lupus.lupus 09.09.04, 13:01 serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34174,2275791.html No to mamy protektorów... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ich1 link za link 09.09.04, 16:40 Jesteś wybiórczy jak gazeta, której tak nie lubisz. Żeby ci więc nie umknęło podsuwam usłużnie niniejszą informację: serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34180,2274836.html Dalej uważasz, że "problemy czeczeńskie są poruszane w czasie każdego spotkania ze stroną rosyjską", Bush spotyka się z Putinem raz na trzy lata a wszelkie porównania polityki niemieckiej i francuskiej z polityką amerykańską wobec Rosji są chybione? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: nowe Święte Przymierze 09.09.04, 16:42 Jednobiegunowość może nie jest jednak najlepszym pomysłem na swiatowy porzadek? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Jedno czy wielobiegunowość to ciekawe zagadnienie 09.09.04, 19:49 Szkoda ,że Stefan4 jest nieobecny. Zna zapewne wyniki badań modelowych.Ja niestety nie znam i na samym zdrowym rozsądku i Biblijnej przestrodze swój sad opierać muszę. Jestem za wielobiegunowościa czyli przeciw globalizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Wielobiegunowość... 09.09.04, 20:09 ...nie wyklucza globalizacji. Oczywiście zalezy jak to słowo rozumieć. Dlatego właśnie dawni antyglobaliści nazwali sie alterglobalistami. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Wielobiegunowość...jestem za 09.09.04, 20:51 Globalizację rozumiem jako dążenie do jednobiegunowości.Jeden światowy ośrodek władzy.Nazwijmy go światowym parlamentem który sprawuje nadzór nad swiatowym rządem.Jestem takiemu stanowi rzeczy przeciwny ponieważ niechybnie zamieni się on w dyktat Rozumu.Najkrwawszy z możliwych dyktatorów .Bez litości. :(( Odpowiedz Link Zgłoś
ich1 Re: Wielobiegunowość... 09.09.04, 20:54 > Dlatego właśnie dawni antyglobaliści nazwali sie alterglobalistami. Antyglobaliści nazwali się alterglobalistami bo udają, że mają jakikolwiek pozytywny program poza rzucaniem kamieniami w policję, tłuczeniem szyb i jaraniem trawy. Równie dobrze mogliby się nazwać alterkomunistami. Odpowiedz Link Zgłoś