Dodaj do ulubionych

NIPTEL dla Milewicza

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 14:12
dalej nie wierze, ze Go nie ma na tej Ziemi [']['][']
Obserwuj wątek
    • Gość: dziennikarz Re: NIPTEL dla Milewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 14:31
      Sluszna decyzja. Kapitula Niptela nie mogla dokonac lepszego wyboru. Choc
      przykre,ze nie doceniamy ludzi za (ich) zycia.
      • Gość: michnik MILEWICZ WYKALACZKA PsyOps CIA IP: *.ucs.br 20.08.04, 16:10
        Niby mam wierzyc Michnikowi ze Milewicz otrzymal "nagorde" od Wolfowitza za warsztat?
        www.jhu.edu/~gazette/aprjun96/apr0896/briefs.html
        Wiecejo Ministerstwie Prawdy:
        tajnedokumenty.com/kawcki.html
    • Gość: bat Re: NIPTEL dla Milewicza IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 20.08.04, 14:59
      Madra decyzja i dobry wybor.
    • Gość: as31 B. mi przykro, ale: 1.Dziennikarze wojenni wiedzą IP: 194.181.190.* 20.08.04, 15:33
      -chyba, dokąd jadą i co ryzykują, to ryzyko należy do profesji i biorą za to
      pieniądze, przymusu nie ma. 2.Uważam, że to, co dostarczał, było słabe,
      kiepskie, nawet jak na TVP i nie warte jego śmierci. 3.Oczywiście, pomimo 1. i
      2., smutne, że zginął, współczuję .
    • Gość: @#$% Obłęd IP: *.angelologia.katowice.pl 20.08.04, 16:30
      Kiedy zabili Milewicza, przez 25 minut mówili w dzienniku TVP tylko o tym, a
      potem przez następne dni trwała histeria (zwłaszcza po wyczynie SuperExpressu
      wielu dziennikarzy nie odpuściło okazji zagrania stróżów moralności). Jak umarł
      Miłosz, to dziennik TVP poświęcił temu tylko 5 minut. Jakkolwiek by nie
      patrzeć, Miłosz był osobą bez porównania większego formatu.

Milewicz - szkoda faceta, dziennikarzem był takim sobie, ale te dwie śmierci
      obnażyły ten cały mechanizm towarzystwa wzajemnej adoracji, jakim jest światek
      dziennikarski. A Niptel? KOlejny akt tego przestawienia - oni sobie wręczają
      nawzajem nagrody, a motłoch może podziwiać w TV retransmisje tych uroczystości.
      • Gość: jędrzej A ja i tak nie oglądam telewizji IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.08.04, 02:07
    • Gość: Prawda STOP z Milewiczem IP: *.wol.be.prserv.net 21.08.04, 11:17
      Wielu wiedza z Milewicz opuszyl zone. Mial kochanki w kraju i za granica !!
      Mial straszny charakter !! STOP teraz z nim !!!
      • Gość: e co za kretyn pisał te informację????!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.08.04, 12:30
        kiedy córka odebrała te nagorodę??????"Co to za tuman pisał te informację.!!!!!
    • Gość: Kretyn odpowiada STOP z Milewiczem IP: *.wol.be.prserv.net 21.08.04, 12:46
      W Wroclawiu, napewno nikt nie wiedzal. Cala polska telew. wie o tym (w Polsce
      i za granica). Tak ze prosze nie nazywac nas "kretyn", bo taka jest prawda.
      Corka odebrala nagodre, a gdzie jest zona ? O niej, nikt nie mowi ???
    • Gość: XXXXX Milewicz byl do DUPY !!! IP: *.petrus.com.pl 22.08.04, 22:03
      Dziennikarzem to on dla mnie nie byl nigdy ! Jego styl byl wrecz
      komiczny.Przyznawanie nagrody tylko za to ze ktos byl idiota ktory dal sie
      zastrzelic jest delikatnie mowiac nietrafione.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka