wkkr 29.04.14, 13:40 z obrzydzeniem i tylko dlatego by nie zagłosować na PO czy PiS. Jednak prokremlowską polityką politycy tej partii skutecznie wybili mi z głowy tego typu pomysły. === Wolę głosować na JKM - może pajac ale przynajmniej mój ziomal. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.c.hrabia Re: Miłem głosować na SLD 29.04.14, 13:43 lepsza jedna nawrócona owieczka ...... ale na szajbusa ? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl2 Re: Miłem głosować na SLD 29.04.14, 13:56 z obrzydzeniem i tylko dlatego by nie zagłosować na PO czy PiS. Jednak prokremlowską polityką politycy tej partii skutecznie wybili mi z głowy tego typu pomysły. Podobno...jest takie powiedzenie: Boże, strzeż mnie od przyjaciół, z wrogami poradzę sobie sam. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Miłem głosować na SLD 29.04.14, 14:30 wkkr napisał: > z obrzydzeniem i tylko dlatego by nie zagłosować na PO czy PiS. > Jednak prokremlowską polityką politycy tej partii skutecznie wybili mi z głowy > tego typu pomysły. I dobrze, że nie będziesz głosował. Elektorat SLD to ludzie myślący. Sadząc po twojej wypowiedzi nie należysz do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Miłem głosować na SLD 29.04.14, 14:36 > I dobrze, że nie będziesz głosował. Elektorat SLD to ludzie myślący. Sadząc po > twojej wypowiedzi nie należysz do nich. Uważaj bo gość popełni tofuku. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Miłem głosować na SLD 29.04.14, 14:40 remez2 napisał: > > I dobrze, że nie będziesz głosował. Elektorat SLD to ludzie myślący. Sadz > ąc po > > twojej wypowiedzi nie należysz do nich. > Uważaj bo gość popełni tofuku. :-) Zdenerwował mnie niesamowicie. Prowokator od siedmiu boleści. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Miłem głosować na SLD 29.04.14, 14:50 mila2712 napisała: > Zdenerwował mnie niesamowicie. > Prowokator od siedmiu boleści. W pełni Cię rozumiem. Tyle tylko, że na FK od takich inteligentów aż się roi. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Miłem głosować na SLD 29.04.14, 14:56 remez2 napisał: > mila2712 napisała: > > Zdenerwował mnie niesamowicie. > > Prowokator od siedmiu boleści. > W pełni Cię rozumiem. Tyle tylko, że na FK od takich inteligentów aż się > roi. Niestety.... Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl2 Re: Miłem głosować na SLD 29.04.14, 14:58 remez2 napisał: > mila2712 napisała: > > Zdenerwował mnie niesamowicie. > > Prowokator od siedmiu boleści. > W pełni Cię rozumiem. Tyle tylko, że na FK od takich inteligentów aż się > roi. Przecież sam się "zdyskwalifikował"...nie potrzeby sie denerwować czy rozpaczać nad głupotą cyngli...najbardziej licznych na FK. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Miłem głosować na SLD 29.04.14, 14:40 volupte napisał: > Myslący sercem nie glową :-) A cóż to za interpretacja ? Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Miłem głosować na SLD 29.04.14, 17:57 Łagodne okreslenie osoby o lewicowych pogladach. Lenin inaczej okreslał. A Bismarck ,, kto za młodu nie był lewicowcem , ten na strosc bedzie draniem" . Czas dorosnąć:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Miłem głosować na SLD 29.04.14, 15:26 mila2712 napisała: > I dobrze, że nie będziesz głosował. Elektorat SLD to ludzie myślący. Sadząc po > twojej wypowiedzi nie należysz do nich. Teraz pojechałaś snajperem 55, zapijaszonym ryjem, Adamem 11111 itp Wstydż się . Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Miłem głosować na SLD 29.04.14, 21:04 wiosnaludzikow napisał: > mila2712 napisała: > > I dobrze, że nie będziesz głosował. Elektorat SLD to ludzie myślący. Sadz > ąc po > > twojej wypowiedzi nie należysz do nich. > Teraz pojechałaś snajperem 55, zapijaszonym ryjem, Adamem 11111 itp > Wstydż się . Naprawdę ? Wstydzić powinien się ten kto głosuje na PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Miłem głosować na SLD 29.04.14, 21:30 volupte napisał: > i SLD ;-) Ciekawe...stawiasz na równi polityków PIS i SLD. A dlaczego to powód do wstydu ? Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Miłem głosować na SLD 29.04.14, 21:33 Polityk to polityk. Nie zauwazyłaś żartu? PiS jest obrzydliwy , SLD mi zwisa:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Miłem głosować na SLD 29.04.14, 21:36 volupte napisał: > Polityk to polityk. Nie zauwazyłaś żartu? PiS jest obrzydliwy , SLD mi zwisa:-) Nie Za to widoczny jest ogrom chamstwa. Nie ma jak to pouzywać sobie w sieci Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Miłem głosować na SLD 29.04.14, 21:50 Nie martw sie , nie zarazisz się. Odpowiedz Link Zgłoś
piq elektorat postkomuszy to ludzie myślący?... 29.04.14, 17:01 ...Kto ci takich bredni naopowiadał? Przecież jesteś za bystra, żeby takie głupoty sama wymyślić. Odpowiedz Link Zgłoś
piq choć z drugiej strony, jeśli z remizem,... 29.04.14, 17:05 ...który jest wzorcowym postkomuszym półinteligentem, pijecie sobie w tym wątku z dziubków, to już nie jestem taki pewny, że jesteś bystra. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl2 Re: choć z drugiej strony, jeśli z remizem,... 29.04.14, 17:19 piq napisał: > ...który jest wzorcowym postkomuszym półinteligentem, pijecie sobie w tym wątku > z dziubków, to już nie jestem taki pewny, że jesteś bystra. Swoją "ynteligencję" właśnie zaprezentowałeś, mnie mama uczyła zawsze żeby chama lekceważyć. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: choć z drugiej strony, jeśli z remizem,... 29.04.14, 17:59 Ty przeciez sierota ...po komunie. Odpowiedz Link Zgłoś
piq a mnie mama uczyła, żeby nikogo nie lekceważyć,... 29.04.14, 23:31 ...bo była z herbowego domu. Ale bolszewię, taką jak wy, tarzyszu, nie lekceważąc, można wysmagać bacikiem, co wobec tego, że zaczyna płakać i się smarczy, skutkuje zbawiennym oczyszczaniem jej mózgu z niepotrzebnych a haniebnych bolszewickich miazmatów. Zatem uprzejmie doradzam: won! Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: elektorat postkomuszy to ludzie myślący?... 29.04.14, 21:01 piq napisał: > ...Kto ci takich bredni naopowiadał? Przecież jesteś za bystra, żeby takie głup > oty sama wymyślić. Mam w głębokim poważaniu twoje przemyślenia. Bujaj się karle intelektu. Odpowiedz Link Zgłoś
piq cała linijka niebywałej wręcz mądrości pełna,... 29.04.14, 23:35 ...szkoda, że nigdy nie udało ci się napisać nawet połowy z tego w jakimś dłuższym tekście. Poprzestań na wypotach jednolinijkowych, bo zawierają maksimum koncentratu twoich zdolności umysłowych. Odpowiedz Link Zgłoś
instant.crush Re: Miłem głosować na SLD 29.04.14, 17:16 mila2712 napisała: > I dobrze, że nie będziesz głosował. Elektorat SLD to ludzie myślący. Sadząc po > twojej wypowiedzi nie należysz do nich. Ty jesteś ta myśląca? Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Miłem głosować na SLD 29.04.14, 21:02 instant.crush napisał: > mila2712 napisała: > > > > I dobrze, że nie będziesz głosował. Elektorat SLD to ludzie myślący. Sadz > ąc po > > twojej wypowiedzi nie należysz do nich. > > > Ty jesteś ta myśląca? Dla ciebie Pani... Odpowiedz Link Zgłoś
instant.crush Re: Miłem głosować na SLD 30.04.14, 17:06 mila2712 napisała: > instant.crush napisał: > > > mila2712 napisała: > > > > > > > I dobrze, że nie będziesz głosował. Elektorat SLD to ludzie myślący > . Sadz > > ąc po > > > twojej wypowiedzi nie należysz do nich. > > > > > > Ty jesteś ta myśląca? > Dla ciebie Pani... Już drugi raz mnie w tym wątku rozbawiłaś. Niezła średnia jak na dwa wpisy szanownej pani, które przeczytałem w tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Miłem głosować na SLD 30.04.14, 17:43 > Już drugi raz mnie w tym wątku rozbawiłaś. Niezła średnia jak na dwa wpisy szan > ownej pani, które przeczytałem w tym wątku. Przepraszam, że się wtrącam. Jak reagujesz na ser? Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Miłem głosować na SLD 29.04.14, 22:45 instant.crush napisał: > Ty jesteś ta myśląca? Na tle lemingów, moherów, czy gimbusowatych wyznawców tego psychopaty z muchą, na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Miłem głosować na SLD 29.04.14, 17:23 Muszę Ci coś jeszcze wyjaśnić. U nas na wsi sołtys ma psa Burka, który nie znosi (z wzajemnością) listonosza. Rzecz jest powszechnie znana i doczekała się uwiecznienia w mowie potocznej. Otóż krąży powiedzenie - "p ....ł się jak Burek sołtysa do listonosza". To, że niejaki pig tak się w stosunku do mnie zachowuje, to po prostu ma taki mus. Ale on był/jest pozdrowiony osobiście przez B 16. I jest z tego niesłychanie dumny. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Wart pałac Paca a pajac pajaca... 29.04.14, 18:00 To chyba inaczej leci . Wujek google podpowie. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl2 Re: Wart pałac Paca a pajac pajaca... 29.04.14, 18:03 volupte napisał: > To chyba inaczej leci . Wujek google podpowie. To,.....co niby powiedział Bismarck również. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Wart pałac Paca a pajac pajaca... 29.04.14, 21:09 ,,...kto na starosc został socjalistą , ten jest po prostu głupi " pewnie o to ci chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Wart pałac Paca a pajac pajaca... 29.04.14, 21:28 Po za marginesem społeczeństwa widzę bolszewików,i pissiurkow. Miller ,Kwaśniewski Palikot itp bolszewikami nie są a wiec oddanie na nich głosu mieści się w tzw normach społecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Wart pałac Paca a pajac pajaca... 29.04.14, 21:34 Będzie ci wybaczone.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
indris SLD to partia... 29.04.14, 21:33 ...która na swojego przewodniczącego wybrała międzynarodowego bandytę, Leszka Millera. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Z powodu głupich banderowców zmieniasz 29.04.14, 22:42 swoje zapatrywania na polską politykę? Nie jest to zbyt mądre. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Buuuuuuuuahahahahahahahahaha!!!! :oD 30.04.14, 14:17 I co teraz poczniesz bidulku!! :> Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Buuuuuuuuahahahahahahahahaha!!!! :oD 30.04.14, 14:23 Nie wiem co pocznie ten bidulek , ja wiem ze JKM ,,zgwałcil kelnerkę" i grzebał kelnerowi w rozporku. Odpowiedz Link Zgłoś