Dodaj do ulubionych

Sprawy ks. Jankowskiego cd. Chłopcy z "plebanii"

IP: *.nycmny83.dynamic.covad.net 20.08.04, 06:18
Za 8000 moze mnie pocalowac nawet w d..e!

Ksiadz caluje mlodego mezczyzne w usta i to jest normalne? Banda zboczencow!
Obserwuj wątek
    • kozaczek3 Jestem dumny, że jestem katolikiem i że w Polsce. 20.08.04, 06:22
      Jestem dumny, że jestem katolikiem i że w Polsce.
      Duma moja wynika z tego, że hierarchowie Krk
      są wzorem moralności i czystości ducha.
      Szanują prawo w sposób wręcz wzorcowy.
      Opiekę roztaczają nad wszystkimi owieczkami i baranami, a szczególną troską
      otaczają jagnięta. Te bardzo wrażliwe istoty wymagają szczególnej opieki,
      nauki i ochrony, dlatego też, kapłani powinni z każdym z nich indywidualnie
      rozwiązywać tajemnice wiary. Kółka różańcowe wraz ze swymi duchowymi
      przywódceami powinny w tych trudnych chwilach wzmóc i przyspieszyć walenie,
      oczywiście różańca.
      Szatan się nie modli i dlatego ma dużo czasu na naukę i doskonalenie swoich
      metod zniewalania oranta. Podchodzi rozmodlonego pod postacią młodego chłopca
      lub ministranta oralnie, wtedy modlitwa jest niezrozumiała, często analnie
      wtedy modlitwa jest głośną z wykrzykiwaniem zachwytów. Nasz wzorzec moralny z
      Gdańska został przez takiego szatana opluty, a jego ohydna spuścizna, moralna
      oczywiście, nie będzie długo spływać po tym szlachetnym człowieku i jego
      orderach. Dostanie on za tę bohaterską walkę z szatanami zawieszony,
      oczywiście następny order. Daleko naszemu kochanemu prałatowi bursztynowemu (
      taki tytuł nadał mu ks. Leszek Miller ) do ideału księdza, ale to tylko
      dlatego, że on ten ideał zdecydowanie wyprzedza, prawie dubluje.
      Ten brutalny i niczym nie usprawiedliwiony atak na nasz Kościół katolicki
      kochany, nie ostudzi naszej wiary i nie osłabi naszych uczuć miłości jaką
      pałamy i zioniemy do bliźniego swego. Ksiądz Boguchwał kapłan naszego
      klatkowego kółka różańcowego, zarządził nową tradycję, okazywania miłości
      bliźniego, będzie całował chłopców w usta.
      Na głupie pytania dziewczynek odpowiedział, że to jest miłość do bliźniego a
      nie do bliźniej.
      I wysłał dziewczynki do domu po papierki tacowe.
      Ateistycznym, czyli brudnym i niemoralnym
      ludziom mówimy zdecydowane NIE!!!
      Różaniec mój jest już tak zużyty, że często się rozpada.
      Wynika to z ciągłych modlitw za zdrowie naszych kochanych
      ekscelencji i eminencji naszego kościoła katolickiego.
      Amen.
      Wszelkie prawa zastrzeżone.

• Gość: kobra Re: Jestem dumny, że jestem katolikiem i że w Pol IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 20.08.04, 06:47
        Kozaczek 3 Ty masz coś z garem.Nie wypowiadaj się na forum.Ośmieszasz tym
        Kościól/pomijam ciebie/Jestem wierzący ale w moim kościele nie ma miejsca na
        zboczków,pedałów itp.Kto normalny daje dziecku po 2 tyś miesięcznie/nawet 8
        tyś/za co???????Tylko za dupę.Jak to dla ciebie jest normalne to ty pewnie też
        należysz do tego kółeczka różańcowego?Tylko załóż durszlak na tyłek bo całe
        kartofle będziesz gubił.
        • Gość: normalny Oj - Kobra, kobra - czytać tekst, a go IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 07:09
          rozumieć to wie rózne sprawy. Walnij sobie kawę poranną, to może myślenie
          uruchomisz.
          • slon2002 a gdzie miał go całowć w czasie gry wstępnej? 20.08.04, 08:34
            • Gość: RABAJ ZLOTOUSTY [...] IP: *.sympatico.ca 20.08.04, 09:23
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: USTA MARIANA IZRAELITKI SA INTELIGIENTNIESZE OD IZRAELITOW IP: *.sympatico.ca 20.08.04, 09:30
                To zostalo juz dowiedzone przez Mojzesza. To byl dobry chlop. Wiedzial co mowi.
                Bylem na gorze Mojzesza na Synaju, gdzie w oparach wyziewow siarczanow i
                fosforanow przebywal 40- dni. Ja wrocil pod gore to bardzo sie rozgniewal na
                zabawe w ktorej uczestniczyla jego zona. Ta bibka byla podobna do tej co
                codziennie organizuje GW. Strasznie tam psioczyli na niego, ze zabraklo jego
                towarzystwa. Podobnie jest i dzisiaj.
                • maaac Re: IZRAELITKI SA INTELIGIENTNIESZE OD IZRAELITOW 20.08.04, 15:59
                  Opary siarczanów i fosforanów? Przepraszam, które to fosforany i siarczany tak
                  intensywnie parują?? ;)
            • Gość: olo Re: a gdzie miał go całowć w czasie gry wstępnej? IP: *.acn.pl 20.08.04, 09:44
              w nosek
            • Gość: ... [...] IP: 212.199.251.* 20.08.04, 11:37
          • jjrak Re: Oj - Kobra, kobra - czytać tekst, a go 20.08.04, 12:00
            Moze kobra jest z wiadomego radyja :))
            oni nie wiedza co to poczucie humoru i ironia ;))
            świetny text kozaczka podpisuje se pod tym ;))
            • Gość: klik Towarzysz kozaczek3 błądzi IP: *.crowley.pl 20.08.04, 13:13
              jjrak napisał:
              > świetny text kozaczka podpisuje se pod tym ;))

Chyba jednak nie macie racji towarzyszu Jjrak. Jeszcze parę takich mało
              inteligentnych prowokacji i przerżniemy wybory , bo ludzie uznają nas
              wszystkich za "myślących inaczej". Odsuną nas od koryta jak amen w pacierzu .
              Przepraszam , jak pragnę dorwać sie do kasy publicznej. Nawet kasa Neumana nam
              nie pomoże . Towarzysz kozaczek3 błądzi.

• Gość: ja 7 dyskutujesz ze sobą ? IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 20.08.04, 07:48
          na to wygląda.
        • Gość: ezana Re: Jestem dumny, że jestem katolikiem i że w Pol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 07:50
          Kobra nie pojąłeś aluzji - kozaczek3 napisał normalniutki paszkwil na głupotę
          wiernych kościoła katolickiego.
        • Gość: pak Kobra -- poczucie humoru szwankuje? IP: 57.66.193.* 20.08.04, 08:32
          Czyzby zajecia w lokalnym oddziale kK polegaly na odzieraniu wiernych z
          poczucia humoru?
      • Gość: alter a poza tobą wszyscy zdrowi ? IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 20.08.04, 07:46
        nie wydajesz się być zdrowy....
      • Gość: PIT Re: Jestem dumny, że jestem katolikiem i że w Pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 08:11
        :-D
      • Gość: Rebeli@nt Re: Jestem dumny, że jestem katolikiem i że w Pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 08:53
        Eche che che brawo kozaczku ubawilem sie do lez :)Nie zrozumieliscie intecji
        wielebnego pralata, on tylko sie modlil z tymi chlopcami (Sciagnij gatki,
        wypnij posladki, chwalmy pana, chwyc mnie za banana)
        • Gość: basia Re: Jestem dumny, że jestem katolikiem i że w Pol IP: 212.203.4.* 20.08.04, 11:51
          hahahahha, dobrze mowi, wodki mu! hehe
      • Gość: klik do kozaczka 3 IP: *.crowley.pl 20.08.04, 09:09
        Towarzyszu kozaczek3 ! znowu zawalacie sprawę.Tyle razy mówiliśmu wam na
        szkoleniach , aby nie stosować dzisiaj tych starych SB- ckich metod prowokacji.
        Więcej subtelności i inteligencji w działaniu. Przecież macie chyba w głowie
        jakieś te ( jak to się nazywa? ) , acha, "iku". Czy wy towrzyszu nie potraficie
        myśleć . Czy sądzicie ,że nasi śmiertelni wrogowie ( chociaż naprawdę nie wiem
        dlaczego uważam ich za wrogów) - katole - was nie rozszyfrują jako
        naszego ,wprawdzie oddanego sprawie ,ale jednak prowokatora? Towarzysze
        Łapiński i Neuman już wyrazili niezadowolenie z waszej postawy. Towarzyszka
        Jakubowska dzwoniła do mnie ileś tam razy , a nawet jeszcze więcej . Towarzysz
        Halber przez pomyłkę znowu przysłał sms-a " chwała naszym ,ch..e precz".
        Wszyscy się boją ,że przerżniemy najbliższe wybory. I wy towarzyszu będziecie
        mieć w tym swój niecny udział. A może katole płacą wam więcej od nas?
        Przyznajcie się . W razie czego możemy wam towarzyszu dać jakąś podwyżkę .
        Towarzysz Neuman powiedział , że się podzieli z wami . Przemyślcie sprawę i do
        roboty.
        • Gość: koloratura Re: do klika IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.08.04, 13:16
          Żeby się posługiwać ironią, trzeba być inteligentnym. Kozaczek 3 - jest. W
          odróżnieniu...
      • Gość: alek KOZACZEK3 - NIE PIJ TYLE STARY! IP: *.int.ccp.pl / 81.210.82.* 20.08.04, 09:28
        alkohol naprawdę szkodzi zdrowiu!!!
        • Gość: tanie wino [...] IP: *.dnet.pl 20.08.04, 10:04
      • Gość: AGATA CHRISTIE Re: Jestem dumny, że jestem katolikiem i że w Pol IP: *.kielce.uw.gov.pl 20.08.04, 09:51
        KOCHAM jANKOWSKIEGO. On jest Okey.
        * Kocha fizycznie,
        * Paci za miłość,
        * ma w d.. władzę i podatki a jest super bogaczem,
        * wprowadza chłopców w życedi seksualne, narkotykowe i alkoholowe,
        * daje bezrobotnym kasę.
        Chcę byc jego chłopcem. nie wsadzajcie go do pierdla.
        Ja tez chcę pokochać się, dostac kasę, poćpać, popić i mieć nietykalnego
        sponsora.
        Niech zyje Jankowski patron Poznańskich Słowików.
        Agata De la zakonnica
        • Gość: hrabina Z-ska Re: Jestem dumny, że jestem katolikiem i że w Pol IP: *.client.comcast.net 20.08.04, 22:58
          Alez Agata!!

Boj sie Boga!!
      • Gość: vespa Re: Jestem dumny, że jestem katolikiem i że w Pol IP: *.zchpolice.com 20.08.04, 10:40
        W imię miłości bliźniego: idź się leczyć, albo przynajmniej zrób badania
        okresowe!
      • Gość: arek Re: Jestem dumny, że jestem katolikiem i że w Pol IP: 195.94.203.* 20.08.04, 10:41
        siostra bożena jest lepsza
      • Gość: Marro2 Re: Jestem dumny, że jestem katolikiem i że w Pol IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.04, 11:57
        Brawo, Kozaczek3! Mój różaniec rozpadł sie już dawno w proch: pewno za sprawą
        podstepnych manipulacji w technologii materiałowej (paciorków), dokonanej przez
        żydokomunę i podłych komunistów. Radio Maryja i LPR nie mogą przejść obojętnie
        wobec tych prób! Teza o nadmiarze wolnego czasu, jakim dysponuje szatan (bo sie
        nie modli) jest b. przekonująca: Szatan to przecież Europejczyk dybiący na
        wartości Narodu, niepokalanego zresztą.
      • Gość: magda. Re: Jestem dumny, że jestem katolikiem i że w Pol IP: *.z064220066.okc-ok.dsl.cnc.net 20.08.04, 14:55
        Biedny grafomanie , uczestniczysz w zlej zabawie niemoralnych ludzi z Gazety,
        ktorzy sprzedali Polske , a teraz beltaja w glowach takich slabych jak ty
        chlopcow.
      • Gość: Wlod Re: Jestem dumny, że jestem katolikiem i że w Pol IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 21.08.04, 14:36
        Bredzisz człowieku!!!!!
    • Gość: Ww . Chłopcy z "plebanii" IP: *.vf.shawcable.net 20.08.04, 06:28
      Smutne zwyczajnie to wszystko.
      wystarczy tylko poczytac komentarze na forach.
      Kosciol ma za swoje wlasne grzechy.
      Nie reagowal kiedy byla pora i Jankowski urosl tak jak i rydzyk.
      Urosl w pyche i stal sie blaznem , a ta przeklada sie na stosunek ludzi do
      kosciola.
      Nie pomoze tu zadne wyzywanie ludzi od komuny, zydow i podobnych.
      Jankowski to przeciez ten sam gatunek bylych rewolucjonierow Solidarnosci jak
      Walesa i paru innych, ktorzy wypuszczeni z klatki komuny zglupieli z nadmiaru
      swobody.
      Jak kundel podworzowy spuszczony z lancucha.
      Teraz spada na zbity pisk w smrodzie.
      Kolejny aferzysta na konto kosciola. Az dziwne, ze go dotad tolerowano.
      • Gość: Rufio Re: . Chłopcy z "plebanii" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 08:41
        Świetnie ż e poruszono sprawę ks. Rydzyka, może i jemu jakiś dziennikarz nie
        bojący się jego bokserskich umiejętności udowodni kłamstwa, matactwa.
        "Dobroczyńca pierdolony" modli się na falach radiowych za Jurka Owsiaka, a
        podstawowa różnica między nimi to taka, że Jurek zbiera kasę dla dzieciaków , a
        Rydzyk do własnej kieszeni "wdowie grosze".
        • Gość: Marek_33 I tu widac oblude Kosciola IP: *.multicon.pl 20.08.04, 18:25
          Jurek Owsiak zbiera pieniadze na operacje dla dzieci. Gdyby zamiast na
          operacje, przekazywal do Watykanu, zostalby swiety. Notabene - swieta Matka
          Teresa z Kalkuty zostala swieta wlasnie dzieki przekazywaniu ogromnych sum od
          darczyncow indyjskich, sama nie wydala na biednych ani grosza z wlasnej
          kieszeni, ba
          • Gość: chilumnotlogged Re: I tu widac oblude Kosciola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 13:39
            >Notabene - swieta Matka
            > Teresa z Kalkuty zostala swieta wlasnie dzieki przekazywaniu ogromnych sum od
            > darczyncow indyjskich, sama nie wydala na biednych ani grosza z wlasnej
            > kieszeni, ba
      • Gość: Marro2 Re: . Chłopcy z "plebanii" IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.04, 11:44
        Zgadzam się w zupełności. Smutne to, ale to co pomóc może kościołowi, to
        spojrzenie prawdzie w oczy i rozpoczęcie powaznej dyskusji o wszelkich
        zakłamaniach w oparciu m.in. opinie takie, jak Ww. Na szczęście uzdrawianie
        kościoła to nie mój problem
        • Gość: gosciulek powinno byc raczej 'Chlopcy z j e b a n i i' IP: *.w81-48.abo.wanadoo.fr 20.08.04, 13:05
          rozpisalem to ostatnie slowo. bo bot Gw ropoznaje tzw.
          wulgaryzmy
          'Temat zawiera niedozwolone słowo, musisz je
          poprawić albo przy wysłaniu zostanie wykropkowane.'

Moze by wiec ten caly temat po prostu wykropkowac ???
          • Gość: Pol Re: powinno byc raczej 'Chlopcy z .. e b a n i i' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 13:41
            Nie, temat trzeba na pewno doprowadzic do konca ale nie znaczy to, ze na
            publicznym forum mozna serwowac innym ludziom wulgaryzmy. Wiekszosc sobie tego
            nie zyczy. Jezuk polski daje mozliwosc wypowiedzenia swoich mysli w sposob w
            miare kulturalny. Nie wszyscy to rozumieja niestety.
    • Gość: Czytelnik Sprawy ks. Jankowskiego cd. Chłopcy z "plebanii" IP: *.freesurf.ch 20.08.04, 06:38
      Sprawy ks. Jankowskiego odnośnie pedofilii były znane wśród księśy od
      kilkudziesięciu lat. Jeden z jego wikariuszy, który uciekł potem zagranicę,
      rozpowszechniał to już dawno. Ks. J. miał jednak forsę i tym wszystkim
      potrafił dotąd zamykać gębę, również arcybiskupowi. Ale całe nieszczęście dla
      ks. J., że teraz jego życiem osobistym zainteresowały się media. Jest to nie
      na korzyść arcybiskupa. On nie nadaje się do rządzenia diecezją, skoro
      tolerował dotąd wybryki prałata. Msza jest rzeczą najświętszą, sprawowaną w
      imieniu Chrystusa, dla chwały Bożej. Jankowski zamienił ją na wiece
      polityczne i rozgrywki osobiste. Całe życie parafialne na tym ucierpiało. To
      jednak widocznie nie interesowało arcybiskupa. W obawie, że straci drogocenne
      prezenty, tolerował dotąd J-go. Zobaczymy, jak teraz postąpi, gdy ostatnia
      kropla przebrała miarę. Arcybiskup (Stella Maris) i ks. J., jacy to przywódcy
      Ludu Bożego?
    • Gość: wbrew W niezgodzie z prawami natury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 06:40
      Przy poczęciu prawa natury są ważne, a jak się izoluje jednopłociowe osobniki
      to jest ok? Tak musiało się skonczyć, bo jest niezgodne z prawami natury!
      W przyrodzie wypasione, pozbawione wysiłku fizycznego samce są pełne animuszu,
      zatem gdzie mają dać upust swej chuci, jak je się samknie w osamotnieniu?
      Ten pomysł sprzed stuleci jest chory w samym założeniu. A potem wszyscy się
      dziwią biskupom, prałatom i innym, ze dochodzi do dewiacji. mają to co chcieli.
      • Gość: proste Re: W niezgodzie z prawami natury IP: *.client.comcast.net 20.08.04, 07:21
        a moze by tak wymagac od klerykow kastracji przy swieceniach kaplanskich? czyz
        nie bylby to dowod ich prawdziwego powolania?
        • gosmar Re: W niezgodzie z prawami natury 20.08.04, 08:17
          sam się kretynie wykastruj, może głowie będzie lżej
          • Gość: czytelnik Jaki temat - takie forum IP: *.puck.sdi.tpnet.pl 20.08.04, 08:18
        • Gość: koloratura Re: dowód powołania (?) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.08.04, 13:13
          O ile wiem, to "nie-mężczyzna" nie może zostać księdzem.
      • Gość: Biblista Re: W niezgodzie z prawami natury IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.08.04, 10:20
        "Tak musiało się skonczyć, bo jest niezgodne z prawami natury!"

I z Prawem Boga również:

A Duch jawnie mówi, iż w ostateczne czasy odstaną niektórzy od wiary, słuchając
        duchów zwodzących i nauk dyjabelskich ... Zabraniających wstępować w małżeństwo
        (1 Tym. 4:1-3)

We czci niech będzie małżeństwo pod każdym względem i łoże nieskalane, gdyż
        rozpustników i cudzołożników osądzi Bóg.
        (Hbr 13:4)

Nauka ta zasługuje na wiarę. Jeśli ktoś dąży do biskupstwa, pożąda dobrego
        zadania.
        Biskup więc powinien być nienaganny, mąż jednej żony, trzeźwy, rozsądny,
        przyzwoity, gościnny, sposobny do nauczania,
        nieprzebierający miary w piciu wina, nieskłonny do bicia, ale opanowany,
        niekłótliwy, niechciwy na grosz,
        dobrze rządzący własnym domem, trzymający dzieci w uległości, z całą godnością.
        Jeśli ktoś bowiem nie umie stanąć na czele własnego domu, jakżeż będzie się
        troszczył o Kościół Boży?
        (1 Tm 3:1-5)

• Gość: pellov Opodatkowac tych biednych kapalnow IP: 218.81.43.* 20.08.04, 06:41
      Niech glupki co niedziela placa na panienki i prochy slugom bozym.
      We Francji nawet nie zebrano na pokrycie wizyty Papieza, ale nam daleko
      do Franci, Niemiec i reszty Europy. 100 lat nauki.
      • Gość: jazg Kapłani płacą podatki IP: *.zwnet.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 20.08.04, 08:35
        Płacą od każdego zamieszkałego w zasięgu parafii bez względu na to, czy chodzi
        on do kościoła, czy nie i bez względu na to, czy jest katolikiem, czy nie.
        • Gość: Generał Re: Kapłani płacą podatki IP: 195.205.11.* 20.08.04, 09:17
          Ja też chce podatki takie płacic!!!jazg widziałeś jakie sa stawki tego
          ryczałtu???mimo że ordynacja podatkowa daje taką możliwość kapłani nie garną
          sie do płacenia na zasadach ogólnych!!!ciesze sie że zabierasz głos w sprawach
          na których sie nie znasz!!!
      • Gość: Pawel Re: Opodatkowac tych biednych kapalnow IP: *.194.186.195.cust.bluewin.ch 20.08.04, 09:19
        Za sto lat to ta cudowna Europa wymrze. Albo w optymistyczniejszym wypadku:
        bedzie z tesknoknota wpominiac, ze kiedys kazdy mogl Papieza, bo z naczelnemu
        ajatollachowi EU nikt juz nie podskoczy.

Gość portalu: pellov napisał(a):

> Niech glupki co niedziela placa na panienki i prochy slugom bozym.
        > We Francji nawet nie zebrano na pokrycie wizyty Papieza, ale nam daleko
        > do Franci, Niemiec i reszty Europy. 100 lat nauki.
        • Gość: Pol Re: Opodatkowac tych biednych kapalnow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 09:27
          Tak tak.. Francja ma juz duuuzy problem zze slepa muzulmanska sila.. Ale to nie
          znaczy, ze Polska ma sie oddac we wladanie katolickiego agresywnego biznesu.
          Jako kraj nie popelniajmy tez bledow innych i nie nacjonalizujmy wszystkich,
          ktorym podoba sie byc "obywatelami Europy". Zreszta Szwajcaria ma podobny
          problem. Ma jeden z wyzszych procentow imigrantow w stosunku do
          swoich "starych" obywateli. To przeciez widzisz na kazdym kroku chyba..
    • Gość: ja Re: Sprawy ks. Jankowskiego cd. Chłopcy z "pleban IP: 213.199.221.* 20.08.04, 06:50
      I wreszcie jest dowód na istnienie szatana!!!
    • Gość: ed Re: Sprawy ks. Jankowskiego cd. Chłopcy z "pleban IP: *.ecwybrzeze.pl / *.crowley.pl 20.08.04, 07:14
      michnik w basenie urbana, to jest temat !!!!!!
      • Gość: fortunat Basen za mały? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 08:38
        Co ci sie nie podoba? Basen za mały? Fakt, trochę ciasnawy, ale napic się
        mozna, więc nie przesadzaj kolego!
        • Gość: IX-y Re: Basen za mały? IP: 65.217.59.* 20.08.04, 10:30
          Ale za to pelen chlopcow z plebanii
      • Gość: joe Re: Sprawy ks. Jankowskiego cd. Chłopcy z "pleban IP: *.local.net / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 11:40
        michnik ani urban nie mówili nigdy: przysięgam że już nigdy nie dupne
    • Gość: pcwu Re: Sprawy ks. Jankowskiego cd. Chłopcy z "pleban IP: 80.50.28.* 20.08.04, 07:16
      W środę poinformowaliśmy, że arcybiskup jest zdecydowany usunąć prałata z funkcji proboszcza parafii. Chce, by ks. Jankowski ustąpił sam. Prałat zapowiedział "Gazecie", że tego nie zrobi - całą sprawę nazwał spiskiem wymierzonym w Kościół.

>Hehe, arcy mu może naskoczyć, bo PCwU ( Prałat Całujący w Usta) ma za sobą
      wpływowych i zapewne ładnych chłopców z solidarności.
    • Gość: cat Re: Sprawy ks. Jankowskiego cd. Chłopcy z "pleban IP: *.bchsia.telus.net 20.08.04, 07:29
      Najgorszy diabel gdy sie modli!
    • grzes90 Re: Sprawy ks. Jankowskiego cd. Chłopcy z "pleban 20.08.04, 07:33
      hej ludzie - a może w szkole niech nauczyciele też całują dzieci w usta ...tak
      na pożegnanie.....a może ten psycholog też całował na pożegnanie.....co się
      czepiacie biednego prałata.....żartowałem:-))))...a tak powaznie to zastanówcie
      się czy całowanie w usta przez księdza, nauczyciela czy kogokolwiek innego obce
      dzieci jest normalne - nawet jesli jest to na pocałunek na pożegnanie. A co
      zrobilibyscie jakby się okazało ze w szkole nauczyciel tez całuje wasze
      dzieci ...tak na porzegnanie? Powiedzielibyście - PEDOFIL!!! my dzieci do
      niego nie wyślemy bo deprawuje!!! A prałat może? I tak całkiem bezkarnie?
      Pomyślcie trochę i skończcie z obłudą. Nawet jeżeli jest on zasłuzony dla
      naszego kraju....ale zrobił świństwo wielkie świństwo...bo tak to trzeba
      odebrać.....młodym ludzią, a miałbyc przykładem dla nich!! Ładny przykład.
      WSTYD!!!!!
      • Gość: Blekot Re: Sprawy ks. Jankowskiego cd. Chłopcy z "pleban IP: *.home.cgocable.net 21.08.04, 03:52
        A co, lepiej by bylo gdyby na pozegnanie walil w pysk?
        Ja tam bym juz wolal zeby mnie na pozegnanie calowala nauczycielka. Chociaz nie
        kazda. W bajki nie wierze, wiec nie sadze, zeby z ropuchy zrobila sie krolewna.
    • Gość: "ministrant" Re: Sprawy ks. Jankowskiego cd. Chłopcy z "pleban IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 07:45
      W każdej bajce JEST odrobina prawdy. Nawet w tych co księża opowiadają !
    • Gość: ewa Re: Sprawy ks. Jankowskiego cd. Chłopcy z "pleban IP: 217.153.42.* 20.08.04, 07:53
      Pomijając wszystko inne stwierdzam, że arogancja prałata oraz jego przełożonych
      jest przerażająca tak jak ich przeświadczenie o bezkarności.Duchowny - w
      założeniu przewodnik moralny deprawuje młodych w momencie gdy kształtują się
      ich charaktery a wierni stwierdzają, że nic się nie stało a prałat to ofiara.
      • Gość: artur Re: Sprawy ks. Jankowskiego cd. Chłopcy z "pleban IP: *.net.autocom.pl 20.08.04, 23:21
        Gościu, a gdzie są rodzice? O naiwności, wyleciałaś ponad poziomy!!!
    • Gość: WN Re: Sprawy ks. Jankowskiego cd. Chłopcy z "pleban IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 07:54
      "Prokuratura (...) nie dysponuje dowodami, które pozwoliłyby postawić księdzu
      zarzut pedofilii (według śledczych pocałunki to za mało)."
      Wiedza prokuratury o molestowaniu seksualnym jest zwyczajnie potoczna, czyli
      jak nie było kontaktu z narządami płciowymi, to nie było molestowania. To brak
      profesjonalizmu! A może by tak zapytać specjalistów, co to jest molestowanie
      seksualne?
      Proponuję na tę sprawę spojrzeć jeszcze inaczej. To 15 letni chłopak i jego
      koledzy sami dobierali się do ust prałata. Zapytajcie się swoich dorastających
      synów, czy to normalne? Jeśli zareagują obrzydzeniem, to wiadomo, co to było.
    • Gość: czytelnik Oj ! Nie wygląda on za zdrowo ... IP: *.puck.sdi.tpnet.pl 20.08.04, 08:07
    • Gość: Palnick Krzyż Pański z Kościołem !! IP: *.stenaline.com 20.08.04, 08:09

Kościół, którym rządzą gangsterzy

IAR za "Życiem Warszawy" 18-08-2004, ostatnia aktualizacja 18-08-2004 11:26

PRZEGLĄD PRASY: Kilka milionów złotych fikcyjnych darowizn przyjęli
      założyciele Chrześcijańskiego Kościoła Głosicieli Dobrej Nowiny. "Życie
      Warszawy" informuje, że w tym kościele zagnieździli się gangsterzy. Zarabiali
      na tym głosiciele i ci, którzy ich rzekomo obdarowywali. Prokuratura sprawdza
      teraz, jaką rolę w Kościele odgrywali bossowie półświatka: Mariusz
      D. "Przeszczep", Andrzej W. "Baryła" i Jacek K. "Kowal" - czytamy w artykule
      pod tytułem "Biskupi z półświatka i fikcyjne darowizny".

Warszawscy gangsterzy piastowali wysokie stanowiska w Chrześcijańskim
      Kościele Głosicieli Dobrej Nowiny. W ciągu siedmiu lat działalności
      głosiciele sprzedali setki fikcyjnych umów darowizny na kilka milionów zł.
      Prawdopodobnie gangsterzy wyczuli duże zyski i przejęli kontrolę nad
      Kościołem.

Najważniejszą postacią półświatka "wyświęconą" na biskupa był Mariusz D. ps.
      Przeszczep. Stał na czele jednego z najgroźniejszych gangów działających w
      stolicy, północnej Polsce i Niemczech. Prokuratura postawiła bandziorowi
      ponad 20 zarzutów, w tym porwań, napadów i handlu narkotykami. Z informacji
      Życia Warszawy wynika, że Przeszczep sam korzystał z darowizn, choć przede
      wszystkim załatwiał je innym, głównie biznesmenom z tzw. szarej strefy.
      Kolejny gangster biskup Andrzej W. ps. Baryła, poprzez duchowe posłanie,
      legalizował zyski z haraczy. Więcej o aferze w artykule pod tytułem "Biskupi
      z półświatka i fikcyjne darowizny" w Życiu Warszawy.

-----------------
      Nie rozumiem tylko dlaczego cwaniacy, którzy wpadli na ten sam pomysł parę
      stuleci wcześniej nie są tak zdecydowanie ścigani przez prokuraturę?
      Kiedy abp "Przeszczep" Gocłowski znajdzie się pod celą?
      Trochę to wygląda na nierówne traktowanie obrządków :))))))))))))

• Gość: Alastor Re: Sprawy ks. Jankowskiego cd. Chłopcy z "pleban IP: *.ksiazat.v.pl 20.08.04, 08:09
      TO JUŻ KONIEC PRAŁACIE,TO JUŻ KONIEC,PRAWDA WYGRAŁA W ZAKŁAMANYM KOŚCIELE !!!
    • Gość: ROGUN Re: Sprawy ks. Jankowskiego cd. Chłopcy z "pleban IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 08:10
      Mimo w
      • Gość: mar [...] IP: *.server.ntli.net 20.08.04, 08:16
    • Gość: hermes Re: JEGO WYSOKOŚĆ PLEBAN IP: 62.233.236.* 20.08.04, 08:14
      Teraz już wiecie drodzy parafianie od św Brygidy na co poszły pieniądze z tacy.
      Narkotyki, wóda itp.
      Dawajcie wicej i częściej !!!
      • Gość: mociu Re: JEGO WYSOKOŚĆ PLEBAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 08:53
        Należalo by jeszcze tylko przyjrzeć się na co idą nasze podatki zżerane przez czerwonych komuchów. Płaćcie rzetelniej i więcej!
    • Gość: xxx Re: Sprawy ks. Jankowskiego cd. Chłopcy z "pleban IP: 213.199.221.* 20.08.04, 08:16
      ta nic nie zrobią ma mase kasy i wszystkich zanic
      to mafia w kieckach

• Gość: Palnick Przepowiednia... IP: *.stenaline.com 20.08.04, 08:18
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=15033300&a=15033481
    • Gość: fr pogonic " ministrantow * i im podobnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 08:18
      winien janko - aniolki to cpuny-ministranci i ich rodzice , niech kazdy ocenia
      siebie, a potem rzuca kamieniem w blizniego i troche pokory dla wszystkich
      lacznie z autorem tej i innych madrosci
    • Gość: swój Re: Sprawy ks. Jankowskiego cd. Chłopcy z "pleban IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.04, 08:19
      A co z masową deprawacją na Woodstocku przez tow. Owsiaka, czy Wyborcza nie
      popiera pedałów,to też promocja dewiacji, co z mordami arabów w Izraelu !!!
    • wwwandal1 Re: Sprawy ks. Jankowskiego cd. Chłopcy z "pleban 20.08.04, 08:20

I tu należało by zadać sobie właśnie owo pytanie.Czy pedofil może być
      monogamistą? Jak pokazuje praktyka obserwacyjna - NIE.
      WIęc czemu się dziwić? TO oczywiste,że jeżeli prałat lubi "uciechy"z chłopcami
      to musiało być ich więcej!
      Swoją drogą naprawdę znakiem rozpoznawczym kościoła katolickiego staję się ręka
      księdza na pośladku chłopca a nie krzyż.
      • Gość: WN Re: Sprawy ks. Jankowskiego cd. Chłopcy z "pleban IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 08:47
        wwwandal1 napisał:
        "znakiem rozpoznawczym kościoła katolickiego staję się ręka księdza na pośladku
        chłopca a nie krzyż."

Brawo. Podoba mi się.
    • Gość: historyk Re: Sprawy ks. Jankowskiego cd. Chłopcy z "pleban IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.08.04, 08:22
      Za takie sprawkiW NORMALNYM KRAJU, NAWET KATOLICKIM, jankowski by już
      odpowiadał, przynajmniej kanonicznie. Ale w Polce ma możnych protektorów :
      Wałesa, Miller i zadłużony arcybiskup gdański. To jest chore

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka