19.11.14, 12:38
Wyglada na to ze głównym beneficjentem tych wyborów jest PSL. Piechociński dobrze mówi , było pracować, rozmawiac z wyborcami . A główne partie sobie wymysliły ze jak w mediach sie pokłócą , albo wyrzuca np. Hofmana to juz głosy pewne maja . A tu ch... i dobrze:-)
Obserwuj wątek
    • gtxl_3 Re: PSL 19.11.14, 12:41
      volupte napisał:

> Wyglada na to ze głównym beneficjentem tych wyborów jest PSL. Piechociński dob
      > rze mówi , było pracować, rozmawiac z wyborcami . A główne partie sobie wymysli
      > ły ze jak w mediach sie pokłócą , albo wyrzuca np. Hofmana to juz głosy pewne m
      > aja . A tu ch... i dobrze:-)

Piechociński jest beneficjentem, ale pier..li jak zawsze.

• gtxl_3 Re: PSL 19.11.14, 12:46
        Farsa trwa w najlepsze - właśnie funkcjonariusze ludowi z PSL przekonują w mediach, że ich cząstkowy wynik jest jak najbardziej zasadny, a PKW każdy powinien dać spokój, bo są to "biedni ludzie"
        • volupte Re: PSL 19.11.14, 12:53
          Słusznie robią. Jakbys wygrał to tez bys tak mówił. Przed chwila dostali wsparcie Komorowskiego. O powtórce możecie zapomnieć. Policzy sie recznie, skoro system info nie jest wiarygodny.
          • gtxl_3 Re: PSL 19.11.14, 13:01
            volupte napisał:

> Słusznie robią. Jakbys wygrał to tez bys tak mówił. Przed chwila dostali wsparc
            > ie Komorowskiego. O powtórce możecie zapomnieć. Policzy sie recznie, skoro syst
            > em info nie jest wiarygodny.

Możecie? czyli kto może?
            Widocznie masz kłopoty ze wzrokiem, bo ja już dzisiaj dwukrotnie pisałem o ręcznym liczeniu głosów na poziomie Komisji Okręgowych.

• volupte Re: PSL 19.11.14, 13:09
              Możecie , to tak nalezy rozumieć słowa Prezydenta. Nie personalnie do ciebie.
              • gtxl_3 Re: PSL 19.11.14, 13:19
                volupte napisał:

> Możecie , to tak nalezy rozumieć słowa Prezydenta. Nie personalnie do ciebie.

To dobrze, bo ja nie jestem za powtórnymi wyborami, choć wynik tych wyborów bez względu na to, kto wygra odbije się czkawką dla rządzących.
                To kompromitacja Państwa.

Wybory na prezydenta Szczecina wygrał kandydat, którego... nie było na liście
                wiadomosci.dziennik.pl/wybory-samorzadowe/artykuly/475539,wybory-samorzadowe-w-szczecinie-wygral-kandydat-ktorego-nie-bylo-na-liscie.html
                • volupte Re: PSL 19.11.14, 13:45
                  Zgoda ze te wybory sa zenujące. Nie tylko ten program nawalił. Nie mniejszym błędem był brak szerokiej informacji jak głosować. Widziałeś w tv jakaś instrukcję? Ja nie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka