wykress 15.10.14, 14:29 ... jeśli komuś sie wydaje, że to możliwe? to chyba powinien się nad sobą zastanowić ... (?) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pkt4a Re: Komunia dla rozwodników 15.10.14, 14:39 Franek ma głowę do interesu lepszą od toruńskiego o.Kordaszewskiego . w Polsce kościoły gwałtownie pustoszeją więc i rozwodnik się przyda w końcu to klient i na tacę też rzuci trochę pieniędzy więc po co takiego odganiać od tacy ? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Komunia dla rozwodników 15.10.14, 14:55 pkt4a. Nie widzę by kościoły gwałtownie pustoszały w Polsce .Nawet założyłem bryle i nic.Ale to prawda rozwodnik człowiek bogaty ,ale zaraz komunia i spowiedź .I druga sprawa do snajpera lub kociaka 40 te posty ,bo tam nudą wieje. Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: Komunia dla rozwodników 15.10.14, 15:11 Widocznie Katolicka Agencja informacyjna m zwidy? "Jak podała dziś Katolicka Agencja Informacyjna, pierwszy raz średnia liczba wiernych biorących udział w niedzielnej mszy spadła poniżej 40 proc. Z obliczeń wynika, że w ciągu ostatnich 10 lat (2003-2013) w eucharystii uczestniczy około 2 mln osób mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Komunia dla rozwodników 15.10.14, 15:19 zgred-zisko napisał: > Widocznie Katolicka Agencja informacyjna m zwidy? > > "Jak podała dziś Katolicka Agencja Informacyjna, pierwszy raz średnia liczba wi > ernych biorących udział w niedzielnej mszy spadła poniżej 40 proc. Z obliczeń w > ynika, że w ciągu ostatnich 10 lat (2003-2013) w eucharystii uczestniczy około > 2 mln osób mniej. To jest tak samo jak z rankingami sportowymi .W 2012 i 13 przegrywaliśmy z Niemcami.2014 wygraliśmy .Nie doczytałeś się jak jest teraz . Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: Komunia dla rozwodników 15.10.14, 15:52 Nie wiem w jaki sposób pustoszenie kościołów łączy Ci się z piłką nożną, ale to nie moja sprawa. A może masz podstawy do podejrzeń, że parafie po prostu kradną forsę z tacy a przełożonym wciskają kit, że zmniejszające się wpływy spowodowane są odpływem wiernych? Odpowiedz Link Zgłoś
wykress Re: Komunia dla rozwodników 15.10.14, 14:57 pkt4a napisał: > Franek ma głowę do interesu lepszą od toruńskiego o.Kordaszewskiego . > w Polsce kościoły gwałtownie pustoszeją więc i rozwodnik się przyda w końcu t > o klient i na tacę też rzuci trochę pieniędzy więc po co takiego odganiać od ta > cy ? > > Twoja ocena jest błędna bo oparta na fałszywych (życzeniowych!) przesłankach. Odpowiedz Link Zgłoś
wykress Re: Katolikom gratulujemy problemów :-) n/t 15.10.14, 15:48 bogucjusz napisał: > .... wypada nam jedynie podziekować za pomoc i zaangażowanie niekatolików, ..w ich rozwiązywaniu! ... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Re: Katolikom gratulujemy problemów :-) n/t 15.10.14, 15:56 Zaangażowanie niekatolików przejawia się jak dotąd w dawaniu po nosie katolikom, którzy swe katolickie nosy z arcy-zaangażowaniem wtykają w niekatolickie sprawy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wykress Re: Katolikom gratulujemy problemów :-) n/t 15.10.14, 17:20 hmmm .. czyżby(?) ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Katolikom gratulujemy problemów :-) n/t 15.10.14, 17:44 szczególnie pod kołdrowych. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl3 Re: Komunia dla rozwodników 15.10.14, 17:52 wykress napisał: > ... jeśli komuś sie wydaje, że to możliwe? > > to chyba powinien się nad sobą zastanowić ... (?) Uważasz, że ten wątek powinien być na FK? a nie na forum religia? Odpowiedz Link Zgłoś
wykress Re: Komunia dla rozwodników 15.10.14, 18:25 Wiara i kościół są dość ścisle powiązane z naszym krajem ... nie sądzisz? ...i nie zauważyłem tez, żeby w szczególny sposób odstawał od problematyki tego forum. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Komunia dla rozwodników 15.10.14, 18:30 kościół są dość ścisle powiązane z naszym krajem ... nie sądzisz? niestety mamy to nieszczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Komunia dla rozwodników 15.10.14, 19:01 Oczywiście ,że na forum religia lub na forum kościół .Bo tam umiera z nudów snajper i kociak 40.Ale tu wszyscy cisną kit o kościele ,aż głowa mała .A co drugi to mądrzejszy od swojej młodszej siostry .Czyli kozy.A nosy większe ,niż Pinokio .Może pisać izzadra ,czy inny zapijaczony .Dlaczego nie Wykress. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl3 Re: Komunia dla rozwodników 15.10.14, 19:10 Może pisać izzadra ,czy inny zapijaczony .Dlaczego nie Wykress. Trudno nie przyznać racji.....mimo to, dalej uważam, że to nie temat na FK. „Wiem, że nic nie wiem” Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: Komunia dla rozwodników 15.10.14, 20:50 po co tyle emocji z okazji jakiegoś fafelka ? Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Komunia dla rozwodników 16.10.14, 00:18 A czemu nie? Skoro bóg kazał im się rozwieść, to czemu nie mieliby wypełnić woli bożej? Odpowiedz Link Zgłoś