kucyk_trojanski 16.06.14, 16:52 Czy ten ciemny lud naprawde jest taki glupi,ze to kupi. Tlumaczenie Tuska,ze to on jest ofiara spisku jest zenujace. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dobry-termin Re: Zamach preniera na demokracje 16.06.14, 16:57 Dziwię się że jeszcze nikt nie wystąpił z propozycją by wziąć dobrego kija i PO gonić tych złodziejów. Ta sama klika rządzi od wielu lat, popatrzmy tylko na te twarze w TV ciągle "od lat te same gęby". Jak dlugo jeszcze ma to trwać ...? Odpowiedz Link Zgłoś
smalltownboy Re: Zamach preniera na demokracje 16.06.14, 16:57 Jak słuchałem wystąpienia tego osobnika w TVP Info, przygotowując truskawki na kolację, krew się we mnie zagotowała i mało co nie rozbiłem telewizora. Obłuda mnie najbardziej boli. Nie boli nawet złodziejstwo czy przestępstwo, jeśli ktoś potrafi się uczciwie do niego przyznać, przeprosić. Ale taka obłuda PORAŻA. Przynajmniej mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
herr7 Donaldus-cynikus 16.06.14, 17:10 Tusk jest człowiekiem cynicznym - można to uznać za chorobę zawodową w tej profesji. Z pewnością Donald nie obawia się gniewu ludu. Ci których się obawia, są też poza zasięgiem. A poza tym, niech ktoś spróbuje zebrać ze stu chłopa na jakimś placu. Zanim uzbiera się trzydzieści osób to ich spałują i rozgonią. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Donaldus-cynikus 16.06.14, 17:15 > A poza tym, niech ktoś spróbuje zebrać ze stu chłopa na jakimś placu. Zanim uzb > iera się trzydzieści osób to ich spałują i rozgonią. Wczoraj ze 100 sie zebrało. Pobili ich? Odpowiedz Link Zgłoś
widz102 Re: Donaldus-cynikus 16.06.14, 17:35 Policja to nasi bracia. Przysięgali bronić Polski i Polaków przed przestępcami i mafiami, a nie mafii przed Polakami. Jeśli takie podejście do policji będą mieć protestujący i nie dadzą się sprowokować... Inaczej zmarnują tę szansę. Tu wygra ten, przy kim jest racja moralna a nie pały. Jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
widz102 Re: Zamach preniera na demokracje 16.06.14, 17:11 To klasyczne schody do upadku. Etap srożenia się i rżnięcia głupa w zaparte. Teraz przyjdzie próba zamknięcia gęby prasie (zabezpieczenie pozwu). Następnie dalsze odpalanie głowic przez zainteresowanych- ktokolwiek to zrobił, nie ma wątpliwości że się zabezpieczył. Coraz ostrzejsze protesty oburzonych na ulicach i coraz większe odwracanie się spokojnych od antypaństwowej ekipy Tuska. W tym czasie będzie się on starał dokończyć najważniejsze deale w oblężonej twierdzy. A wtedy wystarczy jeden poszkodowany przez protuskowe zomo, by tamy poszły. Jego już nie ma , on to doskonale wie i dlatego robi to co robi. Gra na czas i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
smalltownboy Re: Zamach preniera na demokracje 16.06.14, 17:14 Muszą wgrywać te rozmowy (WSZYSTKIE) na serwery w wolnych krajach, bo mafia zablokuje je za chwilę. Tak jak np. to: supernowosci24.pl/oligarchowie-sa-nie-tylko-w-rosji/ Odpowiedz Link Zgłoś
kucyk_trojanski Re: Zamach preniera na demokracje 16.06.14, 18:59 mafia nagrywala to nie musi siebie blokowac Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj To NAczelny Idiota sie zamachujae na demokrację 16.06.14, 17:18 Usiłuje obalić rzad przed wyborami, które niewątpliwie przegra Odpowiedz Link Zgłoś
kucyk_trojanski Re: To NAczelny Idiota sie zamachujae na demokrac 16.06.14, 17:37 Naczelny idiota robi idiotow z Polakow,czekam na najnowszy sondaz,ktory ukarze PO Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Zamach na ład konstytucyjny przygotowały.... 16.06.14, 19:42 Przede wszystkim zmiana włładzy i premiera byłyby naruszeniem porządku konstytucyjnego. To po pierwsze. Pewnie również równowagi sił militarnych w Europie :) Drugi Przekaz Dnia wymyślony przez pracowity dla niektórych weekend to to, że ten zamach przygotowały wrogie Polsce ośrodki zachodnie. Ten Przekaz jest tak podobny do tego PRLowskiego , że nawet Dominice Wielowiejskiej w T OK FM , w dniu dzisiejszym powiedziało się : " wrogie ośrodki zachodnie" :) Odpowiedz Link Zgłoś