Gość: wlodek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 11:28 a to popieracie? pewnie tak- bo to w waszej Ojczyznie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=15304909 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stary byk Re: Gonisz w piętkę kolego IP: *.imgw.pl 29.08.04, 12:08 Twoja logika jest naprawdę godna pożałowania. Zwracasz się do PRZECIWNIKÓW RELIGII, a jednocześnie sugerujesz, że są nimi Żydzi, którzy w swojej ojczyźnie propagują religię w Armii. Skoro propagują religię, to nie mogą być jej przeciwnikami! Chyba że dla Ciebie ten sam człoiek (ale czy Żyd to człowiek?) jest jednocześnie przeciwnikiem i zwolennikiem religii? Więc najpierw pomyśl, potem mów (pisz). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodek osiol ci kolega ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 12:17 gdybys nie byl otumaniony brownem i lewacka propaganda to zrozumialbys o co mi chodzi- ale podejme teraz ten trud, tak, ze wysil na chwile chociaz to, co twoi bliscy okreslaja jako mózg... -Na tych forach az roi sie od lewackich wrogow religii- w 100% sa oni wrogami religii i KK w Polsce-i tak sie jakos sklada, ze ciz sami to zadeklarowani zydofile, bylem (i nadal jestem) ciekaw, jak oni (rozumiem ,ze i ty..?) zareaguja na religijna indoktrynacje w armii izraelskiej...no i pierwszy (glupi- tak, jak sie spodziewalem) odzew juz jest... Odpowiedz Link Zgłoś
mogiliani NIE GRZESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.08.04, 12:24 Niech będzie błogosławione imię Jezusa wraz ze wszystkimi opiekunami anielskimi. Niech będą w czterech ścianach domu jego stróżami i opiekunami, aby od tej chwili nie dotknęło go żadne nieszczęście spowodowane przez złość diabelską lub przewrotność ludzką. Niech dachem tego domu będzie krzyż Jezusa. Niech jego ramiona będą zasuwą bramy. Korona Jezusa niech będzie jego tarczą, a Jego rany służą jako zamki i mury. Tak niech będzie pobłogosławiony cały dom. Ty, królu niebios, ochraniaj nas i chroń także nasze pola i ogrody przeciw jakiemukolwiek nieszczęściu. Niech będzie nam dane żyć spokojnie w Twojej miłosnej opiece. Amen. (Modlitwa błogosławieństwa domu i pól) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary byk Re: Gratuluję taktu! IP: *.imgw.pl 29.08.04, 20:40 i grzeczności. Komu brak argumentów, używa wyzwisk. W tym przyznaję Ci palmę pierwszeństwa, może nawet jesteś lepszy od Leppera. Musisz być cholernie sfrustrowany, skoro masz taką przyjemność w wyrażaniu nienawiści (prawdziwie katolickiej). Skoro dyskutuję z kimś na forum, to tym samym jest on moim kolegą, a więc sam siebie uznałeś za osła. Jest to zresztą bardzo sympatyczne zwierzę, znacznie sympatyczniejsze od niektórych ludzi. Skąd to wiadomo,że przeciwnicy religii (każdej religii, czy tylko niktórych), to żydofile? To tylko Twoja niezdrowa imaginacja. Ja owszem jestem w pewnym sensie przeciwnikiem religii, tzn. nie walczę z żadną z nich, bo wszystkie uważam za bezsensowne. Kto nie widzi absurdów w dogmatach religijnych musi być ślepy, ale to jego sprawa. Na pewno nie popieram przymusowej albo podstępnej indoktrynacji, ale obchodzi mnie Polska, a nie Izrael, czy np. Gwatemala lub inny kraj. To sprawa tamtejszych ludzi. Oczywiście należy potępiać takie historie, gdy dochodzi do łamania praw człowieka, np. przez przymus lekcji religii (lub przymusową ateizację). Nie wiem jak to wygląda w armii izraelskiej, ale tam jest silna partia pracy (socjaldemokraci), która na pewno upomni się o prawa poborowych. Martwmy się więc o Polskę, nie o Izrael. Odpowiedz Link Zgłoś
mogiliani BĘDZIEMY SIĘ MODLIĆ!!!!!!!!!!! 29.08.04, 12:23 Wyślij, o Panie, wszystkich świętych aniołów i archaniołów, aby ochraniali mnie przed ciemnymi siłami.Poślij archaniołów, Michała, Gabriela i Rafała, aby będąc ze mną bronili mnie, którego z miłością ukształtowałeś i któremu dałeś duszę nieśmiertelną, i za którego wylałeś swoją krew. Niech Twoi aniołowie i archaniołowie chronią mnie i oświecają, kiedy czuwam i kiedy śpię, niech dodają mi spokoju i pewności wobec każdego działania złego. Niech żaden duch, który ma złe moce, nie zetknie się ze mną, niech nie obrazi i nie zrani mojej duszy, mojego ciała a także nie zwycięży mnie przez pokusy. Amen. (Modlitwa średniowieczna) Odpowiedz Link Zgłoś
mogiliani Aniele Boży, Stróżu mój 29.08.04, 12:29 Aniele Boży, Stróżu mój, ty zawsze przy mnie stój. Rano, wieczór, we dnie, w nocy, Bądź mi zawsze ku pomocy, Strzeż duszy, ciała mego I prowadź do zycia wiecznego. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Z tym tekstem to na forum izraelskie. W naszej IP: *.range81-156.btcentralplus.com 29.08.04, 14:36 armii(armia to okreslona ilosc brygad, Izrael na to za maly)sa kaplani wszystkich religii, nawet islamu. Odpowiedz Link Zgłoś