wiosnaludzikow 13.03.14, 18:47 Był dyżurnym w TVN24 od jakiegoś roku do opluwania swoich byłych kolegów. Dostał nagrodę ! Jedynka na liście do EP A co z Kazkiem Marcinkiewiczem ? ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajr-on Re: Michał Kamiński opluwał Kaczyńskiego i .... 13.03.14, 18:53 Kazika szykują na jakiegoś ważnego ministra przed wyborami do Sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Michał Kamiński opluwał Kaczyńskiego i .... 13.03.14, 18:55 ajr-on napisał: > Kazika szykują na jakiegoś ważnego ministra przed wyborami do Sejmu. ... i Kamiński , i Marcinkiewicz to chłopcy z ZCHN. dodam do tego Niesioła i ....czy katolicy to sami sprzedajni Judasze ? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Michał Kamiński opluwał Kaczyńskiego i .... 13.03.14, 18:58 ajr-on napisał: > Kazika szykują na jakiegoś ważnego ministra przed wyborami do Sejmu. Co ty? Kaziuk ma byc ambasadorem na Krymie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Michał Kamiński opluwał Kaczyńskiego i .... 13.03.14, 18:58 Nie przesadzaj , nie opluwał a krytykował. Podaj przykład opluwania. Gosc nie z mojej bajki , bo obrotowy ale polityk wiec kur....:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ajr-on Re: Michał Kamiński opluwał Kaczyńskiego i .... 13.03.14, 19:02 Rozumiem, że ruki pa szwam i kandydat narzucony przez Tuska MUSI zostać zaakceptowany. Pytam tylko co z tymi co serce i czas oddawali przez te wszystkie lata dla Platformy, a teraz zostali kopnięci w zad, a ich miejsce zajmuje pisowski przechrzta. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Michał Kamiński opluwał Kaczyńskiego i .... 13.03.14, 19:04 widocznie mniej bystrzy byli i zbyt prostolinijni, a polityka takich nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Michał Kamiński o ekipie Tuska w 2008 13.03.14, 19:14 Kamiński : Żyjemy w kraju, którym trzęsą nieodpowiedzialni ludzie. Opis: o odmowie użyczenie prezydentowi Kaczyńskiego samolotu do Brukseli. Źródło: tvn24.pl, 15 października 2008 Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Michał Kamiński o ekipie Tuska w 2008 13.03.14, 19:32 I co? Takie miał wtedy zadanie. Kto płaci ten wymaga. Odpowiedz Link Zgłoś
ajr-on Re: Michał Kamiński opluwał Kaczyńskiego i .... 13.03.14, 19:14 Szkoda tych co pracowali i wierzyli w PO, a tu przychodzi ch.jek z PJN na biorącą jedynkę, na gotowe. Tusk wie, że ci zdrajcy będą wierni jak psy tylko co nas czeka ? W rządzie Platformy sami zdrajcy z PIS i SLD ? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Michał Kamiński opluwał Kaczyńskiego i .... 14.03.14, 10:08 Szkoda tych co pracowali i wierzyli w PO, a tu przychodzi ch.jek z PJN na biorącą jedynkę, na gotowe. Mnie tam nie szkoda wyborców PO. Od początku wyczułem,że od PiSu dzieli ich tylko kolor opakowania. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Michał Kamiński opluwał Kaczyńskiego i .... 14.03.14, 19:18 ... masz pezetpeerowskie podejście do nagradzania i kopania w zad... :D:D:D A gdybyś się tak zastanowił, kto powinien(!!) kandydować do PE??? Jak się tak popatrzy na 90% tych kandydatów, to z reguły gooFno wiedzą o UE, nie są euroentuzjastami, nie znają języków a pchają się wyłącznie po to, żeby zarobić... nachapać się... - ze wszystkich stron sceny politycznej polskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Kto jest Alfonsem tej ....... 13.03.14, 19:19 volupte napisał: > Nie przesadzaj , nie opluwał a krytykował. Podaj przykład opluwania. Gosc nie z > mojej bajki , bo obrotowy ale polityk wiec kur....:-) Jak Kamiński jest kur.... to Tusk jest jej nowym Alfonsem . Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Kto jest Alfonsem tej ....... 13.03.14, 20:08 Czyli zaczyna równać do ciebie. To nie Kamiński wymyślił "POkemonów"? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Kto jest Alfonsem tej ....... 14.03.14, 04:05 Odpowiadasz na: x2468 napisał: > Czyli zaczyna równać do ciebie. > To nie Kamiński wymyślił "POkemonów"? Niezasłużenie mnie tak nazwałeś :) Nie toleruję takich k.... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Kto jest Alfonsem tej ....... 14.03.14, 19:25 a nie toleruj! Ktoś ci każe tolerować? *** Jak dla mnie, to byłoby bardzo dobrze, gdyby Kamiński dostał się do PE, w przeciwieństwie do bardzo wielu innych "kandydatów" - on, przynajmniej, zna się na sprawach europejskich i nie jest eurosceptykiem... A ty nie toleruj, nie toleruj i jeszcze raz nie toleruj... :D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Kto jest Alfonsem tej ....... 15.03.14, 08:13 sclavus napisał: > a nie toleruj! > Ktoś ci każe tolerować? > *** ....coś przez too chciałeś powiedzieć czy tylko frustracja leminga tym faktem. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Michał Kamiński opluwał Kaczyńskiego i .... 13.03.14, 19:59 przedstawianie faktów,mówienie prawdy nazywasz opluwaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Michał Kamiński opluwał Kaczyńskiego i .... 13.03.14, 20:02 Dlatego Misiowi było łatwo Tuskowi sie podlizac , nawet nie musiał pluć na Zbawcę:-) I pamietam z nim wywiady ostatnie , nie plul a nawet sie wyrazał pozytywnie , ze inteligentny ale bładzi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Michał Kamiński opluwał Kaczyńskiego i .... 14.03.14, 04:06 Odpowiadasz na: 99venus napisał: > przedstawianie faktów,mówienie prawdy nazywasz opluwaniem? Tak. Wobec osób, które te fakty u Kaczyńskiego tworzyły, tak. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow poglądy wybranka pana Tuska i zarządu PO 14.03.14, 05:29 www.youtube.com/watch?v=g5e4RyIQh64&feature=player_embedded#t=220 Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Juz dawno pisalam, ze to Platfonsy 14.03.14, 06:32 Brawo ryzy! Tak trzymaj :D Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Juz dawno pisalam, ze to Platfonsy 14.03.14, 06:40 w_v_w napisał: > Brawo ryzy! Tak trzymaj :D > > Wawerka Człowiek bez twarzy. Dla władzy wejdzie w każdy sojusz :( Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Juz dawno pisalam, ze to Platfonsy 14.03.14, 08:09 ...o takich sie mowi..."ma miedziane czolo" :( Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski52 A tutaj "ataman" Kaminski o PO i Zalewskim 14.03.14, 06:48 www.youtube.com/watch?v=g5e4RyIQh64 Czy ktos jeszcze traktuje PO lszewikow PO waznie?? wiosnaludzikow napisał: > Był dyżurnym w TVN24 od jakiegoś roku do opluwania swoich byłych kolegów. > Dostał nagrodę ! > Jedynka na liście do EP > A co z Kazkiem Marcinkiewiczem ? ! Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Kamiński o homoseksualnych 14.03.14, 06:51 m.youtube.com/watch?v=Ykrmj_Y6KfE Pięknie lyberały q...a pięknie. m.youtube.com/watch?v=Ykrmj_Y6KfE Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj.123456789.12345 Michał Kamiński jest też pomysłodawcą 14.03.14, 07:15 zbezczeszczenia Wawelu- nie zapominaj o tym ile tym swoim pomysłem zrobił złego dla Polski i Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Michał Kamiński jest też pomysłodawcą 14.03.14, 07:17 zapijaczonyryj.123456789.12345 napisał: > zbezczeszczenia Wawelu- nie zapominaj o tym ile tym swoim pomysłem zrobił złego > dla Polski i Polaków No to teraz rodzina Tuska ma zagwarantowany pochówek na Wawelu :) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: Michał Kamiński jest też pomysłodawcą 14.03.14, 09:55 wiosnaludzikow napisał: > zapijaczonyryj.123456789.12345 napisał: > > > zbezczeszczenia Wawelu- nie zapominaj o tym ile tym swoim pomysłem zrobił > złego > > dla Polski i Polaków > No to teraz rodzina Tuska ma zagwarantowany pochówek na Wawelu :) Myśłę, ze rodzina Tuska takimi snobami to nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Michał Kamiński jest też pomysłodawcą 14.03.14, 10:06 Cos wiesz? Ktos z nich sie tam spieszy? Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Milosnik Pinocheta :) 14.03.14, 08:43 ...z kim to on tak podrozowal do Augusto, bo nie pomne ;) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Milosnik Pinocheta :) 14.03.14, 09:20 w_v_w napisał: > ...z kim to on tak podrozowal do Augusto, bo nie pomne ;) > > Wawerka Tusk być może też odwiedziłby Augusto gdyby to mu zapewniło więcej mandatów...bo skoro wziął Kamińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Milosnik Pinocheta :) 14.03.14, 09:24 ...bo widzi w nim "potencjal"albo "potencje", czy jakos tak ;) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Milosnik Pinocheta :) 14.03.14, 10:05 w_v_w napisał: > ...z kim to on tak podrozowal do Augusto, bo nie pomne ;) > > Wawerka Ja pamiętam. Byli to M.Jurek i redaktor Wołek. M.Jurek nie jest z mojej bajki,ale jest kulturalnym posłem,aż mnie dziwi,że znalazł się wtedy w towarzystwie tych dwóch sprzedawczyków. Co by nie powiedzieć o M.Jurku,to sprzedawczykiem nie był nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Milosnik Pinocheta :) 14.03.14, 14:51 gtxl napisał: > Co by nie powiedzieć o M.Jurku,to sprzedawczykiem nie był nigdy. Bardzo porządny i etyczny poseł. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Milosnik Pinocheta :) 14.03.14, 15:23 wiosnaludzikow napisał: > gtxl napisał: > > Co by nie powiedzieć o M.Jurku,to sprzedawczykiem nie był nigdy. > Bardzo porządny i etyczny poseł. Kawał kur wy który chciał poprzez rygorystyczne zaostrzenie ustawy antyaborcyjnej . Mordować Polskie kobiety zakazując aborcji w każdym wypadku . Gratuluje takich idoli !!! Zapomniałeś dlaczego z PIS odszedł ? fiut bardziej papieski od papieża . " W kwietniu 2007 r. po odrzuceniu przez Sejm projektu zmiany w konstytucji w sprawie ochrony życia poczętego Marek Jurek zapowiedział, że podda pod głosowanie wniosek o odwołanie siebie z funkcji marszałka Sejmu. 14 kwietnia 2007 r. zrezygnował z członkostwa w Prawie i Sprawiedliwości oraz z wszelkich funkcji partyjnych. 27 kwietnia 2007 r. Sejm przyjął jego dymisję z funkcji marszałka" Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Milosnik Pinocheta :) 14.03.14, 15:37 kolter-mr napisał: > wiosnaludzikow napisał: > > > gtxl napisał: > > > Co by nie powiedzieć o M.Jurku,to sprzedawczykiem nie był nigdy. > > Bardzo porządny i etyczny poseł. > > Kawał kur wy który chciał poprzez rygorystyczne zaostrzenie ustawy antyaborcyjn > ej . Mordować Polskie kobiety zakazując aborcji w każdym wypadku . Gratuluje ta > kich idoli !!! > Zapomniałeś dlaczego z PIS odszedł ? fiut bardziej papieski od papieża . Mylisz pojęcia porządny i etyczny poseł a poglądy posła. To dwie różne rzeczy. Odróżnij to a będzie Ci łatwiej pojąć tę rozmowę. To nie jest mój idol a politycznie wręcz przeciwnie. Imponuje mi jedynie jego wierność własnym zasadom jako przeciwieństwo np. Kamińskiego i Niesiołowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Milosnik Pinocheta :) 14.03.14, 16:47 To nie jest mój idol a politycznie wręcz przeciwnie. Imponuje mi jedynie jego wierność własnym zasadom jako przeciwieństwo np. Kamińskiego i Niesiołowskiego. Dokładnie, ja również pisałem,że M.Jurek nie jest z mojej bajki,ale temu zwolennikowi naćpanej hołoty nie wytłumaczysz najprostszych stwierdzeń. Przykładem podobnej "zeszlajanej" postaci jest jego idol Palikot,który współpracował z Terlikowski,przysięgał na Boga w sejmie by nagle stać się nawiedzonym antyklerykałem. M.Jurek ma swoje od dawna ustalone poglądy i zrezygnował nawet z tego powodu z bycia marszałkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Milosnik Pinocheta :) 14.03.14, 21:26 gtxl napisał: > To nie jest mój idol a politycznie wręcz przeciwnie. Imponuje mi jedynie jego w > ierność własnym zasadom jako przeciwieństwo np. Kamińskiego i Niesiołowskiego. > > Dokładnie, ja również pisałem,że M.Jurek nie jest z mojej bajki,ale temu > zwolennikowi naćpanej hołoty nie wytłumaczysz najprostszych stwierdzeń. Czerwony pająku twój Miller też ma zasady czyli dla zasady nawet z Lepperem. > Przykładem podobnej "zeszlajanej" postaci jest jego idol Palikot,który współpracował z Terlikowski,przysięgał na Boga w sejmie by nagle stać się nawiedzonym antyklerykałem. Komuchu jesteś za prymitywny zeby zrozumiec ze tylko krowa nie zmienia poglądów. > M.Jurek ma swoje od dawna ustalone poglądy i zrezygnował nawet z tego powodu z > bycia marszałkiem. No a twój Miller zrobił dobrze ustami całemu episkopatowi Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Milosnik Pinocheta :) 14.03.14, 21:23 wiosnaludzikow napisał: > Mylisz pojęcia porządny i etyczny poseł a poglądy posła. To dwie różne rzeczy. > Odróżnij to a będzie Ci łatwiej pojąć tę rozmowę. Ty zacznij pojmować ze jurek to niebezpieczny chory fanatyk religijny. > To nie jest mój idol a politycznie wręcz przeciwnie. Imponuje mi jedynie jego wierność własnym zasadom jako przeciwieństwo np. Kamińskiego i Niesiołowskiego. PO od zawsze miała ta prawa stronę tam jest miejsce dl kamińskiego czy niesioła Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Milosnik Pinocheta :) 14.03.14, 15:17 gtxl napisał: > Ja pamiętam. Byli to M.Jurek i redaktor Wołek. > M.Jurek nie jest z mojej bajki,ale jest kulturalnym posłem,aż mnie dziwi,że zna > lazł się wtedy w towarzystwie tych dwóch sprzedawczyków. > Co by nie powiedzieć o M.Jurku,to sprzedawczykiem nie był nigdy. kamiński po powrocie z Londynu zbierał głosy w sejmie o uwolnienie pinocheta .Przestał po spotkaniu w TV u Lisa ,kiedy jemu i wołkowi Chilijczyk opowiedział jak to żołdacy pinocheta postrzelili go pewnego ranka kiedy na autobus czekał ,a postrzelili go bo akurat byli pijani i bezkarni.Facet narobił rabanu w nadziei ze ktoś mu pomoże, tak mu pomogli ze jego żonę zgwałcił specjalni e do tego wytresowany pies !! wołek od razu zmienił frot i zaczął pieprzyć ze w Londynie był z ciekawości dziennikarskiej ,a kamiński juz nie zbierał podpisów pod petycją o uwolnienie tego psychopatycznego prawicowego zbrodniarza. > Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Michał Kamiński opluwał Kaczyńskiego i .... 14.03.14, 09:20 wiosnaludzikow napisał: > Był dyżurnym w TVN24 od jakiegoś roku do opluwania swoich byłych kolegów. > Dostał nagrodę ! > Jedynka na liście do EP > A co z Kazkiem Marcinkiewiczem ? ! Powiedz no tylko jak można opluć kogoś kto w plwocinach czuje się najlepiej ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ajr-on Re: Michał Kamiński opluwał Kaczyńskiego i .... 14.03.14, 09:47 Tzn. Kamiński kupiony przez elektorat PO, teraz kolej na ministra Giertycha Romana. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Michał Kamiński opluwał Kaczyńskiego i .... 14.03.14, 09:59 wiosnaludzikow napisał: > Był dyżurnym w TVN24 od jakiegoś roku do opluwania swoich byłych kolegów. > Dostał nagrodę ! > Jedynka na liście do EP > A co z Kazkiem Marcinkiewiczem ? ! Spokojnie,Kazek i Giertych też dostaną.Może i Isabel się załapie. Są tu na FK tacy,którzy mówią,że POPiS nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
