Dodaj do ulubionych

Tak się robi HAŁAS

03.09.14, 00:56
Macie beke z nieobiektywnosci prawicowych mediow?
Poznajcie slowo "wzmozenie". I jaka obiektywnisc jest u konkurencji.

Wczorajszy artykul w GW:
"Tusk jak Anders na białym koniu wyzwoli Polskę z rządów PiS."
Jedynka GW: NASZ PREMIER, NASZ PREZYDENT

Dzisiejsze madrosci Palasinskiego: facebook.com/jacek.palasinski/posts/10204840869560503?fref=nf

Odpowiedz naTemat: prawica atakuje Palasinskiego za to, ze ostrzega przed PiS
[poziom: radio Erewan]

No i wczorajsze klaskanie u Lisa i "spontaniczne" sto lat dla Tuska, a tymczasem zbuk: t.co/j398APvr5X
Obserwuj wątek
    • jane-panzram Re: Tak się robi HAŁAS 03.09.14, 00:59
      Pani z ostatniego zdjecia to jakas dziewczyna z mlodziezowki PO.
    • jane-panzram Re: Tak się robi HAŁAS 03.09.14, 01:06
      Lis to juz kompletnie odlecial wewczorajszym artykule.
      Na nim to mozna spokojnie postawic krzyzyk, niech idzievw koncu do PO i nie zawrava gitary, ze jeszcze jest dziennikarzem.

Zakowski zas ze spokojem przyjmuje absurdalny wyrok o zakazie sprzedazy Wprost. Im mozgi juz wypalila nienawisc, obiektywnosc odleciala w stratosfere.
      Ta afera wszystko okazuje, hak oliwa wyplywa na wierzch, kto kim jest, zabawa na sto dwa.
    • stary_anonim Re: Tak się robi HAŁAS 03.09.14, 06:18
      utrwalić obraz zwycięskiego Tuska choćby z ręką na temblaku ale z tarczą na pobojowisku jakiego dokonał w Polsce po słowach Polska to nienormalność za pieniądze z CDU
    • zoil44elwer Re: Tak się robi HAŁAS 03.09.14, 07:05
      Ryży wyprowadził Polaków w pole czyli do puszczy!Pijarowy tyjater z głosowaniem votum zaufania,obietnice podwyżek emerytur-nie mniej niż 36 zł.Ulgi podatkowe na dzieci-nawet 4 tys zł rocznie.Oraz przegląd 18 ministrów z ich planami na przyszłość-do grudnia br?
      • stary_anonim Re: Tak się robi HAŁAS 03.09.14, 07:42
        a budżet przyszłoroczny zostawił chłoptasiowi z doświadczeniem doradcy bankowego
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Tak się robi HAŁAS 03.09.14, 07:42
      Całe szczęście GW potrafi być krytyczna wobec Tuska i platfusow. Prawicowe media nie mają nawet krzty krytyki pisuaru.
      • jane-panzram Re: Tak się robi HAŁAS 03.09.14, 10:41
        A czytales, ze wiesz, czy tak bredzisz?
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Tak się robi HAŁAS 03.09.14, 11:09
          Czytałem i wiem. Gdybym miał czas to bym ci poszukał ale ponieważ ie mam czasu to ci nie poszukam.
          • jane-panzram Re: Tak się robi HAŁAS 03.09.14, 11:10
            Czyli mam ci uwierzyc na slowo ;)
            • religijnych.uczuc.obraza Re: Tak się robi HAŁAS 03.09.14, 11:16
              Tak jak ja tobie ws. opisywania afery podsłuchowej przez Interię.
              • jane-panzram Re: Tak się robi HAŁAS 03.09.14, 12:33
                Robia klake, ktora obiektywnym mediom nie przystoi. Nawet kolo obiektywnosci nie stoi. Tusk jak Anders %)
                Szacki z Polityki sobie kpi z tych wszystkich rzeczy ktore dalam - a wszystko mozna o nim powiedziec, ale nie to, ze on zle zyczy PO.

Dzis Konrad Piasecki stwierdzil o klace, ktora probuje wytlumaczyc w tv, ze ruch z ograniczeniem socjalu dla Polakow w Anglii jest dooobry:
                "Głupota i myślowy prymitywizm niektórych przedstawicieli mojego zawodu poraża mnie dzisiejszego poranka szczególnie. Howgh..."

Poziom wzmozenia w mediach zczyna przekraczac grnice absurdu.
                • jane-panzram Re: Tak się robi HAŁAS 03.09.14, 12:37
                  Nie. Sprecyzuje: nie jestem pewna, czy to o socjalu. Widocznie klaka z rana na temat PDT przeszla sama siebie.
                  I pada to spod palcow czlowieka, ktory czasy PiS nazywa zamordyzmem. Jaja panie na Salonie.
                • religijnych.uczuc.obraza Re: Tak się robi HAŁAS 03.09.14, 13:05
                  Ty wierzysz w coś takiego jak obiektywizm mediów? Ile ty masz lat?
                  • jane-panzram Re: Tak się robi HAŁAS 03.09.14, 13:11
                    Och, ale to ty piszesz o obiektywnosci GW, gapo.
                    • religijnych.uczuc.obraza Re: Tak się robi HAŁAS 03.09.14, 13:15
                      Ja? Przecież pisałem że GW jest antypisowska co wyklucza obiektywizm. Natomiast zawsze bawiło mnie uważanie GW za gazetę rządową.
      • volupte Re: Tak się robi HAŁAS 03.09.14, 11:18
        Pisdakom obce sa pojecia sarkazm czy ironia. :-)
    • remez2 Re: Tak się robi HAŁAS 03.09.14, 10:51
      Obiektywne prawicowe media to oksymoron.
      • zoil44elwer Re: Tak się robi HAŁAS 03.09.14, 11:23
        Lewicowy Palikot Janusz-Oksysmoros.
    • bauman.z.nkwd A w TOK FM trio wazeliniarzy: 03.09.14, 11:05
      Lis, Żakowski i Wołek.

Lewactwo trzęsie dupami przed rządami Prawa i Sprawiedliwości. Stąd tak otwarte i rozpaczliwe wmawianie społeczeństwu, że ten mistrz ligi podwórkowej, piłkarzyk z Sopotu, to prawdziwy mąż stanu.
    • zapijaczony_ryj słusznie gosciu prawi, nic dodać , nic ująć, sama 03.09.14, 11:12
      prawda:
      "Jak będzie wyglądać Polska, kiedy Kaczyński dorwie się do władzy? Jak on. Będzie niedomyta, rozmemłana, obleśna, nieestetyczna, z zepsutymi zębami, niedouczona, agresywna, cwana a pozbawiona elementarnej szlachetności ducha, zadufana w sobie, gardząca wszystkim i wszystkimi i - przede wszystkim - bezgranicznie głupia. Takiej Polski chcemy? Czy taką Polskę można kochać i szanować?"

Zapomniał jedynie dodać, ze będzie trwała pół kadencji
      • bauman.z.nkwd Re: słusznie gosciu prawi, nic dodać , nic ująć, 03.09.14, 11:21
        Połaś się, lemingu, popodlizuj i nie zapomnij w rzyć z szacunkiem cmoknąć. Może pan twój i władca da Ci na tanie wino z polskich jabłek.
    • damakier1 Re: Tak się robi HAŁAS 03.09.14, 11:15
      jane-panzram napisała: nt

Jane, tak, jak Ty nie możesz znieść sukcesu Tuska i spontanicznie zioniesz jadem i tupiesz nóżkami, tak ja się tym sukcesem cieszę i radosne "sto lat!" samo mi się ciśnie na usta.
      Na pocieszenie mogę Ci powiedzieć, że na mnie dla odmiany podobnie irytująco działa Kaczyński i jego widok wkurza mnie nieodmiennie. Do stanu takiej bezsilnej wściekłości, jaką tu zaprezentowałaś, wprawdzie nigdy mnie Kaczyński nie doprowadził, ale i też nie osiągnął on nigdy choćby namiastki tak wielkiego sukcesu, a właściwie nie osiągnął sukcesu żadnego.
      W każdym razie rozumiem Twój ból i jeśli tylko może przynieść Ci to ulgę, to z chęcią przeczytam jeszcze parę Twych równie mocno przesączonych żółcią postów. Nie ukrywam, że nawet z odrobiną leciutko sadystycznej przyjemności.
      • bauman.z.nkwd Re: Tak się robi HAŁAS 03.09.14, 11:23
        Sukcesu Tuska? A tak, sam spier..la a nas zostawia z długami, których w naszym imieniu przez siedem lat narobił. To rzeczywiście osobisty sukces uciec przed odpowiedzialnością.
        • stary_anonim Re: Tak się robi HAŁAS 03.09.14, 11:34
          idą tokiem myślenia :damy: to do hitlera ja też nie mam żadnych pretensji ale przynajmniej zachował sie honorowo strzelając se w łeb
        • zoil44elwer Re: Tak się robi HAŁAS 03.09.14, 11:59
          Tyjater Tuska:Wnoszę o votum zaufania dla mojego rządu bo jadę do Brukseli i chcę mieć silny mandat zaufania od polskiego parlamentu!
          POdwyższymy emerytury o co najmniej 36 zł(brutto)
          Zwiększymy ulgi podatkowe na dzieci tak by rodzina z 3 dzieci dostała 4 tys zł(rocznie) + 20 % zwyżki za każde następne dziecko.
          18 ministrów mówi o planach ich resortów na przyszłość.
          DT:Będziemy walczyć o wygranie wyborów w 2015 by PO rządziła III Kadencję.
          Tymczasem Pinokio przyklepuje u Merkel swoje nowe miejsce pracy w Brukseli od 1 XII br.
      • jane-panzram Re: Tak się robi HAŁAS 03.09.14, 12:01
        Och, ta zawisc, och ta zazdrosc
        Nawet dziennukarz Konrad Piasecki (z Piaskiem po oczach) to nazywa ruchem "jakby nie bylo jutra"
        Ja poczekam, co napiszesz, jak Kopacz zostanie premierem.
        Dziennikarze stojacy za PO nazywaja to zlym wyborem. Oni wiedza czym to pachnie dla PO: ona przetraci i roztrwoni obecny sukces. Tvn probuje ratowac sytuacje i daje sondaze, w ktorych nastepca Tuska wyborcy widza Schetyne, a nie Kopacz. Ty sie nie orientujesz, jaki bajzel i roxgrywki sa teraz w PO, a cieszysz sie z jego sukcesu. Gdy po nim chocby potop, na co sie zanosi.
        Za ten sukces oni moga zaplacic rozlamem w PO, a ty sie radujesz na ten danse macabre. Ignorance is a bliss
        • jane-panzram Re: Tak się robi HAŁAS 03.09.14, 12:12
          Miller, Palikot chwala Kopacz. Myslisz, ze oni to dobre duszki? Na oslabieniu PO to oni zyskaja - bo elektorat z PO nie nie ma sklonnosci przeplywac do PiS tylko wlasnie do nich - wiec im w to graj.
          Ciesz sie, tym brutalniejsza bedzie pobudka.
    • rrdm Re: Robią hałas bo zs chwilę o Tusku... 03.09.14, 12:19
      będzie tak głośno jak o von Rompayu....

Liczà też żr Polacy msją amnezję i zaraz zapomną przed wyborami o syfie autorstwa rudego banity, wszak tonący brzytwy się chwyta.....
    • jane-panzram Re: Tak się robi HAŁAS 03.09.14, 16:30
      Wzmozenie Polityki:
      t.co/A2kkmHANTX
      Krul Donald I
      • m.c.hrabia Re: Tak się robi HAŁAS 03.09.14, 16:34
        tak się to robi , najważniejsze, wykonać przekaz dnia.

Hofman przyśle kartkę na imieniny.
      • bauman.z.nkwd Re: Tak się robi HAŁAS 03.09.14, 17:07
        Swego czasu dziadek Tuska próbował zjednoczyć Europę pod auspicjami Niemiec, ale uczciwie trzeba przyznać, że wnuk zaszedł zdecydowanie dalej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka