m.c.hrabia 14.03.14, 16:22 czy iść oddać głos w kosmos? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumpior Re: olać wybory ? 14.03.14, 16:25 m.c.hrabia napisał: > czy iść oddać głos w kosmos? Jak można zawieść Kryśkę Pawłowicz czy Ryśka Czarneckiego? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: olać wybory ? 14.03.14, 16:28 m.c.hrabia napisał: > czy iść oddać głos w kosmos? A dlaczego olewać lub głos w kosmos oddawać? Ja mam kandydata, którego bez wątpliwości poprę - Danutę Huebner. S. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: olać wybory ? 14.03.14, 16:37 A dlaczego olewać lub głos w kosmos oddawać? Ja mam kandydata, którego bez wątpliwości poprę - Danutę Huebner. czyli pośrednio poprzesz spoconego . mnie to nie pasi. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: olać wybory ? 14.03.14, 17:50 m.c.hrabia napisał: > A dlaczego olewać lub głos w kosmos oddawać? Ja mam kandydata, którego bez w > ątpliwości poprę - Danutę Huebner. > > czyli pośrednio poprzesz spoconego . > mnie to nie pasi. Nie. Poprę Danutę Huebner. S. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: olać wybory ? 14.03.14, 18:39 [iNie. Poprę Danutę Huebner. ][/i] niestety, przy ordynacji proporcjonalnej , poprzesz też spoconego chcesz czy nie chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: olać wybory ? 14.03.14, 18:47 Nie. Poprę Danutę Huebner. ][/i] Nie dziwię się. W latach 1970–1987 była członkiem Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej. Jakie słabe ma Tusk własne kadry...Graś,Boni,Protasiewicz....same nieudaczniki. Teraz dołączy do nich spocony Michaś. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: olać wybory ? 14.03.14, 21:18 gtxl napisał: > Nie. Poprę Danutę Huebner. ][/i] > > Nie dziwię się. > W latach 1970–1987 była członkiem Polskiej Zjednoczonej Partii Robotnicze > j. > Jakie słabe ma Tusk własne kadry...Graś,Boni,Protasiewicz....same nieudaczniki. > Teraz dołączy do nich spocony Michaś. Wolę Huebner od takich "udaczników" jakimi otacza się Kaczyński, syn żołnierza wyklętego - bandyta Jojo, komunistyczny prokurator Wasemann czy syn mordercy i komunistyczny sędzia Kryże. S. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: olać wybory ? 14.03.14, 21:46 snajper55 napisał: > Wolę Huebner od takich "udaczników" jakimi otacza się Kaczyński, syn żołnierza > wyklętego - bandyta Jojo, komunistyczny prokurator Wasemann czy syn mordercy i > komunistyczny sędzia Kryże. I oczywiście masz gwarancję, że już za 2 lata nie ujrzysz ich - poza Wasermanem - na listach PO? Jeszcze nie dostrzegasz, że POPiS "zwiera szeregi" i się jednoczy??? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: olać wybory ? 14.03.14, 21:55 don.kichote napisał: > I oczywiście masz gwarancję, że już za 2 lata nie ujrzysz ich - poza Wasermanem > - na listach PO? No weź nie żartuj. Czy idąc do kina masz gwarancję, że film będzie ci się podobał? Czy kupując komórkę masz gwarancję, że jej ci nie ukradną? > Jeszcze nie dostrzegasz, że POPiS "zwiera szeregi" i się jednoczy??? Nie, nie widzę. S. Odpowiedz Link Zgłoś
fractale Re: olać wybory ? 14.03.14, 16:30 To drugie. Ja tak poczynię. Po zarejestrowaniu list zamierzam przyjrzec się planktonowi. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrymzimu Re: olać wybory ? Kamiński argumentem 14.03.14, 16:51 Tylko chory umysłowo zagłosuje na Kamińskiego, przydupasa wszelkich partii. Zaczynał o ile pamiętam w ZchN . Czy Tuska pogięło aby tego żloba gdzieś pokazać pod swoją flagą? Otylia Jędrzejczyk zabiła brata ( uniewinniona) ale czy musi reprezentoawać RP. To jakaś tępota. Wystawilija na wsi liczac, ze wsiowe głupki zaglosuja. Boni? Ten Chyba miał tyle żon że juz nie pamięta imienia pierwszej. Rozumiem, ze dziad musi płacic alimenty ale niech idzie do pracy albo do banku spermy , komercyjnego i zarobi na to co wyruchal. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: olać wybory ? Kamiński argumentem 14.03.14, 16:56 Ja się cieszę,że spocony startuje z list PO. Zawsze mówiłem,że te dwie partie różni jedynie opakowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: olać wybory ? Kamiński argumentem 14.03.14, 17:50 gtxl napisał: > Ja się cieszę,że spocony startuje z list PO. > Zawsze mówiłem,że te dwie partie różni jedynie opakowanie. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: olać wybory ? Kamiński argumentem 14.03.14, 17:53 Gruba przesada . Socjalliberalizm trudno porównywać z socjalizmem narodowym. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: olać wybory ? Kamiński argumentem 14.03.14, 18:03 volupte napisał: > Gruba przesada . Socjalliberalizm trudno porównywać z socjalizmem narodowym. Kto reprezentuje socjalliberalizm? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: olać wybory ? Kamiński argumentem 14.03.14, 19:17 > Kto reprezentuje socjalliberalizm? Dał czadu Volupte ! Odkrycie dnia. Już nawet w obronie pogubiły się nasze lemingi :) Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: olać wybory ? Kamiński argumentem 14.03.14, 23:45 Ty pewnie siebie postrzegasz jako socjalliberała , a jestes socjaldemokrata w/g tych regułek . Wprawdzie Tusk i PO ma przechył konserwatywny w sferze obyczajowej , ale tak go postrzegam biorac pod uwage to co robi w gospodarce. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: olać wybory ? Kamiński argumentem 15.03.14, 06:56 volupte napisał: > Ty pewnie siebie postrzegasz jako socjalliberała , a jestes socjaldemokrata w/g > tych regułek . Wprawdzie Tusk i PO ma przechył konserwatywny w sferze obyczajo > wej , ale tak go postrzegam biorac pod uwage to co robi w gospodarce. ...a co robi w gospodarce ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: olać wybory ? Kamiński argumentem 14.03.14, 18:59 > Otylia Jędrzejczyk zabiła brata ( uniewinniona) Zabiła czy uniewinniona? "Fakt" ci mózg wyżarł... Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: olać wybory ? Kamiński argumentem 14.03.14, 19:08 man_sapiens napisał: > > Otylia Jędrzejczyk zabiła brata ( uniewinniona) > Zabiła czy uniewinniona? "Fakt" ci mózg wyżarł... W wyniku wypadku w samochodzie,który prowadziła O.Jędrzejczak zginął jej brat. To lepiej? To nie "Fakt"...wroclaw.naszemiasto.pl/archiwum/zabila-brata,1036286,t,id.html Do wypadku doszło, gdy pływaczka, jadąc samochodem marki Chrysler, wykonywała manewr wyprzedzania kolumny ciężarówek. Po rozpoczęciu manewru i zjechaniu na lewy pas ruchu zauważyła jadący z naprzeciwka samochód osobowy marki Fiat Uno. Aby uniknąć zderzenia czołowego zjechała na pobocze, a następnie do rowu, którym poruszała się przez kilkadziesiąt metrów, a ostatecznie uderzyła w przydrożne drzewo. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: olać wybory ? Kamiński argumentem 14.03.14, 20:51 I jest skandalem promować kogoś takiego. Ale do Samoobrony, do PiS-u pasowałaby, jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: olać wybory ? Kamiński argumentem 14.03.14, 22:26 > I jest skandalem promować kogoś takiego. Dlaczego? Dlatego, że wygra z pisiackim kandydatem. To jest pracowita, inteligentna i ambitna kobieta, zna języki obce, od lat działa społecznie i angażuje się politycznie. Jedyna wada - nie włazi w ... prezesowi ani Rydzykowi. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: olać wybory ? Kamiński argumentem 14.03.14, 22:23 Zabiła czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
dobrymzimu Re: olać wybory ? 14.03.14, 16:57 Awaryjnie PO wystawi Kurskiego jako przedstawiciela tych co na Madagaskar . Kazdy widział mame, brat u Michnika , nie ma watpliwości. Mieśći się w klimatach PO . Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: olać wybory ? 14.03.14, 16:55 też się zastanawiam,przecież ta sitwa polityczna ma nas za pożytecznych idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: olać wybory ? 14.03.14, 16:57 bikej5 napisała: > też się zastanawiam,przecież ta sitwa polityczna ma nas za pożytecznych idiotów > . Za idiotów od ma was koledzy i koleżanki D.Tusk. Inna sprawa,że ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: olać wybory ? 14.03.14, 17:22 bikej5 napisała: > ??? > Sorry, poprawka Napisałem: Za idiotów od ma was koledzy i koleżanki D.Tusk. Powinno być..... Za idiotów,ma was koleżanki i koledzy (wyborcy PO) D.Tusk. Inna sprawa,że ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: olać wybory ? 14.03.14, 18:25 Nie ma innego wyboru,w "bambuko" z nimi się nie bawię! Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Misiek powinien zostać 14.03.14, 18:50 zastępcą Tuska w PO. Tam się zmarnuje, choć kasa dużo lepsza niż tutaj. Spocony,jednak głupi nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Nie opieprzaj się! 14.03.14, 18:58 Jak olejesz głosowanie, to tacy różni wybiorą ci Kononowicza. No i nie będziesz miał prawa do żadnej krytyki pod adresem polityków. Dobre uprawiane polityki to ciężka i często niemiła praca. Dla nas, wyborców to tylko 3 dni na 4 lata takiej pracy. Nie migaj się i poszukaj na liście do głosowania jeżeli nie najlepszego, to najmniej kiepskiego kandydata(datkę). Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Nie opieprzaj się! 14.03.14, 19:21 Jak olejesz głosowanie, to tacy różni wybiorą ci Kononowicza. dopuszczam taką możliwość ,ale mam dość traktowania mnie jak ,no ,wymieniasz Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Nie opieprzaj się! 14.03.14, 22:29 > Jak olejesz głosowanie, to tacy różni wybiorą ci Kononowicza. > dopuszczam taką możliwość ,ale mam dość traktowania mnie jak ,no ,wymieniasz To ja osobiście proszę cię, żebyś zagryzł zęby, założył rękawiczki lateksowe i postarał się wśród (jak twierdzisz) gó..a na liście wynalazł jakiś szczątek organiczny dający nadzieję bycia użytecznym. Dla ciebie i dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Nie opieprzaj się! 15.03.14, 15:56 Jakieś zagrożenie jest. Ale bojkot może utorować (wskazać rozmiary pustego miejsca) drogę dla nowych sił politycznych, zaktywizować tych, którym stan obecny nie odpowiada. A powstaje polityczny, gospodarczy i ideowy marazm. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: olać wybory ? 14.03.14, 19:15 W kosmos, poczekaj www.wykop.pl/ramka/1122879/przekaz-na-zywo-z-miedzynarodowej-stacji-kosmicznej/ Odpowiedz Link Zgłoś
onyx24 Re: olać wybory ? 14.03.14, 19:16 co za różnica i tak naszymi głosami się podetrą bo ustalili sobie kto gdzie i za ile ma wejść Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: olać wybory ? 14.03.14, 19:59 W interesie wszystkich Europejczykow, moza poza polityczna sitwa jest pokazanie ze obecna UE to degradowanie Europy No bo niby czym jest dzisiejsza UE? Tak na szybko To "wspolnota" ktora jednym glosem musi uznac slimaka za rybe, ale juz budowanie eurociagu po dnie Baltyku zgody pozostalych nie wymaga Ja sram na taka UE i im szybciej sie ona rozpier...... tym lepiej UE dzisiaj jest dobra jedynie dla KILKUDZIESIECIU TYSIECY urzednikow przez nia oplacanych i politycznej sitwie ktora ciagnie na europejskie stolki Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: olać wybory ? 14.03.14, 20:03 jakas alternatywa wasc?....albo tylko furmanki,cepy,znicze i krzyze propagujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: olać wybory ? 15.03.14, 19:28 Napisalem prosty tekst i mimo tego nie zrozumiales Tak, jest alternatywa do biurokratyczneej, niewydolnej bardzo drogiej UE alternatywa jest WSPOLNOTA ktoa zajmuje sie strategicznymi sprawami Takimi jak GAZ W takiej wspolnocie Niemcy musialiby prosic o zgode WSZYSTKICH aby moc z ruska swolocza wybudowac rurociag po dnie Baltyku w takiej wspolnocie kazdy powinien miec w dupie czy francuski kretyn nazwie slimaka ryba czy ptakiem Tylko ze w takiej wspolnocie nie byloby miejsca dla tak wielu politycznych darmozjadow i urzedniczych darmozjadow I wlasnie po to jest dzisiejsza UE - dla politycznej sitwy W samej Brukseli jest 40tys urzednikow Jezeli nie dostrzegasz tego ze Europa przegruwa juz nie tylko z USA i Chinami to jestes albo slepy albo glupi Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: olać wybory ? 14.03.14, 20:40 m.c.hrabia napisał: > czy iść oddać głos w kosmos? Jak "olać" to potem nie narzekać Jak zagłosujesz to możesz krytykować do woli. Masz prawo....korzystaj z niego. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: olać wybory ? 14.03.14, 20:45 Jak zagłosujesz to możesz krytykować do woli ok. zagłosuję nieważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: olać wybory ? 14.03.14, 20:50 m.c.hrabia napisał: > Jak zagłosujesz to możesz krytykować do woli > > ok. zagłosuję nieważnie. Zmarnowany głos. Róznie dobrze mozesz zostać w domu. Nie wiesz na kogo czy partia zawiodła ? Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: olać wybory ? 14.03.14, 20:58 buldog2 napisał: > Ja - chyba nie wiem. No cóż....trzeba brać się do roboty. Czytać analizować zegar tyka. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: olać wybory ? 14.03.14, 21:00 Proponuje na Kur...skiego.Przez dupsko wiedzie najkrótsza droga do niektórych mózgów. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: olać wybory ? 14.03.14, 21:04 x2468 napisał: > Proponuje na Kur...skiego.Przez dupsko wiedzie najkrótsza droga do niektórych m > ózgów. Z ciekawości na kogo głosowałeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: olać wybory ? 14.03.14, 22:41 Też o podobnym wariancie myślę. Ale nawet "na złość" (wychowawczo) brak alternatywy. Jedyne co przychodzi do głowy, to "anty". A co z tego wyjdzie, trudno powiedzieć. Może prezes na kocie... Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: olać wybory ? 14.03.14, 20:54 Nie wiesz na kogo czy partia zawiodła ? za całokształt. nazbierało się , a spocony to było ta ostania kropla która urwała ucho. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: olać wybory ? 14.03.14, 20:57 m.c.hrabia napisał: > Nie wiesz na kogo czy partia zawiodła ? > > za całokształt. > nazbierało się , a spocony to było ta ostania kropla która urwała ucho. Dajże spokój.....partia wybacza to i wyborca powinien. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: olać wybory ? 14.03.14, 21:07 mila2712 napisała: > Dajże spokój.....partia wybacza to i wyborca powinien. Przyznam, że nie wpadłbym na taki argument. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: olać wybory ? 14.03.14, 21:10 remez2 napisał: > mila2712 napisała: > > Dajże spokój.....partia wybacza to i wyborca powinien. > Przyznam, że nie wpadłbym na taki argument. :-) Dobre co ? Ciekawe co na to powiedziałby Miller... Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: olać wybory ? 14.03.14, 21:12 mila2712 napisała: > Dobre co ? Nawet bardzo. > Ciekawe co na to powiedziałby Miller... Napisz do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: olać wybory ? 14.03.14, 21:15 remez2 napisał: > mila2712 napisała: > > Dobre co ? > Nawet bardzo. :) > > Ciekawe co na to powiedziałby Miller... > Napisz do niego. A wiesz dobry pomysł.... Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: olać wybory ? 14.03.14, 21:16 mila2712 napisała: > remez2 napisał: > > > mila2712 napisała: > > > Dobre co ? > > Nawet bardzo. > :) > > > Ciekawe co na to powiedziałby Miller... > > Napisz do niego. > A wiesz dobry pomysł.... Niech wyjasni mi celebryckie miejsca na listach :P Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: olać wybory ? 14.03.14, 21:27 mila2712 napisała: > > A wiesz dobry pomysł.... > Niech wyjasni mi celebryckie miejsca na listach :P Nie znam list SLD. Kto z celebrytów jest na nich? Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: olać wybory ? 14.03.14, 21:38 remez2 napisał: > mila2712 napisała: > > > A wiesz dobry pomysł.... > > Niech wyjasni mi celebryckie miejsca na listach :P > Nie znam list SLD. Kto z celebrytów jest na nich? A W. Marczuk ? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: olać wybory ? 14.03.14, 21:46 Ukończyła prawo i administrację na Uniwersytecie Warszawskim oraz aplikację radcowską. W latach 2006-2008 zdobyła dyplom MBA w Business Center Club. Prowadziła kancelarię radców prawnych ANVERO, specjalizującą się w prawie autorskim i prasowym[10]. Jest współwłaścicielką firmy producenckiej Sting Communication. Była współpomysłodawcą i dyrektorem zarządzającym Stowarzyszenia Aktorów Filmowych i Telewizyjnych SAFT (2002-2008)[11]. Od założenia do 2007 roku była wiceprezesem Art. Sport Fundacji, która sprawuje pieczę nad piłkarską Reprezentacją Artystów Polskich. Od października 2006 roku pełni funkcję prezesa Towarzystwa Przyjaciół Ukrainy TPU w Polsce[12]. Od wielu lat promuje zarówno Ukrainę w Polsce, jak i Polskę na Ukrainie. Może być. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: olać wybory ? 14.03.14, 21:48 Oj wiem...pamiętam. Troszkę się droczę :P No to zobaczymy jak jej pójdzie.....chyba ma niewielkie szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: olać wybory ? 15.03.14, 08:33 remez2 napisał: > mila2712 napisała: > > Dajże spokój.....partia wybacza to i wyborca powinien. > Przyznam, że nie wpadłbym na taki argument. :-) Na Śląsku mówią...Bóg wybacza człowiekowi,górnik nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: olać wybory ? 14.03.14, 21:11 wyborca powinien. nie w tych wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: olać wybory ? 14.03.14, 21:14 m.c.hrabia napisał: > wyborca powinien. > > nie w tych wyborach Dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: olać wybory ? 14.03.14, 21:26 Dlaczego ? czas pokazać ,że "strach" przed wściekłą kaczką to nie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: olać wybory ? 14.03.14, 21:29 m.c.hrabia napisał: > Dlaczego ? > > czas pokazać ,że "strach" przed wściekłą kaczką to nie wszystko. Bingo. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: olać wybory ? 15.03.14, 08:39 remez2 napisał: > m.c.hrabia napisał: > > > Dlaczego ? > > > > czas pokazać ,że "strach" przed wściekłą kaczką to nie wszystko. > Bingo. Bingo na pewno,ale jak długo dojrzewał do tego. Jednak nie powiem mu ....witaj na pokładzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: olać wybory ? 14.03.14, 21:39 m.c.hrabia napisał: > Dlaczego ? > > czas pokazać ,że "strach" przed wściekłą kaczką to nie wszystko. Dla mnie to nie strach przed kaczorem. To poparcie dla działań danej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: olać wybory ? 14.03.14, 23:54 Dostałeś pocałunek od pisdaka , a to ostrzeżenie . Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: olać wybory ? 15.03.14, 08:40 volupte napisał: > Dostałeś pocałunek od pisdaka , a to ostrzeżenie . Może od POpisdaka? Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: olać wybory ? 15.03.14, 08:52 Nie ma czegos takiego , to wymysł takich jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: olać wybory ? 15.03.14, 09:04 volupte napisał: > Nie ma czegos takiego , to wymysł takich jak ty. Naprawdę nie ma? Obecność Zalewskiego,Rostkowskiej,Kamińskiego,Sikorskiego w szeregach PO nie świadczy o tym,że idea POPiS jest ciągle żywa? Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: olać wybory ? 15.03.14, 09:13 Jaka idea? Tego tez nie ma. Jesli po wyborach PO i SLD zwiąże koalicja to bedzie POSLD ? W 2005 był taki zamiar ( koalicji) ale Zbawcy wyszło ze mniejsze koszty to SO i LPR, wiec sie wypiął. A jak dwie partie lewicowe SLD i PiS utworza rząd koalicyjny to co bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: olać wybory ? 15.03.14, 09:20 Jesli po wyborach PO i SLD zwiąże koalicja to bedzie POSLD A jak dwie partie lewicowe SLD i PiS utworza > rząd koalicyjny to co bedzie? To jest gdybanie a ja lubię rozmawiać o faktach. Koalicji PO+SLD nie ma i nie wiadomo czy kiedykolwiek powstanie. Koalicja PiS+SLD może powstać jedynie w głowach ludzi,którzy znają się na polityce tak,ja ja na balecie. Nie znam się nawet ogólnie. Głosowania w Sejmie(PiS i PO) na przestrzeni kilku ostatnich lat,utwierdziły mnie w przekonaniu,że mimo wrogości liderów,ta koalicja istnieje nieformalnie. Nikt nie jest mądrzejszy, niż jest. Wł.Bartoszewski. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: olać wybory ? 15.03.14, 09:35 Widocznie słabo te głosowania obserwowałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: olać wybory ? 15.03.14, 09:38 volupte napisał: > Widocznie słabo te głosowania obserwowałeś. Masz czasami baaaardzo silne argumenty. Możesz zawsze sam sprawdzić ....masz tu link. www.sejm.gov.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: olać wybory ? 15.03.14, 09:44 No to sobie policz i zobaczysz w ilu sprawach PiS poparł PO , a w ilu SLD poparło. Wyglada na to ze jest POSLD ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: olać wybory ? 15.03.14, 08:37 m.c.hrabia napisał: > Dlaczego ? > > czas pokazać ,że "strach" przed wściekłą kaczką to nie wszystko. Hmmm,nigdy nie jest za późno żeby się opamiętać. Ja od dawna stosuję tę "mądrość",że strach przed rządami Kaczyńskiego to nie wszystko. Zresztą ...jaki strach? Będzie inaczej za PiS niż za PO? Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: olać wybory ? 14.03.14, 23:52 E tam....tu pewnie połowa nie głosowała , a krytykuje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: olać wybory ? 14.03.14, 23:51 Nie zarzekaj się. Pierwszy z kościółka polecisz do urny wyborczej. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 To błąd. 15.03.14, 08:14 Bo zawsze można znaleźć kogoś przyzwoitego na liście empatii partyjnej. Poprzednio głosowałem na Trzaskowskiego - wygrał ucierając nosa dość chamowatemu Zorbasowi. Teraz obejrzę sobie listę palikociarni, wyłączam Kalisza i Nowicką. A moje love skłania się ku Huebnerowej. Może ją przekonam, że tak popiera beznadziejnych platfusów i nie warto tego robić. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: To błąd. 15.03.14, 08:42 A moje love skłania się ku Huebnerowej. Może ją przekonam, że tak popiera beznadziejnych platfusów i nie warto tego robić Haen.....bój się boga, przecież to była "komunistka| a Ty nienawidzisz komunistów,socjalistów,lewaków,kościelnych komuchów etc. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: To błąd. 15.03.14, 09:52 No cóż, za Huebner nie ciągnie się tren złożony z różnych świństw ludziom wyrządzonych. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow to dobry pomysł Tuska 15.03.14, 08:20 Niektórym pisiorkom pomyli się i zagłosują na Kamińskiego sądząc, że głosują za Kaczyńskim :) Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: to dobry pomysł Tuska 15.03.14, 08:50 Gdzies na Śląsku juz chyba raz wybrano Tuska nr.2 ? Może i tu ciemny lud kupi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwnik_klamstwa I jedno i drugie-bo tylko o to chodzi tym oszustom 15.03.14, 12:55 Normalnie myślący człowiek poddaje głos na partię która wspiera naród - a nie pasożytuje! Mamy już dość rządów oszustów z PO i PSL! ... 1. "Zaskakują dane o wykształceniu (podzieliło się nimi 70 proc. działaczy PO) - aż 14,1 tys. ukończyło tylko podstawówkę" 2.ryj:bo nigdy nie byłem ani milicjantem ani ormowcem i nawet nie dlatego ... posiadam kat D! symulowałem i mnie się udało. 3."jak się go słucha(czyt.:Putina)to racja jest jego", ryj=kgb Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Ri tradycyjne pytanie do przeciwnika kłamstwa :) 15.03.14, 13:10 przeciwnik_klamstwa napisał: > Mamy już dość rządów oszustów z PO i PSL! Kogo więc proponujesz...tak wiem uczciwych itp...ale konkretnie kogo. Nazwij to ugrupowanie . Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_mia_mia Re: Ri tradycyjne pytanie do przeciwnika kłamstwa 15.03.14, 19:48 wiosnaludzikow napisał: > przeciwnik_klamstwa napisał: > > > Mamy już dość rządów oszustów z PO i PSL! > Kogo więc proponujesz...tak wiem uczciwych itp...ale konkretnie kogo. Nazwij to > ugrupowanie . Z całą pewnością nie będzie to PiS waraz prezesemPanem bajkopisarzem i prawą ręką jego pożyczkobiorcą ''panem'' H. Odpowiedz Link Zgłoś