nup.dt Marcinkiewicz jest bardzo zawiedziony. 14.03.14, 15:41 Ale trudno. Czasem śliny mu brakowało a Kamińskiemu nigdy coś takiego się nie zdarzyło. Marcinkiewicz musi trochę popracować jeszcze nad sobą, no i co najważniejsze bardziej zaprzyjaźnić się z Gierdychem i Sikorskim. Zaniedbał to trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
zupakacza Trzeba opluwac Kaczyńskiego i .... 14.03.14, 15:43 bo ten smeic opluwa i zdradza wszystkich. dlatego skonczy jak brat. sojusznicy nie pozwola by smiec mial waadze. wawel to jego krolewstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Tusk serdecznie wita Kamińskiego i cieszy się 14.03.14, 16:25 www.tvn24.pl/tusk-o-kaminskim-ciesze-sie-ze-zmienil-zdanie-o-po-radykalowie-sa-niebezpieczni-dla-polski,407807,s.html Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Tusk jest wielkoduszny 14.03.14, 19:07 Tak określił dzisiaj Tuska jego nowy nabytek Michał Kamiński. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Tusk jest zaprzeczeniem króla Midasa 14.03.14, 19:12 Tak stwierdził jeszcze niedawno Michał Kamiński. Król Midas czego się nie dotknął zamieniało się w złoto a Tusk czego się nie dotknie zamienia się ....w g..... . Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Tusk jest zaprzeczeniem króla Midasa 14.03.14, 19:15 wiosnaludzikow napisał: > Tak stwierdził jeszcze niedawno Michał Kamiński. Król Midas czego się nie dotk > nął zamieniało się w złoto a Tusk czego się nie dotknie zamienia się ....w g... > .. . Trudno mu nie przyznać racji.... Takiego dzielnego i przebojowego Arłukowicza zmienił w g... Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Tusk jest zaprzeczeniem króla Midasa 15.03.14, 07:09 gtxl napisał: > Trudno mu nie przyznać racji.... > Takiego dzielnego i przebojowego Arłukowicza zmienił w g... No i teraz Kamińskiego teraz też. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Michał Kamiński opluwał Kaczyńskiego i .... 14.03.14, 22:15 Krytyka Kaczyńskiego to zbrodnia przeciw ludzkości, IPN będzie ją ścigał przez 10 pokoleń! :D)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Michał Kamiński opluwał Kaczyńskiego i .... 15.03.14, 07:10 man_sapiens napisał: > Krytyka Kaczyńskiego to zbrodnia przeciw ludzkości, IPN będzie ją ścigał przez > 10 pokoleń! > :D)))) Naprawdę nie zrozumiałeś ? Nie wierzę ! Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Michał Kamiński opluwał Kaczyńskiego i .... 15.03.14, 08:46 wiosnaludzikow napisał: > man_sapiens napisał: > > > Krytyka Kaczyńskiego to zbrodnia przeciw ludzkości, IPN będzie ją ścigał > przez > > 10 pokoleń! > > :D)))) > Naprawdę nie zrozumiałeś ? Nie wierzę ! Też się dziwię,ale tak to już jest z tymi "popisdułkami", niby wyższa półka i ynteligencja,ale u jednych i u drugich jakieś skażenie umysłowe. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow a co dostanie Roman Giertych ? 15.03.14, 07:34 Interesujące byłby gdyby jakiś dziennikarz zdobył informację czy .... oraz ile urzędów i za jakie pieniądze obsługuje kancelaria Giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś