Dodaj do ulubionych

Jasna Góra,Rydzyk,Chazan.

13.07.14, 07:51
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,138764,16314568,Pielgrzymka_Radia_Maryja___Profesor_Chazan_stanal.html? //
Obserwuj wątek
    • szamanka24 Re: Jasna Góra,Rydzyk,Chazan. 13.07.14, 07:58
      Jaką prawdę masz na myśli?... Jaka aborcja? Człowieku ty w ogóle znasz temat?
      • lumpior Re: Jasna Góra,Rydzyk,Chazan. 13.07.14, 08:09
        szamanka24 napisała:

> Jaką prawdę masz na myśli?... Jaka aborcja? Człowieku ty w ogóle znasz temat?
        pl.wikipedia.org/wiki/Bogdan_Chazan
      • lumpior Re: Jasna Góra,Rydzyk,Chazan. 13.07.14, 08:13
        szamanka24 napisała:

> Jaką prawdę masz na myśli?... Jaka aborcja? Człowieku ty w ogóle znasz temat?
        www.fronda.pl/a/prof-chazan-wyznaje-ze-wykonywal-aborcje-i-przypomina-o-bozym-milosierdziu,38552.html
        • taniarada Re: Jasna Góra,Rydzyk,Chazan. 13.07.14, 09:08
          Człowieku Lumpior wyznawco Hartmana.Pytanie dalej aktualne .Przyjedź na Jasną na rozgrzeszenie za swoje kłamliwe posty.Przeprowadzę po miękkim .Kolan nie zedrzesz.
          • lumpior Re: Jasna Góra,Rydzyk,Chazan. 13.07.14, 09:34
            taniarada napisał(a):

> Człowieku Lumpior wyznawco Hartmana.Pytanie dalej aktualne .Przyjedź na Jasną n
            > a rozgrzeszenie za swoje kłamliwe posty.Przeprowadzę po miękkim .Kolan nie zedr
            > zesz.
            Tania,głupia,bezsensowna rada. Zaproś Chazana opowie ci o aborcjach które dokonał.No możesz także Piechę,będziesz miał pełen obraz katolicyzmu /aborcyjnego/. A na Jasnej służysz politykom?
    • antyk-acap Re: Jasna Góra,Rydzyk,Chazan. 13.07.14, 08:23
      Typowe dla katolików - gdy zbierał na wille na Tarchominie to nie czuł oporów przed skrobankami. Gdy już ją sobie ją wyskrobał nagle odkrył w sobie powołanie do nawracania innych.
      • mayaca Re: Jasna Góra,Rydzyk,Chazan. 13.07.14, 09:40
        antyk-acap napisał:

> Typowe dla katolików - gdy zbierał na wille na Tarchominie to nie czuł oporów p
        > rzed skrobankami. Gdy już ją sobie ją wyskrobał nagle odkrył w sobie powołanie
        > do nawracania innych.

Skądże ty możesz wiedzieć co jest dla katolików typowe ,wyprany z uczuć masochisto ? Palikmiot ci podpowiedział ,czy wojewódzki wyprał móżdżek ?
        Bez znaczenia . Tak w proch się obrócisz .
        • antyk-acap Re: Jasna Góra,Rydzyk,Chazan. 13.07.14, 09:43
          Tak ja ty. A jacy są katolicy wiem bo mam nieprzyjemność obcowania z nimi!
          • mayaca Re: Jasna Góra,Rydzyk,Chazan. 13.07.14, 09:49
            antyk-acap napisał:

> Tak ja ty. A jacy są katolicy wiem bo mam nieprzyjemność obcowania z nimi!

No to nie obcuj . Obcuj z kozą ,ona ci nie odpowie . Podobno żyjemy w wolnym kraju ?
            kto ci każe przezywać męki obcowania z katolikami ? Ja nie obcuję ze zbokami ,tak wybrałem .
            • antyk-acap Re: Jasna Góra,Rydzyk,Chazan. 13.07.14, 09:50
              Katolicy mi każą. Zamiast siedzieć w krypcie jak im Joshua przykazał rozłażą się po okolicznym terenie!
            • lumpior Re: Jasna Góra,Rydzyk,Chazan. 13.07.14, 09:52
              mayaca napisał:

> antyk-acap napisał:
              >
              > > Tak ja ty. A jacy są katolicy wiem bo mam nieprzyjemność obcowania z nimi
              > !
              >
              >
              > No to nie obcuj . Obcuj z kozą ,ona ci nie odpowie . Podobno żyjemy w wolnym kr
              > aju ?
              > kto ci każe przezywać męki obcowania z katolikami ? Ja nie obcuję ze zbokami ,t
              > ak wybrałem .
              Kościelny,grabarz? Bo żeby klecha był takim wrednym to już przesada,ale i to możliwe?
    • l_zaraza_l Re: Jasna Góra,Rydzyk,Chazan. 13.07.14, 10:28
      I dobrze. To ubytek o kolejne setki tysięcy wiernych w kościołach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka