Dodaj do ulubionych

Ależ PiSim gul skacze,

30.08.14, 12:17
a to wszystko przez to że Tusk może zostać przewodniczącym Rady Europy, jeśli dziś się dowiemy że tak będzie, to prognozuję parę zejść z tego świata, żyłka nie wytrzyma i trzaśnie, przeczytałem wypowiedź Kaczyńskiego na ten temat, przecież on ledwo wstrzymywał łkanie, i ten przaśny dowcip, o ile to można nazwać dowcipem, nie dość że podejrzanej konduity, to jeszcze wcale nie śmieszny, no może dla PiSich, bo oni mają inne poczucie humoru.
Coraz ciekawiej się robi w naszej ojczyźnie, a jak jeszcze p.Kopacz zostanie premierem, to będzie fajnie, naprawdę.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16555839,Dzis_szczyt_Unii_Europejskiej__Donald_Tusk_zostanie.html#MT
Obserwuj wątek
    • mietowe_loczki Re: Ależ PiSim gul skacze, 30.08.14, 12:23
      Nie no masakra. To są ludzie całkowicie bez klasy :-))))
      • gtxl3 Re: Ależ PiSim gul skacze, 30.08.14, 13:36
        mietowe_loczki napisała:

> Nie no masakra. To są ludzie całkowicie bez klasy :-))))

Dlaczego masakra? mnie np. to wisi, czy Tusk zostanie przewodniczącym Rady czy nie. Dla Polski, dla nas nie ma to żadnego znaczenia.
        • bew-is Re: Ależ PiSim gul skacze, 30.08.14, 15:04
          Dla Polski to nawet lepiej. Jednego nieudacznika mniej. Niech teraz psuje unie.

gtxl3 napisał:
          > mietowe_loczki napisała:
          > > Nie no masakra. To są ludzie całkowicie bez klasy :-))
          >
          > Dlaczego masakra? mnie np. to wisi, czy Tusk zostanie przewodniczącym Rady czy
          > nie. Dla Polski, dla nas nie ma to żadnego znaczenia.
          >
          >
    • mariner4 Nie jaki Duda 30.08.14, 12:25
      Nie ten od "S", ale też idiota, w TV mówił, że Tusk nie będzie na tym stanowisku reprezentował interesów Polski!
      To ja się pytam. czy przypadkiem instytucje unijne nie mają reprezentować interesów wszystkich całonków UE? Rozumiem, prestiż Polski tak, ale nie egoistyczne interesy naszego kraju.
      Stopień upalantowienia PiS jest nebywale wręcz wysoki.
      M.
    • rickky Re: Ależ PiSim gul skacze, 30.08.14, 12:27
      Dokładnie.
      Czytając wątki poświęcone ostatnim wydarzeniom w Polsce można zobaczyć jaką armie swoich wyrobników rzuciło PiS na fora, aby zdyskredytować zarówno Tuska, jak i przeznaczone dla niego stanowisko. Wydawać by się mogło, że to co najmniej walka o niepodległość ...

Co ciekawe, wyraźnie widać także, że PiS w tym działaniu ma wyraźne wsparcie Rosji, he he ...
      • mietowe_loczki Re: Ależ PiSim gul skacze, 30.08.14, 12:30
        Putina szlag trafi :D
        • alistair-p Re: Ależ PiSim gul skacze, 30.08.14, 12:40
          Gdyby tak jeszcze Sikorski,szanse prawie żadne,ale wtedy żałoba na Kremlu i dyspepsja na Nowogrodzkiej.
          • mietowe_loczki Re: Ależ PiSim gul skacze, 30.08.14, 12:48
            Bieńkowska mogłaby zostać panią premier. Dałaby im popalić. Ech, marzenia...
            • ave.duce Re: Ależ PiSim gul skacze, 30.08.14, 12:55
              W dodatku Bieńkowska zna doskonale angielski i nieźle francuski. Trzeba szukać innego haka ;)
              • gtxl3 Re: Ależ PiSim gul skacze, 30.08.14, 13:40
                ave.duce napisała:

> W dodatku Bieńkowska zna doskonale angielski i nieźle francuski. Trzeba szukać
                > innego haka ;)

He,he...mnie tam Bieńkowska odpowiada, bardziej niż Kopacz. Lepiej zorientowana w sprawach ekonomiczno-gospodarczych niż Tusk i Kopacz.
            • alistair-p Re: Ależ PiSim gul skacze, 30.08.14, 12:55
              Już widzę panikę w Ministerstwie Sprawiedliwości,a właściwie w tej kapliczce błędnie nazywanej ministerstwem.
        • gtxl3 Re: Ależ PiSim gul skacze, 30.08.14, 13:38
          mietowe_loczki napisała:

> Putina szlag trafi :D

Putin ma to w dooopie, wierz mi.
      • gtxl3 Re: Ależ PiSim gul skacze, 30.08.14, 13:38
        Dokładnie.
        Czytając wątki poświęcone ostatnim wydarzeniom w Polsce można zobaczyć jaką armie swoich wyrobników rzuciło PiS na fora, aby zdyskredytować zarówno Tuska, jak i przeznaczone dla niego stanowisko. Wydawać by się mogło, że to co najmniej walka o niepodległość

Głupoty mówisz jak zwykle....
        Nie jestem zwolennikiem PiS, obojętne jest mi jednak czy Tusk zostanie PRE czy, nie. Po prostu mi to wisi....potrafisz to ogarnąć?
        • rickky Re: Ależ PiSim gul skacze, 30.08.14, 14:18
          gtxl3 napisał:

>
          > Głupoty mówisz jak zwykle....
          > Nie jestem zwolennikiem PiS, obojętne jest mi jednak czy Tusk zostanie PRE czy,
          > nie. Po prostu mi to wisi....potrafisz to ogarnąć?
          >
          A czy ja o tobie piszę (piszę, nie mówię) w swoim poście???
          Jeżeli uważasz, że mój tekst dotyczy również ciebie, to jest to twoja własna interpretacja.
          Która w dodatku dostarcza więcej obiektywnych informacji o tobie, niż wynikałoby to z twoich, licznych na tym forum, oświadczeń.
          • gtxl3 Re: Ależ PiSim gul skacze, 30.08.14, 14:22
            rickky napisał:

> gtxl3 napisał:
            >
            >
            > >
            > > Głupoty mówisz jak zwykle....
            > > Nie jestem zwolennikiem PiS, obojętne jest mi jednak czy Tusk zostanie PR
            > E czy,
            > > nie. Po prostu mi to wisi....potrafisz to ogarnąć?
            > >
            > A czy ja o tobie piszę (piszę, nie mówię) w swoim poście???
            > Jeżeli uważasz, że mój tekst dotyczy również ciebie, to jest to twoja własna in
            > terpretacja.
            > Która w dodatku dostarcza więcej obiektywnych informacji o tobie, niż wynikałob
            > y to z twoich, licznych na tym forum, oświadczeń.

Ja tylko tobie napisałem, że piszesz głupoty jak zwykle.
            Tylko dla twojej wiedzy, to napisałem.
            • rickky Re: Ależ PiSim gul skacze, 30.08.14, 14:27
              gtxl3 napisał:

>
              >
              > Ja tylko tobie napisałem, że piszesz głupoty jak zwykle.
              > Tylko dla twojej wiedzy, to napisałem.
              >
              Pisz se na Berdyczów.
              Osobiście uważam, że aby dyskutować na publicznym forum na poważne tematy polityczne, to trzeba mieć przynajmniej jakąś tej polityki znajomość oraz zdolność logicznego myślenia.
              Zarówno jednego jak i drugiego tobie brak.
              Jak można dyskutować z kimś, kto nie rozumie co się do niego pisze ....
              >
              • gtxl3 Re: Ależ PiSim gul skacze, 30.08.14, 14:29
                rickky napisał:

> gtxl3 napisał:
                >
                > >
                > >
                > > Ja tylko tobie napisałem, że piszesz głupoty jak zwykle.
                > > Tylko dla twojej wiedzy, to napisałem.
                > >
                > Pisz se na Berdyczów.
                > Osobiście uważam, że aby dyskutować na publicznym forum na poważne tematy polit
                > yczne, to trzeba mieć przynajmniej jakąś tej polityki znajomość oraz zdolność l
                > ogicznego myślenia.
                > Zarówno jednego jak i drugiego tobie brak.
                > Jak można dyskutować z kimś, kto nie rozumie co się do niego pisze ....
                > >
                >
                >

Mam o tobie takie same zdanie.
                EOT.
                • rickky Re: Ależ PiSim gul skacze, 30.08.14, 15:20

> > Pisz se na Berdyczów.
                  > > Osobiście uważam, że aby dyskutować na publicznym forum na poważne tematy
                  > polit
                  > > yczne, to trzeba mieć przynajmniej jakąś tej polityki znajomość oraz zdol
                  > ność l
                  > > ogicznego myślenia.
                  > > Zarówno jednego jak i drugiego tobie brak.
                  > > Jak można dyskutować z kimś, kto nie rozumie co się do niego pisze ....
                  > > >
                  > >
                  > >
                  >
                  >
                  > Mam o tobie takie same zdanie.
                  > EOT.

Guzik mnie obchodzi twoje zdanie o mnie.
                  Nie mam zamiaru uczestniczyć w poprawie jakości twoich postów.
                  Zrobię jednak mały wyjątek.
                  Dla poprawy jakości twojego języka polskiego, bo
                  ten, w którym napisałeś ostatniego posta do mnie, to język spod budki z piwem.
                  Tu masz link.
                  portalwiedzy.onet.pl/141259,,,,samo_same,haslo.html
      • dystans4 Re: Ależ PiSim gul skacze, 30.08.14, 14:03
        Więcej. To walka o cnotę prezesa i flam (Hofmana, Bulteriera, Błaszczaka, Migalskiego, Girzyńskiego, Leppera...).

--
        Opozytura to bardzo ładne słowo, bo zawiera i działanie PiS w charakterze ekspozytury - © Miętowe Loczki.

OPOZYTURA. Pojęcie politologiczne, powstałe na FK, w celu precyzyjnego oddania unikalnej natury formacji kulturowej, harmonijnie łączącej funkcje partii politycznej, agentury i ekspozytury. Panprezes - bliższa i dalsza rodzina (rozległe koligacje) - blogs.scientificamerican.com/tetrapod-zoology/files/2012/11/Greg-Paul-high-browsing-sauropods-Nov-2012-350-px.jpg
        • gtxl3 Re: Ależ PiSim gul skacze, 30.08.14, 14:06
          dystans4 napisał:

> Więcej. To walka o cnotę prezesa i flam (Hofmana, Bulteriera, Błaszczaka, Migal
          > skiego, Girzyńskiego, Leppera...).

Lepper już nie żyje...daj se na luz.
      • bew-is Re: Ależ PiSim gul skacze, 30.08.14, 15:07
        A nie przyszlo ci do glowy, ze ludzie maja po prostu dosyc tego nieudacznika i szkodnika donka, ktory wszystko, czego sie dotknal w Polsce, to popsul. Musisz w tym wietrzyc spisek? Jakas mania przesladowcza u tych z PO.

rickky napisał:
        > Dokładnie.
        > Czytając wątki poświęcone ostatnim wydarzeniom w Polsce można zobaczyć jaką arm
        > ie swoich wyrobników rzuciło PiS na fora, aby zdyskredytować zarówno Tuska, jak
        > i przeznaczone dla niego stanowisko. Wydawać by się mogło, że to co najmniej w
        > alka o niepodległość ...
        >
        > Co ciekawe, wyraźnie widać także, że PiS w tym działaniu ma wyraźne wsparcie Ro
        > sji, he he ...
    • dystans4 Re: Ależ PiSim gul skacze, 30.08.14, 13:21
      Antoni dostanie naganę. Prezes wygłosi kolejną odezwę do Braci Rosjan i gorącą prośbę o przychylność jak nie zielonych ludzików, to przynajmniej ruskich serwerów.
      • gtxl3 Re: Ależ PiSim gul skacze, 30.08.14, 13:41
        Antoni dostanie naganę. Prezes wygłosi kolejną odezwę do Braci Rosjan i gorącą prośbę o przychylność jak nie zielonych ludzików, to przynajmniej ruskich serwerów.

Aleś doopnąl dystans.....to nie jest w Twoim stylu.
        • dystans4 Re: Ależ PiSim gul skacze, 30.08.14, 13:56
          Serio - myślę, że dla Rosjan to sprawa bez większego znaczenia.
          Ale nabijanie się z prezesa, to patriotyczny obowiązek każdego Polaka, tak uważam.
          • gtxl3 Re: Ależ PiSim gul skacze, 30.08.14, 13:59
            dystans4 napisał:

> Serio - myślę, że dla Rosjan to sprawa bez większego znaczenia.
            > Ale nabijanie się z prezesa, to patriotyczny obowiązek każdego Polaka, tak uważ
            > am.
            >

Patriotyczny obowiązek dystans?
            Nie jestem z ich obozu, ale myślę że oni się cieszą, że Tusk nie będzie premierem.
            • dystans4 Re: Ależ PiSim gul skacze, 30.08.14, 14:09
              oni się cieszą, że Tusk nie będzie premierem
              Myślę, że to też bez większego znaczenia.
              • gtxl3 Re: Ależ PiSim gul skacze, 30.08.14, 14:14
                oni się cieszą, że Tusk nie będzie premierem
                Myślę, że to też bez większego znaczenia.

Ja, jednak myślę, że ma znaczenie.
                Kopacz "świeci" tylko światłem odbitym Tuska. Jej rozedrgany głos i histeryczna natura jak najbardziej pasują pisowi.
    • gtxl3 Re: czan-dra 30.08.14, 13:46
      A jak Tusk nie zostanie wybrany? Tobie żyłka nie trzaśnie?
      • volupte Re: czan-dra 30.08.14, 13:58
        Pisim trzaśnie:-) Bedą zawiedzeni ze sie go nie pozbyli.
    • gtxl3 Re: Ależ PiSim gul skacze, 30.08.14, 13:51
      Coraz ciekawiej się robi w naszej ojczyźnie, a jak jeszcze p.Kopacz zostanie premierem, to będzie fajnie, naprawdę.

Będzie beautiful....
    • snajper55 "Polsce się to po prostu należy" 30.08.14, 14:13
      stwierdził właśnie Prezes. :) Nie mają więc znaczenie sukcesy Tuska, Sikorskiego i Polski. Należy się to nam i tyle. Bo tak. :D

S.
      • gtxl3 Re: "Polsce się to po prostu należy" 30.08.14, 14:15
        snajper55 napisał:

> stwierdził właśnie Prezes. :) Nie mają więc znaczenie sukcesy Tuska, Sikorskieg
        > o i Polski. Należy się to nam i tyle. Bo tak. :D
        >
        > S.

Ale co oznaczają te rzekome sukcesy Donalda dla nas?
        • volupte Re: "Polsce się to po prostu należy" 30.08.14, 14:17
          Że wypłacaja ci jeszcze emeryturę :-)
          • gtxl3 Re: "Polsce się to po prostu należy" 30.08.14, 14:20
            www.rmf24.pl/ekonomia/news-zus-ma-powazne-klopoty-ze-skladkami,nId,126247#
            • volupte Re: "Polsce się to po prostu należy" 30.08.14, 14:34
              Ale wypłacają ? Wiec sukces.
            • m.c.hrabia Re: "Polsce się to po prostu należy" 30.08.14, 14:34
              wiadomo
              naród wybrany.
      • camille_pissarro Re: "Polsce się to po prostu należy" 30.08.14, 15:09
        Przypomnij nam tu wszystkim jakież to spektakularne sukcesy na niwie europejskiej odniósł picer z Sopotu ? ;-))) To, ze zabrał Ś.p. L. Kaczyńskiemu krzesło w Brukseli - pamiętamy, co jeszcze takiego istotnego dla Europy, dla RP uczynił ten leń z Sopotu ?
        • snajper55 Re: "Polsce się to po prostu należy" 30.08.14, 15:11
          camille_pissarro napisał:

> Przypomnij nam tu wszystkim jakież to spektakularne sukcesy na niwie europejski
          > ej odniósł picer z Sopotu ? ;-))) To, ze zabrał Ś.p. L. Kaczyńskiemu krzesło w
          > Brukseli - pamiętamy, co jeszcze takiego istotnego dla Europy, dla RP uczynił t
          > en leń z Sopotu ?

Mam ci udowadniać, że białe jest białe? Nie żartuj.

S.
          • gtxl3 Re: "Polsce się to po prostu należy" 30.08.14, 15:14
            Mam ci udowadniać, że białe jest białe? Nie żartuj.

Nie udowadniaj wszyscy wiemy, że jak Tusk tak powie, to wszyscy jego zwolennicy zawyją z zachwytu .......
          • camille_pissarro Re: "Polsce się to po prostu należy" 30.08.14, 15:28
            Nie, masz udowodnić , że czarne jest czarne :-), ale nie masz na to żadnych konkretnych argumentów poza wyświechtanymi frazesami o wielkości i doskonałość naszego "słońca Peruuu" :-)))
        • m.c.hrabia Re: "Polsce się to po prostu należy" 30.08.14, 15:11
          cumelku nie piskaj , słuchaj prezespana , nam (narodowi wybranemu) się należy.
          • camille_pissarro Re: "Polsce się to po prostu należy" 30.08.14, 15:29
            Do budy, aktywisto z WSI ...
    • lionold Re: No to PiS_im po gulu 30.08.14, 14:45
      kęsim, kęsim.
    • camille_pissarro Re: Ależ PiSim gul skacze, 30.08.14, 14:54
      Możesz być pierwszy :-) Twoja pikawka tej radości może nie zdzierżyć :-))))))
      • gtxl3 Re: Ależ PiSim gul skacze, 30.08.14, 15:16

> Możesz być pierwszy :-) Twoja pikawka tej radości może nie zdzierżyć :-))))))

Jak Donald zostanie PRE, to ja mogę nie wytrzymać......ze śmiechu.
        • camille_pissarro Re: Ależ PiSim gul skacze, 30.08.14, 15:25
          Jeśli byłby człowiekiem na poziomie, to zdawałby sobie sprawę, że chociaż to wymarzone stanowisko dla takiego lenia jak on, to nie posiadam kwalifikacji by się o niego ubiegać. Chodzi rzecz jasna o biegłość w językach obcych :-)))
          • rickky Re: Ależ PiSim gul skacze, 30.08.14, 15:29

> Jeśli byłby człowiekiem na poziomie, to zdawałby sobie sprawę, że chociaż to wy
            > marzone stanowisko dla takiego lenia jak on, to nie posiadam kwalifikacji by si
            > ę o niego ubiegać. Chodzi rzecz jasna o biegłość w językach obcych :-)))

Oj skacze ci tytułowy "gul", skacze.
            Tylko się nie wypieraj, bo twoja wypowiedź to obiektywnie potwierdza.
            I nie kłamie!
            Nie rób więc tego ty.
            • camille_pissarro Re: Ależ PiSim gul skacze, 30.08.14, 15:39
              Mnie ma skakać gul, przed dwutygodniowym lenistwem na Morzu Egejskim, żarty chyba sobie robisz :-))))
          • ludwik_7125 Re: Ależ PiSim gul skacze, 30.08.14, 17:33
            > Chodzi rzecz jasna o biegłość w językach obcych :-)))

W Kaczo-rodzie nawet słuchawki są problemem.
    • 14pol Re: Lepszy diler pilnie POszukiwany... 30.08.14, 15:50
      a to wszystko przez to że Tusk może zostać przewodniczącym Rady Europy

Nie Rady Europy (to ciało poza unijne, proponuję najsampierw koledze doczytać o czymś czym się tak ekscytuje nie mając o tym bladego pojęcia) tylko Rady Unii Europejskiej, a jej przewodniczący znaczy tyle co najwyżej odźwierny dla najważniejszych głów państw UE (czyt. Niemiec, Francji i Wielkiej Brytanii) ew. może być dobry do parzenia kawy...

Pomijając tę "wiekopomną" fuchę, która może przypaść także przedstawicielowi innych obok Polski "potęg" unijnych na poziomie typu Kraje Nadbałtyckich warto wspomnieć że za czasów tuskowych jesteśmy niżej notowani od niejakiego Luksemburga, którego b. Premier dostał znacznie ważniejszą fuchę jaką jest szef KE.
    • jane-panzram Re: Ależ PiSim gul skacze, 30.08.14, 17:16
      Decyzji mu nie zazdroszcze. Wybierze miedzy przyszloscia swoja a przyszloscia partii. Ciekawa jestem jego decyzji.

Dzis chodza sluchy, ze pojedzie.
    • jane-panzram Re: Ależ PiSim gul skacze, 30.08.14, 17:53
      Overheard off mic at EU summit: Cypriot PM to Van Rompuy: "I understand that Donald...it's ok?" Van Rompuy: "Yeah, but keep it..."
      ~ dziennikarz Tony Connelly ze zjazdu
      • rickky Re: Ależ PiSim gul skacze, 30.08.14, 18:00
        jane-panzram napisała:

> Overheard off mic at EU summit: Cypriot PM to Van Rompuy: "I understand that Do
        > nald...it's ok?" Van Rompuy: "Yeah, but keep it..."
        > ~ dziennikarz Tony Connelly ze zjazdu
        >
        No i o czym ma niby ten cytat świadczyć?
        • gtxl3 Re: Komu gul skacze? 30.08.14, 18:21

Na pewno wam peowcy..ja to mam głęboko w doopie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka