Dodaj do ulubionych

Wprost o Wprost

21.07.14, 07:07
Jest też jeden dziennikarz, który szczególnie tkwi mi w pamięci. Sylwester Latkowski z tygodnika Wprost. Jest u mnie jakieś 15 minut. Potem pisze artykuł, z którego wynika, że moja rodzina to mafia, a Iwona zadawała się z bogatym biznesmenem i też miała swoje za uszami. Stek ordynarnych kłamstw. Przeraziłam się po przeczytaniu tego. Powoływał się tam na jakiś anonimowych informatorów w policji. Zadzwoniłam na policję. Tam mi powiedzieli, że niektórzy dziennikarze często tak ubarwiają swoje teksty. A ci informatorzy najczęściej nie istnieją. Pozwać Wprost i Latkowskiego? Mam ważniejsze rzeczy na głowie. Czyli jednak co mentalna hiena to mentalna hiena...
Obserwuj wątek
    • 1tobi Re: Wprost o Wprost 21.07.14, 07:44
      To jest dużo gorsze.
      "To nie przypadek, że taśmy
      wypłynęły teraz"
      "The Economist" zwraca
      uwagę, że o odsunięcie Polski
      na dalszy plan w rozmowach o
      ukraińskim kryzysie zabiegała
      Rosja. Teraz o deeskalacji
      konfliktu rozmawia "grupa
      czworga", czyli Francja, Niemcy,
      Rosja i Ukraina.
      • mariner4 I ciekawe, że cieszy się z tego 21.07.14, 08:56
        tzw "obóz patriotyczny".
        Ciekawe pojmowanie patriotyzmu. Sprzedać swój kraj Rosji tylko po to, żeby dowalić wewnętrznemu przeciwnikowi politycznemu.
        M.
        • erte2 Re: I ciekawe, że cieszy się z tego 21.07.14, 09:33
          mariner4
          Tzw. "obóz patriotyczny" (czyli tak naprawdę kaczyński*, macierewicz i rydzyk wspierani przez pożytecznych idiotów w rodzaju sakiewicza czy sióstr karnowskich) to najzwyczajniej w świecie rosyjska agentura za wszelka cenę dążąca do powrotu Polski pod "opiekę" Kremla. Dołączył do nich ostatnio korwin-mikke już całkiem otwarcie wspierający putina i rosyjski imperializm.

*Małe litery zamierzone - szkoda majuskuły na tę hołotę.
          P.S. Swoja drogą tzw."obóz patriotyczny" jakoś tak kojarzy mi się ze Związkiem Patriotów Polskich....
    • jane-panzram Re: Wprost o Wprost 21.07.14, 12:03
      To cudny widok: lemingi wsciekle na Wprost.

Cenie go tym bardziej, bo wczesniej sama nieswiadomie bylam lemingiem, ale ich tasmy otworzyly mi oczy.
      Nawey jak Nisztor z Latkowskim to bandyty, to nie zmienia to faktu, ze odwalili swietna robote ujawniajac tasmy. Takie jak ka szaraczki zobaczyly, hak katastrogalnie lichy jest ten rzad.

Gryzcie Wprost, lemingy, ale mleko sie juz rozlalo. Czasu nie wrocita.
      • 1tobi Re: Wprost o Wprost 21.07.14, 12:27
        jane-panzram napisała:

>
        > Cenie go tym bardziej, bo wczesniej sama nieswiadomie bylam lemingiem, ale ich
        > tasmy otworzyly mi oczy.
        >
        poważnie ? wcześniej wydawało ci się robisz łaskę ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka