antymajdan 21.03.14, 09:17 polityka głupia bezmyślna i na szkodę kraju i polskiego społeczeństwa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zayka_nr11 Re: polityka Polski POPIS to dokuczyć Rosji 21.03.14, 09:46 antymajdan napisał: > polityka głupia bezmyślna i na szkodę kraju i polskiego społeczeństwa to paradoksalne ale nagła obniżka np o 50% cen gazu uwaliła by budżet Polski i przyniosła krach z wpływu od podatku dlatego gazu nie wydobywa się z łupków bo jest tani................. Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: polityka Polski POPIS to dokuczyć Rosji 21.03.14, 10:34 Kto powiedział, że jest tani? Odpowiedz Link Zgłoś
zayka_nr11 Re: polityka Polski POPIS to dokuczyć Rosji 21.03.14, 10:41 w biedronce ci powiedzą na dziale promocji Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: polityka Polski POPIS to dokuczyć Rosji 21.03.14, 11:01 Widziałem głupsze wpisy. Nie masz szans w tym rankingu. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zayka_nr11 Re: polityka Polski POPIS to dokuczyć Rosji 21.03.14, 11:14 tak jesteś najlepszy masz 1 zakręciło cie nie złe przeczytaj co napisałeś i daruj sobie te "wykwintne" i "wyrafinowane" uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: polityka Polski POPIS to dokuczyć Rosji 21.03.14, 11:24 uuu, kompleksy wychodzą. ;) A'propos popracuj nad ortografią. Odpowiedz Link Zgłoś
gringo68 tomasz, nie karm trolli 21.03.14, 11:39 jedno z zaprogramowanymi sowieckimi tekstami, drugie z chamskimi bluzgami nie przeskoczysz ich Odpowiedz Link Zgłoś
zayka_nr11 Re: tomasz, nie karm trolli 21.03.14, 11:49 gringo68 napisał: > jedno z zaprogramowanymi sowieckimi tekstami, drugie z chamskimi bluzgami > > nie przeskoczysz ich gothykiem pisz prawdziwie po faszystowsku :) Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: tomasz, nie karm trolli 21.03.14, 11:56 Nie karmione zdychają, wiem. Śmieszny jest ten troll, tylko dlatego. Odpowiedz Link Zgłoś
zayka_nr11 Re: tomasz, nie karm trolli 21.03.14, 12:05 1tomasz1 napisał: > Nie karmione zdychają, wiem. > Śmieszny jest ten troll, tylko dlatego. a widzisz, lenisz się i alfons cie napomniał he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: polityka Polski POPIS to dokuczyć Rosji 21.03.14, 10:39 antymajdan napisał: > polityka głupia bezmyślna i na szkodę kraju i polskiego społeczeństwa Ty się martwisz o polskie społeczeństwo? Odpowiedz Link Zgłoś
zayka_nr11 Re: polityka Polski POPIS to dokuczyć Rosji 21.03.14, 11:16 cywilizacja co by nie było przyszła do Polski ze wschodu tak jak za panowania Cara jak i po II wojnie Odpowiedz Link Zgłoś
1tobi Re: polityka Polski POPIS to dokuczyć Rosji 21.03.14, 11:31 No widać tacy wredni już jesteśmy. Hitlerowi też dokuczaliśmy, taki naród , psia morda. Odpowiedz Link Zgłoś
antymajdan Re: polityka Polski POPIS to dokuczyć Rosji 22.03.14, 04:52 jak na razie dokuczamy sobie Odpowiedz Link Zgłoś
polskagolyzad5 Re: polityka Polski POPIS to dokuczyć Rosji 21.03.14, 11:53 od wieków !!!!! i nic nie zmienia polak modry po szkodzie na przed!!!!!!!!!!mam zawsze sola w oku byli Rosjanie ,Niemcy ,żydzi ch... wie kto ,ale od siebie to umie zacząć -tylko mam w głowie PIEKIEŁKO W POLSCE ,PIEKIEŁKO W EUROPIE ale przecież Polacy udają świętych i od zawsze i nic nie zmienia !!!!!!! zapłacimy FRYCOWE !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś