lumpior 13.07.14, 07:51 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,138764,16314568,Pielgrzymka_Radia_Maryja___Profesor_Chazan_stanal.html? // Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szamanka24 Re: Jasna Góra,Rydzyk,Chazan. 13.07.14, 07:58 Jaką prawdę masz na myśli?... Jaka aborcja? Człowieku ty w ogóle znasz temat? Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Jasna Góra,Rydzyk,Chazan. 13.07.14, 08:09 szamanka24 napisała: > Jaką prawdę masz na myśli?... Jaka aborcja? Człowieku ty w ogóle znasz temat? pl.wikipedia.org/wiki/Bogdan_Chazan Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Jasna Góra,Rydzyk,Chazan. 13.07.14, 08:13 szamanka24 napisała: > Jaką prawdę masz na myśli?... Jaka aborcja? Człowieku ty w ogóle znasz temat? www.fronda.pl/a/prof-chazan-wyznaje-ze-wykonywal-aborcje-i-przypomina-o-bozym-milosierdziu,38552.html Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Jasna Góra,Rydzyk,Chazan. 13.07.14, 09:08 Człowieku Lumpior wyznawco Hartmana.Pytanie dalej aktualne .Przyjedź na Jasną na rozgrzeszenie za swoje kłamliwe posty.Przeprowadzę po miękkim .Kolan nie zedrzesz. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Jasna Góra,Rydzyk,Chazan. 13.07.14, 09:34 taniarada napisał(a): > Człowieku Lumpior wyznawco Hartmana.Pytanie dalej aktualne .Przyjedź na Jasną n > a rozgrzeszenie za swoje kłamliwe posty.Przeprowadzę po miękkim .Kolan nie zedr > zesz. Tania,głupia,bezsensowna rada. Zaproś Chazana opowie ci o aborcjach które dokonał.No możesz także Piechę,będziesz miał pełen obraz katolicyzmu /aborcyjnego/. A na Jasnej służysz politykom? Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap Re: Jasna Góra,Rydzyk,Chazan. 13.07.14, 08:23 Typowe dla katolików - gdy zbierał na wille na Tarchominie to nie czuł oporów przed skrobankami. Gdy już ją sobie ją wyskrobał nagle odkrył w sobie powołanie do nawracania innych. Odpowiedz Link Zgłoś
mayaca Re: Jasna Góra,Rydzyk,Chazan. 13.07.14, 09:40 antyk-acap napisał: > Typowe dla katolików - gdy zbierał na wille na Tarchominie to nie czuł oporów p > rzed skrobankami. Gdy już ją sobie ją wyskrobał nagle odkrył w sobie powołanie > do nawracania innych. Skądże ty możesz wiedzieć co jest dla katolików typowe ,wyprany z uczuć masochisto ? Palikmiot ci podpowiedział ,czy wojewódzki wyprał móżdżek ? Bez znaczenia . Tak w proch się obrócisz . Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap Re: Jasna Góra,Rydzyk,Chazan. 13.07.14, 09:43 Tak ja ty. A jacy są katolicy wiem bo mam nieprzyjemność obcowania z nimi! Odpowiedz Link Zgłoś
mayaca Re: Jasna Góra,Rydzyk,Chazan. 13.07.14, 09:49 antyk-acap napisał: > Tak ja ty. A jacy są katolicy wiem bo mam nieprzyjemność obcowania z nimi! No to nie obcuj . Obcuj z kozą ,ona ci nie odpowie . Podobno żyjemy w wolnym kraju ? kto ci każe przezywać męki obcowania z katolikami ? Ja nie obcuję ze zbokami ,tak wybrałem . Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap Re: Jasna Góra,Rydzyk,Chazan. 13.07.14, 09:50 Katolicy mi każą. Zamiast siedzieć w krypcie jak im Joshua przykazał rozłażą się po okolicznym terenie! Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Jasna Góra,Rydzyk,Chazan. 13.07.14, 09:52 mayaca napisał: > antyk-acap napisał: > > > Tak ja ty. A jacy są katolicy wiem bo mam nieprzyjemność obcowania z nimi > ! > > > No to nie obcuj . Obcuj z kozą ,ona ci nie odpowie . Podobno żyjemy w wolnym kr > aju ? > kto ci każe przezywać męki obcowania z katolikami ? Ja nie obcuję ze zbokami ,t > ak wybrałem . Kościelny,grabarz? Bo żeby klecha był takim wrednym to już przesada,ale i to możliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Jasna Góra,Rydzyk,Chazan. 13.07.14, 10:28 I dobrze. To ubytek o kolejne setki tysięcy wiernych w kościołach. Odpowiedz Link Zgłoś