rem170
03.04.14, 15:21
Wczoraj wkleiłem wypoweidź menagera z Zakopanego:
Na balkonie wywiesiliśmy dwie flagi – polską i ukraińską, na rosyjską nigdy nie będzie tu miejsca. Dopóki 90 proc. Rosjan będzie popierać działania aktualnego prezydenta, szczególnie te w sprawie Krymu, w naszym hotelu będziemy odmawiać im gościny – mówi Piotr Zygarski, dyrektor generalny hotelu Diamonds Rzemieślnik w Zakopanem. Przyznaje, że nie była to łatwa decyzja, ponieważ rosyjskich turystów w polskich górach, w tym w Zakopanem, od lat jest dużo. – Ale trudno, dobry wynik handlowy osiągniemy w inny sposób. A Rosjanie mają teraz Krym, tak bardzo chcieli na nim położyć rękę, że teraz tam mogą jeździć na wakacje i długie weekendy – dodaje.
Wczoraj napisałem do niego maila tej treści:
Miałem w waszym hotelu spędzić letnie wakacje ale po wypowiedzi idioty menagera Dopóki 90 proc. Rosjan będzie popierać działania aktualnego prezydenta <http://tematy.gospodarka.dziennik.pl/tematy/gospodarka/prezydent> , szczególnie te w sprawieKrymu, w naszym hotelu będziemy odmawiać im gościny ja odmawiam zostawienie swych pieniędzy w hotelu w którym menager ma pusty prostacki zakompleskiony łeb Ale trudno, dobry wynik handlowy osiągniemy w inny sposób. na pewno nie poprzez goszczenie mnie i mej rodziny a także dużej liczby turystów którzy nie chcą mieć dovzynienia z pustakiem mającym siano zamiast mózgu bez poważnia klient który nie zostawi u was złamanego grosza
Oto jego dzisiejsza odpowiedź:
Podobnie jak Rosjan agresorów nie przyjmujemy tez CHAMÓW , bez żalu
żegnam .
Piotr Zygarski
I co powiecie?
poniżej zostawiam namiar do tego wspaniałego hotelu:
Dom Wypoczynkowy Rzemieślnik - Zakopane
kom. 666 072 947
e-mail: manager@rzemieslnik.zakopane.pl