Dodaj do ulubionych

PiS to stan umysłu

22.03.15, 15:59
Teraz usiłują przyszpilić prezydenta że niby zna tych przestępców na zdjęciu, które Błaszczak obnosi po wszystkich mediach, tam jest dwóch gości z zaklejonymi oczętami a po środku stoi Bronek, i to jest dowód na to że Bronek jest umoczony w SKOKu Wołomińsklim.
Idąc tym tropem, to obaj Kaczyńscy są umoczeni w przestępstwie łapówkarskim, bo znali i zrobili Lipca ministrem, więc musieli się podzielić kasą, Hofman musiał dzielić się kasą zarobioną na "wycieczkach" z Kaczyńskim.
A do tego i Błaszczak i Sasin muszą znać tych ze skoków, bo są z ich okręgu wyborczego, czekam kiedy wypłyną.

wiadomosci.onet.pl/kraj/kownacki-prezydent-komorowski-kontaktowal-sie-z-piotrem-p-kancelaria-prezydenta/rr3rg1
Obserwuj wątek
    • pies_na_czarnych Re: PiS to stan umysłu 22.03.15, 16:04
      Szkoda, że kiedyś nie było kamer w pociągach. :(
    • boblebowsky Re: PiS to stan umysłu 22.03.15, 16:07
      czan-dra napisał:

> Teraz usiłują przyszpilić prezydenta że niby zna tych przestępców na zdjęciu, k
      > tóre Błaszczak obnosi po wszystkich mediach, tam jest dwóch gości z zaklejonymi
      > oczętami a po środku stoi Bronek, i to jest dowód na to że Bronek jest umoczon
      > y w SKOKu Wołomińsklim.
      > Idąc tym tropem, to obaj Kaczyńscy są umoczeni w przestępstwie łapówkarskim, bo
      > znali i zrobili Lipca ministrem, więc musieli się podzielić kasą, Hofman musia
      > ł dzielić się kasą zarobioną na "wycieczkach" z Kaczyńskim.
      > A do tego i Błaszczak i Sasin muszą znać tych ze skoków, bo są z ich okręgu wyb
      > orczego, czekam kiedy wypłyną.
      >
      > wiadomosci.onet.pl/kraj/kownacki-prezydent-komorowski-kontaktowal-sie-z-piotrem-p-kancelaria-prezydenta/rr3rg1

PIS ma na swoim koncie wiele łajdactw, ale tym przechodzą już sami siebie. Najzabawniejsze jest jednak to, że ich zwolennicy łykają to niczym prawdę objawioną. Cyrk zmieszany ze sqrwysyństwem.
      • gtxl-3 Re: PiS to stan umysłu 22.03.15, 16:17
        PIS ma na swoim koncie wiele łajdactw, ale tym przechodzą już sami siebie. Najzabawniejsze jest jednak to, że ich zwolennicy łykają to niczym prawdę objawioną. Cyrk zmieszany ze sqrwysyństwem.

Heehh... a najlepsze jest to, że o tym mówią i piszą zwolennicy PO.
        Ja, mam podwójną "radochę".
        Bobek...kiedy ci usunęli wszystkie pliki z rozumu|?
        • boblebowsky Re: PiS to stan umysłu 22.03.15, 16:18
          WON gnoju!

gtxl-3 napisał(a):

> PIS ma na swoim koncie wiele łajdactw, ale tym przechodzą już sami siebie. Najz
          > abawniejsze jest jednak to, że ich zwolennicy łykają to niczym prawdę objawioną
          > . Cyrk zmieszany ze sqrwysyństwem.
          >
          >
          > Heehh... a najlepsze jest to, że o tym mówią i piszą zwolennicy PO.
          > Ja, mam podwójną "radochę".
          > Bobek...kiedy ci usunęli wszystkie pliki z rozumu|?
          >
          >
          >
          >
          >
          • gtxl-3 Re: PiS to stan umysłu 22.03.15, 16:28
            boblebowsky napisał:

> WON gnoju!

Czyli jet tak, jak napisałem....warsiawski hołociarzu.
            • rccc Re: PiS to stan umysłu 22.03.15, 16:34
              Pocieszny przypadek :D
              • boblebowsky Re: PiS to stan umysłu 22.03.15, 16:39
                rccc napisał:

> Pocieszny przypadek :D

I tyle wam chłopaki zostało, możecie się siusiaczkami podotykać. Na temat wątku, żaden z was nawet zdania nie napisał.
                EOT pajace.
                • rccc Re: PiS to stan umysłu 22.03.15, 16:43
                  nie interesuje mnie twoja ulubiona zabawa :)

sam rob to dalej z innymi Lemingami :)
                  • boblebowsky Re: PiS to stan umysłu 22.03.15, 16:55
                    rccc napisał:

> nie interesuje mnie twoja ulubiona zabawa :)
                    >
                    > sam rob to dalej z innymi Lemingami :)

"kto się przezywa ten tak samo się nazwa" :)))) No cóż, zaskoczony w sumie nie jetem.
                    • rccc Bingo! :) a teraz napisz to czan-drze 22.03.15, 16:58
                      czasem potrafisz cos zrozumiec :)
                      • boblebowsky Re: Bingo! :) a teraz napisz to czan-drze 22.03.15, 17:16
                        rccc napisał:

> czasem potrafisz cos zrozumiec :)

Ty jak widzę nie:))
                        • rccc Re: Bingo! :) a teraz napisz to czan-drze 22.03.15, 17:23
                          rozumiem cie dobrze :) teraz masz problem ze zbyt wielkim ego
    • rccc Lemingi w sosie wlasnym :) 22.03.15, 16:09
      czytanie takich wypotow to jak wizyta w zoo :)
      • boblebowsky Re: Lemingi w sosie wlasnym :) 22.03.15, 16:18
        rccc napisał:

> czytanie takich wypotow to jak wizyta w zoo :)

Ale co konkretnie? Dasz radę, czy tak tylko wpadłeś se szczeknąć?
        • rccc Re: Lemingi w sosie wlasnym :) 22.03.15, 16:21
          myslisz, ze jak znize sie do twego jezyka to i tak cos zrozumiesz?
          • boblebowsky Re: Lemingi w sosie wlasnym :) 22.03.15, 16:25
            rccc napisał:

> myslisz, ze jak znize sie do twego jezyka to i tak cos zrozumiesz?

Nie myślę, a wiem, że nie masz po prostu nic do powiedzenia. I tyle, możesz nie odpisywać:)))
            • rccc Re: Lemingi w sosie wlasnym :) 22.03.15, 16:29
              poczytaj sobie jak juz OBWE interesuje sie naszymi wyborami :D

Bronek i PO odejda w nicosc

ale sprzatania gowna i kamieni bedzie po Lemigach na dlugie lata

satkurier.pl/news/113251/przedstawiciele-obwe-w-krrit.html
              • boblebowsky Re: Lemingi w sosie wlasnym :) 22.03.15, 16:31
                Nie potrafisz na temat wątku to spad.

rccc napisał:

> poczytaj sobie jak juz OBWE interesuje sie naszymi wyborami :D
                >
                > Bronek i PO odejda w nicosc
                >
                > ale sprzatania gowna i kamieni bedzie po Lemigach na dlugie lata
                >
                > satkurier.pl/news/113251/przedstawiciele-obwe-w-krrit.html
                • rccc Re: Lemingi w sosie wlasnym :) 22.03.15, 16:33
                  no widzisz jaki z ciebie gluptasek

nie widzisz swego stanu umyslu a chcesz o innych rozmawiac, a wlasciwie powtarzac mantry ze Szkla Kontaktowego :)
      • adam111115 Re: Lemingi w sosie wlasnym :) 22.03.15, 16:35
        Jeśli już takie metody stosujecie to oznacza że już źle z wami. Będziecie mogli znowu przez 5 lat oglądać władzę. ........ w telewizorze
    • witek.bis Re: PiS to stan umysłu 22.03.15, 16:18
      Czy dwaj torreadorzy dzielili się kilometrówkami z tym bykiem?
      • gtxl-3 Re: PiS to stan umysłu 22.03.15, 16:20
        witek.bis napisał:

> Czy
        > dwaj torreadorzy dzielili się kilometrówkami z tym bykiem?

Byli jeszcze inni...oto jeden z nich
        www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/giertych-zabiera-glos-ws-kilometrowki-sikorskiego,500673.html
        Daj se na luz...bo jak już powiedział Bonaparte...od wzniosłości do śmieszności, jest tylko jeden krok.
        • witek.bis Re: PiS to stan umysłu 22.03.15, 16:24
          Zajmij się może sobą, to będziesz miał czas doczytać, że Napoleon mówił o "wielkości", a nie o "wzniosłości".
          • gtxl-3 Re: PiS to stan umysłu 22.03.15, 16:33
            witek.bis napisał:

> Zajmij się może sobą, to będziesz miał czas doczytać, że Napoleon mówił o "wiel
            > kości", a nie o "wzniosłości".

Realy?
            To ja faktycznie jestem niedouczony...Od wzniosłości do śmieszności jest tylko jeden krok.

Może ty się zajmij trochę więcej sobą i swoim wykształceniem?
            • witek.bis Re: PiS to stan umysłu 22.03.15, 16:41
              Jeśli ktoś tłumaczy słowa Napoleona "du sublime au ridicule il n'y a qu'un pas", znając tylko jedno znaczenie słowa "sublime" i abstrahując od okoliczności, w których te słowa zostały wypowiedziane, to może wyjdzie mu i "wzniosłość".
              • gtxl-3 Re: PiS to stan umysłu 22.03.15, 16:45
                witek.bis napisał:

> Jeśli ktoś tłumaczy słowa Napoleona "du sublime au ridicule il n'y a qu'un pas"
                > , znając tylko jedno znaczenie słowa "sublime" i abstrahując od okoliczności, w
                > których te słowa zostały wypowiedziane, to może wyjdzie mu i "wzniosłość".

Naprawdę? po co ten popis z obcego języka?
                Znam okoliczności, w których Napoleon wypowiedział te słowa, podobnie jak znam okoliczności kiedy wypowiedział inne słowa do Talleyranda, nazywając go gównem w jedwabnych pończochach.
                • witek.bis Re: PiS to stan umysłu 22.03.15, 16:47
                  No, więc się POpiSałeś i pochwaliłeś, że i z gównem jesteś za pan brat :-)
                  • gtxl-3 Re: PiS to stan umysłu 22.03.15, 16:49
                    witek.bis napisał:

> No, więc się POpiSałeś i pochwaliłeś, że i z gównem jesteś za pan brat :-)

Myślę raczej, że to twoja przypadłość...zbyt często dowodzisz tego, że goowno to twój brat.
                    • witek.bis Re: PiS to stan umysłu 22.03.15, 16:52
                      Może daruj już sobie te swoje "końskie zaloty"... Nie reflektuję, bo w tej dziedzinie moje upodobania są jak najbardziej standardowe... A więc to twoje łażenie za mną od rana do nocy na nic się nie zda :-)
                      • gtxl-3 Re: PiS to stan umysłu 22.03.15, 16:55
                        witek.bis napisał:

> Może daruj już sobie te swoje "końskie zaloty"... Nie reflektuję, bo w tej dzi
                        > edzinie moje upodobania są jak najbardziej standardowe... A więc to twoje łażen
                        > ie za mną od rana do nocy na nic się nie zda :-)

Ja..ma ciebie głęboko w d...., odpowiadam na forum bo taki jest zwyczaj.
                        • w_v_w nie zwazaj, to taka kokieteria 22.03.15, 16:59
                          :D

Wawerka
                        • witek.bis Re: PiS to stan umysłu 22.03.15, 17:07
                          No, nie czerwień się tak... W końcu ludzka rzecz... :-)
                          Poza tym nie przypominam sobie, żebym cokolwiek do ciebie mówił, więc dziwi mnie, że ciągle coś mi tam odpowiadasz... Moje posty ani nie są skierowane do ciebie, ani o tobie traktują, tymczasem twoje "odpowiedzi" zawsze są personalne... A to rzucisz dowcipnie, że zacząłem "dyżur", a to udzielisz jakiejś bezcennej "rady"... Krótko mówiąc, czepiasz się jak gó... okrętu... Czepiaj się, z łaski swojej, jakiegoś Komorowskiego albo Kaczyńskiego, bo to oni są bohaterami tej forumowej bajki.
                          • gtxl-3 Re: PiS to stan umysłu 22.03.15, 17:09
                            witek.bis napisał:

> No, nie czerwień się tak... W końcu ludzka rzecz... :-)
                            > Poza tym nie przypominam sobie, żebym cokolwiek do ciebie mówił, więc dziwi mni
                            > e, że ciągle coś mi tam odpowiadasz... Moje posty ani nie są skierowane do cieb
                            > ie, ani o tobie traktują, tymczasem twoje "odpowiedzi" zawsze są personalne...
                            > A to rzucisz dowcipnie, że zacząłem "dyżur", a to udzielisz jakiejś bezcennej "
                            > rady"... Krótko mówiąc, czepiasz się jak gó... okrętu... Czepiaj się, z łaski s
                            > wojej, jakiegoś Komorowskiego albo Kaczyńskiego, bo to oni są bohaterami tej fo
                            > rumowej bajki.

Witia...ogarnij się. Nie bajdurz.
                            • witek.bis Re: PiS to stan umysłu 22.03.15, 17:11
                              Spieszczanie mojego imienia też na mnie nie działa :-)
                              • gtxl-3 Re: PiS to stan umysłu 22.03.15, 17:14
                                witek.bis napisał:

> Spieszczanie mojego imienia też na mnie nie działa :-)

O.K...myślałem, że już Ci wytłumaczyłem coś. Sorry za "spieszanie".
                                Nie wiem dlaczego chcesz mnie uważać za wroga...ja nie jestem z opcji, którą głównie atakujesz.
                                • witek.bis Re: PiS to stan umysłu 22.03.15, 17:22
                                  Różnica między nami jest taka, że mnie zupełnie nie interesuje, "z jakiej jesteś opcji"... I jeśli przeczytam twój post, to albo się z nim zgodzę, albo nie, ale nie łażę za tobą w charakterze trolla. I nie "dyskutuję" z tobą za pomocą insynuacji, że ktoś ci za pisanie tutaj płaci.
                                  • gtxl-3 Re: PiS to stan umysłu 22.03.15, 17:24
                                    witek.bis napisał:

> Różnica między nami jest taka, że mnie zupełnie nie interesuje, "z jakiej jeste
                                    > ś opcji"... I jeśli przeczytam twój post, to albo się z nim zgodzę, albo nie, a
                                    > le nie łażę za tobą w charakterze trolla. I nie "dyskutuję" z tobą za pomocą in
                                    > synuacji, że ktoś ci za pisanie tutaj płaci.

Jeżeli "łażę" za Tobą to właśnie dlatego, że się nie zgadzam z tym co piszesz.
                                    • witek.bis Re: PiS to stan umysłu 22.03.15, 17:27
                                      A tutaj z czym się nie zgodziłeś, bo chyba zapomniałeś wspomnieć :-)))

forum.gazeta.pl/forum/w,28,157050977,157051465,Re_Witusia_slowo_na_niedziele_.html
                                      • gtxl-3 Re: PiS to stan umysłu 22.03.15, 17:30
                                        witek.bis napisał:

> A tutaj z czym się nie zgodziłeś, bo chyba zapomniałeś wspomnieć :-)))
                                        >
                                        > forum.gazeta.pl/forum/w,28,157050977,157051465,Re_Witusia_slowo_na_niedziele_.html

Fakt...zapomniałem wspomnieć. Przesyłam Ci jednak znak pokoju.
                                        Też mnie ponosi.... Sorry za to.
                                        • witek.bis Re: PiS to stan umysłu 22.03.15, 17:34
                                          To i ja przepraszam, jeśli tu i ówdzie się zagalopowałem... Rąsia i do następnej zadymy. ;-)
                                          • gtxl-3 Re: PiS to stan umysłu 22.03.15, 17:34
                                            witek.bis napisał:

> To i ja przepraszam, jeśli tu i ówdzie się zagalopowałem... Rąsia i do następne
                                            > j zadymy. ;-)

Nie ma sprawy...tak właśnie trzeba.
                              • w_v_w no to moze Witoldzie? 22.03.15, 17:15
                                ...za przeproszeniem :D

Wawerka
      • witek.bis Re: PiS to stan umysłu 22.03.15, 16:21
        Czy ta fotka aby nie dowodzi, że Prezes maczał płetwy we wszystkich pisowskich SKOK-ach, łącznie z tym madryckim?
      • alistair-p Re: PiS to stan umysłu 22.03.15, 16:22
        To zdjęcie to niepodważalny dowód.Sądząc po minie Jarosława K,właśnie wziął swoją działkę.
        • gtxl-3 Re: PiS to stan umysłu 22.03.15, 16:23
          alistair-p napisał:

> To zdjęcie to niepodważalny dowód.Sądząc po minie Jarosława K,właśnie wziął swo
          > ją działkę.

Dołączyłeś tę fotkę do prokuratury?
        • boblebowsky Re: PiS to stan umysłu 22.03.15, 16:30
          alistair-p napisał:

> To zdjęcie to niepodważalny dowód.Sądząc po minie Jarosława K,właśnie wziął swo
          > ją działkę.

Co więcej kieszeń "za parkanem" wygląda jakby była wypchana grubą kopertą. I niech mi ktoś powie, że tego na zdjęciu nie widać.
          • taniarada Fundacja Pro Civili? 22.03.15, 16:39
            Wszystkie ręce na pokład.Walka o zachowanie synekur przybiera na sile; obecnie idzie o kontynuacje prezydentury Komorowskiego. Jego przegrana, to sygnał dla społeczeństwa, iż najwyższy czas na odsunięcie tego szemranego towarzystwa od władzy, od stworzonej przez siebie III RP, którą sami definiują jako "h... d... i kamieni kupa".
            • boblebowsky Re: Fundacja Pro Civili? 22.03.15, 16:43
              taniarada napisał(a):

> Wszystkie ręce na pokład.Walka o zachowanie synekur przybiera na sile; obecnie
              > idzie o kontynuacje prezydentury Komorowskiego. Jego przegrana, to sygnał dla s
              > połeczeństwa, iż najwyższy czas na odsunięcie tego szemranego towarzystwa od wł
              > adzy, od stworzonej przez siebie III RP, którą sami definiują jako "h... d... i
              > kamieni kupa".

żałosny bełkot.
              • gtxl-3 Re: Fundacja Pro Civili? 22.03.15, 17:05
                boblebowsky napisał:

> taniarada napisał(a):
                >
                > > Wszystkie ręce na pokład.Walka o zachowanie synekur przybiera na sile; ob
                > ecnie
                > > idzie o kontynuacje prezydentury Komorowskiego. Jego przegrana, to sygnał
                > dla s
                > > połeczeństwa, iż najwyższy czas na odsunięcie tego szemranego towarzystwa
                > od wł
                > > adzy, od stworzonej przez siebie III RP, którą sami definiują jako "h...
                > d... i
                > > kamieni kupa".
                >
                > żałosny bełkot.

Warsiawskiego hołociarza.....
                • w_v_w Re: Fundacja Pro Civili? 22.03.15, 17:08
                  ...on taki warsiawiak, jak Komorowski hrabia ;)

Wawerka
                  • boblebowsky Re: Fundacja Pro Civili? 22.03.15, 17:19
                    w_v_w napisał:

> ...on taki warsiawiak, jak Komorowski hrabia ;)

Nooo.... było by fajnie, żeby tak gdzieś spod Grójca albo z Sochaczewa, a tu klops, z dziada pradziada Śródmieście:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka