23.03.15, 11:15
- tyle wynosi słupek sondażowego poparcia dla kandydata partii "Zielonych" na fotel prezydenta, posługującego się dowodem osobistym wystawionym na nazwisko Anna Grodzka.
Ktoś ma jakiś pomysł jak rozwiązać ten nabrzmiały problem nierównego traktowania kobiet ze względu na indywidualne cechy osobnicze?
Kandydatka SLD ma aż (uwaga!) 4% i nie wynika to broń Boże z przesłanek programowych.
Może jakiś "parytet" albo "suwak"?
Obserwuj wątek
    • gtxl-3 Re: 0% 23.03.15, 13:49
      tw_wielgus napisał:

> - tyle wynosi słupek sondażowego poparcia dla kandydata partii "Zielonych" na f
      > otel prezydenta, posługującego się dowodem osobistym wystawionym na nazwisko A
      > nna Grodzka.
      > Ktoś ma jakiś pomysł jak rozwiązać ten nabrzmiały problem nierównego traktowani
      > a kobiet ze względu na indywidualne cechy osobnicze?
      > Kandydatka SLD ma aż (uwaga!) 4% i nie wynika to broń Boże z przesłanek program
      > owych.
      > Może jakiś "parytet" albo "suwak"?
      >

Nie wiem dlaczego Grodzka, W.Nowicka i J. Palikot zgłosili swoje kandydatury z tzw.l szeroko rozumianej lewicy. Nie wiem, choć się domyślam.
      Dla mnie najsmutniejsze jest to, że kandydat urzędujący prezydent...ma tak wysokie poparcie.
      • aniechto.only Re: 0% 23.03.15, 13:54
        Podziel się domysłami.
      • tw_wielgus Re: 0% 23.03.15, 14:22
        Może kierowali się osobistymi ambicjami?
        Może osobnik w sposób zupełnie nieuzasadniony posługujący się imieniem Ania poczuł wiatr w żagle na wieść o spektakularnym sukcesie Roberta Biedronia.

A Janusz Palikot postanowił zawalczyć o życie. Przecież zdaje sobie sprawę z tego, że z kazamatów to on nie wyjdzie, jak PiS na jesieni odzyska państwo.
        • kotek.filemon Re: 0% 23.03.15, 14:33
          tw_wielgus napisał:

> A Janusz Palikot postanowił zawalczyć o życie. Przecież zdaje sobie sprawę z te
          > go, że z kazamatów to on nie wyjdzie, jak PiS na jesieni odzyska państwo.

O, a na jakiej podstawie pójdzie w te kazamaty? PiSdy zamierzają trójki sędziowskie wskrzesić?

PS: Rzecz czysto teoretyczna w obliczu kolejnych moralnych zwycięstw PiS w wyborach...
          • tw_wielgus Re: 0% 23.03.15, 15:01
            Dlaczego używasz tak wulgarnego języka, kiciuś?
            Nie orientujesz się, że na tym forum przebywają niewinne kobiety i dzieci.
            Tyle tytułem skarcenia, a teraz do rzeczy.
            Paragraf się znajdzie i nie trzeba do tego PiS. Historia ostatnich lat pokazuje, że w tej dziedzinie sądownictwa PO radzi sobie niezgorzej.
            • kotek.filemon Re: 0% 23.03.15, 15:04
              tw_wielgus napisał:

> Paragraf się znajdzie i nie trzeba do tego PiS. Historia ostatnich lat pokazuje
              > , że w tej dziedzinie sądownictwa PO radzi sobie niezgorzej.

To ja poproszę listę prominentnych polityków odsiadujących potężne wyroki wydane w owej "historii ostatnich lat" na poparcie tego "niezgorzej"...
              • tw_wielgus Re: 0% 23.03.15, 15:09
                Siedzących? Chłopie gdyby ich osadzono w ciumie to byłby akt łaski pańskiej.
                Kula w łeb, albo sznur wisielczy.
                W wolnej chwili przejrzyj sobie listę ofiar "seryjnego samobójcy"
                • kotek.filemon Re: 0% 23.03.15, 15:11
                  tw_wielgus napisał:

> Siedzących? Chłopie gdyby ich osadzono w ciumie to byłby akt łaski pańskiej.
                  > Kula w łeb, albo sznur wisielczy.
                  > W wolnej chwili przejrzyj sobie listę ofiar "seryjnego samobójcy"

OK, kiedyś myślałem, że jeszcze nie potrzebujesz farmakoterapii, ale widzę, że sprawy zaszły ciut za daleko...
                  • tw_wielgus Re: 0% 23.03.15, 15:26
                    Widzisz kiciuś, ilekroć widzę w TVP jakiegoś pajaca z SLD to otrząsając się z przerażającej wizji IVRP zawsze musi się pomodlić do świętej pamięci Barbary Blidy. Tak dla równowagi może Ty byś się pomodlił za Leppera?
                    • kotek.filemon Re: 0% 23.03.15, 15:59
                      Przykład Leppera z podpisem "Tak kończą koalicjanci PiS" powinien być przestrogą dla wszystkich przyszłych potencjalnych koalicjantów. W końcu bycie obiektem prowokacji służb specjalnych jako wicepremier to nie byle co.

PS: Mam cichutką nadzieję, że nie należysz do kręgu wyznawców zeznań Gasińskiego. Bo wiesz, w odróżnieniu od forumowych bredzących on ma prawdziwe mocne żółte papiery.
        • sclavus Re: 0% 23.03.15, 14:33
          ... są, którzy mają lewą półkulę (mózgu!) wyłączoną z obiegu...
          Posługują się wyłącznie "prawą, co ich skazuje na ... dylemata :D:D:D
          Jaką "teorię" wymyślisz na pięciu innych, bardzo męskich, którzy mają również "zero" (chociaż kto wie, może dasz im po głosie, żeby utrzymać swoją teorię przy życiu??)
    • 13kisiel Re: 0% 23.03.15, 20:10
      Krzysiek by zebrał więcej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka