volupte 02.06.14, 12:11 Ponownie dał znać o sobie.wiadomosci.onet.pl/kraj/korwin-mikke-gdy-spotkam-boniego-dam-mu-w-morde/lfexf No to Boni ma przechlapane i ....słusznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
superspec Jeżeli chodzi o Boniego to ma rację.:) 02.06.14, 12:34 Ale reszta to bełkot za który JKM powinien dostać w mordę.:) Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Jeżeli chodzi o Boniego to ma rację.:) 02.06.14, 12:50 Ten tez sie tłumaczy. wiadomosci.onet.pl/kraj/robert-jaroslaw-iwaszkiewicz-tlumaczy-sie-ze-slow-o-biciu-zony/0yte2 Tylko po co ? Wybrano ich dlatego że są kontrowersyjni , a oni juz chca być tacy układni jak Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski bo JKM to kryptolewak, on chca dokonczyć rewolucję 02.06.14, 13:19 rewolucję bolszewicką, ale żeby to uczynić udaje antylewaka Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: JKM 02.06.14, 15:07 Ja nie . To politycy od jakiegos czasu o laniu po pysku opowiadają. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: JKM 02.06.14, 16:47 polska.newsweek.pl/janusz-korwin-mikke-partia-korwin-mikkego-newsweek-pl,artykuly,287371,1.html nastepny apologeta:-) Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: JKM 02.06.14, 17:31 Niedołężny fizycznie (a jeszcze bardziej umysłowo) starzec grozi Boniemu pobiciem? Boni może się bac co najwyżej oplucia. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: JKM 02.06.14, 19:46 Spróbuj się z nim w szachy. Zobaczymy kto niedołężny umysłowo. pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: JKM 03.06.14, 06:34 Gdy zrobiłem ustawę lustracyjną, on pojawił się na mównicy sejmowej, nazwał mnie idiotą i oszołomem, że mogę go podejrzewać. Parę lat później przyznał się, że był agentem. Nie przeprosił mnie, więc gdy go spotkam, dam mu w mordę. Stanie się to pewnie w Parlamencie Europejskim, bo wcześniej nie będę się z nim widział. Lepiej więc niech się trzyma ode mnie z daleka – podkreśla Korwin-Mikke. Nic dodać, nic ująć. Honoru Boni nie ma. W ilu kwestiach dzisiaj Boni kłamie, manipuluje i oszukuje ? Odpowiedz Link Zgłoś