Dodaj do ulubionych

Tez bym nie chciał

13.01.15, 10:45
wyborcza.biz/biznes/1,100896,17246284,Zwiazkowcy_nie_daja_sie_wypchnac_na_emerytury.html#MT
W PŻM w Szczecinie "Biała Dama" (ksywa szefa "S") też nie chce, a powinien.
Nic nie robić i zgarniać kasę. Kto by chiał uiść na emeryture za 3000? Frajer.
M.
Obserwuj wątek
    • az43 Re: Tez bym nie chciał 13.01.15, 10:50
      Po zakończeniu rozmów w sierpniu 1980 roku wicepremier Jagielski powiedział:dostaną sekretarki,samochody-sami się sku...ą.I słowo stało się ciałem.
      • lionold Re: ...sami się sku...ą.I słowo stało się ciałem. 13.01.15, 12:20
        Sk....ć się to nic zdrożnego ale spodlić to niewybaczalne.
    • porcellus1 Re: Tez bym nie chciał 13.01.15, 12:25
      To czemu polazłeś na emeryturę w wieku 60ciu lat? Teraz pasożycie musimy cię utrzymywać.
      • mariner4 Zarobiłem na swoja z okładem. 13.01.15, 13:02
        I jieszce na paru p... pasożytów.
        M.
        • porcellus1 Re: Zarobiłem na swoja z okładem. 13.01.15, 13:08
          Taa, to gdzie ta kasa? Budżet dopłaca do Twojej emerytury bo inaczej nic byś nie dostał pasożycie.
    • 13kisiel Re: Tez bym nie chciał 13.01.15, 12:32
      teraz siepacze rządowi próbują nam zohydzić górników,wcześniej lekarzy....żenada bo już nikt nie wierzy w te kłamstwa
      • porcellus1 Re: Tez bym nie chciał 13.01.15, 12:35
        Trzeba się wziąć za emerytów budżet państwa sporo dopłaca do ZUSu, te pasożyty tylko wyciągają łapę.
      • snajper55 Re: Tez bym nie chciał 13.01.15, 13:06
        13kisiel napisał:

> teraz siepacze rządowi próbują nam zohydzić górników,wcześniej lekarzy....żenad
        > a bo już nikt nie wierzy w te kłamstwa

W jakie kłamstwa? To, że do kopalnie są od dziesięcioleci deficytowe to kłamstwo?

S.
        • porcellus1 Re: Tez bym nie chciał 13.01.15, 13:08
          a ZUS ile lat jest już deficytowy?
          • lech1966 Re: Tez bym nie chciał 13.01.15, 18:32
            porcellus1 napisał:

> a ZUS ile lat jest już deficytowy?

Racja
          • lech1966 Re: Tez bym nie chciał 13.01.15, 18:42
            porcellus1 napisał:

> a ZUS ile lat jest już deficytowy?

Rząd znalazł sposób na zasypanie dziury w budżecie ZUS. Znów wpadli na genialny pomysł
            Jak zwykle chytry dwa razy traci. Nie dość że już ci co jeszcze płacą ZUS ledwo wiążą koniec z końcem to jak zwykle minister wpadł na pomysł jak im jeszcze dowalić.
            Bedzie tak jak z akcyzą na wódke,,,rząd podniósł,,,i wpływy spadły,,,tu będzie tak samo. Cześć małych firm upadnie a właściciele pójdą po zasiłek dla bezrobotnych, czysty zysk dla rządu i budżetu..
            szkoda słów- skąd oni sie biorą????????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka