14.10.14, 11:11
www.tvn24.pl/tak-jest,39,m/odwolali-behemotha,475746.html Jeszcze parę takich odwołań i Behemoth będzie najsławniejszym diabłem w Polsce:-)Adam Darski zaciera ręce z radości na ta darmową reklamę.
Obserwuj wątek
    • religijnych.uczuc.obraza Tak w reżimie Tuskopacz walczy się 14.10.14, 11:15
      z wolnością słowa w imię lewackiej politpoprawności.
      • volupte Re: Tak w reżimie Tuskopacz walczy się 14.10.14, 11:27
        To lewacy atakuja tego diabła?
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Tak w reżimie Tuskopacz walczy się 14.10.14, 11:43
          Tylko lewacy walczą z wolnością słowa.
          • zdybex Re: Tak w reżimie Tuskopacz walczy się 14.10.14, 11:53
            Mam kilka grafik numerowanych sygnowanych -Adam Darski- Ale to z około 1988 roku. Czy to zanim zaczął śpiewać?Ktoś wie?
            • zdybex Re: Tak w reżimie Tuskopacz walczy się 14.10.14, 12:02
              Wiem na 100%, ze w Polskich Liniach Oceanicznych w Gdyni kiedy miały 170 statków pracował Adam Darski . Domniemywam ,ze mamy do czynienia z potomkiem
              • marbor1 Re: Tak w reżimie Tuskopacz walczy się 14.10.14, 14:28
                Z żeglugą związany był też Stanisław Darski b. Minister Żeglugi, wielce zasłużony dla Żeglugi Polskiej [notabene mistrz Polski w tenisie].
          • glos.sumienia.forum Re: Tak w reżimie Tuskopacz walczy się 14.10.14, 13:27
            Tak, sam widziałem ich siepaczy. Z Gazetą Wyborczą w ręku i red. Stasińskim na czele kohorty.
            Jest i dobra nowina. Nadchodzi odsiecz Wolnych Polaków prowadzona przez Anwad w rozpiętej bluzce i ze sztandarem rewolucji moralnej w dłoni. Później Anwadzię zmieni prof. Pawłowicz.
            • v.t.s Re: Tak w reżimie Tuskopacz walczy się 14.10.14, 13:32
              Cycki pokaże ?
    • douglasmclloyd Re: Diabeł 14.10.14, 17:10
      volupte napisał:

> www.tvn24.pl/tak-jest,39,m/odwolali-behemotha,475746.html Jeszcze parę takich odwołań i Behemoth będzie najsławniejszym diabłem w Polsce:-)Adam Darski zaciera ręce z radości na ta darmową reklamę.

Tja, wszystkie stacje radiowe puszczają ich kawałki, a zespół lokuje się na szczytach list przebojów.
      • 1tobi Re: Diabeł 14.10.14, 18:48
        douglasmclloyd napisał:

>
        > Tja, wszystkie stacje radiowe puszczają ich kawałki, a zespół lokuje się na szc
        > zytach list przebojów.
        >
        >
        Czarna Madonna to nie jest ich kawałek, tytuł może mylący :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka