Dodaj do ulubionych

Tu już Korwin - Mikke zgłupiał do cna.

10.04.14, 19:10
w swojej głupocie posunął się za daleko, ktoś powinien temu niedorobionemu furherowi dać w usmiech aż mu jedynki wypadną, tak się zastanawiam, czy mu się znudziło oddychać prostą przegrodą nosową?
A to co wypłodził:

W społeczeństwie obowiązuje zasada: „Z kim przestajesz, takim się stajesz”, więc i oglądanie – godnych podziwu skądinąd - wysiłków para-sportowców może przynieść - przejściowe, na szczęście - zaburzenia w motoryce!). Jeśli chcemy, by ludzkość się rozwijała, w telewizji powinnismy ogladac ludzi zdrowych, pieknych, silnych, uczciwych, madrych - a nie zboczeńców, morderców, słabeuszy, nieudaczników, kiepskich, idiotów - i inwalidów, niestety
Jeśli trzymać się tego co ten przygłup wypłodził, to nie powinno się tego nieudacznika, kiepskiego idioty, i inwalidy umysłowego pokazywać, po prostu brak słów.
W życiu na tego chama głosu nie oddam, choćby i od tego zależało moje życie.

natemat.pl/29939,janusz-korwin-mikke-atakuje-paraolimpijczykow-powinnismy-ogladac-zdrowych-pieknych-a-nie-zboczencow-i-inwalidow
Obserwuj wątek
    • icek.goldberg Korwin - Mikke nie zgłupiał!!!! 10.04.14, 19:18
      On się ciulem urodził i ciulem umrze.
      • lumpior Re: Korwin - Mikke nie zgłupiał!!!! 10.04.14, 20:58
        To stare wieści,ale podłe,wredne.To idiota,cynik polityczny,no i dobry ...brydżysta.
        • yoma Re: Korwin - Mikke nie zgłupiał!!!! 10.04.14, 21:33
          Dópa tam. W studenckich czasach jedną z ulubionych rozrywek było wyłapywanie błędów w JKM podręczniku do brydża.
          • lumpior Re: Korwin - Mikke nie zgłupiał!!!! 10.04.14, 22:03
            yoma napisała:

> Dópa tam. W studenckich czasach jedną z ulubionych rozrywek było wyłapywanie bł
            > ędów w JKM podręczniku do brydża.
            Wygrałeś choć jeden turniej,a może nawet partię? No i poprawiłeś ten podręcznik? No to może podaj pełny tytuł,autorów i rok wydania.A może ty grasz w....durnia?
            • ave.duce Re: Korwin - Mikke nie zgłupiał!!!! 11.04.14, 09:55
              Zajmij się JKM, Yomę zostaw w spokoju.
              • yoma Re: Korwin - Mikke nie zgłupiał!!!! 11.04.14, 23:22
                thx :)
            • yoma Re: Korwin - Mikke nie zgłupiał!!!! 11.04.14, 23:21
              Włącz dwie komórki szare i pomyśl: gdybym poprawiła, czym zabawialiby się studenci? Włącz trzecią i pomyśl: jakiej płci jest osoba, której odpowiadasz pod zajawką "Yoma napisała"?

A podręcznik oczywiście możesz sobie postawić na domowym ołtarzyku, zakazu nie ma.
    • sowietolog1 niech newsy czytają jąkający się i zezowaci, niech 10.04.14, 21:53
      medale sportowe przyznaje się "od tyłu", tym ostatnim, niech w Playbou zamieszcza się tylko chorobliwie otyłe i pokraczne baby, a wybory miss (i mistera) zostaną zdelegalizowane...

JKM - jako prawdziwy, radykalny liberał (a nie neoliberalny łże-liberał) - jest darwinistą. I mówi prawdę o naturze, ludzkiej naturze; tyle, że trudną i bolesną, czasem wręcz okrutną: iż ta jest zwierzęca...

Niestety, (wszędzie) chcemy oglądać ładnych i zgrabnych ludzi. Z takimi chcemy przebywać, przez takich być obsługiwanymi, z takimi uprawiać seks, z takimi zawierać małżeństwa i takich płodzić, rodzić...
      • ta Re: niech newsy czytają jąkający się i zezowaci, 10.04.14, 22:18
        sowietolog1 napisał(a):

> JKM - jako prawdziwy, radykalny liberał (a nie neoliberalny łże-liberał) - jest
        > darwinistą. I mówi prawdę o naturze, ludzkiej naturze; tyle, że trudną i boles
        > ną, czasem wręcz okrutną: iż ta jest zwierzęca...

Czy JKM nie zauważył jeszcze, że mocno się jąka, zacina i sepleni niezrozumiale i jako taki -parafrazując sam siebie- uszkodzony i niepełnosprawny powinien zamknąć się w odosobnieniu?
    • eses2 Re: Tu już Korwin - Mikke zgłupiał do cna. 10.04.14, 23:06
      Buhahaha - tak was czytam samo-wspierajacych sie od wpisu do wpisu kretynów i widze z całą mocą, że internet jest pełen matołów i frustratów. Nie dorastacie korwinowi do pięt - więc przytakujcie sobie tutaj, ćwoki lewackie (a najlepszy jest ten "co by nawet umarł a na Korwina nie zagłosował" - urodziłes sie matołem i takim umrzesz......:)
      • ta Re: Tu już Korwin - Mikke zgłupiał do cna. 10.04.14, 23:13
        eses2 czy twoim zdaniem JKM nie sepleni, nie jąka się , przeciwnie ma piekną i płynną wymowę? Nie jest jednak "wybrakowany" czasem, sycząc coś niezrozumiale pod nosem?

Twierdzi przecież, że chorzy, kalecy i nieudani nie mają prawa zajmować przestrzeni publicznej. Dlaczego się zatem pcha popluwając na słuchaczy?
    • dr.krisk Zawsze był przygłupem. 10.04.14, 23:17
      Taki filozof disco-polo. Dla mało wymagających intelektualnie.
      • eses2 Re: Zawsze był przygłupem. 10.04.14, 23:20
        No miałem rację - wspierajcie sie dalej Piękni Kretyni - Korwin jest jeszcze do tego stary i łysy :)
        • dr.krisk Pocieszaj się.... 10.04.14, 23:36
          eses2 napisał:

> No miałem rację - wspierajcie sie dalej Piękni Kretyni - Korwin jest jeszcze d
          > o tego stary i łysy :)
          Nie zmienia to faktu, że JKM to przygłup, niestety bardzo elokwentny. Niektórych (ciebie na przykład) te jego misterne filipiki zachwycają.
          Ale co zrobić, gdy nie zachwycają? A tylko śmieszą?
          • kotek.filemon Re: Pocieszaj się.... 11.04.14, 11:42
            dr.krisk napisał:

> eses2 napisał:
            >
            > > No miałem rację - wspierajcie sie dalej Piękni Kretyni - Korwin jest jes
            > zcze d
            > > o tego stary i łysy :)
            > Nie zmienia to faktu, że JKM to przygłup, niestety bardzo elokwentny. Niektóryc
            > h (ciebie na przykład) te jego misterne filipiki zachwycają.

Filipinki się mówi przecież.
            • ave.duce Re: Pocieszaj się.... 11.04.14, 11:45
              kotek.filemon napisał:

> dr.krisk napisał:
              >
              > > eses2 napisał:
              > >
              > > > No miałem rację - wspierajcie sie dalej Piękni Kretyni - Korwin je
              > st jes
              > > zcze d
              > > > o tego stary i łysy :)
              > > Nie zmienia to faktu, że JKM to przygłup, niestety bardzo elokwentny. Nie
              > któryc
              > > h (ciebie na przykład) te jego misterne filipiki zachwycają.
              >
              > Filipinki się mówi przecież.
              >
              >

Dr.Krisk nie szanuje pamięci poległego! Skandal!
              • dr.krisk Bo ja na podwórku chowany..... 11.04.14, 12:18
                ave.duce napisała:

> Dr.Krisk nie szanuje pamięci poległego! Skandal!
                U nas mówiło się "filipiki" - pewnikiem u jaśniepaństwa na rzoliborskich salonach inakcej gadali....
                • ave.duce Re: Bo ja na podwórku chowany..... 11.04.14, 13:04
                  Tym razem nie chodzi o najlepszego prezydenta w dziejach świata, ale o patrona peronu, dwojga imion i żon ;)
                  • dr.krisk Re: Bo ja na podwórku chowany..... 11.04.14, 13:15
                    Wiem - ale to przecież też rzoliborskie salony: cała ta wolska formacja tam się ulęgła...
                    • ave.duce Re: Bo ja na podwórku chowany..... 11.04.14, 13:26
                      Oni się ulęgli na ŻUliborzu, nie mylić z Żoliborzem, proszę ;)
                      • remez2 Re: Bo ja na podwórku chowany..... 11.04.14, 13:33
                        ave.duce napisała:

> Oni się ulęgli na ŻUliborzu, nie mylić z Żoliborzem, proszę ;)
                        Ten ŻUliborz to fragment Rzoliborza?
                        • ta Re: Bo ja na podwórku chowany..... 11.04.14, 13:55
                          A co to Rzoliborz ?
                          • remez2 Re: Bo ja na podwórku chowany..... 11.04.14, 14:42
                            ta napisała:

> A co to Rzoliborz ?
                            tiny.pl/qnbdm
                        • ave.duce Re: Bo ja na podwórku chowany..... 11.04.14, 13:58
                          Chodzi o ducha, nie o fizyczność (miejsce).
    • sverir Re: Tu już Korwin - Mikke zgłupiał do cna. 11.04.14, 09:37
      Masz zlecenie na Korwina? To są stare sprawy, sprzed bodajże 2 lat.
      • ave.duce Re: Tu już Korwin - Mikke zgłupiał do cna. 11.04.14, 09:49
        sverir napisał:

> Masz zlecenie na Korwina? To są stare sprawy, sprzed bodajże 2 lat.

Czyżbyś miał informacje, że przez dwa lata JKM zmienił zdanie nt. paraolimpijczyków?
        • sverir Re: Tu już Korwin - Mikke zgłupiał do cna. 11.04.14, 10:50
          > Czyżbyś miał informacje, że przez dwa lata JKM zmienił zdanie nt. paraolimpijczyków?

Bynajmniej. Jest to po prostu stara sprawa, o której być może warto przypomnieć. Zwłaszcza jeżeli jest to okres wyborczy, a konkurent rośnie w siłę.
          • ave.duce Re: Tu już Korwin - Mikke zgłupiał do cna. 11.04.14, 11:06
            Co chcą uzyskać zwolennicy JKM rozwalając UE od środka? Gdzie byłaby w tej chwili Polska bez uczestnictwa w UE?

"dobry Europejczyk musi nienawidzić Unii Europejskiej, która okupuje Europę" - kolejna "mądrość" autorstwa JKM.
            • sverir Re: Tu już Korwin - Mikke zgłupiał do cna. 11.04.14, 12:45
              > Co chcą uzyskać zwolennicy JKM rozwalając UE od środka? Gdzie byłaby w tej chwili Polska
              > bez uczestnictwa w UE?

To też jest dowód na zgłupienie. Przed referendum w 2004 JKM i zwolennicy zachowywali zdrowy eurosceptycyzm. Coś na zasadzie "integracja tak, Unia Europejska nie". Ale to było 10 lat temu. Od tego czasu Korwin istotnie głupieje, porzucając liberalizm na rzecz konserwatyzmu.
              • ave.duce Re: Tu już Korwin - Mikke zgłupiał do cna. 11.04.14, 13:07
                I dlatego wcale nie mam za złe Czandrze, że przypomniał wypowiedź JKM. Może ktoś się opamięta PRZED zagłosowaniem na Nową Prawicę JKM.
                • mila2712 Re: Tu już Korwin - Mikke zgłupiał do cna. 11.04.14, 13:13
                  ave.duce napisała:

> I dlatego wcale nie mam za złe Czandrze, że przypomniał wypowiedź JKM. Może kto
                  > ś się opamięta PRZED zagłosowaniem na Nową Prawicę JKM.

Jak tak dalej będzie to ludzie zbojkotują wybory.
                  • ave.duce Re: Tu już Korwin - Mikke zgłupiał do cna. 11.04.14, 13:27
                    Może tak być.
      • remez2 Re: Tu już Korwin - Mikke zgłupiał do cna. 11.04.14, 09:54
        sverir napisał:

> Masz zlecenie na Korwina? To są stare sprawy, sprzed bodajże 2 lat.
        Fantastyczny argument.
        • sverir Re: Tu już Korwin - Mikke zgłupiał do cna. 11.04.14, 10:50
          Fantastyczny komentarz, pełny polotu i ciętej ironii.
          • remez2 Re: Tu już Korwin - Mikke zgłupiał do cna. 11.04.14, 11:00
            sverir napisał:

> Fantastyczny komentarz, pełny polotu i ciętej ironii.
            Miło, że to zauważyłeś.
    • ave.duce Re: Tu już Korwin - Mikke zgłupiał do cna. 11.04.14, 09:58
      E tam, to u JKM normalka. Wszak ma wyrobione zdanie na swój temat (jest magistrem) >
      Idiota z dyplomem to taki sam idiota, jak przedtem – tylko z pretensjami.
      • remez2 Re: Tu już Korwin - Mikke zgłupiał do cna. 11.04.14, 10:08
        :-)))
        pozdrawiam
        • ave.duce Re: Tu już Korwin - Mikke zgłupiał do cna. 11.04.14, 11:07
          Również :)
    • pelorus Rozwiązali ten problem naziści 11.04.14, 10:06
      Brawo Korwin i jego zwolennicy!
      M.
    • mila2712 Re: Tu już Korwin - Mikke zgłupiał do cna. 11.04.14, 11:47
      Nie rozumiem twojego zdziwienia.
      Przecież to dość "specyficzny" polityk.

I oto nagle stał się cud...jest nad progiem wyborczym. O czym to świadczy ?
    • tornson Ale on tak działa! ;o) 11.04.14, 12:28
      Jak mu poparcie skacze powyżej progu wyborczego, to musi coś palnąć by wrócił na swoje miejsce. Jak dostanie się do sejmu to skończy się mit "ostatniego sprawiedliwego", "ostatniej nadziei", "idola gimbusów nietkniętego jeszcze przez brudny świat polityki", jego TFUrczość przestanie być już tak chętnie czytana, będzie mniej pieniążków.
      Korwinowi nie opłaca się poprostu wejść do sejmu, więc robi co może by te 5-6% poparcia się nie utrzymało. ;)
      Wcześniej już bywało podobnie.
    • volupte Re: Tu już Korwin - Mikke zgłupiał do cna. 12.04.14, 09:21
      Przekroczyło mu poparcie 5% i sie przestraszył. Nie chce wygrać i jak Jaro głupotę powiedział aby odstraszyc troche popierajacych go aktualnie wyborców :-)
      • volupte Re: Tu już Korwin - Mikke zgłupiał do cna. 12.04.14, 09:25
        I jeszcze jedno . Zabawnie to brzmi w ustach JKM , przeciez sam jest po trosze niepełnosprawny, mówi niewyraźnie i sie zacina. Przykładajac jego miare , nie powinien publicznie sie wypowiadać, to razi nasze uszy:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka