wiosnaludzikow 24.03.14, 07:19 Jakież to tajne informacje posiada premier Tusk a ukrywa je przed społeczeństwem, że 1 września jest prawdopodobna wojna :( Warto jechać na wakacje czy budować schron ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1tobi Re: Czy Tusk ma bardzo tajne informacje , że.. 24.03.14, 07:28 Rzeczywiście to , plus miś Kamiński dorównuje żenadą kaczorom. Chyba bez chłodnego spojrzenia Schetyny PO zmierza drogą talibów w klewkach. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Czy Tusk ma bardzo tajne informacje , że.. 24.03.14, 07:32 1tobi napisał: > Rzeczywiście to , plus miś Kamiński dorównuje żenadą kaczorom. Chyba bez chłod > nego spojrzenia Schetyny PO zmierza drogą talibów w klewkach. ...a Miś Kamiński też zabierał głos w tej sprawie ? Ja słyszałem to tylko w wykonaniu Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Czy Tusk ma bardzo tajne informacje , że.. 24.03.14, 07:34 wiosnaludzikow napisał: > 1tobi napisał: > > > Rzeczywiście to , plus miś Kamiński dorównuje żenadą kaczorom. Chyba bez > chłod > > nego spojrzenia Schetyny PO zmierza drogą talibów w klewkach. > ...a Miś Kamiński też zabierał głos w tej sprawie ? Ja słyszałem to tylko w wyk > onaniu Tuska. Misio to główny doradca Tuska w sprawach Ukrainy...specjalista. Nie wiedziałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Czy Tusk ma bardzo tajne informacje , że.. 24.03.14, 07:37 gtxl napisał: > Misio to główny doradca Tuska w sprawach Ukrainy...specjalista. Nie wiedziałeś? Być może. Tak się mówi ale ...osobiście nie winię doradcó tylko tych co dobierają sobie takich doradców i ich bezmyślnie słuchają. Kaczyński też może zwalić na doradców, Tusk jak widać też ...już Gierek zwalał na doradców. Nie akceptuję takiego sposobu oceny. To wypowiedział Tusk ! Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Czy Tusk ma bardzo tajne informacje , że.. 24.03.14, 07:39 Być może. Tak się mówi ale ...osobiście nie winię doradców tylko tych co dobierają sobie takich doradców i ich bezmyślnie słuchają. Donald od dawna w wielu sprawach błądzi jak pijany we mgle. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Czy gdyby Tusk dostał gwarancje utrzymania władzy 24.03.14, 07:34 ..to czy podjął by rozmowy z Żyrynowskim o rozbiorze Ukrainy ? Oczywiście przy gwarancji utrzymania władzy ! Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Czy gdyby Tusk dostał gwarancje utrzymania wł 24.03.14, 07:52 zniżasz się do poziomu szaleńców z Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Czy gdyby Tusk dostał gwarancje utrzymania wł 24.03.14, 07:58 wujaszek_joe napisał: > zniżasz się do poziomu szaleńców z Rosji. Nie, ja się zniżam do poziomu ...Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Czy gdyby Tusk dostał gwarancje utrzymania wł 24.03.14, 08:05 wiosnaludzikow napisał: > wujaszek_joe napisał: > > > zniżasz się do poziomu szaleńców z Rosji. > Nie, ja się zniżam do poziomu ...Tuska. Donald nie jest zorientowany w realnym świecie polityki. Prawdziwa polityka odbywa się za zamkniętymi drzwiami w Berlinie,Moskwie,Waszyngtonie i Pekinie.Tam nie ma Donalda. Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: Czy gdyby Tusk dostał gwarancje utrzymania wł 24.03.14, 11:03 Kuala Lumpur, Lima i Bamako, dlaczego nie napisałeś, że w tych miastach rozgrywa się prowdziwa polityka? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Czy gdyby Tusk dostał gwarancje utrzymania wł 24.03.14, 11:05 des4 napisał: > Kuala Lumpur, Lima i Bamako, dlaczego nie napisałeś, że w tych miastach rozgryw > a się prowdziwa polityka? Bo tam się nie odbywa. Jeżeli uważasz inaczej,to nie zamierzam cię wyprowadzać z błędu. Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: Czy gdyby Tusk dostał gwarancje utrzymania wł 24.03.14, 11:38 śmeszą mnie forumowe think tanki dyżurujące dzień w dzień :D Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Czy gdyby Tusk dostał gwarancje utrzymania wł 24.03.14, 10:25 żartujesz, prawda??? Ja bo w tym widzę Kaczyńskiego - z nową, lub starą twarzą a jak chcesz - to z obiema... (jakże bardzo go nie lubisz, tego Tuska... jak Kaczyński!) Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Casus Ukrainy 24.03.14, 08:16 Dobrze przysłużył się Tuskowi. Ciągnie go do przesady. Przydałby mu się atak Rosji na wchodzie Ukrainy - wtedy wygrana pewna. Jeżeli tego nie będzie, to kiepsko z platfusiarnią. Bo wielu widzi, do jakiej nędzy licznych i bogactwa nielicznych z nomenklatury doprowadziły rządy POPSL. To już się dzieje w sejmie właśnie. I będzie kontynuowane. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Czy Tusk ma bardzo tajne informacje , że.. 24.03.14, 11:34 Co to za bajka? Odpowiedz Link Zgłoś