swiatjestjuzinny 10.11.14, 17:15 Czy zostali pozbawieni przywilejów ? Ależ skąd . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veglie Re: Trójka oszustów nadal posłami -nic nie tracą 10.11.14, 17:26 Zazdrościsz oglądając swoją emeryturę? :D Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w raczej 460... 10.11.14, 17:31 swiatjestjuzinny napisała: > Czy zostali pozbawieni przywilejów ? Ależ skąd . Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
swiatjestjuzinny Re: raczej 460... 10.11.14, 17:42 To nie chodzi o żadną zazdrość . Usunięcie z PIS jest zabiegiem jedynie taktycznym. Jeśli to m być kara za jawne oszustwo i wyłudzenie pieniędzy to chyba ktoś tu robi z kogoś wała . Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: raczej 460... 10.11.14, 17:46 ...a myślisz, że pozostali , to niewinne lelije? Ten proceder swietnie się ma w całym Sejmie. Niech Sikorski prześwietli, najlepiej jak zacznie od siebie. Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
swiatjestjuzinny Re: raczej 460... 10.11.14, 19:08 Być może inni robią podobnie . Tyle ,że w przypadku PIS mamy zgraję ,która uważa się za jedynie prawą i sprawiedliwą . Pouczają wszystkich na lewo i prawo. Na każdym kroku podpierają się dekalogiem . Tymczasem mamy do czynienia z towarzystwem chyba najbardziej podejrzanej konduity . Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd W Sejmie powinna być sektor dla wrachołów 10.11.14, 17:49 A w sejmowej restauracji tablica w stylu - tych posłów nie obsługujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: W Sejmie powinna być sektor dla wrachołów 10.11.14, 19:22 Dalej jest Nowak ,dalej Protasiewicz .I o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
swiatjestjuzinny Re: W Sejmie powinna być sektor dla wrachołów 10.11.14, 19:23 zwykły Kowalski za defraudację firmowej kasy pewnie stracił by pracę . Poseł poza wywaleniem z partii / chwilowo/ nic więcej nie traci . Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: W Sejmie powinna być sektor dla wrachołów 10.11.14, 19:59 Poseł poza wywaleniem z partii / chwilowo/ nic więcej nie traci . a co ma tracić ? Odpowiedz Link Zgłoś
swiatjestjuzinny Re: W Sejmie powinna być sektor dla wrachołów 10.11.14, 20:01 No nic .Jako wybraniec narodu ma prawo oszukiwać ,defraudować ,wyłudzać i robić co chce . Przywileje w końcu ma . Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: W Sejmie powinna być sektor dla wrachołów 10.11.14, 20:08 ma prawo oszukiwać ,defraudować ,wyłudzać i robić co chce nie takiego prawa nikt mu nie nadał , ale to naprawdę nie jego wina że "wyborcy" go wybierają :) Odpowiedz Link Zgłoś
swiatjestjuzinny Re: W Sejmie powinna być sektor dla wrachołów 10.11.14, 20:11 Acha , to znaczy wybrali mnie więc teraz pocałujcie mnie w d.? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: W Sejmie powinna być sektor dla wrachołów 10.11.14, 20:15 pocałujcie mnie w d.? no wiesz w ciemno , wolałbym najpierw zerknąć :P Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: W Sejmie powinna być sektor dla wrachołów 10.11.14, 20:02 m.c.hrabia napisał: > Poseł poza wywaleniem z partii / chwilowo/ nic więcej nie traci . > > a co ma tracić ? Mandat poselski powinien tracić. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: W Sejmie powinna być sektor dla wrachołów 10.11.14, 20:05 Mandat poselski powinien tracić. tylko tyle ? ja bym stosik rozpalił. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl_3 Re: W Sejmie powinna być sektor dla wrachołów 10.11.14, 20:07 m.c.hrabia napisał: > Mandat poselski powinien tracić. > > tylko tyle ? > ja bym stosik rozpalił. Ja bym dał zapałki do podpalenia tego stosu Sawickiej i Nowakowi. Odpowiedz Link Zgłoś
swiatjestjuzinny Re: W Sejmie powinna być sektor dla wrachołów 10.11.14, 20:09 można wszystko w żart zamienić . Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: W Sejmie powinna być sektor dla wrachołów 10.11.14, 20:13 nie wszystko ,ale prawie ........... można też narzekać na wszystko, bez dania recepty na poprawę . narzekać dla narzekania. Odpowiedz Link Zgłoś
swiatjestjuzinny Re: W Sejmie powinna być sektor dla wrachołów 10.11.14, 20:27 rozumiem ,że dla Ciebie POPISowe rwanie publicznej kasy bez opamiętania się podoba. Mnie nie . A co do dawania narzekania i niedawania recepty - Już dawno pisałam,że dzielenie ludzi na zły komuch -dobry solidaruch czy popisowiec jest fałszywe . Po 25 latach ważne jest czy ktoś coś umie ,potrafi .. czy jest uczciwy czy nie .... Przynależność partyjna czy nawet przeszłość nie mają tu nic do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: W Sejmie powinna być sektor dla wrachołów 10.11.14, 20:31 rozumiem ,że dla Ciebie POPISowe rwanie publicznej kasy bez opamiętania się podoba mylisz się podaj sensowny sposób na ukrócenie tego procederu , ale taki sensowny. Odpowiedz Link Zgłoś
swiatjestjuzinny Re: W Sejmie powinna być sektor dla wrachołów 10.11.14, 20:35 a nie wystarczy być po prostu uczciwym ? Trzeba zaraz recepty ? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: W Sejmie powinna być sektor dla wrachołów 10.11.14, 20:37 a nie wystarczy być po prostu uczciwym ? ależ wystarczy takich wybierać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
swiatjestjuzinny Re: W Sejmie powinna być sektor dla wrachołów 10.11.14, 20:52 immunitet nie powinien bronić tych łże wybrańców od ewidentnych przestępstw. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: W Sejmie powinna być sektor dla wrachołów 10.11.14, 20:57 wybierz takich ,którzy kasują immunitet :) Odpowiedz Link Zgłoś
swiatjestjuzinny Re: W Sejmie powinna być sektor dla wrachołów 10.11.14, 21:01 W POPIS takich nie widzę - a inni nie mają tyle głosów. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: W Sejmie powinna być sektor dla wrachołów 10.11.14, 21:03 toś biedactwo ,nicniemorzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
swiatjestjuzinny Re: W Sejmie powinna być sektor dla wrachołów 10.11.14, 21:09 Ponad 50 % uprawnionych do głosowanie nie bierze udziału w wyborach . Media są popisowe i 24h propaganda nie daje innym partiom żadnych szans na walkę . Przy takim zabetonowaniu sceny politycznej i absencji połowy wyborców szanse na zmiany są niemożliwe . A POPIS traktuje państwo jako swój folwark ,w którym im się po prostu należy . Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: W Sejmie powinna być sektor dla wrachołów 10.11.14, 22:02 to się powieś Odpowiedz Link Zgłoś
swiatjestjuzinny Re: W Sejmie powinna być sektor dla wrachołów 11.11.14, 11:34 przykro ,że taka hołota jest u władzy Odpowiedz Link Zgłoś