Dodaj do ulubionych

rozenek w tvn24

21.09.14, 15:27

W tvn24 Pan Rozenek zażądał aby Pani Premier Kopacz broniła nie tylko polskie dzieci ale też ukraińskie. A co ma robić ojciec tych dzieci? Czy tylko dzieci ukraińskie?. Co ma robić Pani Premier gdy będą bite dzieci francuskie, angielskie, niemieckie. Czy wobec nich Pan Rozenek nie ma żadnych żądań do Pani Premier?. Czy Pani Premier ma być żandarmem Europy bitych dzieci" A co mają robić ich ojcowie? Panie Rozenek, niech Pan posłucha rady prezydenta Francji: jak Pan nie ma nic sensownego do powiedzenia to niech Pan milczy. Ludzie milczący wyglądają znacznie mądrzej.
Obserwuj wątek
    • fiu-bzdziu2010 Re: rozenek w tvn24 21.09.14, 15:33
      a kto bronił polskie dzieci na Wołyniu???
      • dystans4 Re: rozenek w tvn24 21.09.14, 17:44
        a kto bronił obywateli Unii Europejskiej zamordowanych w lipcu b.r. ?

www.bundestag.de/presse/hib/2014_09/-/329982
        • remez2 Re: rozenek w tvn24 21.09.14, 17:58
          dystans4 napisał:

> a kto bronił obywateli Unii Europejskiej zamordowanych w lipcu b.r. ?
          Przez kogo zamordowanych?
          • pies_na_czarnych Re: rozenek w tvn24 21.09.14, 18:21
            remez2 napisał:

> dystans4 napisał:
            >
            > > a kto bronił obywateli Unii Europejskiej zamordowanych w lipcu b.r. ?
            > Przez kogo zamordowanych?

Milion euro za każdą ofiarę. Rodziny chcą pozwać Ukrainę.

• dystans4 Re: rozenek w tvn24 21.09.14, 19:20
            Niemcy z Bundestagu twierdzą, że przez Ukraińców, rakietą ?-125 ??????.
            Trochę mi się to wydaje dziwne, bo ta rakieta ma również dużą głowicę bojową. Masa głowicy ?-125 ?????? - 60 kg, mniej niż ma Buk (chyba 70 kg), ale dużo, a śladów po odłamkach pokazali tyle, że pasuje do małej rakiety, która wybuchła wewnątrz kadłuba.
            New Asia Times Online twierdzi, że Boeing został zestrzelony rakietą powietrze-powietrze z ukraińskiego Su-25i ta wersja nadal wydawaje mi się najbardziej prawdopodobna. Natomiast nie wydaje się możliwe kwestionowanie celu zmiany trasy Boeinga - tak, by o zbrodnię oskarżyć separatystów.
            • magdolot Re: rozenek w tvn24 21.09.14, 20:00
              > New Asia Times Online twierdzi, że Boeing został zestrzelony rakietą powietrze-
              > powietrze z ukraińskiego Su-25i ta wersja nadal wydawaje mi się najbardziej pra
              > wdopodobna.

Taka gazeta nie istnieje. Jest Asia Times Online z dużą ilością tekstów pisanych znanym mi językiem "faszystowska junta, która dokonała zamachu stanu na Ukrainie" i Asian Times Online, której nie czytałam. Mam poczytać?

>Natomiast nie wydaje się możliwe kwestionowanie celu zmiany trasy B
              > oeinga - tak, by o zbrodnię oskarżyć separatystów.

Ten temat uwielbiam. :) W pierwszych dniach ta mapka z "dowodem" wyglądała, jakby owej zmiany dokonano na terenie Polski, następnie "zmiana trasy" "przemieściła się" na teren Ukrainy... Ciekawe jaką szerokość ma korytarz powietrzny? I coś mi się obiło o uszy, że w holenderskim raporcie pisze jak krowie na rowie, że ukraińska przestrzeń powietrzna była zamknięta poniżej 32000 stóp. Czekam na link.
              • magdolot Re: rozenek w tvn24 22.09.14, 00:52
                "Niemożliwe kwestionowanie celu zmiany trasy [tak, aby oskarżyć separatystów]"

Patrz: raport holenderski [jedyny oficjalny... i podpisany nazwiskami -sic!], strony 11 [polecenia kontroli lotów], 12 [mapka sytuacji w momencie zestrzelenia]
                Link:
                www.onderzoeksraad.nl/uploads/phase-docs/701/b3923acad0ceprem-rapport-mh-17-en-interactief.pdf
                Nie komentuję, bom przed lekturą i tylko zajrzałam [mecz!!!].
    • pies_na_czarnych Re: rozenek w tvn24 21.09.14, 16:16
      Już widzę tego rodzynka jak sam zakłada kamasze i idzie bronić ukraińskie dzieci.
      Tylko przed kim/czym?
    • zapijaczony_ryj Rozenek tez moze zidiocieć 21.09.14, 17:52
      toja1945 napisał:

Panie Rozenek, niech Pan posłucha rady prezydenta Francji: jak Pan n
      > ie ma nic sensownego do powiedzenia to niech Pan milczy. Ludzie milczący wygląd
      > ają znacznie mądrzej.
    • douglasmclloyd Pani premier, proszę bronić dzieci przed Rozenkiem 21.09.14, 18:42
    • lionold Re: Pan Rozenek ?! To ten 21.09.14, 20:24
      coraz bardziej PiS_dziejący paliknociarz?
    • wiosnaludzikow Re: rozenek w tvn24 21.09.14, 20:25
      Rozenek ma wiele do powiedzenia i jest jednym z nielicznych co zwraca uwagę na sprawy gospodarcze, podatkowe itp
      Trafnie nazwał ten rząd : rządem ocalenia platformy.
    • wiosnaludzikow mam problem z np Rozenkiem, Biedroniem 22.09.14, 08:34
      Jak będą na listach Palikota to znikną . To cenni posłowie. Szkoda :(
      • haen2010 Re: mam problem z np Rozenkiem, Biedroniem 22.09.14, 09:08
        Moim zdaniem, Palikot powoli zaczyna odzyskiwać równowagę i analizuje swoje głupoty. M.in. także to, że został dokładnie wyrru...y przez Millera i jego kolesi. Także za sprawą zidiocenia Rozenka, nie wiadomo czemu sympatyka tych pseudokomuchów.

Zdaje się, wystartuje na Belweder. Jeżeli dobrze poprowadzi kampanię, to ma szansę na dwucyfrowy wynik.
        • gtxl3 Re: mam problem z np Rozenkiem, Biedroniem 22.09.14, 09:21
          Moim zdaniem, Palikot powoli zaczyna odzyskiwać równowagę i analizuje swoje głupoty. M.in. także to, że został dokładnie wyrru...y przez Millera i jego kolesi

Palikot został wy...y przez Millera? W jaki sposób?
          • haen2015 Re: mam problem z np Rozenkiem, Biedroniem 22.09.14, 10:02
            To dosyć proste. Tym, co postawili na palikociarnię ogromnie nie podobało się włażenie komuchom w dupsko bez znieczulenia. Oni to świetnie wykorzystywali.

Ja sadzę po sobie, ale chyba większość tak myśli.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka