Dodaj do ulubionych

Ciekawi mnie ilu takich Hofmanów jest w PIS?30%?

09.11.14, 11:12
50%, a może 5%?
Michał Kamiński mówi o takim typie żul i chyba ma rację. Wg mnie są uzasadnione podejrzenia, że stworzyli grupę przestępczą mającą na celu wyłudzanie kaski z sejmu?
Obserwuj wątek
    • zapijaczony_ryj Telegraf, Skoki, Srebrna, leśniczówka Qrwskiego 09.11.14, 11:14
      1zzarda napisał:

> 50%, a może 5%?
      > Michał Kamiński mówi o takim typie żul i chyba ma rację. Wg mnie są uzasadnione
      > podejrzenia, że stworzyli grupę przestępczą mającą na celu wyłudzanie kaski z
      > sejmu?
      • 1zzarda Re: Telegraf, Skoki, Srebrna, leśniczówka Qrwskie 09.11.14, 11:21
        Lepper z wyrokami nie wadził JK...
        • zoil44elwer Re: Telegraf, Skoki, Srebrna, leśniczówka Qrwskie 09.11.14, 12:23
          Srebrną to Kaczyńscy(PO) dostali od DTuska (KLD) wtedy szefa Komisji Likwidacyjnej RSW Prasa Książka Ruch.
          • x2468 Re: Telegraf, Skoki, Srebrna, leśniczówka Qrwskie 10.11.14, 00:30
            Kłamiesz.Jak Kaczyńscy i inni się uwłaszczyli na Srebrnej to Tusk już nie działał w komisji. Wycofał się na własna probe właśnie z powodu przekrętów. Ty łgarzu wiesz o tym doskonale lecz lako mentalnemu pisiakowi prawda ci nie odpowiada. Wolisz konfabulować niczym Hofman.
      • zoil44elwer Re: Telegraf, Skoki, Srebrna, leśniczówka Qrwskie 09.11.14, 12:04
        zapijaczony_ryj napisał:

> 1zzarda napisał:
        >
        > > 50%, a może 5%?
        > > Michał Kamiński mówi o takim typie żul i chyba ma rację. Wg mnie są uzasa
        > dnione
        > > podejrzenia, że stworzyli grupę przestępczą mającą na celu wyłudzanie ka
        > ski z
        > > sejmu?
        >
        > Michał Kamiński wielbiciel gen Pinocheta,minister u L Kaczyńskiego ,36-letni licencjat z 2008 to swoją willę przywiózł chyba z....Tbilisi lub Brukseli.
    • lionold Re: 100% - sto!!! 09.11.14, 11:21
      PiS to kwintesencja ich 30%.go elektoratu.
      • 1zzarda Re: 100% - sto!!! 09.11.14, 11:27
        Mentalność peerelowska.....
        • taniarada Re: 100% - sto!!! 09.11.14, 11:34
          Stefan Niesiołowski przewyższa stu Hofmanów .Chciałem skromnie zauważyć .I kamieni kupę nic nie przebije .Przygadywał graca ,gracy.Nie pozdrawiam.
          • 1zzarda Re: 100% - sto!!! 09.11.14, 12:55
            Przebija i to wielokrotnie grupa przestępcza wyłudzająca kasę...
    • 2kecaw Nowak- zegarek i Sikorski obiadek i winko 09.11.14, 11:45
      To jest standard w PO w PiSie podobne typy mają problem prezes wywala a Tusk i Kopacz awansują... patrz Miro, Zbycho Sikorski czy Protasiewicz.

PiS i PO dwa standardy

wybór należy do ciebie
      • zoil44elwer Re: Nowak- zegarek i Sikorski obiadek i winko 09.11.14, 13:00
        2kecaw napisał:

> To jest standard w PO w PiSie podobne typy mają problem prezes wywala a Tusk i
        > Kopacz awansują... patrz Miro, Zbycho Sikorski czy Protasiewicz.
        >
        > PiS i PO dwa standardy
        >
        > wybór należy do ciebie

Pan Prezes jest mściwy a TO nie przystoi rzymskiemu katolikowi.
      • 1zzarda Re: Nowak- zegarek i Sikorski obiadek i winko 09.11.14, 13:11
        NO! A te dwa z Cypru, Meleksy?
        • 2kecaw Re: Nowak- zegarek i Sikorski obiadek i winko 09.11.14, 16:20
          obiad za 1500 PLN z pieniędzy podatnika a meleks- chyba nie ? Jeśli było cos z tego p[prawdą ta chyba sprawa między użytkownikiem a właścicielem ? Chyba, że masz inne standardy jak to w PO. Obiad z pieniędzy podatnika za 1500 PLN z winkiem za 300 PLN OK a ewentualna szkoda wyrządzona innej osobie to już sprawa publiczna? Wg ciebie jak swoj z PO czyli polszewik to ok a jak inny to tragedia ?
          • x2468 Re: Nowak- zegarek i Sikorski obiadek i winko 10.11.14, 10:09
            Obiad za 1500 zł to taniej od jednego dnia pracy ochroniarzy gnoma który kosztuje prawie 4500 dziennie.
            Taniej by było aby kurdupel zrezygnował z ochrony i wziął się za pożeranie "ośmiorniczek" które są tańsze od śledzi.
            pl.wikipedia.org/wiki/Ka%C5%82amarnice
            • dystans4 Re: Nowak- zegarek i Sikorski obiadek i winko 10.11.14, 16:28
              A kto by się połaszczył? Kot?
              Kilogram filetów z blaszkodziobych kosztuje ok. 20 zł., i to młode, w pierwszym gatunku. Tp ile wart cały prezes?
          • porannakawa01 Re: Nowak- zegarek i Sikorski obiadek i winko 10.11.14, 20:48
            2kecaw 09.11.14, 16:20
            obiad za 1500 PLN z pieniędzy podatnika a meleks- chyba nie ? Jeśli było cos z tego p[prawdą ta chyba sprawa między użytkownikiem a właścicielem ? Chyba, że masz inne standardy jak to w PO. Obiad z pieniędzy podatnika za 1500 PLN z winkiem za 300 PLN OK a ewentualna szkoda wyrządzona innej osobie to już sprawa publiczna? Wg ciebie jak swoj z PO czyli polszewik to ok a jak inny to tragedia ?

Nie rozumiesz zasad tego działania gdyż dotąd zawsze zapiergalałeś łopatą.
            Gdy twój menago oprócz pensji dostawał tza reprezentacyjne.
            Gdyż jego praca to nie tylko pisanie długopisem - tak jak u ciebie zapirgalanie łopatą.
            Sprawy organizowania twojej pracy wymagają ustalenia, wymagają n3egocjowania, orientowania się w poglądach tego czy tamtego.
            A to wymaga wspólnego wyjazdu, spożycia posiłku(nie chodzi o Big Macka lub rozpicia pół litra z kaszanką).

Tego nie rozumiesz - i ja to u ciebie rozumiem gdyż skąd miałbyś to wiedzieć mając zadanie - wykopać rów - stąd-dotąd!
            Tak to działa wszędzie - i w biznesie prywatnym, i w biznesie państwowym.
      • lionold Re: Nowak- zegarek i Sikorski 10.11.14, 07:16
        czy Nowak kupił drogi zegarek za wyłudzone z sejmu pieniądze ????????????????????????? Nowak to drobny szachraj oświadczeniowy - Trzech PiSurmanów to bezczelni złodzieje.
    • tirol1 Re: Ciekawi mnie ilu takich Hofmanów jest w PIS?3 09.11.14, 11:48
      1 zasada: chleje się w domu zeby nikt nie widział
      • x2468 Re: Ciekawi mnie ilu takich Hofmanów jest w PIS?3 17.11.14, 16:07
        Czyli powrót do PRL
        Niemieccy politycy chleją np w Cafe am Neuen See lub Adlonie i nikt im z tego tytułu nie robi zarzutu, może gdyby zaczęli wystawiać swoje przyrodzenie na widok publiczny niczym najważniejsi politycy pis to jakiś "fakt" by to opisał, lecz szczerze w to wątpię.
    • zoil44elwer Re: Ciekawi mnie ilu takich Hofmanów jest w PIS?3 09.11.14, 11:49
      Byłoby z 60 % gdyby PiS w wyborach zdobył 51% i samodzielnie rządził.Partia opozycyjna ma mniej okazji i możliwości na przekręty.
      • 2kecaw Re: Ciekawi mnie ilu takich Hofmanów jest w PIS?3 09.11.14, 16:16
        było by, by, by a w PO jest jest jest - i nie udawaj że czas teraźniejszy a przyszły to jest to samo bo wszak idiotą nie jesteś :-)
    • don.kichote Zaryzykuję twierdzenie, że tylu 09.11.14, 11:54
      ilu w innych partiach...
      • wiosnaludzikow Re: Zaryzykuję twierdzenie, że tylu 09.11.14, 13:28
        don.kichote napisał:

> ilu w innych partiach...
        ....i wogóle w Polsce.
        Należy to po prostu bezwzględnie rozliczać a poszczekiwania kufli z przeciwnych drużyn ,mktóre teraz obszczekują się czy większy przewał to był Telegraf czy Afera Jazardowa , czy coś innego należy pominąć. Za to dają im jeść w partyjnych miskach :)
        Pierwszym, dla mnie identyfikowalnym i dużym oszustwem podatnika w biały dzień, było bezkarne nie zapłacenie podatku dochodowego przez Wałęsę za sprzedaż praw do swojej historii.
        • dystans4 Re: Zaryzykuję twierdzenie, że tylu 10.11.14, 16:33
          Pierwsza była afera alkoholowa latem 1989, w której wzięło udział ok. 300 firm z okolic Warszawy i Gdańska. Mazowiecki gwarantował, że sporządzi i ujawni raport ze śledztwa.
          Raport powstał, a on go nie opublikował.
          Premier Mazowiecki skłamał i był ojcem chrzestnym Wałęsy i Kaczora, i wielu wielu innych.
    • lumpior Re: Ciekawi mnie ilu takich Hofmanów jest w PIS?3 09.11.14, 12:00
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16936138,Staniszkis_o_sprawie_Hofmana__W_polityce_poslem_powinien.html?
      • zoil44elwer Re: Ciekawi mnie ilu takich Hofmanów jest w PIS?3 09.11.14, 12:17
        Polskie posły i euroosły to wybrańcy partyjnych wodzów a nie narodu.Chociaż naród lemingów przyklepuje ich w wyborach.Casus B Piecha poseł na polecenie Jarkacza "zostaje" senatorem by po pół roku zostać europosłem.A te przejścia posłów z partii do partii,np poseł Arłukowicz w 1 kadencji należał do 3 partii:UP-SDPL-PO.Kabarety a nie wybory.
        • 1zzarda Re: Ciekawi mnie ilu takich Hofmanów jest w PIS?3 09.11.14, 15:09
          Sęk w tym, że hofmanizm jest bardzo popularny w pis...
          • zoil44elwer Re: Ciekawi mnie ilu takich Hofmanów jest w PIS?3 09.11.14, 16:39
            1zzarda napisał:

> Sęk w tym, że hofmanizm jest bardzo popularny w pis...
            A MY NARóD BRONIMY SIEM ryncamy y nogamy przed udziałamy w przekrętach.Gdyby posły RP3 zarabiały tak jak Prezydent USA to,...by nie kradli 300 zł nienależnej diety sejmowej.R Kalisz:Koledzy z adwokatury śmieją się ze mnie bo ich aplikanci zarabiają więcej niż szef partii-DwP walczący w Sejmiie o wolny dostęp do wolnego zawodu adwokata.W RP3 jest tyle sędziów co w Niemczech/za to adwokatów jest 5-krotnie mniej.
    • volupte Re: Ciekawi mnie ilu takich Hofmanów jest w PIS?3 09.11.14, 12:03
      120%
    • mariner4 Całe mnóstwo, ale 09.11.14, 15:29
      w całej polskiej polityce.
      Odsetek takich łobuzów jest taki sam jak odsetek łobuzów w całym spoleczeństwie.
      Inaczej być nie może. To jest prawo rządzące dużymi grupami społecznymi.
      Mogę Cię pocieszyć, że gdybyśmy wylosowali sejm, to efekt byłby taki sam.
      M.
      • 1zzarda Re: Całe mnóstwo, ale 09.11.14, 15:32
        Ogólnie tak ale w pis jest ich najwięcej.
        www.fakt.pl/polityka/adam-hofman-w-madrycie-tak-wygladal-pobyt-poslow-pis-w-madrycie,artykuly,501874,1,1,7.html
        • volupte Re: Całe mnóstwo, ale 09.11.14, 16:33
          Ale mają przechlapane :-)
          • 1zzarda Re: Całe mnóstwo, ale 09.11.14, 18:05
            AH się chyba zabezpieczył?
            • volupte Re: Całe mnóstwo, ale 10.11.14, 12:02
              Takie butne buce raczej nie.
      • inocom Re: Całe mnóstwo, ale 10.11.14, 10:34
        mariner4 napisał:
        > Mogę Cię pocieszyć, że gdybyśmy wylosowali sejm, to efekt byłby taki sam.

Uważam, że byłby lepszy. Tu już zaczyna dochodzić do patologii. Mendy się ogniskują.
        • wariant_b Re: Całe mnóstwo, ale 10.11.14, 11:29
          >> Mogę Cię pocieszyć, że gdybyśmy wylosowali sejm, to efekt byłby taki sam.
          > Uważam, że byłby lepszy.

Nie zupełnie taki sam - bezrobotni, pracujący na umowy śmieciowe, za płacę minimalną
          a nawet średnią krajową - mieliby w Sejmie swoich przedstawicieli.

Jedyną pożyteczną rzeczą którą robi Sejm jest sprawdzanie na bieżąco,
          czy koalicja rządowa ma jeszcze wymaganą większość parlamentarną.
      • porannakawa01 Re: Całe mnóstwo, ale 10.11.14, 20:53
        mariner4 09.11.14, 15:29
        w całej polskiej polityce.
        Odsetek takich łobuzów jest taki sam jak odsetek łobuzów w całym spoleczeństwie.
        Inaczej być nie może. To jest prawo rządzące dużymi grupami społecznymi.
        Mogę Cię pocieszyć, że gdybyśmy wylosowali sejm, to efekt byłby taki sam.
        M.

Tak nie jest.
        Pchły zbiegają się do syfiastej derki na której niechluj sypia.
        Na często pranej nie zamieszkują.
        Po prostu pisiórki mają wokół siebie warunki bardziej sprzyjające wokół Kaczyńskiego niż kogo innego.
        Sam Kaczyński kombinował te trzy stówy więc oni już bardziej ośmieleni.
        • mariner4 To gratuluję dobrego samopoczucia. 12.11.14, 18:31
          Wiesz, że nie lubię PiS, ale ten fakt nie odbiera mi zdolności do myślenia.
          M.
    • kaczaglina Prezes musi miec haki na swoich slugusow 09.11.14, 15:37
      wiec otacza sie barachlem typu Hofman i Jojo. Inaczej prezes wpada w panike, ze ktos inteligentny i rawy moglby go wysadzic z siodla za konsekwentne przegrywanie wyborow.
      • 1zzarda Re: Prezes musi miec haki na swoich slugusow 09.11.14, 15:42
        Ciekawa teoria!
        • kaczaglina Re: Prezes musi miec haki na swoich slugusow 09.11.14, 15:49
          to obserwacja otoczenia malego smiecia. smiec smieci przyciaga. wolaczek potrafi.
    • aw2139 Ciekawe ilu takich jest w PO, PSL, SLD, TR? 09.11.14, 15:48
      Bo uważam, że statystyki są zatrważające i może się okazać, że ci najgłośniej krzyczący za chwilę będą się sami tłumaczyć i to przed prokuratorem - zgodnie z zapowiedzią SLD o zgłoszeniu tego do prokuratury.
      • 1zzarda Re: Ciekawe ilu takich jest w PO, PSL, SLD, TR? 09.11.14, 15:52
        twitter.com/Cherie7110/status/531110083443576832/photo/1
        • kaczaglina Re: Ciekawe ilu takich jest w PO, PSL, SLD, TR? 09.11.14, 15:57
          zlodziejstwo, klamanie , to narodowe wartosci. ponadpartyjne.
    • wiosnaludzikow a teraz do roboty Karski :) 09.11.14, 18:42
      Stanisław Żaryn: Ilu w PiSie podobnych cwaniaczków? „Po słowach prezesa rzecznik dyscyplinarny, Karol Karski, zapewne rozjedzie zawieszonych posłów. Meleksem?”
      Rzecznik dyscyplinarny jest dziewicą i śmiało może karać :))))
      • 1zzarda Re: a teraz do roboty Karski :) 09.11.14, 19:12
        Kiepski żart z tym powoływaniem się pryncypialność pis i ten Meleks
      • lionold Re: "Rzecznik dyscyplinarny jest dziewicą...." 11.11.14, 11:10
        po zbiorowym samogwałcie!
      • lionold Re: "Rzecznik dyscyplinarny jest dziewicą......" 11.11.14, 11:13
        Tak, ale po ..... zbiorowym samogwałcie. A teraz zbiorowe udawanie Greka!
    • douglasmclloyd Na moje oko minimum 95% nt 09.11.14, 21:17
      • lech1966 Re: Na moje oko minimum 95% nt 09.11.14, 23:42
        Nie jestem zwolennikiem PIS,,Ale co to ma za znaczenie że teraz zmoczyli cztery litery posłowie PIS. Tym sposobem wszedł na jaw kolejny sposób,,kolejna metoda na dymanie podatnika..Dla mnie nie ma znaczenia z jakiej partii jest poseł,,Konstytucja mówi,,wszyscy są równi wobec prawa. Żałuje że sie nie udał zamysł Brunona..Byłoby kilku przekrętów "nie do ruszenia" mniej
        • douglasmclloyd Re: Na moje oko minimum 95% nt 10.11.14, 04:06
          lech1966 napisał:

> Nie jestem zwolennikiem PIS,,Ale co to ma za znaczenie że teraz zmoczyli cztery
          > litery posłowie PIS. Tym sposobem wszedł na jaw kolejny sposób,,kolejna metoda
          > na dymanie podatnika..Dla mnie nie ma znaczenia z jakiej partii jest poseł,

A dla mnie ma, bo jak jest partia choojów, to wiem, że to jest partia choojów, a jak wypudrowany cycu mówi, że jest prawy i sprawiedliwy, to niech jest prawy i sprawiedliwy, a nie chooj, który partie pomylił.
          • don.kichote Re: Na moje oko minimum 95% nt 10.11.14, 07:34
            douglasmclloyd napisał:

> A dla mnie ma, bo jak jest partia choojów, to wiem, że to jest partia choojów,
            > a jak wypudrowany cycu mówi, że jest prawy i sprawiedliwy, to niech jest prawy
            > i sprawiedliwy, a nie chooj, który partie pomylił.

I dlatego, trzeba w tego "wypudrowanego cyca" walić jak w bęben, a "partię choojów" zostawić w spokoju bo wszak "partią choojów" jest i jako takiej "wolno jej więcej"?

Zaiste ciekawe rozumowanie. Rzekłbym - choojowe...
            • 1zzarda Re: Na moje oko minimum 95% nt 10.11.14, 14:10
              Don Kichot wyobraź sobie co gadałby Hofman i inni pisowcy gdyby takiej wycieczki dokonali powcy?
      • 1zzarda Re: Na moje oko minimum 95% nt 10.11.14, 08:34
        Nie dość że oszuści to jeszcze kiepscy.
    • x2468 Re: Ciekawi mnie ilu takich Hofmanów jest w PIS?3 10.11.14, 00:24
      Z mojego doświadczenia wynika ze 100%
    • adamszem W PO są sami H. 10.11.14, 07:44
      Bardzo prosta odpowiedź na tak postawione pytanie. W PiS jest trzech posłów, w PO są sami Hofmani.
      • wiosnaludzikow Re: W PO są sami H. 10.11.14, 07:50
        adamszem napisał:

> W PiS jest trzech posłów,
        jajcarz z Ciebie :)
        To niech Kaczyński zażąda pełnej kontroli przez CBA lub inny jakiś właściwy organ.
        Boi się jak boja się też inni.
        > w PO są sami Hofmani.
        tandetna propagandówka. Pogadaj osobno z zarda, Adam ....i inni szatani, którzy są tu czynni :)
      • x2468 Re: W PO są sami H. 10.11.14, 10:13
        Wessało ci resztkę musku?
      • 1zzarda Re: Zaczynali niewinnie - od dorszyka... 10.11.14, 10:22
        Pitera teraz może.......
        • volupte Re: Zaczynali niewinnie - od dorszyka... 10.11.14, 12:04
          Od kamyczka do rzemyczka :-)
    • 1zzarda Re: Ciekawi mnie ilu takich Hofmanów jest w PIS?3 10.11.14, 10:13
      twitter.com/Cherie7110/status/531508317290762240/photo/1Dobre
      • zoil44elwer Re: Ciekawi mnie ilu takich Hofmanów jest w PIS?3 10.11.14, 10:32
        W PiSie 99%,w PO 100 % a w PSL 120%.
        • 1zzarda Re: Ciekawi mnie ilu takich Hofmanów jest w PIS?3 10.11.14, 10:38
          Prawda jest taka, w każdej partii jest trochu geszefciarzy ale w tej najwięcej.
    • wariant_b Właściwie to tylko jeden. 10.11.14, 10:25
      Jeden prezespan wyznacza poziom intelektualny i moralny w PiS.
      • 1zzarda Re: Właściwie to tylko jeden. 10.11.14, 10:27
        jozef.moneta.salon24.pl/614608,nie-ma-afery-madryckiej
        Grubo jak pisze jeden z GPC ( ale nie o tej aferze)
    • volupte Re: Ciekawi mnie ilu takich Hofmanów jest w PIS?3 10.11.14, 12:07
      Jak na oszustów to bardzo prymitywny przekret. Nawet te na ,,wnuczka" są bardziej finezyjne :-)
      • x2468 Re: Ciekawi mnie ilu takich Hofmanów jest w PIS?3 10.11.14, 12:18
        Oczekujesz finezji od młotków z pis, t tak jak szukanie zdrowych ząbków u Gnoma.
        • dystans4 Re: Ciekawi mnie ilu takich Hofmanów jest w PIS?3 10.11.14, 16:44
          Dobiera nie pod względem długości rozumu, tylko czego innego. Gdyby się odpowiednio uczyli, mieliby w perspektywie i FOZZ, i Srebrną albo Złotą, a i nie tylko na sprzęcie medycznym by się odkuli.
          Taki Jojo z Hofmanem mogliby np. sprzedawać szpitalom cegłę. Tradycyjnie: Kup pan cegłę daj pan stówę..."
          Tyle że dziś to by było 100 tysięcy w skali mikro, normalnie - 100 mln.
          • 1zzarda Re: Ciekawi mnie ilu takich Hofmanów jest w PIS?3 10.11.14, 16:48
            Na Madryt vel na Hofmana
    • inocom Czym się różni Protasiewicz od Hofmana? 10.11.14, 12:20
      Jest z innej partii.
      • volupte Re: Czym się różni Protasiewicz od Hofmana? 10.11.14, 14:16
        I kasy nie wyłudził.
        • 1zzarda Re: Czym się różni Protasiewicz od Hofmana? 10.11.14, 14:32
          I nie działał wspólnie i w porozumieniu...
          • cronny Jackiewicz i Wipler też się różnią od Hofmana 10.11.14, 16:08

jakby się ktoś pytał...
            • 1zzarda Re: Jackiewicz i Wipler też się różnią od Hofmana 10.11.14, 16:16
              A co 330 tys ......
      • wiosnaludzikow Re: Czym się różni Protasiewicz od Hofmana? 10.11.14, 16:51
        inocom napisał:

> Jest z innej partii.
        W tych dwóch konkretnych sytuacjach różnica jest olbrzymia. To co zrobili trzej panowie to przestępstwo kryminalne a mińimum zamiar popełnienia takiego przestępstwa.
        Coś Ci do oka wpadło, że nie widzisz tej różnicy ?
    • m.c.hrabia Re: Ciekawi mnie ilu takich Hofmanów jest w PIS?3 10.11.14, 16:54
      jeden.
      co jak co , ale prezes nie jest skończonym głupkiem aby więcej idiotów zatrudniać ,
      duopolistów,klakierów , eunuchów tak , ale wyszczekanego debilka tylko jednego na raz.
      Obecnie tym jednym został Mastalerek.
    • veglie Re: Ciekawi mnie ilu takich Hofmanów jest w PIS?3 10.11.14, 16:59
      Tyle ile w PO, PSL, SLD i sejmowym planktonie.
      • 1zzarda Re: Ciekawi mnie ilu takich Hofmanów jest w PIS?3 10.11.14, 17:52
        Na razie 3 w Pis
        • veglie Re: Ciekawi mnie ilu takich Hofmanów jest w PIS?3 10.11.14, 17:55
          1zzarda napisał:

> Na razie 3 w Pis

Na drzewo.Kit wciskaj dzieciom.
          • 1zzarda Re: Ciekawi mnie ilu takich Hofmanów jest w PIS?3 10.11.14, 19:37
            Ha ha ha
    • veglie Re: Ciekawi mnie ilu takich Hofmanów jest w PIS?3 10.11.14, 18:00
      POkraki z PiSiorami się łączą?
      • 1zzarda Re: Ciekawi mnie ilu takich Hofmanów jest w PIS?3 11.11.14, 08:29
        ????
    • 1zzarda Re: Ciekawi mnie ilu takich Hofmanów jest w PIS?3 12.11.14, 08:40
      wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/474847,hofman-rogacki-i-kaminski-podliczyli-wyrzuconych-poslow-pis.html
      Doili, doili bez cienia wstydu nawet.....
    • wiosnaludzikow Re: Ciekawi mnie ilu takich Hofmanów jest w PIS?3 12.11.14, 18:02
      1zzarda napisał:

> 50%, a może 5%?
      > Michał Kamiński mówi o takim typie żul i chyba ma rację. Wg mnie są uzasadnione
      > podejrzenia, że stworzyli grupę przestępczą mającą na celu wyłudzanie kaski z
      > sejmu?
      A nie zastanawiałeś się ilu takich jak Hofman jest posłów w PO czy w PSL.
      Żenująca jest ta Twoja propaganda.
      • 1zzarda Re: Ciekawi mnie ilu takich Hofmanów jest w PIS?3 12.11.14, 18:07
        Powiedz mi Wiosno, czy do Madrytu polecieli powcy? Albo trowcy, albo sldowcy, albo nawet gumiaki? Będą inne fakty, będziem komentować!
        • lech1966 Re: Ciekawi mnie ilu takich Hofmanów jest w PIS?3 17.11.14, 15:55
          Przyjdzie czas na innych,,z innych opcji. Nie wierze ze pozostali tacy świeci..Tylko sejm (marszałek) to na pewno ukryje,,Te furtkę zamknie ,,,za to otworzy inną....i będziemy nadal dymani przez naszych wybrańców. Zmieni sie jedynie metoda
          • 1zzarda Re: Ciekawi mnie ilu takich Hofmanów jest w PIS?3 17.11.14, 15:58
            Ty a ja słyszałem, jak ten czwarty mówił, że nadejdzie czas i Hofmany wrócą?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka