jola.iza1 14.06.14, 21:19 Jawnie nawet Latkowski. Już mieli złapać, dopaść byłego prezydenta, ale są siły/służby sprawniejsze, wszystko, libo NiC! Pewnie to SLD ? Panie Sowa, pan się nie boi, cała armia za panem stoi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inocom ?????????????? 14.06.14, 22:11 Masz przywłaszczone sobie forum Taziuty. Po co zaśmiecasz te? Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: ?????????????? 14.06.14, 22:26 jola.iza1 napisała: > Hummer, aaaaale o co biega ? Trzeba mieć nieźle nasrane aby wiązać mnie z hummerem. Na jakiej podstawie? Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: ?????????????? 14.06.14, 22:47 Zgadnij hummer, a może na podstawie błędów ortograficznych ? Ja wiem, Ty wiesz, że je robisz, mnie to rybka. Idźmy dalej, chcesz? Założe wątek na forum Kraj : Kto zna foraTAZIUTY, i jakie one te fora soM? Dopytam Piotrze, kto nimi zarząda/Ł Pasi ? Odpowiedz Link Zgłoś
beast.com Re: ?????????????? 14.06.14, 22:46 inocom napisał: > Masz przywłaszczone sobie forum Taziuty. Po co zaśmiecasz te? Hummer musisz znowu zmienić nick. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Hummer ponoć się rozstał 14.06.14, 22:53 beast.com napisała: > inocom napisał: > > > Masz przywłaszczone sobie forum Taziuty. Po co zaśmiecasz te? > > Hummer musisz znowu zmienić nic z forum gazeta kropka peel,. Muszę poszukać w archiwum, kto najczęściej się żegnał z forum, chociaż? Zapytam Forumowiczów :) Odpowiedz Link Zgłoś