać do ciebie.
          To nie Kamiński wymyślił "POkemonów"?
          • wiosnaludzikow Re: Kto jest Alfonsem tej ....... 14.03.14, 04:05
            Odpowiadasz na:
            x2468 napisał:

> Czyli zaczyna równać do ciebie.
            > To nie Kamiński wymyślił "POkemonów"?
            Niezasłużenie mnie tak nazwałeś :)
            Nie toleruję takich k....
            • sclavus Re: Kto jest Alfonsem tej ....... 14.03.14, 19:25
              a nie toleruj!
              Ktoś ci każe tolerować?
              Jak dla mnie, to byłoby bardzo dobrze, gdyby Kamiński dostał się do PE, w przeciwieństwie do bardzo wielu innych "kandydatów" - on, przynajmniej, zna się na sprawach europejskich i nie jest eurosceptykiem...
              A ty nie toleruj, nie toleruj i jeszcze raz nie toleruj... :D:D:D:D:D
              • wiosnaludzikow Re: Kto jest Alfonsem tej ....... 15.03.14, 08:13
                sclavus napisał:

> a nie toleruj!
                > Ktoś ci każe tolerować?
                > ***
                ....coś przez too chciałeś powiedzieć czy tylko frustracja leminga tym faktem.
    • 99venus Re: Michał Kamiński opluwał Kaczyńskiego i .... 13.03.14, 19:59
      przedstawianie faktów,mówienie prawdy nazywasz opluwaniem?
      • volupte Re: Michał Kamiński opluwał Kaczyńskiego i .... 13.03.14, 20:02
        Dlatego Misiowi było łatwo Tuskowi sie podlizac , nawet nie musiał pluć na Zbawcę:-) I pamietam z nim wywiady ostatnie , nie plul a nawet sie wyrazał pozytywnie , ze inteligentny ale bładzi:-)
      • wiosnaludzikow Re: Michał Kamiński opluwał Kaczyńskiego i .... 14.03.14, 04:06
        Odpowiadasz na:
        99venus napisał:

> przedstawianie faktów,mówienie prawdy nazywasz opluwaniem?
        Tak. Wobec osób, które te fakty u Kaczyńskiego tworzyły, tak.
    • wiosnaludzikow poglądy wybranka pana Tuska i zarządu PO 14.03.14, 05:29
      www.youtube.com/watch?v=g5e4RyIQh64&feature=player_embedded#t=220
      • w_v_w Juz dawno pisalam, ze to Platfonsy 14.03.14, 06:32
        Brawo ryzy! Tak trzymaj :D

Wawerka
        • wiosnaludzikow Re: Juz dawno pisalam, ze to Platfonsy 14.03.14, 06:40
          w_v_w napisał:

> Brawo ryzy! Tak trzymaj :D
          >
          > Wawerka
          Człowiek bez twarzy. Dla władzy wejdzie w każdy sojusz :(
          • w_v_w Re: Juz dawno pisalam, ze to Platfonsy 14.03.14, 08:09
            ...o takich sie mowi..."ma miedziane czolo" :(

Wawerka
    • silesiusmonachijski52 A tutaj "ataman" Kaminski o PO i Zalewskim 14.03.14, 06:48
      www.youtube.com/watch?v=g5e4RyIQh64
      Czy ktos jeszcze traktuje PO lszewikow PO waznie??

wiosnaludzikow napisał:

> Był dyżurnym w TVN24 od jakiegoś roku do opluwania swoich byłych kolegów.
      > Dostał nagrodę !
      > Jedynka na liście do EP
      > A co z Kazkiem Marcinkiewiczem ? !
    • wiosnaludzikow Kamiński o homoseksualnych 14.03.14, 06:51
      m.youtube.com/watch?v=Ykrmj_Y6KfE
      Pięknie lyberały q...a pięknie.
      m.youtube.com/watch?v=Ykrmj_Y6KfE
    • zapijaczonyryj.123456789.12345 Michał Kamiński jest też pomysłodawcą 14.03.14, 07:15
      zbezczeszczenia Wawelu- nie zapominaj o tym ile tym swoim pomysłem zrobił złego dla Polski i Polaków
      • wiosnaludzikow Re: Michał Kamiński jest też pomysłodawcą 14.03.14, 07:17
        zapijaczonyryj.123456789.12345 napisał:

> zbezczeszczenia Wawelu- nie zapominaj o tym ile tym swoim pomysłem zrobił złego
        > dla Polski i Polaków
        No to teraz rodzina Tuska ma zagwarantowany pochówek na Wawelu :)
        • zapijaczonyryj Re: Michał Kamiński jest też pomysłodawcą 14.03.14, 09:55
          wiosnaludzikow napisał:

> zapijaczonyryj.123456789.12345 napisał:
          >
          > > zbezczeszczenia Wawelu- nie zapominaj o tym ile tym swoim pomysłem zrobił
          > złego
          > > dla Polski i Polaków
          > No to teraz rodzina Tuska ma zagwarantowany pochówek na Wawelu :)

Myśłę, ze rodzina Tuska takimi snobami to nie jest
        • volupte Re: Michał Kamiński jest też pomysłodawcą 14.03.14, 10:06
          Cos wiesz? Ktos z nich sie tam spieszy?
    • w_v_w Milosnik Pinocheta :) 14.03.14, 08:43
      ...z kim to on tak podrozowal do Augusto, bo nie pomne ;)

Wawerka
      • wiosnaludzikow Re: Milosnik Pinocheta :) 14.03.14, 09:20
        w_v_w napisał:

> ...z kim to on tak podrozowal do Augusto, bo nie pomne ;)
        >
        > Wawerka
        Tusk być może też odwiedziłby Augusto gdyby to mu zapewniło więcej mandatów...bo skoro wziął Kamińskiego.
        • w_v_w Re: Milosnik Pinocheta :) 14.03.14, 09:24
          ...bo widzi w nim "potencjal"albo "potencje", czy jakos tak ;)

Wawerka
      • gtxl Re: Milosnik Pinocheta :) 14.03.14, 10:05
        w_v_w napisał:

> ...z kim to on tak podrozowal do Augusto, bo nie pomne ;)
        >
        > Wawerka

Ja pamiętam. Byli to M.Jurek i redaktor Wołek.
        M.Jurek nie jest z mojej bajki,ale jest kulturalnym posłem,aż mnie dziwi,że znalazł się wtedy w towarzystwie tych dwóch sprzedawczyków.
        Co by nie powiedzieć o M.Jurku,to sprzedawczykiem nie był nigdy.
        • wiosnaludzikow Re: Milosnik Pinocheta :) 14.03.14, 14:51
          gtxl napisał:
          > Co by nie powiedzieć o M.Jurku,to sprzedawczykiem nie był nigdy.
          Bardzo porządny i etyczny poseł.
          • kolter-mr Re: Milosnik Pinocheta :) 14.03.14, 15:23
            wiosnaludzikow napisał:

> gtxl napisał:
            > > Co by nie powiedzieć o M.Jurku,to sprzedawczykiem nie był nigdy.
            > Bardzo porządny i etyczny poseł.

Kawał kur wy który chciał poprzez rygorystyczne zaostrzenie ustawy antyaborcyjnej . Mordować Polskie kobiety zakazując aborcji w każdym wypadku . Gratuluje takich idoli !!!
            Zapomniałeś dlaczego z PIS odszedł ? fiut bardziej papieski od papieża .

" W kwietniu 2007 r. po odrzuceniu przez Sejm projektu zmiany w konstytucji w sprawie ochrony życia poczętego Marek Jurek zapowiedział, że podda pod głosowanie wniosek o odwołanie siebie z funkcji marszałka Sejmu. 14 kwietnia 2007 r. zrezygnował z członkostwa w Prawie i Sprawiedliwości oraz z wszelkich funkcji partyjnych. 27 kwietnia 2007 r. Sejm przyjął jego dymisję z funkcji marszałka"
            • wiosnaludzikow Re: Milosnik Pinocheta :) 14.03.14, 15:37
              kolter-mr napisał:

> wiosnaludzikow napisał:
              >
              > > gtxl napisał:
              > > > Co by nie powiedzieć o M.Jurku,to sprzedawczykiem nie był nigdy.
              > > Bardzo porządny i etyczny poseł.
              >
              > Kawał kur wy który chciał poprzez rygorystyczne zaostrzenie ustawy antyaborcyjn
              > ej . Mordować Polskie kobiety zakazując aborcji w każdym wypadku . Gratuluje ta
              > kich idoli !!!
              > Zapomniałeś dlaczego z PIS odszedł ? fiut bardziej papieski od papieża .
              Mylisz pojęcia porządny i etyczny poseł a poglądy posła. To dwie różne rzeczy. Odróżnij to a będzie Ci łatwiej pojąć tę rozmowę.
              To nie jest mój idol a politycznie wręcz przeciwnie. Imponuje mi jedynie jego wierność własnym zasadom jako przeciwieństwo np. Kamińskiego i Niesiołowskiego.
              • gtxl Re: Milosnik Pinocheta :) 14.03.14, 16:47
                To nie jest mój idol a politycznie wręcz przeciwnie. Imponuje mi jedynie jego wierność własnym zasadom jako przeciwieństwo np. Kamińskiego i Niesiołowskiego.

Dokładnie, ja również pisałem,że M.Jurek nie jest z mojej bajki,ale temu zwolennikowi naćpanej hołoty nie wytłumaczysz najprostszych stwierdzeń.
                Przykładem podobnej "zeszlajanej" postaci jest jego idol Palikot,który współpracował z Terlikowski,przysięgał na Boga w sejmie by nagle stać się nawiedzonym antyklerykałem.

M.Jurek ma swoje od dawna ustalone poglądy i zrezygnował nawet z tego powodu z bycia marszałkiem.
                • kolter-mr Re: Milosnik Pinocheta :) 14.03.14, 21:26
                  gtxl napisał:

> To nie jest mój idol a politycznie wręcz przeciwnie. Imponuje mi jedynie jego w
                  > ierność własnym zasadom jako przeciwieństwo np. Kamińskiego i Niesiołowskiego.
                  >
                  > Dokładnie, ja również pisałem,że M.Jurek nie jest z mojej bajki,ale temu
                  > zwolennikowi naćpanej hołoty nie wytłumaczysz najprostszych stwierdzeń.

Czerwony pająku twój Miller też ma zasady czyli dla zasady nawet z Lepperem.

> Przykładem podobnej "zeszlajanej" postaci jest jego idol Palikot,który współpracował z Terlikowski,przysięgał na Boga w sejmie by nagle stać się nawiedzonym antyklerykałem.

Komuchu jesteś za prymitywny zeby zrozumiec ze tylko krowa nie zmienia poglądów.

> M.Jurek ma swoje od dawna ustalone poglądy i zrezygnował nawet z tego powodu z
                  > bycia marszałkiem.

No a twój Miller zrobił dobrze ustami całemu episkopatowi
              • kolter-mr Re: Milosnik Pinocheta :) 14.03.14, 21:23
                wiosnaludzikow napisał:

> Mylisz pojęcia porządny i etyczny poseł a poglądy posła. To dwie różne rzeczy.
                > Odróżnij to a będzie Ci łatwiej pojąć tę rozmowę.

Ty zacznij pojmować ze jurek to niebezpieczny chory fanatyk religijny.

> To nie jest mój idol a politycznie wręcz przeciwnie. Imponuje mi jedynie jego wierność własnym zasadom jako przeciwieństwo np. Kamińskiego i Niesiołowskiego.

PO od zawsze miała ta prawa stronę tam jest miejsce dl kamińskiego czy niesioła
        • kolter-mr Re: Milosnik Pinocheta :) 14.03.14, 15:17
          gtxl napisał:

> Ja pamiętam. Byli to M.Jurek i redaktor Wołek.
          > M.Jurek nie jest z mojej bajki,ale jest kulturalnym posłem,aż mnie dziwi,że zna
          > lazł się wtedy w towarzystwie tych dwóch sprzedawczyków.
          > Co by nie powiedzieć o M.Jurku,to sprzedawczykiem nie był nigdy.

kamiński po powrocie z Londynu zbierał głosy w sejmie o uwolnienie pinocheta .Przestał po spotkaniu w TV u Lisa ,kiedy jemu i wołkowi Chilijczyk opowiedział jak to żołdacy pinocheta postrzelili go pewnego ranka kiedy na autobus czekał ,a postrzelili go bo akurat byli pijani i bezkarni.Facet narobił rabanu w nadziei ze ktoś mu pomoże, tak mu pomogli ze jego żonę zgwałcił specjalni e do tego wytresowany pies !! wołek od razu zmienił frot i zaczął pieprzyć ze w Londynie był z ciekawości dziennikarskiej ,a kamiński juz nie zbierał podpisów pod petycją o uwolnienie tego psychopatycznego prawicowego zbrodniarza.

>
    • kolter-mr Re: Michał Kamiński opluwał Kaczyńskiego i .... 14.03.14, 09:20
      wiosnaludzikow napisał:

> Dostał nagrodę !

Powiedz no tylko jak można opluć kogoś kto w plwocinach czuje się najlepiej ??
      • ajr-on Re: Michał Kamiński opluwał Kaczyńskiego i .... 14.03.14, 09:47
        Tzn. Kamiński kupiony przez elektorat PO, teraz kolej na ministra Giertycha Romana.
    • gtxl Re: Michał Kamiński opluwał Kaczyńskiego i .... 14.03.14, 09:59
      wiosnaludzikow napisał:

> Dostał nagrodę !

Spokojnie,Kazek i Giertych też dostaną.Może i Isabel się załapie.
      Są tu na FK tacy,którzy mówią,że POPiS nie istnieje.
    • nup.dt Marcinkiewicz jest bardzo zawiedziony. 14.03.14, 15:41
      Ale trudno.
      Czasem śliny mu brakowało a Kamińskiemu nigdy coś takiego się nie zdarzyło.
      Marcinkiewicz musi trochę popracować jeszcze nad sobą, no i co najważniejsze bardziej zaprzyjaźnić się z Gierdychem i Sikorskim.
      Zaniedbał to trochę.
    • zupakacza Trzeba opluwac Kaczyńskiego i .... 14.03.14, 15:43
      bo ten smeic opluwa i zdradza wszystkich. dlatego skonczy jak brat. sojusznicy nie pozwola by smiec mial waadze. wawel to jego krolewstwo.
    • wiosnaludzikow Tusk serdecznie wita Kamińskiego i cieszy się 14.03.14, 16:25
      www.tvn24.pl/tusk-o-kaminskim-ciesze-sie-ze-zmienil-zdanie-o-po-radykalowie-sa-niebezpieczni-dla-polski,407807,s.html
    • wiosnaludzikow Tusk jest wielkoduszny 14.03.14, 19:07
      Tak określił dzisiaj Tuska jego nowy nabytek Michał Kamiński.
    • wiosnaludzikow Tusk jest zaprzeczeniem króla Midasa 14.03.14, 19:12
      Tak stwierdził jeszcze niedawno Michał Kamiński. Król Midas czego się nie dotknął zamieniało się w złoto a Tusk czego się nie dotknie zamienia się ....w g..... .
      • gtxl Re: Tusk jest zaprzeczeniem króla Midasa 14.03.14, 19:15
        wiosnaludzikow napisał:

> Tak stwierdził jeszcze niedawno Michał Kamiński. Król Midas czego się nie dotk
        > nął zamieniało się w złoto a Tusk czego się nie dotknie zamienia się ....w g...
        > .. .

Trudno mu nie przyznać racji....
        Takiego dzielnego i przebojowego Arłukowicza zmienił w g...
        • wiosnaludzikow Re: Tusk jest zaprzeczeniem króla Midasa 15.03.14, 07:09
          gtxl napisał:
          > Trudno mu nie przyznać racji....
          > Takiego dzielnego i przebojowego Arłukowicza zmienił w g...
          No i teraz Kamińskiego teraz też.
    • man_sapiens Re: Michał Kamiński opluwał Kaczyńskiego i .... 14.03.14, 22:15
      Krytyka Kaczyńskiego to zbrodnia przeciw ludzkości, IPN będzie ją ścigał przez 10 pokoleń!
      :D))))
      • wiosnaludzikow Re: Michał Kamiński opluwał Kaczyńskiego i .... 15.03.14, 07:10
        man_sapiens napisał:

> Krytyka Kaczyńskiego to zbrodnia przeciw ludzkości, IPN będzie ją ścigał przez
        > 10 pokoleń!
        > :D))))
        Naprawdę nie zrozumiałeś ? Nie wierzę !
        • gtxl Re: Michał Kamiński opluwał Kaczyńskiego i .... 15.03.14, 08:46
          wiosnaludzikow napisał:

> man_sapiens napisał:
          >
          > > Krytyka Kaczyńskiego to zbrodnia przeciw ludzkości, IPN będzie ją ścigał
          > przez
          > > 10 pokoleń!
          > > :D))))
          > Naprawdę nie zrozumiałeś ? Nie wierzę !

Też się dziwię,ale tak to już jest z tymi "popisdułkami", niby wyższa półka i ynteligencja,ale u jednych i u drugich jakieś skażenie umysłowe.
    • wiosnaludzikow a co dostanie Roman Giertych ? 15.03.14, 07:34
      Interesujące byłby gdyby jakiś dziennikarz zdobył informację czy .... oraz ile urzędów i za jakie pieniądze obsługuje kancelaria Giertycha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka