volupte 08.05.14, 10:12 Wybacz zzadra , ale to wymaga osobnego wątku , bo przejdzie niezauwazone , a jest bardzo interesujace.wywczas.salon24.pl/435407,leming-po-prostu-brzydzi-sie-pisem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a74-7 Re: Leming 08.05.14, 10:49 a to juz wisienka na torcie: "Młodzi i wykształceni wezmą nadgodziny i pokończą dodatkowe trzy kursy, by zarobić na wycieczkę do Tunezji," Co im tam hasla PISowskie :godnej pracy - godnej placy . Niech im Tusek dorzuci jeszcze po kilka nadgodzin dziennie , niech se madre wyksztalciuchy popracuja do 70siatki, trzy nawet cztery etaty nie zaszkodza ,hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Leming 08.05.14, 10:56 > Co im tam hasla PISowskie O tym jest ten artykuł. Pisowczykom podobają się hasła, a lemingi wolą realizację planów. Jak pisowcy to zrozumieją, to może nawet zaczną być poważnie traktowani? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Leming 08.05.14, 11:13 ... wiesz co to jest: penderolenie kotka za pomocą młotka??? To jest to, co robi panprezes... a ty z nim, a ty z nim... *** "godnej pracy - godnej płacy" - toż to oksymoron oksymoronów... tylko do łyknięcia przez rasowego pelikana :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Leming 08.05.14, 11:00 "O tym jest ten artykuł. Pisowczykom podobają się hasła, a lemingi wolą realizację planów. " no wlasnie , czyich planow ?? W ten oto sposob leming staje sie pozytecznym idiota. Milego zapracowanego dnia zycze . Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Leming 08.05.14, 11:02 Lecisz już do swojego Tesco? Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Leming 08.05.14, 11:04 > no wlasnie , czyich planow ?? Swoich własnych. Oczywiście można po pisowemu wymarzyć sobie wycieczkę do Tunezji i czekać, aż rząd (koniecznie Tuska) ją opłaci. A można inaczej - popracować, zapracować i wyjechać. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Leming 08.05.14, 11:12 Rząd Tuska oszukuje i tego nie zrobi. Ale jak już nadejdą rządy prezesa, wtedy każdy poleci na wakacje do Egiptu. Albo do Etiopii, albo na Madagaskar. A Bulterier dostanie nową leśniczówkę, albo pałac na Seszelach. I każdy aktywny działacz PiS i Solidarności też. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Leming 08.05.14, 11:05 Widocznie rola tego idioty jak powiadasz bardziej im odpowiada , bo pozwala nieźle mieszkać , jeździć niezłą bryka i przyzwoicie żyć, bez potrzeby narzekania jak im źle , jak bardzo są wykorzystywani przez ten wstretny ,,kapitał" itd. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Leming 08.05.14, 11:25 widze ze o pracoholizmie nie slyszales , a szkoda . Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Leming 08.05.14, 11:34 Ty widocznie nie słyszałeś o inwestowaniu w siebie. A szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Leming 08.05.14, 11:39 Jak kogos praca uwiera , zawsze może iść na bezrobocie. Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Leming 08.05.14, 11:22 a74-7 napisał: > "O tym jest ten artykuł. Pisowczykom podobają się hasła, a lemingi wolą realiza > cję planów. " > > no wlasnie , czyich planow ?? Swoich idioto, ja realizuję moje plany > W ten oto sposob leming staje sie pozytecznym idiota. Wg kretyna jak ty, jeśli realizując się jestem pożytecznym idiotą to niech Ci będzie > Milego zapracowanego dnia zycze . Dziękuję. Za miesiąc premia plus satysfakcja z dobrze wykonanej pracy. A ty wpendralaj kaszane z tanim winem i kontynuuj narzekanie na wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Leming 08.05.14, 11:33 " Dziękuję. Za miesiąc premia plus satysfakcja z dobrze wykonanej pracy." Niedlugo pozostanie tylko" satysfakcja " Czy naprawde praca 24/7 to jest to, co lemingi w Poolandii lubia najbardziej ? Dlaczego nie mozna osiagnac i wakacji i fury oraz jadac w dobrej restauracji pracujac na jednym tylko etacie ?Dodam do tego utrzymanie domu i rodziny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Leming 08.05.14, 11:58 > Niedlugo pozostanie tylko" satysfakcja " Masz do wyboru: praca za wynagrodzeniem, praca za satysfakcję, brak pracy bez satysfakcji. Powiedz mi, proszę, dlaczego wybierasz ostatnią opcję? Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Leming 08.05.14, 12:04 O czym ty bredzisz? Mam 1 etat, pracuje 8 godzin, dom splacony i dzieci. Widac człowieku że nie masz pojęcia co i jak Odpowiedz Link Zgłoś
smalltownboy Re: Leming 08.05.14, 14:40 W kapitalizmie można żyć z innych źródeł, a nie pracy. Kult pracy to takie zeszło-ustrojowe. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Leming 08.05.14, 11:07 A i to niezłe. wywczas.salon24.pl/582913,pani-eska-i-prof-broda-przewiduja-zwyciestwo-prezesa-w-wyborach Wspaniałe są te zwycięstwa.....moralne:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj To dwa inne Światy są rzeczywiscie 08.05.14, 11:11 Bowiem światy Pisu i lemingów tak sie róznią jak koncert Madonny od miesięcznicy na Krakowskim Przedmiesciu. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: To dwa inne Światy są rzeczywiscie 08.05.14, 14:31 aniechto.only napisała: > Dobre:)) I prawdziwe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vladexpat Re: Leming 08.05.14, 11:49 Niezły tekst. Ja mam trochę większy problem, bo czuję obrzydzenie do obydwu partii, może tylko nieco większe do PiS niż do PO. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj No to masz problem, bo na razie nie ma trzeciej 08.05.14, 11:51 vladexpat napisał: > Niezły tekst. Ja mam trochę większy problem, bo czuję obrzydzenie do obydwu par > tii, może tylko nieco większe do PiS niż do PO. alternatywy, a nie idąc do wyborów lub głosujac na kogoś innego głosujesz na PiS Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Leming 08.05.14, 14:27 vladexpat napisał: > Niezły tekst. Ja mam trochę większy problem, bo czuję obrzydzenie do obydwu par > tii, może tylko nieco większe do PiS niż do PO. I to ciebie różni właśnie od leminga. :) Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Leming 08.05.14, 11:49 www.bankier.pl/wiadomosc/Prezes-TK-Praca-nie-jest-katorga-tylko-wyrazem-czlowieczenstwa-3117019.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=dziennik Pracuja aż ci garb wyrosnie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Leming dlatego właśnie jest 08.05.14, 14:26 tępym lemingiem, bo wierzy jak idiota że głosując na PO sprzeciwia się PiSowi, gdy obie te partie ideologicznie prawie się nie różnią i w większości kwestii głosują wspólnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Ćwierćmóżdżki muszą mieć klasowego wroga - leminga 08.05.14, 14:48 Wytrych ten pomaga im sprowadzić złożoność świata do prostej opozycji "my" i "oni". "Oni" - wrogowie klasowi. Zobaczcie, jak wiele przejęto z PRLowskiego wizerunku - wykształcony (autorytaryzm zawsze nie lubił tych sk... intelektualistów :-), niezależny, nonkonformistyczny, zorientowany na Zachód. Do tego dochodzą oczywiste ćwierćmóżdże uproszczenia w rodzaju - zwolennik PO. No bo skoro nie lubi PiSu, to musi kochać Tuska, oczywista oczywistość. A jak nie chodzi do kościoła, to lewak, komuch i pedał :-) --- "Ląduj, dziadu!" Odpowiedz Link Zgłoś