Dodaj do ulubionych

Kwaśniewski: podejrzenia wobec moje małżonki to...

• jurek8 to jest draństwo ! 10.09.04, 12:53
      A ja uważam,że Kwaśniewski jest bardzo dobrym prezydentem (mimo,że były komuch)
      w przeciwieństwie do tępego Wałęsy,a jego żona jest wspaniałą i mądrą kobietą,
      w przeciwieństwie do myszy Wałęsowej.
      • Gość: Aaron Re: to jest draństwo ! IP: *.bredband.skanova.com 11.09.04, 22:19
        Prymitywny Jurku. Najwspanialszym prezydentem moze byc tylko komuch. Komuch
        jest zawsze komuchem. A co komuch Kwasniak potrafi jak i jego klika to widac na
        kazdym kroku.Swinia najlepiej czuje sie w gnojowce.
      • Gość: . Re: to jest draństwo ! IP: *.czajen.pl / 195.205.230.* 20.09.04, 10:07
    • Gość: Biały Królik Re: Kwaśniewski: podejrzenia wobec moje małżonki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 12:53
      Tak sobie czytam posty i oczom nie wierze... Czy wam ktos za to płaci? Jeśli
      tak to dajcie namiary :)))
      • Gość: Stój Chalina Mądra Jala i Pasaż Mały płacą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 13:04
    • Gość: jankop GRUBAS ZACZAŁ JAKO KRETACZ I TAK SKOŃCZY IP: *.chello.pl 10.09.04, 12:56
      • Gość: elle Tv powinna przypomnieć wypowiedż Joli o obronie IP: 195.116.149.* 10.09.04, 13:22
        Pamiętam Jolkę i jej szczegółową wypowiedż na temat obrony pracy magisterskiej
        małżonka.Dostała wtedy od niego kwiaty.Gdzie są taśmy z tamtych lat?
      • Gość: marekQ Życzenie dla pojednania. IP: *.zabrze.net.pl 10.09.04, 13:24
        Życzę Wszystkim manny z nieba.Najlepiej w EURO.
    • Gość: andrzej Re: Kwaśniewski: podejrzenia wobec moje małżonki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 13:23
      W sprawie jeszcze nie mam zdania, ale przypomina mi sceny z filmu, gdzie
      małżonek złapany z panienką in flagranti, zakrywając wstyd poduszką goni za
      wychodzącą żoną i próbuje tłumaczyć, że to co zobaczyła jest niekoniecznie tym
      o czym myśli. To święte oburzenie majestatu ma chyba nas zawstydzić, że w
      ogóle nam to przyszło do głowy. Niezależnie co w trawie piszczy, jak się gra
      Matkę Teresę za publiczną kasę należy mieć tą wyobraźnię, że ktoś w końcu spyta-
      dlaczego oni tacy dobroczynni?
    • Gość: merka Re: Kwaśniewski: podejrzenia wobec moje małżonki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 13:26
      Pani Joli słoma z butów wyłazi, żadna z niej dama, a tym bardziej pierwsza, ale
      to swoją drogą. Wczoraj u Olejnik plątała sie strasznie, niemal odstawila
      histerię. Czy człowiek uczciwy, który nie ma nic do ukrycia tak się zachowuje?
      Fundacja "Porozumienie bez barier" zrobila dużo dla dzieci i temu nie mozemy
      zaprzeczyc. To jednak nie wyklucza mozliwości prania pieniędzy, prawda?
      Jeżeli chodzi o Kwacha, no to cóż... Samiście go wybrali, i to 2razy, to teraz
      płaczcie nad swoją głupota i zaslepieniem...
    • Gość: niestety Re: Kwaśniewski: podejrzenia wobec moje małżonki IP: *.arcor-ip.net 10.09.04, 13:27
      Nie wiem kto zajmuje sie PR kwasniewskich .
      Zastanawiam sie co jest takiego irytujacego w tej historii
      z fundacja .
      Mnie irytuje cos co pozornie nie ma byc moze zwiazku .
      Pan prezydent mianowal na ministra zdrowia lapinskiego ktory
      ten system rozwali - rezultaty obserwujemy. Nasze pieniadze sa rozpierniczane
      na lewo i prawo - co sie wlasciwie dzieje nie wie nikt.
      Nasze pieniadze ze skladek , podatkow sa - byly defraudowane
      przez takich jak Neuman - ten ktory "zalatwil"sprzet medyczny
      dla szpitali i za ktory panstwo musialo zaplacic - duzo za duzo.
      W tej sytuacji fundacja kwasniewskiej - czyli zbieranie pieniedzy
      na budowe obiektow medycznych czy pomoc "porozumienie bez barier"czy na
      cokolwiek
      innego wydaje mi sie dosc groteskowe .Wolalabym zeby pieniadze z naszych
      skladek byly lepiej zagospodarowane.
      Pani prezydentowa stara sie nasladowac piersze damy - dba o wyglad swoj,
      tylko jesli chodzi o rozwoj moralny niestety panstwo kwasniewscy
      przeprowadzjac sie do rezydencji prezydenckiej wysokiego poziomu moralnego
      nie reprezentowali . Podejrzewam ze do tej pory pewnie nie bardzo wiele
      sie zmienilo . Mysle ze trudno Kwasniewskiemu wybaczyc nie brak tytulu
      magistra ,a faktu ze zostalismy oszukani . To nie jest drobiazg.
      Jesli mial potrzebe oszukania nas z powodu tak blahego to co dopiero
      mozna sie spodziewac w innych sprawach ?
      Czesto panstwo kwasniewscy narzekali na poziom Polakow .
      A przeciez to im zawdzieczamy pewne modele zachowan i standardy.
      Powierzchownosc , konformizm , tandetny blichtr.
      I to w sytuacji gdzie potrzebny bylby zupelnie inny model
      bycia i zycia bardziej przystajacy do polskich realiow a nie do
      tandetnych seriali pt "dallas" albo "piekni i bogaci"
      Rezultatem promowania takiego stylu zycia i bycia jaki prezentuja
      kwasniewscy jest oburzenie prostych ludzi i popularnosc
      gietrychow i lepperow . No nic te atrapy-kwasniewscy gryza sie teraz we wlasny
      ogon.
    • Gość: tom Re: Kwaśniewski: podejrzenia wobec moje małżonki IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 10.09.04, 13:28
      ciekawe, że aby dowiedzieć się kto daje pieniądze na fundacje potrzebne są jakieś kontrole -gdy fundacja Owsiaka dostaje kase, firmy ktre daja chwalą się tym latami-wtym przypadku wolą być anonimowe.Pozostaje pytanie co mają w zamian,bo przecież nie reklamę.
      • Gość: Janek 2004 ROK KOMUNY OSTATNI !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 13:33
      • Gość: łysy Re: Kwaśniewski: podejrzenia wobec moje małżonki IP: 195.94.209.* 10.09.04, 13:58
        A skąd masz informacje, że wszyscy Ci od Owsiaka chwalą się swoją
        darczynnością. Podobnie, że Ci od Kwaśniewskiej chcą to ukrywać.
      • Gość: Spostrzeżenie Re: DOPIERO SIĘ OKAŻE, CZY SĄ PODEJRZENIA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 17:26
        Pan Prezydent wybiega przed orkiestrę, nikt oprócz niego nie mówi o podejrzeniach.
        Komisja poszukuje prawdy. Kwach za wcześnie się przyznaje
    • vasconcelos Belki w oku swoim nie widzą 10.09.04, 13:39
      A czy finansowanie telewizji Niepokalanów ze środków KGHM było w porządku?
      • Gość: zib Re: Belki w oku swoim nie widzą IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 13:54
        Pewnie ie bylo,ale co to ma do rzeczy "mózgowcu"?Czy to że jestes
        ograniczony,ma związek z tym ze jolcia jest idiotką,może jesteście po tej samej
        szkole?
        • vasconcelos Zib = ??? 10.09.04, 20:32
          Gość portalu: zib napisał(a):

> Pewnie ie bylo,ale co to ma do rzeczy "mózgowcu"?Czy to że jestes
          > ograniczony,ma związek z tym ze jolcia jest idiotką,może jesteście po tej
          samej
          >
          > szkole

Ja i Jola nie jesteśmy po tej samej szkole, ale widzę, że Ty i Lepper w jednej
          ławce siedzieliście.
          A ma to tyle wspólnego, że Giertych, który komisji przewodniczy, to członek
          Ligi Polskich Rodzin, partii adorującej kierownictwo byłej TVNiepokalanów.
    • Gość: Goniec Re: Kwaśniewski: podejrzenia wobec moje małżonki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 13:54
      Pan Prezydent kilka razy mówił nieprawdę, dlaczego teraz Jemu wierzyć?
    • Gość: ja Re: Kwaśniewski: podejrzenia wobec moje małżonki IP: *.range217-43.btcentralplus.com 10.09.04, 13:55
      Tak sie składa , że moja znajoma działała w organizacji pomocy bezdomnym we
      Wrocławiu ( nie pamietam nazwy ) i mowiła mi jak wyglądała pomoc
      Kwaśniewskiej . Przyjechała z telewizją , pokazała jak ofiaruje czek na 300
      mln. , którego organizacje pomocy nigdy nie zobaczyły . A że działalność tych
      organizacji przynosiła dobre efekty to media poinformowały iż jest to zasługa
      Kwaśniewskiej . Czesto było tak iż jeżeli nie dopisało się organizacji
      Kwaśniewskiej do listy organizatorów jakiejś pomocy , czy akcji to nie można
      było liczyć na pomoc władz lokalnych , czy organizacji rządowych . Po prostu
      ona podpinała sie pod wszelkie sukcesy jakie odnieśli całkiem inni ludzie .
      • Gość: bosman Re: Kwaśniewski: podejrzenia wobec moje małżonki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 14:03
        Kwaśniewska, to twór wykreowany przez media sprzyjające jej mężowi. Towarzysze
        trzymają się razem, byli działacze nieboszczki PZPR, obsadzili stanowiska w
        "telewizji publicznej" i wiedzą jak dbać o popularność i sprzedać opini
        publicznej wizerunek pierwszej damy.
    • Gość: elvis 100 tys. dolarów za list żelazny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 14:03
      Nie chcę powiedzieć, że Gołota zawarł z Kwaśniewskim taki kontrakt, ale
      przyznacie, że łatwiej jest o "łaskę" prezydencką, gdy wspiera się prezydentową.
    • Gość: gerwazy Re: Kwaśniewski: podejrzenia wobec moje małżonki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 14:05
      Pan "magister "się zdenerwował. Ten ,kryształ człowieka, broni jak lew
      swojej żony. Jeszcze trochę i się wygada co go łączy z mafią Kulczyka.
    • kingoflive Kwasniewski - kiedy sprawa przed trybunalem stanu? 10.09.04, 14:12
      To bylo do przewidzenia. Takie dranstwa robic z Polski i Polsakow. Skandal!!!
      Przed sad z Kwasniewskim!!!!
    • Gość: antek Re: Kwaśniewski: podejrzenia wobec moje małżonki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 14:26
      a niedotrzymywanie obietnic to nie draństwo ? (mam na myśli wybory do sejmu
      razem z wyborami do euro-parlamentu) a gdzie te mieszkania dla młodych z hasłeł
      kampani wyborczej ???
      Można by długo pisać ale czy to coś zmieni ? NIE !!

• Gość: magda. Re: Jolanta od Anioła IP: *.z064220066.okc-ok.dsl.cnc.net 10.09.04, 14:32
      Oczywiscie , ze zarzuty okaza sie nieprawdziwe. Temat jest zreszta zaden w
      porownaniu do 20 procentowego bezrobocia , ktore jest zasluga
      Aniola. Natomiast "Jolanta od Aniola" jest sympatyczna , ale nic wiecej.
    • Gość: Stefan z Sydney Re: Kwaśniewski: podejrzenia wobec moje małżonki IP: *.nsw.bigpond.net.au 10.09.04, 14:49
      Kwaśniewski to stary cynik,kazdy myślący człowiek nie uwierzy temu łajdakowi
      nawet na jotę.Przecież to zwykła kurwa polityczna,tam jest gdzie ma korzysci,on
      ideologię to już dawno miał w dupie razem z Milleremi Oleksym i reszta tej
      komunistycznej bandy. Szkoda słów.

Z poważaniem,

Stefan
      • Gość: Sasza Re: Kwaśniewski: podejrzenia wobec moje małżonki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 14:54
        Jego tak staranie budowany mit (wielkiego przywódcy i wodza), przez kolegów
        towarzyszy byłej PZPR, działających w mediach, runie jak domek z kart. Dopiero
        po jego odejściu ujrzymy owoce jego 10 letniej prezdentury.
      • Gość: AZ Re: Kwaśniewski: podejrzenia wobec moje małżonki IP: *.nibco.pl 10.09.04, 14:54
        Jak to miło przeczytać, że ktoś zna się na erotycznym biznesie. Właściwie to
        pan Stefan wie wszystko. Miło czytać co wybitni erudyci mają do powiedzenia.
      • Gość: zib Re: Kwaśniewski: podejrzenia wobec moje małżonki IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 15:00
        Kwach to k..a polityczna,jego zonka udzielała sie(za czasów SZSP)w
        grupie "sprzatajacej statki" na stoczni w Leningradzie,wtajemniczeni mówią ze
        byl dobry zarobek,przy czym w najmniejszym stopniu były to pieniądze za
        sprzatanie.Tak więc ta "parka"jest siebie warta.
      • Gość: Tutu Re: Kwaśniewski: podejrzenia wobec moje małżonki IP: 151.157.129.* 10.09.04, 15:04
        Stefanie, troche wiecej wyrozumialosci dla ludzi ktorzy stracili prawie
        wszystko. Przeciez dzis nie ma juz PZPR, nie ma Zwiazku Radzieckiego , nie ma
        SB, nie ma krajow demokracji ludowej, itd, itd. Zatem blaka sie sporo takich
        kwasniewskich po scenie politycznej, szlajajac sie z lewa na prawo i ze wscodu
        na zachod i z powrotem,jak okret bez busoli.
    • Gość: Edek Re: Kwaśniewski: podejrzenia wobec moje małżonki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.09.04, 14:58
      Draństwem jest to co mówi Kwaśniewski
      • Gość: Bang Re: Kwaśniewski: podejrzenia wobec moje małżonki IP: 151.157.129.* 10.09.04, 15:09
        Tylko sie od Jolki odpier..lcie, wielu mowi ze jest dobra w lozku, wrecz
        profesjonalistka.
        • Gość: BOG Re: Kwaśniewski: podejrzenia wobec moje małżonki IP: *.nestle.pl 10.09.04, 15:21
          ..ale tym Polakom katolikom zawiść pomieszała w głowach.
          Polskie piekiełko - nic dodać nic ująć.
          • Gość: do boga Re: Kwaśniewski: podejrzenia wobec moje małżonki IP: *.arcor-ip.net 10.09.04, 15:58
            Wcale nie czuje sie katoliczka.Raczej powiedzialabym ze naleze do
            srodowiska szanujacego filozofie chrzescijanska - to z katolizyzmem
            w polskim wydaniu nie ma nic albo niewiele wspolnego - a czuje sie Polka.
            Nie uwazam ze mi zawisc pomieszala w glowie.
            Stosunek do kwasniewskich jest rezultatem wieloletnich obserwcji poczynan tych
            ludzi.
            Poczynan ktore czesto nie podobaly mi sie .Tak jak mowie nie jest moja niechec
            spowodowana zazdroscia. Raczej widze szkodliwy wplyw na polskie standardy.
            Wspominalam blihtr -kiczowaty , malostkowa tkliwosc- prezydentowej za ktora
            skrywa sie zimna interesowna kobieta. Obrzydliwe bylo opowiadanie
            kwasniewskiego o tym jek to nie nalezy robic Joli przykrosci bo ona
            to zaraz bedzie plakala. Jesli mnie prezentuje sie taki kicz- kabaret pt
            z zycia placu prezydenckiego - historyjki z pieskami ktore sa kalka
            historyjek Busha - i ja mam to kiczowate towarzystwo traktowac powaznie ?
            Ufac im ? To zalosne, operetkowe, kiczowate kreatury.
            Byloby smiesznie gdyby nie wplyw jaki maja na rozwoj - a raczej brak rozwoju w
            naszym kraju .
            • Gość: Filozof Re: Nie brońcie Joli, niewinność broni się sama. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 17:32
              Dlategoteż mąż Kwachu niepotrzebnie spieszy bronić żonki. A jak spieszy
              z pomocą to można pomyśleć, że ta pomoc jest jednak potrzebna.
    • Gość: tutejszy Re: Kwaśniewski: podejrzenia wobec moje małżonki IP: 213.1.246.* 10.09.04, 15:05
      Ciekawe dlaczego natychmiast po tej wiadomosci Kwachu pojechal do Szwajcarii i
      przebywac tam bedzie do srody przyszlego tygodnia?
    • basia.basia Tu jest cały ten wywiad ... 10.09.04, 15:08
      www.radio.com.pl/jedynka/news.asp?iID=3540
      • Gość: mee... Re: Tu jest cały ten wywiad ...przeczytalem ...jak IP: *.avenel01.nj.comcast.net 10.09.04, 15:37
        glodny chleba...znow spasiony...i gdzie podzialy sie te oczy niebieskie...tego
        magistra
    • Gość: Edeek Reminiscencje o Joli IP: *.dip.t-dialin.net 10.09.04, 15:14
      z zasciankowej rodziny do polskiej hrabiny na:
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2278360.html
      czyli na ile klamstwo buduje fortuny
      • Gość: Edek pomylony link IP: *.dip.t-dialin.net 10.09.04, 15:15
        kasstor2222.webpark.pl/kwasniewska-terajola.html
    • nonens SRe: Kwaśniewski: podejrzenia wobec moje małżonki 10.09.04, 15:16
      Sprawa "Polisy" już przyschła no to jest okazja żeby ją przypomieć !
      • Gość: Enola Gay.co.uk [...] IP: *.in-addr.btopenworld.com 10.09.04, 16:35
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: mee... MASZ RACJE MAGISTER...TO DRANSTWO IP: *.avenel01.nj.comcast.net 10.09.04, 15:23
      ...z drawska sie wzielo...
      • smutas3 zamiast wypisywać bzdury... 10.09.04, 15:36
        Zamiast wypisywać bzdury,przyznajcie lepiej,że:
        - BALCEROWICZ MUSI ODEJSC
        -PAPIEZ MOGLBY WRESZCIE UMRZEC-i spotkać się ze swoim szefem.
        • Gość: mee... ...AJA...JAJ...AJA...JAJ IP: *.avenel01.nj.comcast.net 10.09.04, 15:39
          ...sam siebie nie przeskoczysz...dowciapny...zawsze mysl o sobie
        • Gość: Super DidżeJ Heniu Re: zamiast wypisywać bzdury... IP: *.pl / *.enterpol.pl 10.09.04, 16:05
          Nie przejmuj sie - wielu co twierdzili ze Papiez zaraz umrze jest juz dawno na
          tamtym swiecie.
    • Gość: polonus kwach przeciez jestes zwyklym smykiem...:( IP: *.243.122.216.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 10.09.04, 15:39
      przekretasie z zsmp......!!!
    • Gość: Slon A Monice język w TVP stępiał? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.04, 15:41
      Czemu była taka defenzywna w rozmowie z Kwaśniewską?

Dla mnie to oczywista, że żona prezydenta pełniącego obowiązki nie może
      prowadzić fundacji na takich zasadach! Baeczelne i aroganckie babsko wyszło z
      Kwaśniewskiej, jaśnie królewna ...
      A ta wstawka o jej córce ... No inne sfery.

Ale Monika jakaś wystraszona, boimy się o stołeczek?
    • gonia77 Re: Kwaśniewski: podejrzenia wobec moje małżonki 10.09.04, 15:41
      Oskarzenia wobec pani Kwasniewskiej sa zalamujace. Rany, gdybysmy wszyscy mieli
      chociaz jeden procent dobroci, jaka ona ma w sercu, zylibysmy w znacznie
      lepszym swiecie.
      • Gość: józefka Re: Kwaśniewski: podejrzenia wobec moje małżonki IP: *.iscnet.pl 10.09.04, 17:24
        hahahahahahahahaha! no świetne!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka