Dodaj do ulubionych

Wyborcy to debile

20.11.14, 15:36
instrukcja nie do zrozumienia. dla wyborców bo to jak wiadomo tępota. . średnia intelektu 45 IQ Teraz wybrani przez analfabetów i tych bez okularow wygrali wybory. To [powazny mandat do rzadzenia. Przedstawiciele debili i ślepych plus analfabeci wygrali wybory.
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: Wyborcy to debile 20.11.14, 15:38
      uroki demokracji :)
    • 14pol Re: Prawdziwe debile są w PKW 20.11.14, 15:42
      Jeden miał przynajmniej honor i podał się do dymisji.
    • snajper55 Mylisz się. Debile oddali głosy nieważne. :D 20.11.14, 15:45
      sten44 napisał:

> instrukcja nie do zrozumienia. dla wyborców bo to jak wiadomo tępota. . śred
      > nia intelektu 45 IQ Teraz wybrani przez analfabetów i tych bez okular
      > ow wygrali wybory.

Mylisz się. Analfabeci oddali głosy nieważne. :D I tak powinno być. :D

S.
      • sten44 Re: Mylisz się. Debile oddali głosy nieważne. :D 20.11.14, 15:49
        Moja głucha i ślepa babcia głosowała i nie miała czucia w rękach. Głosowała na Tuska. Ciągle pyta czy Tusk wygral
        • volupte Re: Mylisz się. Debile oddali głosy nieważne. :D 20.11.14, 16:07
          I słusznie.
          • sten44 Re: Mylisz się. Debile oddali głosy nieważne. :D 20.11.14, 16:22
            Nie startowłem ale wygrałem
            • sten44 Re: Mylisz się. Debile oddali głosy nieważne. :D 20.11.14, 16:39
              Kto na gumofilce głosował?Zbieracze grzybków na Piechocińskiego bo obiecal, że grzybów bedzie w bud, czyli tyle ile miedzy palcami u nóg. I na kosiniaka bo to pierwszy wieśniak co skończył szkołę.. Koniec spania na piecu.
              PSL obiecuje , ze chlop ma prawo spać na kaloryferze. A to nie jest ostatnie slowo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka