Gość: ulga IP: *.nycmny83.dynamic.covad.net 20.08.04, 06:18 Za 8000 moze mnie pocalowac nawet w d..e! Ksiadz caluje mlodego mezczyzne w usta i to jest normalne? Banda zboczencow! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kozaczek3 Jestem dumny, że jestem katolikiem i że w Polsce. 20.08.04, 06:22 Jestem dumny, że jestem katolikiem i że w Polsce. Duma moja wynika z tego, że hierarchowie Krk są wzorem moralności i czystości ducha. Szanują prawo w sposób wręcz wzorcowy. Opiekę roztaczają nad wszystkimi owieczkami i baranami, a szczególną troską otaczają jagnięta. Te bardzo wrażliwe istoty wymagają szczególnej opieki, nauki i ochrony, dlatego też, kapłani powinni z każdym z nich indywidualnie rozwiązywać tajemnice wiary. Kółka różańcowe wraz ze swymi duchowymi przywódceami powinny w tych trudnych chwilach wzmóc i przyspieszyć walenie, oczywiście różańca. Szatan się nie modli i dlatego ma dużo czasu na naukę i doskonalenie swoich metod zniewalania oranta. Podchodzi rozmodlonego pod postacią młodego chłopca lub ministranta oralnie, wtedy modlitwa jest niezrozumiała, często analnie wtedy modlitwa jest głośną z wykrzykiwaniem zachwytów. Nasz wzorzec moralny z Gdańska został przez takiego szatana opluty, a jego ohydna spuścizna, moralna oczywiście, nie będzie długo spływać po tym szlachetnym człowieku i jego orderach. Dostanie on za tę bohaterską walkę z szatanami zawieszony, oczywiście następny order. Daleko naszemu kochanemu prałatowi bursztynowemu ( taki tytuł nadał mu ks. Leszek Miller ) do ideału księdza, ale to tylko dlatego, że on ten ideał zdecydowanie wyprzedza, prawie dubluje. Ten brutalny i niczym nie usprawiedliwiony atak na nasz Kościół katolicki kochany, nie ostudzi naszej wiary i nie osłabi naszych uczuć miłości jaką pałamy i zioniemy do bliźniego swego. Ksiądz Boguchwał kapłan naszego klatkowego kółka różańcowego, zarządził nową tradycję, okazywania miłości bliźniego, będzie całował chłopców w usta. Na głupie pytania dziewczynek odpowiedział, że to jest miłość do bliźniego a nie do bliźniej. I wysłał dziewczynki do domu po papierki tacowe. Ateistycznym, czyli brudnym i niemoralnym ludziom mówimy zdecydowane NIE!!! Różaniec mój jest już tak zużyty, że często się rozpada. Wynika to z ciągłych modlitw za zdrowie naszych kochanych ekscelencji i eminencji naszego kościoła katolickiego. Amen. Wszelkie prawa zastrzeżone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobra Re: Jestem dumny, że jestem katolikiem i że w Pol IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 20.08.04, 06:47 Kozaczek 3 Ty masz coś z garem.Nie wypowiadaj się na forum.Ośmieszasz tym Kościól/pomijam ciebie/Jestem wierzący ale w moim kościele nie ma miejsca na zboczków,pedałów itp.Kto normalny daje dziecku po 2 tyś miesięcznie/nawet 8 tyś/za co???????Tylko za dupę.Jak to dla ciebie jest normalne to ty pewnie też należysz do tego kółeczka różańcowego?Tylko załóż durszlak na tyłek bo całe kartofle będziesz gubił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Oj - Kobra, kobra - czytać tekst, a go IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 07:09 rozumieć to wie rózne sprawy. Walnij sobie kawę poranną, to może myślenie uruchomisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RABAJ ZLOTOUSTY [...] IP: *.sympatico.ca 20.08.04, 09:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: USTA MARIANA IZRAELITKI SA INTELIGIENTNIESZE OD IZRAELITOW IP: *.sympatico.ca 20.08.04, 09:30 To zostalo juz dowiedzone przez Mojzesza. To byl dobry chlop. Wiedzial co mowi. Bylem na gorze Mojzesza na Synaju, gdzie w oparach wyziewow siarczanow i fosforanow przebywal 40- dni. Ja wrocil pod gore to bardzo sie rozgniewal na zabawe w ktorej uczestniczyla jego zona. Ta bibka byla podobna do tej co codziennie organizuje GW. Strasznie tam psioczyli na niego, ze zabraklo jego towarzystwa. Podobnie jest i dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: IZRAELITKI SA INTELIGIENTNIESZE OD IZRAELITOW 20.08.04, 15:59 Opary siarczanów i fosforanów? Przepraszam, które to fosforany i siarczany tak intensywnie parują?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: a gdzie miał go całowć w czasie gry wstępnej? IP: *.acn.pl 20.08.04, 09:44 w nosek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... [...] IP: 212.199.251.* 20.08.04, 11:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jjrak Re: Oj - Kobra, kobra - czytać tekst, a go 20.08.04, 12:00 Moze kobra jest z wiadomego radyja :)) oni nie wiedza co to poczucie humoru i ironia ;)) świetny text kozaczka podpisuje se pod tym ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Towarzysz kozaczek3 błądzi IP: *.crowley.pl 20.08.04, 13:13 jjrak napisał: > świetny text kozaczka podpisuje se pod tym ;)) Chyba jednak nie macie racji towarzyszu Jjrak. Jeszcze parę takich mało inteligentnych prowokacji i przerżniemy wybory , bo ludzie uznają nas wszystkich za "myślących inaczej". Odsuną nas od koryta jak amen w pacierzu . Przepraszam , jak pragnę dorwać sie do kasy publicznej. Nawet kasa Neumana nam nie pomoże . Towarzysz kozaczek3 błądzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja 7 dyskutujesz ze sobą ? IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 20.08.04, 07:48 na to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ezana Re: Jestem dumny, że jestem katolikiem i że w Pol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 07:50 Kobra nie pojąłeś aluzji - kozaczek3 napisał normalniutki paszkwil na głupotę wiernych kościoła katolickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pak Kobra -- poczucie humoru szwankuje? IP: 57.66.193.* 20.08.04, 08:32 Czyzby zajecia w lokalnym oddziale kK polegaly na odzieraniu wiernych z poczucia humoru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alter a poza tobą wszyscy zdrowi ? IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 20.08.04, 07:46 nie wydajesz się być zdrowy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIT Re: Jestem dumny, że jestem katolikiem i że w Pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 08:11 :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebeli@nt Re: Jestem dumny, że jestem katolikiem i że w Pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 08:53 Eche che che brawo kozaczku ubawilem sie do lez :)Nie zrozumieliscie intecji wielebnego pralata, on tylko sie modlil z tymi chlopcami (Sciagnij gatki, wypnij posladki, chwalmy pana, chwyc mnie za banana) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Jestem dumny, że jestem katolikiem i że w Pol IP: 212.203.4.* 20.08.04, 11:51 hahahahha, dobrze mowi, wodki mu! hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik do kozaczka 3 IP: *.crowley.pl 20.08.04, 09:09 Towarzyszu kozaczek3 ! znowu zawalacie sprawę.Tyle razy mówiliśmu wam na szkoleniach , aby nie stosować dzisiaj tych starych SB- ckich metod prowokacji. Więcej subtelności i inteligencji w działaniu. Przecież macie chyba w głowie jakieś te ( jak to się nazywa? ) , acha, "iku". Czy wy towrzyszu nie potraficie myśleć . Czy sądzicie ,że nasi śmiertelni wrogowie ( chociaż naprawdę nie wiem dlaczego uważam ich za wrogów) - katole - was nie rozszyfrują jako naszego ,wprawdzie oddanego sprawie ,ale jednak prowokatora? Towarzysze Łapiński i Neuman już wyrazili niezadowolenie z waszej postawy. Towarzyszka Jakubowska dzwoniła do mnie ileś tam razy , a nawet jeszcze więcej . Towarzysz Halber przez pomyłkę znowu przysłał sms-a " chwała naszym ,ch..e precz". Wszyscy się boją ,że przerżniemy najbliższe wybory. I wy towarzyszu będziecie mieć w tym swój niecny udział. A może katole płacą wam więcej od nas? Przyznajcie się . W razie czego możemy wam towarzyszu dać jakąś podwyżkę . Towarzysz Neuman powiedział , że się podzieli z wami . Przemyślcie sprawę i do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koloratura Re: do klika IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.08.04, 13:16 Żeby się posługiwać ironią, trzeba być inteligentnym. Kozaczek 3 - jest. W odróżnieniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek KOZACZEK3 - NIE PIJ TYLE STARY! IP: *.int.ccp.pl / 81.210.82.* 20.08.04, 09:28 alkohol naprawdę szkodzi zdrowiu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanie wino [...] IP: *.dnet.pl 20.08.04, 10:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGATA CHRISTIE Re: Jestem dumny, że jestem katolikiem i że w Pol IP: *.kielce.uw.gov.pl 20.08.04, 09:51 KOCHAM jANKOWSKIEGO. On jest Okey. * Kocha fizycznie, * Paci za miłość, * ma w d.. władzę i podatki a jest super bogaczem, * wprowadza chłopców w życedi seksualne, narkotykowe i alkoholowe, * daje bezrobotnym kasę. Chcę byc jego chłopcem. nie wsadzajcie go do pierdla. Ja tez chcę pokochać się, dostac kasę, poćpać, popić i mieć nietykalnego sponsora. Niech zyje Jankowski patron Poznańskich Słowików. Agata De la zakonnica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabina Z-ska Re: Jestem dumny, że jestem katolikiem i że w Pol IP: *.client.comcast.net 20.08.04, 22:58 Alez Agata!! Boj sie Boga!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vespa Re: Jestem dumny, że jestem katolikiem i że w Pol IP: *.zchpolice.com 20.08.04, 10:40 W imię miłości bliźniego: idź się leczyć, albo przynajmniej zrób badania okresowe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Jestem dumny, że jestem katolikiem i że w Pol IP: 195.94.203.* 20.08.04, 10:41 siostra bożena jest lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marro2 Re: Jestem dumny, że jestem katolikiem i że w Pol IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.04, 11:57 Brawo, Kozaczek3! Mój różaniec rozpadł sie już dawno w proch: pewno za sprawą podstepnych manipulacji w technologii materiałowej (paciorków), dokonanej przez żydokomunę i podłych komunistów. Radio Maryja i LPR nie mogą przejść obojętnie wobec tych prób! Teza o nadmiarze wolnego czasu, jakim dysponuje szatan (bo sie nie modli) jest b. przekonująca: Szatan to przecież Europejczyk dybiący na wartości Narodu, niepokalanego zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda. Re: Jestem dumny, że jestem katolikiem i że w Pol IP: *.z064220066.okc-ok.dsl.cnc.net 20.08.04, 14:55 Biedny grafomanie , uczestniczysz w zlej zabawie niemoralnych ludzi z Gazety, ktorzy sprzedali Polske , a teraz beltaja w glowach takich slabych jak ty chlopcow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlod Re: Jestem dumny, że jestem katolikiem i że w Pol IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 21.08.04, 14:36 Bredzisz człowieku!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ww . Chłopcy z "plebanii" IP: *.vf.shawcable.net 20.08.04, 06:28 Smutne zwyczajnie to wszystko. wystarczy tylko poczytac komentarze na forach. Kosciol ma za swoje wlasne grzechy. Nie reagowal kiedy byla pora i Jankowski urosl tak jak i rydzyk. Urosl w pyche i stal sie blaznem , a ta przeklada sie na stosunek ludzi do kosciola. Nie pomoze tu zadne wyzywanie ludzi od komuny, zydow i podobnych. Jankowski to przeciez ten sam gatunek bylych rewolucjonierow Solidarnosci jak Walesa i paru innych, ktorzy wypuszczeni z klatki komuny zglupieli z nadmiaru swobody. Jak kundel podworzowy spuszczony z lancucha. Teraz spada na zbity pisk w smrodzie. Kolejny aferzysta na konto kosciola. Az dziwne, ze go dotad tolerowano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rufio Re: . Chłopcy z "plebanii" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 08:41 Świetnie ż e poruszono sprawę ks. Rydzyka, może i jemu jakiś dziennikarz nie bojący się jego bokserskich umiejętności udowodni kłamstwa, matactwa. "Dobroczyńca pierdolony" modli się na falach radiowych za Jurka Owsiaka, a podstawowa różnica między nimi to taka, że Jurek zbiera kasę dla dzieciaków , a Rydzyk do własnej kieszeni "wdowie grosze". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek_33 I tu widac oblude Kosciola IP: *.multicon.pl 20.08.04, 18:25 Jurek Owsiak zbiera pieniadze na operacje dla dzieci. Gdyby zamiast na operacje, przekazywal do Watykanu, zostalby swiety. Notabene - swieta Matka Teresa z Kalkuty zostala swieta wlasnie dzieki przekazywaniu ogromnych sum od darczyncow indyjskich, sama nie wydala na biednych ani grosza z wlasnej kieszeni, ba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chilumnotlogged Re: I tu widac oblude Kosciola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 13:39 >Notabene - swieta Matka > Teresa z Kalkuty zostala swieta wlasnie dzieki przekazywaniu ogromnych sum od > darczyncow indyjskich, sama nie wydala na biednych ani grosza z wlasnej > kieszeni, ba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marro2 Re: . Chłopcy z "plebanii" IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.04, 11:44 Zgadzam się w zupełności. Smutne to, ale to co pomóc może kościołowi, to spojrzenie prawdzie w oczy i rozpoczęcie powaznej dyskusji o wszelkich zakłamaniach w oparciu m.in. opinie takie, jak Ww. Na szczęście uzdrawianie kościoła to nie mój problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciulek powinno byc raczej 'Chlopcy z j e b a n i i' IP: *.w81-48.abo.wanadoo.fr 20.08.04, 13:05 rozpisalem to ostatnie slowo. bo bot Gw ropoznaje tzw. wulgaryzmy 'Temat zawiera niedozwolone słowo, musisz je poprawić albo przy wysłaniu zostanie wykropkowane.' Moze by wiec ten caly temat po prostu wykropkowac ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pol Re: powinno byc raczej 'Chlopcy z .. e b a n i i' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 13:41 Nie, temat trzeba na pewno doprowadzic do konca ale nie znaczy to, ze na publicznym forum mozna serwowac innym ludziom wulgaryzmy. Wiekszosc sobie tego nie zyczy. Jezuk polski daje mozliwosc wypowiedzenia swoich mysli w sposob w miare kulturalny. Nie wszyscy to rozumieja niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik Sprawy ks. Jankowskiego cd. Chłopcy z "plebanii" IP: *.freesurf.ch 20.08.04, 06:38 Sprawy ks. Jankowskiego odnośnie pedofilii były znane wśród księśy od kilkudziesięciu lat. Jeden z jego wikariuszy, który uciekł potem zagranicę, rozpowszechniał to już dawno. Ks. J. miał jednak forsę i tym wszystkim potrafił dotąd zamykać gębę, również arcybiskupowi. Ale całe nieszczęście dla ks. J., że teraz jego życiem osobistym zainteresowały się media. Jest to nie na korzyść arcybiskupa. On nie nadaje się do rządzenia diecezją, skoro tolerował dotąd wybryki prałata. Msza jest rzeczą najświętszą, sprawowaną w imieniu Chrystusa, dla chwały Bożej. Jankowski zamienił ją na wiece polityczne i rozgrywki osobiste. Całe życie parafialne na tym ucierpiało. To jednak widocznie nie interesowało arcybiskupa. W obawie, że straci drogocenne prezenty, tolerował dotąd J-go. Zobaczymy, jak teraz postąpi, gdy ostatnia kropla przebrała miarę. Arcybiskup (Stella Maris) i ks. J., jacy to przywódcy Ludu Bożego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wbrew W niezgodzie z prawami natury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 06:40 Przy poczęciu prawa natury są ważne, a jak się izoluje jednopłociowe osobniki to jest ok? Tak musiało się skonczyć, bo jest niezgodne z prawami natury! W przyrodzie wypasione, pozbawione wysiłku fizycznego samce są pełne animuszu, zatem gdzie mają dać upust swej chuci, jak je się samknie w osamotnieniu? Ten pomysł sprzed stuleci jest chory w samym założeniu. A potem wszyscy się dziwią biskupom, prałatom i innym, ze dochodzi do dewiacji. mają to co chcieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proste Re: W niezgodzie z prawami natury IP: *.client.comcast.net 20.08.04, 07:21 a moze by tak wymagac od klerykow kastracji przy swieceniach kaplanskich? czyz nie bylby to dowod ich prawdziwego powolania? Odpowiedz Link Zgłoś
gosmar Re: W niezgodzie z prawami natury 20.08.04, 08:17 sam się kretynie wykastruj, może głowie będzie lżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Jaki temat - takie forum IP: *.puck.sdi.tpnet.pl 20.08.04, 08:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koloratura Re: dowód powołania (?) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.08.04, 13:13 O ile wiem, to "nie-mężczyzna" nie może zostać księdzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biblista Re: W niezgodzie z prawami natury IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.08.04, 10:20 "Tak musiało się skonczyć, bo jest niezgodne z prawami natury!" I z Prawem Boga również: A Duch jawnie mówi, iż w ostateczne czasy odstaną niektórzy od wiary, słuchając duchów zwodzących i nauk dyjabelskich ... Zabraniających wstępować w małżeństwo (1 Tym. 4:1-3) We czci niech będzie małżeństwo pod każdym względem i łoże nieskalane, gdyż rozpustników i cudzołożników osądzi Bóg. (Hbr 13:4) Nauka ta zasługuje na wiarę. Jeśli ktoś dąży do biskupstwa, pożąda dobrego zadania. Biskup więc powinien być nienaganny, mąż jednej żony, trzeźwy, rozsądny, przyzwoity, gościnny, sposobny do nauczania, nieprzebierający miary w piciu wina, nieskłonny do bicia, ale opanowany, niekłótliwy, niechciwy na grosz, dobrze rządzący własnym domem, trzymający dzieci w uległości, z całą godnością. Jeśli ktoś bowiem nie umie stanąć na czele własnego domu, jakżeż będzie się troszczył o Kościół Boży? (1 Tm 3:1-5) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pellov Opodatkowac tych biednych kapalnow IP: 218.81.43.* 20.08.04, 06:41 Niech glupki co niedziela placa na panienki i prochy slugom bozym. We Francji nawet nie zebrano na pokrycie wizyty Papieza, ale nam daleko do Franci, Niemiec i reszty Europy. 100 lat nauki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazg Kapłani płacą podatki IP: *.zwnet.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 20.08.04, 08:35 Płacą od każdego zamieszkałego w zasięgu parafii bez względu na to, czy chodzi on do kościoła, czy nie i bez względu na to, czy jest katolikiem, czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Generał Re: Kapłani płacą podatki IP: 195.205.11.* 20.08.04, 09:17 Ja też chce podatki takie płacic!!!jazg widziałeś jakie sa stawki tego ryczałtu???mimo że ordynacja podatkowa daje taką możliwość kapłani nie garną sie do płacenia na zasadach ogólnych!!!ciesze sie że zabierasz głos w sprawach na których sie nie znasz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Opodatkowac tych biednych kapalnow IP: *.194.186.195.cust.bluewin.ch 20.08.04, 09:19 Za sto lat to ta cudowna Europa wymrze. Albo w optymistyczniejszym wypadku: bedzie z tesknoknota wpominiac, ze kiedys kazdy mogl Papieza, bo z naczelnemu ajatollachowi EU nikt juz nie podskoczy. Gość portalu: pellov napisał(a): > Niech glupki co niedziela placa na panienki i prochy slugom bozym. > We Francji nawet nie zebrano na pokrycie wizyty Papieza, ale nam daleko > do Franci, Niemiec i reszty Europy. 100 lat nauki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pol Re: Opodatkowac tych biednych kapalnow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 09:27 Tak tak.. Francja ma juz duuuzy problem zze slepa muzulmanska sila.. Ale to nie znaczy, ze Polska ma sie oddac we wladanie katolickiego agresywnego biznesu. Jako kraj nie popelniajmy tez bledow innych i nie nacjonalizujmy wszystkich, ktorym podoba sie byc "obywatelami Europy". Zreszta Szwajcaria ma podobny problem. Ma jeden z wyzszych procentow imigrantow w stosunku do swoich "starych" obywateli. To przeciez widzisz na kazdym kroku chyba.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Sprawy ks. Jankowskiego cd. Chłopcy z "pleban IP: 213.199.221.* 20.08.04, 06:50 I wreszcie jest dowód na istnienie szatana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Re: Sprawy ks. Jankowskiego cd. Chłopcy z "pleban IP: *.ecwybrzeze.pl / *.crowley.pl 20.08.04, 07:14 michnik w basenie urbana, to jest temat !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fortunat Basen za mały? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 08:38 Co ci sie nie podoba? Basen za mały? Fakt, trochę ciasnawy, ale napic się mozna, więc nie przesadzaj kolego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IX-y Re: Basen za mały? IP: 65.217.59.* 20.08.04, 10:30 Ale za to pelen chlopcow z plebanii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe Re: Sprawy ks. Jankowskiego cd. Chłopcy z "pleban IP: *.local.net / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 11:40 michnik ani urban nie mówili nigdy: przysięgam że już nigdy nie dupne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pcwu Re: Sprawy ks. Jankowskiego cd. Chłopcy z "pleban IP: 80.50.28.* 20.08.04, 07:16 W środę poinformowaliśmy, że arcybiskup jest zdecydowany usunąć prałata z funkcji proboszcza parafii. Chce, by ks. Jankowski ustąpił sam. Prałat zapowiedział "Gazecie", że tego nie zrobi - całą sprawę nazwał spiskiem wymierzonym w Kościół. >Hehe, arcy mu może naskoczyć, bo PCwU ( Prałat Całujący w Usta) ma za sobą wpływowych i zapewne ładnych chłopców z solidarności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cat Re: Sprawy ks. Jankowskiego cd. Chłopcy z "pleban IP: *.bchsia.telus.net 20.08.04, 07:29 Najgorszy diabel gdy sie modli! Odpowiedz Link Zgłoś
grzes90 Re: Sprawy ks. Jankowskiego cd. Chłopcy z "pleban 20.08.04, 07:33 hej ludzie - a może w szkole niech nauczyciele też całują dzieci w usta ...tak na pożegnanie.....a może ten psycholog też całował na pożegnanie.....co się czepiacie biednego prałata.....żartowałem:-))))...a tak powaznie to zastanówcie się czy całowanie w usta przez księdza, nauczyciela czy kogokolwiek innego obce dzieci jest normalne - nawet jesli jest to na pocałunek na pożegnanie. A co zrobilibyscie jakby się okazało ze w szkole nauczyciel tez całuje wasze dzieci ...tak na porzegnanie? Powiedzielibyście - PEDOFIL!!! my dzieci do niego nie wyślemy bo deprawuje!!! A prałat może? I tak całkiem bezkarnie? Pomyślcie trochę i skończcie z obłudą. Nawet jeżeli jest on zasłuzony dla naszego kraju....ale zrobił świństwo wielkie świństwo...bo tak to trzeba odebrać.....młodym ludzią, a miałbyc przykładem dla nich!! Ładny przykład. WSTYD!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blekot Re: Sprawy ks. Jankowskiego cd. Chłopcy z "pleban IP: *.home.cgocable.net 21.08.04, 03:52 A co, lepiej by bylo gdyby na pozegnanie walil w pysk? Ja tam bym juz wolal zeby mnie na pozegnanie calowala nauczycielka. Chociaz nie kazda. W bajki nie wierze, wiec nie sadze, zeby z ropuchy zrobila sie krolewna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "ministrant" Re: Sprawy ks. Jankowskiego cd. Chłopcy z "pleban IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 07:45 W każdej bajce JEST odrobina prawdy. Nawet w tych co księża opowiadają ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Sprawy ks. Jankowskiego cd. Chłopcy z "pleban IP: 217.153.42.* 20.08.04, 07:53 Pomijając wszystko inne stwierdzam, że arogancja prałata oraz jego przełożonych jest przerażająca tak jak ich przeświadczenie o bezkarności.Duchowny - w założeniu przewodnik moralny deprawuje młodych w momencie gdy kształtują się ich charaktery a wierni stwierdzają, że nic się nie stało a prałat to ofiara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Sprawy ks. Jankowskiego cd. Chłopcy z "pleban IP: *.net.autocom.pl 20.08.04, 23:21 Gościu, a gdzie są rodzice? O naiwności, wyleciałaś ponad poziomy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WN Re: Sprawy ks. Jankowskiego cd. Chłopcy z "pleban IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 07:54 "Prokuratura (...) nie dysponuje dowodami, które pozwoliłyby postawić księdzu zarzut pedofilii (według śledczych pocałunki to za mało)." Wiedza prokuratury o molestowaniu seksualnym jest zwyczajnie potoczna, czyli jak nie było kontaktu z narządami płciowymi, to nie było molestowania. To brak profesjonalizmu! A może by tak zapytać specjalistów, co to jest molestowanie seksualne? Proponuję na tę sprawę spojrzeć jeszcze inaczej. To 15 letni chłopak i jego koledzy sami dobierali się do ust prałata. Zapytajcie się swoich dorastających synów, czy to normalne? Jeśli zareagują obrzydzeniem, to wiadomo, co to było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Oj ! Nie wygląda on za zdrowo ... IP: *.puck.sdi.tpnet.pl 20.08.04, 08:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Krzyż Pański z Kościołem !! IP: *.stenaline.com 20.08.04, 08:09 Kościół, którym rządzą gangsterzy IAR za "Życiem Warszawy" 18-08-2004, ostatnia aktualizacja 18-08-2004 11:26 PRZEGLĄD PRASY: Kilka milionów złotych fikcyjnych darowizn przyjęli założyciele Chrześcijańskiego Kościoła Głosicieli Dobrej Nowiny. "Życie Warszawy" informuje, że w tym kościele zagnieździli się gangsterzy. Zarabiali na tym głosiciele i ci, którzy ich rzekomo obdarowywali. Prokuratura sprawdza teraz, jaką rolę w Kościele odgrywali bossowie półświatka: Mariusz D. "Przeszczep", Andrzej W. "Baryła" i Jacek K. "Kowal" - czytamy w artykule pod tytułem "Biskupi z półświatka i fikcyjne darowizny". Warszawscy gangsterzy piastowali wysokie stanowiska w Chrześcijańskim Kościele Głosicieli Dobrej Nowiny. W ciągu siedmiu lat działalności głosiciele sprzedali setki fikcyjnych umów darowizny na kilka milionów zł. Prawdopodobnie gangsterzy wyczuli duże zyski i przejęli kontrolę nad Kościołem. Najważniejszą postacią półświatka "wyświęconą" na biskupa był Mariusz D. ps. Przeszczep. Stał na czele jednego z najgroźniejszych gangów działających w stolicy, północnej Polsce i Niemczech. Prokuratura postawiła bandziorowi ponad 20 zarzutów, w tym porwań, napadów i handlu narkotykami. Z informacji Życia Warszawy wynika, że Przeszczep sam korzystał z darowizn, choć przede wszystkim załatwiał je innym, głównie biznesmenom z tzw. szarej strefy. Kolejny gangster biskup Andrzej W. ps. Baryła, poprzez duchowe posłanie, legalizował zyski z haraczy. Więcej o aferze w artykule pod tytułem "Biskupi z półświatka i fikcyjne darowizny" w Życiu Warszawy. ----------------- Nie rozumiem tylko dlaczego cwaniacy, którzy wpadli na ten sam pomysł parę stuleci wcześniej nie są tak zdecydowanie ścigani przez prokuraturę? Kiedy abp "Przeszczep" Gocłowski znajdzie się pod celą? Trochę to wygląda na nierówne traktowanie obrządków :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alastor Re: Sprawy ks. Jankowskiego cd. Chłopcy z "pleban IP: *.ksiazat.v.pl 20.08.04, 08:09 TO JUŻ KONIEC PRAŁACIE,TO JUŻ KONIEC,PRAWDA WYGRAŁA W ZAKŁAMANYM KOŚCIELE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROGUN Re: Sprawy ks. Jankowskiego cd. Chłopcy z "pleban IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 08:10 Mimo w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar [...] IP: *.server.ntli.net 20.08.04, 08:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hermes Re: JEGO WYSOKOŚĆ PLEBAN IP: 62.233.236.* 20.08.04, 08:14 Teraz już wiecie drodzy parafianie od św Brygidy na co poszły pieniądze z tacy. Narkotyki, wóda itp. Dawajcie wicej i częściej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mociu Re: JEGO WYSOKOŚĆ PLEBAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 08:53 Należalo by jeszcze tylko przyjrzeć się na co idą nasze podatki zżerane przez czerwonych komuchów. Płaćcie rzetelniej i więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Sprawy ks. Jankowskiego cd. Chłopcy z "pleban IP: 213.199.221.* 20.08.04, 08:16 ta nic nie zrobią ma mase kasy i wszystkich zanic to mafia w kieckach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Przepowiednia... IP: *.stenaline.com 20.08.04, 08:18 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=15033300&a=15033481 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fr pogonic " ministrantow * i im podobnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 08:18 winien janko - aniolki to cpuny-ministranci i ich rodzice , niech kazdy ocenia siebie, a potem rzuca kamieniem w blizniego i troche pokory dla wszystkich lacznie z autorem tej i innych madrosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swój Re: Sprawy ks. Jankowskiego cd. Chłopcy z "pleban IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.04, 08:19 A co z masową deprawacją na Woodstocku przez tow. Owsiaka, czy Wyborcza nie popiera pedałów,to też promocja dewiacji, co z mordami arabów w Izraelu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wwwandal1 Re: Sprawy ks. Jankowskiego cd. Chłopcy z "pleban 20.08.04, 08:20 I tu należało by zadać sobie właśnie owo pytanie.Czy pedofil może być monogamistą? Jak pokazuje praktyka obserwacyjna - NIE. WIęc czemu się dziwić? TO oczywiste,że jeżeli prałat lubi "uciechy"z chłopcami to musiało być ich więcej! Swoją drogą naprawdę znakiem rozpoznawczym kościoła katolickiego staję się ręka księdza na pośladku chłopca a nie krzyż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WN Re: Sprawy ks. Jankowskiego cd. Chłopcy z "pleban IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 08:47 wwwandal1 napisał: "znakiem rozpoznawczym kościoła katolickiego staję się ręka księdza na pośladku chłopca a nie krzyż." Brawo. Podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: historyk Re: Sprawy ks. Jankowskiego cd. Chłopcy z "pleban IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.08.04, 08:22 Za takie sprawkiW NORMALNYM KRAJU, NAWET KATOLICKIM, jankowski by już odpowiadał, przynajmniej kanonicznie. Ale w Polce ma możnych protektorów : Wałesa, Miller i zadłużony arcybiskup gdański. To jest chore Odpowiedz Link Zgłoś