99venus 28.05.14, 17:52 jeden podpisany przez Komorowskiego,prezydenta.to jednak mały człowiek. drugi przez Majchrowskiego,prezydenta Krakowa.stara,dobra krakowska szkoła kindersztuby. i to by było tyle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hordol bedziesz znowu głosował na komorowskiego? 28.05.14, 17:58 czy też go ukarzesz? Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: bedziesz znowu głosował na komorowskiego? 28.05.14, 18:06 nie głosowałem na Komorowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
lackzadek Re: bedziesz znowu głosował na komorowskiego? 28.05.14, 18:16 Głosowałem przeciwko gnomowi i jak będzie trzeba zagłosuję ponownie. A Komorowski to rzeczywiście mały człowiek o lichym honorze. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: bedziesz znowu głosował na komorowskiego? 28.05.14, 18:27 Jaki jest powód takiej Twojej opinii? Odpowiedz Link Zgłoś
lackzadek Re: bedziesz znowu głosował na komorowskiego? 28.05.14, 18:33 wiosnaludzikow napisał: > Jaki jest powód takiej Twojej opinii? Jaki gnom jest, każdy widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow A co takiego złego ..... 28.05.14, 19:07 99venus napisał: > jeden podpisany przez Komorowskiego,prezydenta.to jednak mały człowiek. > drugi przez Majchrowskiego,prezydenta Krakowa.stara,dobra krakowska szkoła kind > ersztuby. > i to by było tyle. A co takiego złego zrobił Prezydent Komorowski ? Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: 2 nekrologi 28.05.14, 21:09 99venus napisał: nt Chodzi o to, że Komorowski nie wymienił wszystkich dokonań i funkcji? Ale może to i lepiej? Bo gdybym w nekrologu podpisanym przez Komorowskiego przeczytała, że Zmarły był w stanie wojennym zwierzchnikiem powszechnie znienawidzonej w tamtym czasie WRON-y, uznałabym to raczej za złośliwy wytyk, w tej sytuacji dość niestosowny . Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: 2 nekrologi 28.05.14, 21:20 bez przesady z powszechną nienawiscią.do dzisiaj około 50 % Polaków akceptuje wprowadzenie stanu wojennego.nie ukrywam,że w 1981 roku stan wojenny przyjąłem z ulgą.dzisiaj też nie zmieniłem zdania. a treść nekrologu?to kwestia smaku i elegancji. Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: 2 nekrologi 28.05.14, 22:35 Jeśli około 50 % akceptuje, to znaczy, że drugie 50 % nie akceptuje. W nekrologu raczej nie zamieszcza się treści, które u 50 % czytających budzą uczucia negatywne. a treść nekrologu?to kwestia smaku i elegancji. - oczywiście. Dlatego im bardziej kontrowersyjna postać, tym oszczędniejszy w treści powinien być jej nekrolog. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: 2 nekrologi 29.05.14, 07:01 99venus napisał: > nie ukrywam,że w 1981 roku stan wojenny przyjąłem z ulgą. Wszystko wróciło do Twoich ulubionych standardów. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: 2 nekrologi 29.05.14, 09:32 niestety nie wróciło.pisuarowe i narodowo-prawicowe bydełko szaleje.niestety bezkarnie. do dzisiaj z wielką radością czytam wiernopoddańcze skomlenie z propozycją współpracy skierowane do gen.Kiszczaka przez znanego potem pewnego wielce patriotycznie nastawionego mecenasa. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: 2 nekrologi 29.05.14, 09:41 99venus napisał: > niestety nie wróciło.pisuarowe i narodowo-prawicowe bydełko szaleje.niestety be > zkarnie. > do dzisiaj z wielką radością czytam wiernopoddańcze skomlenie z propozycją wspó > łpracy skierowane do gen.Kiszczaka przez znanego potem pewnego wielce patriotyc > znie nastawionego mecenasa. No widzisz stąd mamy problem komunikacyjny. Ja faszystów i komunistów nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: 2 nekrologi 29.05.14, 15:09 ja problemu nie mam bo też ich nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: 2 nekrologi 29.05.14, 19:17 99venus napisał: > ja problemu nie mam bo też ich nie lubię. No widać, że komunistów lubisz. Nie kryguj się :) Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: 2 nekrologi 29.05.14, 19:38 ja nie lubię wyłącznie głupoty,polskiej prawicy narodowej,nazioli,pazerności koscioła i wszechwładzy koscioła w Polsce.tego jest tyle że bolszewicy ledwo się mieszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
maszmi Re: 2 nekrologi 29.05.14, 14:39 Nekrolog Komorowskiego mnie zniesmaczył, gdyz , jemu kiedyś będzie można napisac , że został prezydentem skutkiem zamachu Smolenskiego Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: 2 nekrologi 29.05.14, 16:36 jak będzie rządził Yarek, to pewnie napisze , "że przez nieporozumienie został prezydentem" Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: 2 nekrologi 29.05.14, 19:07 maszmi napisała: jemu kiedyś będzie można napisa > c , że został prezydentem skutkiem zamachu Smolenskiego Napisać można wszystko, ale to akurat nie byłaby prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Natomiast przyznam, że .... 29.05.14, 19:14 Tusk i Komorowski zachowali się w tej sprawie jak szmaciarze :( Odpowiedz Link Zgłoś