Dodaj do ulubionych

Profesor Hartman

02.03.15, 14:21
udaje głupiego:

Gdy użyłem w tytule swojego poprzedniego wpisu na blogu zwrotu „polski cham”, nie przyszło mi do głowy, że naruszę godność osobistą rasisty, który zaraz ujrzy we mnie „Żyda szkalującego naród polski”, czyli „żydowskiego chama”. Tak daleko moja wyobraźnia nie sięgnęła – oni ciągle potrafią mnie zaskoczyć. Przecież w moim wpisie na temat psa nie było ani słowa o Żydach i antysemityzmie! Ba, ja nawet umyślnie w swojej charakterystyce „polskiego chama” pominąłem ten wątek, żeby szczekanie żydożerców nie wystraszyło mojego zmarłego kundelka. Na nic. Czuwacie – stale w gotowości. Otóż mam dla Was, paranoicy i nienawistnicy, zakały polskości, parę kiepskich wiadomości:

Żydowski cham on , sam siebie tak nazywa,a ja myślałem,że on jyntelygentny jest profesor.

- tu już zmądrzał pan Hartman nie co:

– Tylko zakłamany idiota może wpaść na pomysł, że mówiąc o „polskich chamach”, sugeruję, że wszyscy Polacy to chamy. Tylko ze szczętem załgany kretyn może przeczyć, że naród polski ma wielki problem z codziennym chamstwem i prostactwem. Te tabuny sklętych prymitywów, wrzeszczącej po nocach zapijaczonej hołoty, łobuzerii, każdego dnia eskortowanej przez policję z meczu na mecz, te wszystkie draby, na których nie ma żadnej siły i w ogóle cała ta obrzydliwość, którą opisałem w swoim felietonie, to wielki narodowy problem. Jeden z największych. Wszyscy jesteśmy zakładnikami tych ludzi i wszyscy się ich boimy. Ale nie robimy nic, żeby tę upokarzającą nas wszystkich sytuację zmienić. Ba, nawet o tym nie dyskutujemy – jakby wcale nie było kwestii „polskiego chamstwa”. Ten problem jest – jest naszym wstydem i naszą wielką porażką.

- lecz z tego co wcześniej pisał wyraźnie wynika kogo miał na myśli,więc niech nie udaje głupka:

Oj, znam ja cię, wsi moja sielska, anielska. O, znam ja te gadki małych, zawistnych i okrutnych ciemniaków, pełnych pychy i złości na świat, cwaniaczków i chciwców, patrzących tylko swojej korzyści. Tych, co to śmiecie do lasu wywiozą, dotację wyłudzą, na podaniu o zapomogę bez wstydu nałżą, kocięta potopią, psa zastrzelą.
Zawsze święci i zadowoleni z siebie. Na spowiedzi mówią, że trochę pili, babie przyłożyli, a więcej grzechów nie pamiętają. Dostają rozgrzeszenie i dalej swoje – w codzienną obrzydliwość prostackiego, chamskiego życia, o którego grzeszności nikt im nawet nie wspominał.
Bo gdzieżby! Miałby ksiądz zniżać się i o jakichś parszywych kundlach w kościele mówić? Miałby może o śmieciach gadać? A może miałby wiernych upominać, żeby haracz tym złodziejom, k…, Tuskom, ruskim agentom, płacić? A niby za co? Co chłop z tego ma? Nic, k…, tylko ta sama bieda ciągle. I tak dalej.
Jak ja to znam. Jak ja to znam.

Miliony was, chamy, miliony. I co my mamy z wami zrobić? Ale przyjdzie na was czas.

A jak nie na was, to na wasze dzieci. Weźmiemy szturmem wasze szkoły, zwabimy was podstępem do teatrów, wyślemy wasze dzieci w świat. I pewnego dnia zniknie ta zabobonna, prostacka i kruchciana Polska, dławiąca się pychą, jakąż to ona jest „prawdziwą” i „wierną” jest. I narodzi się Polska ludzi przyzwoitych, kulturalnych, wiedzących coś o świecie i zdolnych do myślenia społecznego i obywatelskiego. Brzydzących się okrucieństwem i przemocą. I ja o taką Polskę będę walczył, jak potrafię. Tak pomszczę swojego psa.
Obserwuj wątek
    • 13kisiel Re: Profesor Hartman 02.03.15, 14:31
      jaka facjata taki prof,widać że za kołnierz nie wylewa może stąd te jego kłopoty z psem i innymi związkami....doszukuje się na tej twarzy odrobiny inteligencji i
      NIC :-(
    • kosel_maruvi Re: Profesor Hartman 02.03.15, 16:25
      erka_46 napisał:
      >
      > [i]– Tylko zakłamany idiota może wpaść na pomysł, że mówiąc o „pols
      > kich chamach”, sugeruję, że wszyscy Polacy to chamy.

Tylko skonczony duren moze nie rozumiec, ze chamstwo nie ma narodowosci.
      Czy tzw profesor nie krzyczalby pierwszy o antysemityzmie gdyby ktos napisal, ze zydowskie chamy zrobily to czy tamto.
      Czy rozumialby ze okreslenie "zydowskie chamy" nie dotyczy wszystkich zydow ?

Pan tzw profesor ma szczescie, ze zyje w katolickim kraju o duzej tolerancji bo mogloby sie zdarzyc, ze ktos wymierzylby z wiatrowki nie do pas.
      Juz sie w roznych krajach zdarzalo i nie tylko z wiatrowki
      • pis_da_deby Re: Profesor Hartman 02.03.15, 16:29
        kosel_maruvi napisał:

> Pan tzw profesor ma szczescie, ze zyje w katolickim kraju o duzej tolerancji bo
        > mogloby sie zdarzyc, ze ktos wymierzylby z wiatrowki nie do pas.
        > Juz sie w roznych krajach zdarzalo i nie tylko z wiatrowki

I nie byly to kraje katolickie jak Polska.
        No ale czy cham jest to w stanie zrozumiec ?
        Tylko pieska szkoda.
      • az43 Re: Profesor Hartman 02.03.15, 16:58
        Pan tzw profesor ma szczescie, ze zyje w katolickim kraju o duzej tolerancji...fakt,trzeba mieć szczęście żeby po przeczytaniu czegoś tak nieprawdopodobnie głupiego i zakłamanego nie umrzeć ze śmiechu.
        • 13kisiel Re: Profesor Hartman 02.03.15, 17:12
          Hartman,Środa przynoszą wstyd wszystkim prof
          kiedyś to był powód do dumy ten prof,teraz najwyżej budzi uśmiech politowania i jestem pewien że żaden okupant "takiej elicie kraju" krzywdy by nie zrobił chłe,chłe
        • bew-is Re: Profesor Hartman 02.03.15, 17:30
          We Francji mozna umrzec nie tylko ze smiechu. Swiadcza o tym ostatnie wypadki i zabojstwo w szkole zydowskiej oraz muzeum w Paryzu, o redakcji pewnej nieslawnej gazety i ich bylych juz rysownikach nie wspomne. Tak, ze rzeczywisci szczescie, ze Polska to katolicki kraj zamieszkaly przez lagodnych Slowian.

az3 napisał:
          > Pan tzw profesor ma szczescie, ze zyje w katolickim kraju o duzej tolerancji...
          > fakt,trzeba mieć szczęście żeby po przeczytaniu czegoś tak nieprawdopodobnie gł
          > upiego i zakłamanego nie umrzeć ze śmiechu.
          • sclavus Re: Profesor Hartman 02.03.15, 18:21
            chcesz powiedzieć, że katolicy już się szykują do podobnego rozumowania???
            ... w końcu bóg ten sam...
    • piq niech ten pajac już zamilknie,... 02.03.15, 16:42
      ...i niech przestanie udawać, że nie użył słowa "polski" nie dość że w znaczeniu pejoratywnym, ale przypisał je jako przymiotnik do "cham". Użył określenia narodowościowego tak, jak Niemcy mówili "polnische schweine". Pajac przestał się kontrolować i ukazał bezmiar swojej głupoty i podłości.
      • felinecaline Re: niech ten pajac już zamilknie,... 02.03.15, 17:08
        Bezmiar swojej glupoty i podlosci to wykazal ten buc, co zamordowal psa a Profesor Hartman zareagowal tak, jakby zareagowal kazdy przyzwoity aryjczyk katolik i Polak w momencie "burzy uczuc", jaka miotnela nim po stracie badz co badz bliskiej i kochanej istoty. I okazal sie w tym bardzo ...polski, bo jakos ostatnimi czasy najczesciej objawiajacym sie uczuciem jest nienawisc.
        • piq koteczko, żal nie daje pajacowi prawa... 02.03.15, 17:13
          ...do wygłoszenia nazistowsko-bolszewickiego z ducha hejtu. Zastanowiłem się przed chwilą, bo przeczytałem, jak Hartman na blogu wykręca kota ogonem: postanowiłem złożyć do władz UJ wniosek o wyciągnięcie konsekwencji wobec pracownika tej uczelni, profesora Hartmana, za propagowanie nienawiści ze względu na narodowość i wyznanie. Mam niedaleko. A temu draniowi nie wolno tego odpuścić. Skoro smoleński łgarz Rońda został zawieszony w prawach na AGH za zwykłe łgarstwo, to Hartman powinien ponieść co najmniej podobne konsekwencje.
          • erka_46 Re: koteczko, żal nie daje pajacowi prawa... 03.03.15, 08:27
            piq napisał:

> ...do wygłoszenia nazistowsko-bolszewickiego z ducha hejtu. Zastanowiłem się pr
            > zed chwilą, bo przeczytałem, jak Hartman na blogu wykręca kota ogonem: postanow
            > iłem złożyć do władz UJ wniosek o wyciągnięcie konsekwencji wobec pracownika te
            > j uczelni, profesora Hartmana, za propagowanie nienawiści ze względu na narodow
            > ość i wyznanie. Mam niedaleko. A temu draniowi nie wolno tego odpuścić. Skoro s
            > moleński łgarz Rońda został zawieszony w prawach na AGH za zwykłe łgarstwo, to
            > Hartman powinien ponieść co najmniej podobne konsekwencje.

- słusznie, tak trzymaj i działaj,i nie odpuszczaj,jak odczuje na własnej kieszeni to trzy razy pomyśli czy pluć można bezkarnie a zwłaszcza niesłusznie.
            Bo o ból o utratę twarzy raczej go nie oskarżam.
        • bew-is Re: niech ten pajac już zamilknie,... 02.03.15, 17:35
          No chyba tylko ta "burza uczuc" jest w nim polska, bo pogarda i nienawisc, jaka zywi dla Polakow juz niekoniecznie. Tez mamy psa, ale dbalosc o niego przejawia sie w tym, ze nasz pies nigdy nie wychodzi do lasu sam ( a mieszkamy za miastem, blisko lasu), nie darowalbym sobie, gdyby ustrzelili go mysliwi.

felinecaline napisała:
          > Bezmiar swojej glupoty i podlosci to wykazal ten buc, co zamordowal psa a Profe
          > sor Hartman zareagowal tak, jakby zareagowal kazdy przyzwoity aryjczyk katolik
          > i Polak w momencie "burzy uczuc", jaka miotnela nim po stracie badz co badz bl
          > iskiej i kochanej istoty. I okazal sie w tym bardzo ...polski, bo jakos ostatn
          > imi czasy najczesciej objawiajacym sie uczuciem jest nienawisc.
          • douglasmclloyd Re: niech ten pajac już zamilknie,... 02.03.15, 18:36
            bew-is napisał(a):

> Tez mamy psa, ale dbalosc o niego przejawi
            > a sie w tym, ze nasz pies nigdy nie wychodzi do lasu sam ( a mieszkamy za miast
            > em, blisko lasu), nie darowalbym sobie, gdyby ustrzelili go mysliwi.

To jemu w lesie psa odstrzelili? Takich przypadków jest setki, jeśli nie tysiące. Czy ten buc z tytułem profesora nie wie, że psa prowadza się na smyczy?
        • douglasmclloyd Re: niech ten pajac już zamilknie,... 02.03.15, 18:32
          felinecaline napisała:

> Bezmiar swojej glupoty i podlosci to wykazal ten buc, co zamordowal psa

Tak, można powiedzieć, iż było to morderstwo z premedytacją? Jak go złapią, to dostanie dożywocie.
        • erka_46 Re: niech ten pajac już zamilknie,... 03.03.15, 08:18
          felinecaline napisała:

> Bezmiar swojej glupoty i podlosci to wykazal ten buc, co zamordowal psa

- oczywiście,no ale nie jest to powód do ubliżania milionom Polaków,no bo chamy polskie, jak ich to Hartman określił, zapewne są Polakami,no nie ?

a Profe
          > sor Hartman zareagowal tak, jakby zareagowal kazdy przyzwoity aryjczyk katolik
          > i Polak w momencie "burzy uczuc", jaka miotnela nim po stracie badz co badz bl
          > iskiej i kochanej istoty.

- on aryjski katolik,toż on bardziej marksistowskiego bezbożnika przypomina,czyżbyś nie wiedział o tym,że on tak wielki ETYK,pragnie erotyczną miłość brata do siostry i odwrotnie zrównać z miłością kobiety i mężczyzny.

I okazal sie w tym bardzo ...polski, bo jakos ostatn
          > imi czasy najczesciej objawiajacym sie uczuciem jest nienawisc.

- podłożem nienawiści jest brak miłości z drugiej strony i nie ma to podłoża narodowego a ekonomiczne.
          Narastające różnice społeczne są tej nienawiści tworem,i nie jest to Polaków domeną.

Cóż,można to tak spuentować:

Historia zatacza koło,czyli co nas czeka ?
          Wojna + rewolucja,jeśli elity nie zmądrzeją,wiec pan Hartman niech nie chrzani ,że cham ma iść do szkoły,bo cham w szkole siedzi albo w niej siedział i goowno go w niej nauczyła ta elita.

Bo nie ma elity,ELITY z dużej litery.
          Elita jeśli gdzieś tam jest to zajmuje się sobą i swoim porfelem.

Tylko,że ja mam pewien problem ze sobą i z panem Hartmanem.
          W tragiczną śmierć biednego pieska nie wierzę,bo nie do takiego celu służy zwykła wiatrówka.
          Piesek + wiatrówka to jedynie był wymyślony pretekst,aby po chamsku rozprawić się z ogólem Polaków,t.zn. polskim chamem,dokładnie prostym,najzwyklejszym Polakiem,których jest przecież miliony,nawet to pan profesor potwierdza.
          No cóż tak to już ten Świat jest urządzony,jest cham + ELITA a obok się elita plącze,do której pana Hartmana zaliczam.

Takie coś,co to ni pies ni wydra.
    • az43 Re: Profesor Hartman 02.03.15, 16:56
      Święte słowa prof.Hartmana.Sama prawda.Ale przyjdzie na was pora.
      • wujaszek_joe Re: Profesor Hartman 02.03.15, 17:10
        też nie rozumiem jak można się z nim nie zgodzić.
        • piq bo wygłosił, wujciu, hejt... 02.03.15, 17:25
          ...o charakterze nazistowskim i bolszewickim (to pierwsze bardziej niż to drugie).
          • sclavus Re: bo wygłosił, wujciu, hejt... 02.03.15, 18:25
            Chyba nie wiesz, co to "hejty"...
            ... zapytaj księdza Oko - on wie dokładnie!!
            • kosel_maruvi Re: bo wygłosił, wujciu, hejt... 03.03.15, 07:54
              sclavus napisał:

> Chyba nie wiesz, co to "hejty"...
              > ... zapytaj księdza Oko - on wie dokładnie!!

Tez cos mowil o zydowskich chamach ?
            • pis_da_deby Re: bo wygłosił, wujciu, hejt... 03.03.15, 08:20
              sclavus napisał:

> Chyba nie wiesz, co to "hejty"...
              > ... zapytaj księdza Oko - on wie dokładnie!!

Jakos nie wspomnial o zydowskim zboczencu a powinien

"; "Prof. Hartman: Kazirodztwo jest OK"
        • bew-is Re: Profesor Hartman 02.03.15, 17:38
          W takim razie niewiele rozumiesz z tego swiata.

wujaszek_joe napisał:
          > też nie rozumiem jak można się z nim nie zgodzić.
      • bew-is Re: Profesor Hartman 02.03.15, 17:37
        To grozba????????

az43 napisał:
        > Święte słowa prof.Hartmana.Sama prawda.Ale przyjdzie na was pora.
        • sclavus Re: Profesor Hartman 02.03.15, 18:26
          zaliczasz się to tych chamów, o których pisze Hartman???
          • douglasmclloyd Re: Profesor Hartman 02.03.15, 18:43
            sclavus napisał:

> zaliczasz się to tych chamów, o których pisze Hartman???

Hartman nie rozróżniał, wszystkich Polaków nazwał chamami.
          • az43 Re: Profesor Hartman 02.03.15, 21:25
            Sądząc po reakcji to bardzo wiele osób wpisało się na listę polskich chamów.
        • az43 Re: Profesor Hartman 02.03.15, 21:24
          Nie przesadzaj.Na tę hołotę to nawet nie chce mi się lewej nogi podnosić.
          • wykress i słusznie! 03.03.15, 08:32
            .. bo jak sie ma obie lewe to się można przewrócić!
            • az43 Re: i słusznie! 03.03.15, 08:46
              Nie,lewą mam silniejszą.
              • kosel_maruvi Re: i słusznie! 03.03.15, 08:47
                az43 napisał:

> Nie,lewą mam silniejszą.

Czego ty bronisz lewusie ?
                • az43 Re: i słusznie! 03.03.15, 21:16
                  Przyzwoitości.
    • douglasmclloyd Hartman to buc, którego trzeba olać 02.03.15, 18:03
      Jakby ludzie wiedzieli, że taki cham studiuje na KUL, to by na niego pieniędzy nie dawali (kościół w/g chama Hartmana KUL nie utrzymywał).
      • sclavus Re: Hartman to buc, którego trzeba olać 02.03.15, 18:23
        Buc - i to buc, którego nie można olewać - to ksiądz Oko!!
        • kosel_maruvi Re: Hartman to buc, którego trzeba olać 03.03.15, 08:07
          sclavus napisał:

> Buc - i to buc, którego nie można olewać - to ksiądz Oko!!

Sa durnie ktorym pluja w twarz a oni sie ciesza, ze deszcz pada.
          Jestes jednym z nich
          • az43 Re: Hartman to buc, którego trzeba olać 03.03.15, 08:46
            To nie buc.To psychopata.
    • wykress Re: Profesor Hartman ... 03.03.15, 08:30
      ... to biedny chory człowiek!

• wykress Re: Profesor Hartman ... 03.03.15, 21:07
        wykress napisał:

> ... to biedny chory człowiek!
        >

i niebezpieczny! ... zapomniałem dodać:-)
        • az43 Re: Profesor Hartman ... 03.03.15, 21:17
          Dla hołoty tak!
    • el.commendante Ty napewno nie udajesz... 03.03.15, 21:17

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka